gregorisvas Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 173 για 9600GT? Με 160 παιρνεις 4850;) Ωχ ναί τις είχα ξεχάσει τις καινούργιες ATi..!Καρφί για 4850! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Είναι συνδεδεμένη μέσω composite ή SVideo? Και εγώ έχω ενα HTPC με καρτα γραφικών nvidia 6600gt συνδεδεμένο σε CRT τηλεόραση μέσω svideo στο scart της TV. Με τους τελευταίους drivers (175.16) δεν μπορούσα με τίποτα να ενεργοποιήσω ώς μόνο display την τηλεόραση. Επέστρεψα σε προγούμενη έκδοση (169.21). Γενικά η nvidia έχει κάνει τελευταία αρκετες @@ιες με τους drivers πχ βγάζει έκδοση για πολλά chipsets παλίοτερα και νεώτερα v15.17, κατόπιν τους αποσύρει, και μάλιστα τουλαχιστον εγώ αλλα από ότι φαινεται και πολλοί άλλοι, έχουν διαφορα προβλήματα, εγώ πχ δεν μπορώ να κάνω downgrade στην προηγούμενη έκδοση, χανεται η nvida network card.. ειναι συνδεδεμενος με s-video σε ειδικη θυρα στην τηλεοραση... ενταξει τωρα εχω βαλει τους παλιους παλι και δουλευει σε λειτουργεια ''κλονου'' (οτι δειχνει η οθονη του υπολογιστη να δειχνει και η τηλεοραση) εχω σχεδον καθαρη εικονα αλλα οταν παω να ξεκινησω παιχνιδι βγαζει κατι γραμμες (δεν μπορω να τις εξηγησω πως ειναι ακριβως) Με τους καινουριους drivers δεν μπορουσα να δω τιποτα!!! ειχε τετοιο τρεμοπαιξιμο... (φαινοταν η εικονα καπως μαυρη και εκανε γυρο γυρο ολοι! στην οθονη!!!!) εχω ομως προβλημα με τους παλιους... πχ Στο COD4 βγαζει τους στρατιωτες και τα οπλα μαυρα!!!:mad::mad: αλλα και ενα αλλο ποιο σοβαρο ειναι οτι το scarface το παιζω στα low:( και αν το δυναμωσω τραβαει restart ο υπολογιστης!!! ενω με τους καινουριους δεν εχει κανενα προβλημα και στα ποιο δυνατα γραφικα!!!! Μηπως ξερεται ποια εκδοση ειναι η ''μαγικη'' ωστα να μην εχουμε προβληματα???? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 ειναι συνδεδεμενος με s-video σε ειδικη θυρα στην τηλεοραση... ενταξει τωρα εχω βαλει τους παλιους παλι και δουλευει σε λειτουργεια ''κλονου'' (οτι δειχνει η οθονη του υπολογιστη να δειχνει και η τηλεοραση) εχω σχεδον καθαρη εικονα αλλα οταν παω να ξεκινησω παιχνιδι βγαζει κατι γραμμες (δεν μπορω να τις εξηγησω πως ειναι ακριβως) Με τους καινουριους drivers δεν μπορουσα να δω τιποτα!!! ειχε τετοιο τρεμοπαιξιμο... (φαινοταν η εικονα καπως μαυρη και εκανε γυρο γυρο ολοι! στην οθονη!!!!) εχω ομως προβλημα με τους παλιους... πχ Στο COD4 βγαζει τους στρατιωτες και τα οπλα μαυρα!!!:mad::mad: αλλα και ενα αλλο ποιο σοβαρο ειναι οτι το scarface το παιζω στα low:( και αν το δυναμωσω τραβαει restart ο υπολογιστης!!! ενω με τους καινουριους δεν εχει κανενα προβλημα και στα ποιο δυνατα γραφικα!!!! Μηπως ξερεται ποια εκδοση ειναι η ''μαγικη'' ωστα να μην εχουμε προβληματα???? Δοκιμασε όχι Clone αλλά dual view.. όταν κάνεις clone, καθότι η ανάλυση του TVout ειναι 800χ600, άντε 1024χ768, και η ανάλυση του monitor κατα πάσα πιθανότητα μεγαλύτερη, και ακόμα χειρότερα αν είναι widescreen το monitor, δηλ 16/10 όταν η τηλεόραση είναι 4/3, δημιουργούνται artifacts όταν η TV προσπαθει να δείξει την μεγαλύτερη αναλυση και με διαφορετικό aspect ratio. Όταν θέλεις να παίξεις παιχνιδι στην TV, κάνε disable to monitor, ( δεξι κλικ στην επιφάνεια εργασίας, Properties, Settings, δεξί κλικ στο monitor, αποεπέλεξε το Attached.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Δοκιμασε όχι Clone αλλά dual view.. όταν κάνεις clone, καθότι η ανάλυση του TVout ειναι 800χ600, άντε 1024χ768, και η ανάλυση του monitor κατα πάσα πιθανότητα μεγαλύτερη, και ακόμα χειρότερα αν είναι widescreen το monitor, δηλ 16/10 όταν η τηλεόραση είναι 4/3, δημιουργούνται artifacts όταν η TV προσπαθει να δείξει την μεγαλύτερη αναλυση και με διαφορετικό aspect ratio. Όταν θέλεις να παίξεις παιχνιδι στην TV, κάνε disable to monitor, ( δεξι κλικ στην επιφάνεια εργασίας, Properties, Settings, δεξί κλικ στο monitor, αποεπέλεξε το Attached.. μα πριν κανω αυτες τις βλακιες με τα νεα drivers δουλευε μια χαρα σε κλονο τωρα γιατι ετσι??? τελως παντων δοκιμασα και αυτο που λες αλλα τζιφος...:(:(:(:mad::O Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 μα πριν κανω αυτες τις βλακιες με τα νεα drivers δουλευε μια χαρα σε κλονο τωρα γιατι ετσι??? τελως παντων δοκιμασα και αυτο που λες αλλα τζιφος...:(:(:(:mad::O Τι άλλο να σου πω, προσπαθησε να περασεις τους παλαιότερους drivers τότε.. Κάνε απεγκατάσταση από control panel, add/remove programs, μετά μπες σε safe mode, τρέξε αυτό http://downloads.guru3d.com/download.php?det=745 , που αφαιρεί πλήρως τους drivers, μετα boot σε κανονικό mode, ξαναπέρασε τους παλιούς drivers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Τι άλλο να σου πω, προσπαθησε να περασεις τους παλαιότερους drivers τότε.. Κάνε απεγκατάσταση από control panel, add/remove programs, μετά μπες σε safe mode, τρέξε αυτό http://downloads.guru3d.com/download.php?det=745 , που αφαιρεί πλήρως τους drivers, μετα boot σε κανονικό mode, ξαναπέρασε τους παλιούς drivers... ok...θα το δοκιμασω αυριο μεθαυριο και θα σας πω τι εγινε... ευχαριστω πολυ! Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Παιδιά SOS.Έχω έναν υπολογιστή Fujitsu-Siemens Scaleo P αλλά επειδή εγώ τον χρειάζομαι πιο πολύ για σερφάρισμα στο internet και για το Word τις προάλλες βρήκα σε ένα περιοδικό ένα Full Game που ήθελα οπωσδήποτε να παίξω.Το ερώτημα είναι το εξής:Το παιχνίδι (Full Game) το παίζει μια χαρά όπως έπαιζε και το Demo που είχα στην αρχή.Εγώ έχω κάρτα γραφικών nVidia GeForce 7300 SE αλλά σκέφτομαι να πάρω την nVidia 8600 GT που είναι πιο καλή για παιχνίδια.Εσείς τι λέτε αξίζει να την αγοράσω για 1 παιχνίδι που παίζω,για serfάρισμα στο internet και για Project στο Word 2007!?!:worry::worry: Thanks a lot!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
if_I_were_you Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 πρώτα από όλα δοκίμασες αν το παίζει ο υπολογιστής σου ????? ποιο παιχνίδι είναι ??? γιατί αν το παίζει και με την κάρτα που έχεις τότε δεν αξίζει να αγοράσεις άλλη ... επίσης η κάρτα δεν παίζει ρόλο στο σερφάρισμα στο ιντερνετ και στα πρότζεκτ που θα κάνεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Η 8600 είναι καλύτερη από την 7300 όχι όμως ότι παίζει και τα πιο απαιτητικά 3d games σε full αναλύσεις. Αλλά δες αν όντως χρειάζεται να αγοράσεις άλλη κάρτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Λέω να κάνω μια αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών(έχω την GEFORCE 7300GT). Ψάχνω για κάτι μέχρι 90€ και έχω βρει αυτή: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1145983 Εσείς τι μου προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Λέω να κάνω μια αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών(έχω την GEFORCE 7300GT). Ψάχνω για κάτι μέχρι 90€ και έχω βρει αυτή: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1145983 Εσείς τι μου προτείνετε? Διάβασε εδώ το review http://en.expreview.com/2008/05/06/review-nvidia-geforce-9500gt/ δεν είναι κακή για τα λεφτά που ζητάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ralakos Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Kalimera paidia! Exw ena pcaki fortomeno me mia ati radeon x1800 gto kai exw provlima 8ermokrasias.. Diladi me to pou anigw to pc pes oti einai girw stous 50 ba8mous me to pou anoi3ei arxizei kai anevenei i 8ermokrasia sta kala ka8oumena xwris na trexei tipota.. Stous 70 ba8mous arxizei na douleuei i psixtra alla kai pali sinexizei na anevenei gia 5 ba8mous peripou.. etsi exw tin psixtra na douleuei astamatita kanontas 8orivo kai na exw kai pollous ba8mous 8ermokrasia.. Piga na pe3w devil may cry kai anevasa 105 ba8mous!! Prin apo ligo ebgala tin karta, tin ka8arisa, tin 3eskonisa akoma kai ton psiktra ebgala kai 3eskonisa ta panta ekei.. alla pali mou fainete oti to provlima paramenei.. Ti liseis 8a borousame na broume min mas prizei i psiktra? 8a borouse na einai provlima pastas? i 8a xreiastw kanena anemistiraki na fisaei panw stin karta? gia peite eseis pou exete kapoia ebeiria :D Euxaristw! P.S. elpizw na eimai sto swsto forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DerbiDrd Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Geia sas eimai asxetoC apo karteC grafikwn dn xerw polla k thelw na mathw poia karta grafikwn tha xreiastw gia na min exw problem otan paizw paixnidia k na min argei toso otan anoigw fakelouC i otan ektelw programmata...o logoC pou dn bazw antivirus sto pc einai gt meta sernetai k oxi me ena siggekrimeno(exw allaxei nod32,kaspersky,avg2008pro k.a) Alla pio poli thelw na pezw paixnidia aneta opwC to CSS k WOW !!! exei na m protinei kanenaC mia kali k na m pei k timh? eyxaristw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartaman Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Mia erotisi pou thelei mia empiriki apantisi, pia einai i fthinoteri karta grafikon gia na sikonei to crysis se ikanopoiitiko vathmo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Σε τί ανάλυση θα παίζεις? :) Μέχρι πόσα € διαθέτεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartaman Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Σε τί ανάλυση θα παίζεις? :) Μέχρι πόσα € διαθέτεις? 1280x1024 paizo ta games kai diatheto osa xreiazontai gia na paizo aksioprepos. Paizei rolo mono h mnimi tis kartas? Me tin 9500gt 512mb les na to paizei kala se mesaio epipedo details? Na rotiso kai kati akuro. An exo wide othoni ta paixnidia tha ta paizei paramorfomena? I auto eksartatai apo ti dunatotita tou idiou tou paixnidiou an upostirizi wide ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 α) Σε τέτοια ανάλυση μια πολύ καλή/ακριβή κάρτα γραφικών είναι overkill...Πάρε μια Radeon 4850.140-150€ και θα παίζεις τα πάντα (συμπεριλαμβανομένου και του Crysis).Εάν όμως σκοπεύεις να πάς σε μεγαλύτερο μόνιτορ (24+ ίντσες),όπου η ανάλυση ανεβαίνει στα 1920*1200, τότε πάς για 4870.Ακόμα και στα 1680*1050 των περισσοτέρων 20'+ οθονών η 4850 αποδίδει πάρα πολύ καλά. β)Όχι και στη wide οθόνη μια χαρά θα παίζει το παιχνίδι :) Δεν τίθεται θέμα παραμόρφωσης :) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 +1 για την 4850;) Spartaman @ τι cpu εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartaman Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 +1 για την 4850;) Spartaman @ τι cpu εχεις? Thanks gregorisvas, gia tin othoni rotisa giati eixa dei se ena web pou epaize enas pitsirikas cod2 kai i eikona epiane kanonika oli tin othoni alla htan travigmeni,peplatismeni. Diladi an paro mia othoni wide den tha exo tetoio provlima? Eite einai palio paixnidi opos call of duty2 eite kainourgio? An den uparxei tetoio provlima to skeftomai dipla gia wide othoni mias kai tha einai kalutera gia games kai tainies. Auti i 4850 poso exei? Apo eshop skeftomai na agoraso Epeksergasti exo core2duo sta 3ghz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Με 150 € βρισκεις την 4850. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Με 150 € βρισκεις την 4850. Ό,τι είπε ο φίλος μου ο Nvidiaκιας :p Μην πάρεις απο e-shop.Έχει άθλιο RMA και αν (χτύπα ξύλο) σου πάθει κάτι θα ταλαιπωρηθείς..Πάρε απο Πλαίσιο...Οι διαφορές στην τιμή είναι μηδαμινές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartaman Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Sas euxaristo kai tous 2 sas . :-)mias kai apo oti katalava apo tis apantisis den uparxei provlima me tis wide othones tha paro paketo tin 4850 kai mia 20"wide tis samsung 360e peripou sunolo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Καλησπερα, σε Nvidia μεχρι 130-150 ευρω ποια προτινετε?? Μεχρι τωρα ειχα μια 7800gs αλλα ηταν agp8 και αλλαξα motherboard και εχει pci. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxigirl Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 παιδια καλησπερα.ηθελα να ρωτησω αν η 8400 και 8600 της nvidia παρουσιαζουν προβληματα σε laptop;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 εγω που εχω την 8600 σε notebook με amd επεξεργαστη,δεν εχω κανενα προβλημα. και μαλιστα παιζω παααααρα πολυ καλα παιχνιδια. οπως πχ το call of duty4 , σε full αναλυση και με σχεδον full γραφικα. γενικα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης ,εδω και 3 μηνες χρησης! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts