hydro Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Με τι καθόμαστε και ασχολούμαστε:confused: :ninja: :worry: ...Ας γίνει πρώτα και μετά θα σου πω. Πάντως το βλέπω σχεδόν απίθανο- θα συμφωνήσω με το 1ο post του ΤΝ97;) δηλαδη αν γινει εσυ θα μπεις στο myphone για να πεις την αποψη σου?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Με κάλυψε απολύτως το παραπάνω και σας συμβουλεύω να σταματήσετε τους χαρακτηρισμούς ο ένας προς τον άλλον, άλλωστε ήδη οριακά γλυτώνει το λουκετάκι το θέμα. Θενξ. Για να απαντήσω και στο θέμα, όχι δεν φοβάμαι γιατί δεν πιστεύω ότι θα γίνει ο πόλεμος. Σε περίπτωση που γίνει, φιλοσοφήστε το και λίγο..che sera , sera. Ε αφου ο καθενας λεει το κοντο του και το μακρυ τοτε βαλε λουκετο σε ολο το myPhone να μην ζαλιζουμε κανενα και να μας υπαγορευεται το τι θα σκεφτουμε και τη θα γραψουμε αμαν πια δεν ειπαμε και τιποτα για να φαιρεστε ετσι.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 δηλαδη αν γινει εσυ θα μπεις στο myphone για να πεις την αποψη σου?:p Θα του στείλω e mail από την πρώτη γραμμή:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Θα έμενα 36 ωρες άυπνος λόγω βάρδιας και στο τέλος αφού πλέον θα είχε αποκλιμακωθεί η ένταση και εμείς θα ευχαριστούσαμε τη μαμά αμερική για τη πολύτιμη βοήθειά της,θα πηγαινα για ύπνο. Και εκεί που πλέον έχει πάει 8 το πρωι και βρίσκομαι στο κρεβάτι μου και είμαι επιτέλους έτοιμος να κοιμηθώ μετά απο τόσες ώρες έντασης και αγωνίας για το αν τελικά θα γινόταν πόλεμος,έρχετε ο στρατόκαυ***-αξιωματικός που έβλεπε ολο το βράδυ τις εξελίξεις απο την tv του παρακολουθώντας τα ρεπορτάζ απο τον Δ.Βερύκιο,για να με ξυπνήσει και να πάμε λέει στα καταφυγια διότι όπως πολυ σωστά μου είπε σχεδόν ουρλιάζοντας "εδω γίνετε πόλεμος κι εσυ θες να κοιμηθείς;'' Ακολούθως,θα πέρναγα και άλλες 5-6 ώρες κλεισμένος σε ενα υπόγειο τρώγωντας σάντουιτς και πινοντας καφέδες,αναμένοντας απο στιγμή σε στιγμή τον εχθρό να με βομβαρδίζει απο πάνω. Τελικά ο βομβαρδισμός δεν έγινε ποτέ,ο εχθρός ανασκουμπώθηκε και ετράπη σε άτακτη υποχώρηση και ζήσανε αυτοί καλά κι εμεις καλύτερα! Η πιο πάνω κωμικοτραγική ιστορία ειναι πραγματική και εξελίχθηκε το 96 στη κρίση των Ιμίων. Μέχρι τότε μπορώ να πω οτι κι εμένα με απασχολούσε σε θεωρητικό επίπεδο τι θα εκανα σε περίπτωση ενός πολέμου. Απο τότε όμως ειλικρινά δεν με ξανααπασχόλησε κάτι τέτοιο αφού είχα καταλάβει οτι άλλα λέμε στη θεωρία και άλλα όταν αυτή τείνει να γίνει πράξη. Ακόμα και σαν ερώτημα σήμερα μου μοιάζει κάπως παιδικό και αφελές ώστε να με απασχολήσει σοβαρά,πόσο μάλλον μέσα απο ενα ιντερνετικό forum όπως πολύ εύστοχα είπε και ο @my_highness. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 kai egw tha tin ekana,den tha ksypnisei kaneis tourkos.alvanos,kinezos, ena prwi na erthei na parei to spiti mou.ton polemo tha ton ksekinisoun oi kwlogeroi pou mas kai tous kyvernane kai tha vlepoun tis vomves apo tin 52ara othoni tous sti vila tous.tha katsw egw na skotwthw gi aytous?xilies fores na parw ena oplo kai na paw na tous psaksw.opoios exei akousei to tragoudi apo prassein aloga - polemos me vriskei apolyta symfwno. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Otan megalwseis, apoktiseis oikogeneia kai kapia Alfa periousia ela pisw edw sto Thema mas na pis ta idia.. Den einai eukolo na tin kopaniseis apo auta pou sou anikoun για να το γραφω παει να πει οτι το πιστευω κ θα το εκανα. ειναι ομως πιο ευκολο να κατσεις να πεθανεις ετσι? οποιος θελει τα πολλα,χανει κ τα λιγα! δεν λεω πως θα μου ηταν ευκολο,αλλα ειναι η καλυτερη λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 :cry: :cry: δεν θελω να γινει πολεμος φοβαμαι λετε να βοηθησει αμα παω στο χωριο μου? θα ειμαι πιο ασφαλης?? στην Καλαματα? Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 :cry: :cry: δεν θελω να γινει πολεμος φοβαμαι λετε να βοηθησει αμα παω στο χωριο μου? θα ειμαι πιο ασφαλης?? στην Καλαματα? καλυτερα να πιασεις το 45αρι σου..:) Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Ο πολεμος ειναι για τους ελληνες κατι σαν το χιονι γιια τους εσκιμωους. Ξερουν οτι θα τους ερθει.Μια ζωη πολεμαμε. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. July 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 μωρε, ας σωθω εγω και ας γινει το σπιτι χιλια κομματια den piges akoma strato mou fenetai :lock: Νομιζω πως το θεμα εχει ξεφυγει απο τον τιτλο του.......Το θεμα ειναι ''τι θα κανατε σε περιπτωση πολεμου ???'' τα περισσοτερα posts δεν απαντανε σε αυτο το θεμα αλλα σε θεματα οπως '' Γιατι ποιους λογους μπορουν να μας κυρηξουν πολεμο'' tha epanelthoume sto swsto se ligo Δεν πιστευω αυτα που ακουω.αλλοι δωσαν τη ζωη τους για να μην αφησουν τον εχθρο,οχι να περασει στο κρατος τους(αλλα να μην περασει και στα γειτονικα κρατη)πολη-κρατος τοτε για τους λιγο διαβασμενους,και εμεις λεμε οτι θα αφησουμε τα σπιτια μας?ειναι ανεπιτρεπτο για ελληνα αυτο. Αυτο πιστευω εγω. autoi pou fovontai einai pitsirikia telika. :lol: Kita to Post tis IRONMAIDEN του μαγκα που προλαβε και εφυγε και νομιζει οι εκανε κατι για την ζωη του που εφυγε απο την πατριδα για να μην χυσει αιμα για αυτην αλλα και που ξεχναει οτι μερικα χρονια πριν το ιδιο εκανα και αλλοι ελληνες... Giauto exoume toso polous metanastes stin Notia Ameriki pou pote den girisane. Eida kai sxetiko Reportaz gia auto to Thema Με κάλυψε απολύτως το παραπάνω και σας συμβουλεύω να σταματήσετε τους χαρακτηρισμούς ο ένας προς τον άλλον, άλλωστε ήδη οριακά γλυτώνει το λουκετάκι το θέμα. Θενξ. Giati tetoia Mania na kleisete to Thema?. Den mporw na katalavw? για να το γραφω παει να πει οτι το πιστευω κ θα το εκανα. ειναι ομως πιο ευκολο να κατσεις να πεθανεις ετσι? οποιος θελει τα πολλα,χανει κ τα λιγα! δεν λεω πως θα μου ηταν ευκολο,αλλα ειναι η καλυτερη λυση. Afou eisai sigouri tote den prosexes ton Kathigiti sou stin istoria gia na katalaveis. Krima Episeis den siniditopieises to ti perasan oi Pappoudes sou gia na sigkinithis esto ligo. Einai h apopsi mou Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. July 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 :cry: :cry: δεν θελω να γινει πολεμος φοβαμαι λετε να βοηθησει αμα παω στο χωριο μου? θα ειμαι πιο ασφαλης?? στην Καλαματα? den nomizw na voithisei. Akolouthise apla tin IRON Xathikan oi Ginekes apo to Soufli Olles Ameriki theloun na figoun Ο πολεμος ειναι για τους ελληνες κατι σαν το χιονι γιια τους εσκιμωους. Ξερουν οτι θα τους ερθει.Μια ζωη πολεμαμε. Gelaw me autous pou nomizoun oti epidei zoume sto 2006 den tha ginei Polemos kai o Kosmos epitelous simorforhike. ENA MEGALO LOL Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Gelaw me autous pou nomizoun oti epidei zoume sto 2006 den tha ginei Polemos kai o Kosmos epitelous simorforhike. ENA MEGALO LOL Να θυμησω μονο κατι,πρωην Γιουγκοσλαβια,μεχρι χθες ειχε πολεμο. Ποσες ακομα χωρες αυτη τη στιγμη εχουν πολεμο. Ειτε εμφυλιο ειτε με αλλη χωρα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 όσους φάω πρίν πέσω.Μια φορά πάντως θα υπερασπιστώ το σπίτι μου και την οικογένεια μου κάνοντας όσο γίνεται πράξη αυτά που διδάχτηκα στις Ε.Δ Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 όσους φάω πρίν πέσω.Μια φορά πάντως θα υπερασπιστώ το σπίτι μου και την οικογένεια μου κάνοντας όσο γίνεται πράξη αυτά που διδάχτηκα στις Ε.Δ Δεν ειναι θεμα Ε.Δ.Ειναι θεμα ψυχης,θελησης,ελευθεριας. Θα θυμησω τι ειπε ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ οταν ο Ξερξης του ειπε να παραδοθει [ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ]. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 ειναι θεμα και παιδειας διοτι εαν πας στρατο και δεν μαθεις τιποτα φυσικο ειναι να πεις ξερεις κατι ας ψοφησουν οι αλλοι για μενα εγω εκανα το καθηκον μου..... για αυτο λεω και φωναζω οτι οι διοικητες του πεζικο πρεπει να ειναι απο ειδ.δυναμεις και μαλιστα να εχουν περασει η απο σαμο η κω μπας και φτιαξει η κατασταση διοτι μπορει οι ειδ δυναμεις μας να εχουν την δυναμη να ακνουν οτιδηποτε αλλα δεν ειναι μια δυναμη σταθερη πανε καταστρεφουν φευγουν μετα πανε οι πεζοναυτες και μετα το πεζικο εαν το πεζικο ειναι παρε τον εναν και βαρα τον αλλον τοτε ειμαστε χαμενοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 ειναι θεμα και παιδειας διοτι εαν πας στρατο και δεν μαθεις τιποτα φυσικο ειναι να πεις ξερεις κατι ας ψοφησουν οι αλλοι για μενα εγω εκανα το καθηκον μου..... για αυτο λεω και φωναζω οτι οι διοικητες του πεζικο πρεπει να ειναι απο ειδ.δυναμεις και μαλιστα να εχουν περασει η απο σαμο η κω μπας και φτιαξει η κατασταση διοτι μπορει οι ειδ δυναμεις μας να εχουν την δυναμη να ακνουν οτιδηποτε αλλα δεν ειναι μια δυναμη σταθερη πανε καταστρεφουν φευγουν μετα πανε οι πεζοναυτες και μετα το πεζικο εαν το πεζικο ειναι παρε τον εναν και βαρα τον αλλον τοτε ειμαστε χαμενοι.. Πρωτα απ'ολλα ξερεις καλα φιλε hydro οτι πλεον στο στρατο λιγα πραγματα μαθαινεις. Εχει γινει οντως λουφα και παραλλαγη. Συμφωνω οτι θελει παιδεια και οργανωση. Για μενα ομως πανω και περισσοτερο απ'ολλα θελει ψυχη, Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Παιδες να σας πω κατι??? Ποτε κανεις δεν πεθανε επειδη του ''πηραν'' την πατριδα......χιλιαδες ομως γονεις πεθαναν βλεποντας να τους φερνουν νεκρα τα παιδια τους!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Παιδες να σας πω κατι??? Ποτε κανεις δεν πεθανε επειδη του ''πηραν'' την πατριδα......χιλιαδες ομως γονεις πεθαναν βλεποντας να τους φερνουν νεκρα τα παιδια τους!!!! Και χιλιαδες γονεις πεθαναν για να σωσουν τα παιδια τους,για να εχουν μια ελευθερη χωρα να ζουν. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Παιδες να σας πω κατι??? Ποτε κανεις δεν πεθανε επειδη του ''πηραν'' την πατριδα......χιλιαδες ομως γονεις πεθαναν βλεποντας να τους φερνουν νεκρα τα παιδια τους!!!! ego pali ksero kai kati manades (spartiatises) .. pou fevgontas oi gioi tous gia ton polemo tous elegan.. i tan i epi tas.. den thimamai na ipirxe kai triti epilogi gia figi sto eksoteriko.. kai opoios exei ti miga..as migiastei ;) ego pou eimai idi eksoteriko..an ginei to otidipote..tha psakso eisitirio gia na ertho piso.. isos etsi voithiso me ti figi allon :D Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 πάντως Hydro ξέρεις τι θα ήταν το ποιο σωστό. Οι S300 να είναι στην Κύπρο και όλοι να νομίζουν οτι είναι στην Κρήτη. Άμα λες ότι απο Κύπρο οι S300 φτάνουν μέχρι Άγκυρα το θεωρώ πολύ πιθανό σενάριο, η Ιδανική τους θέση είναι στην Κύπρο. Τι λες; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Δυστυχώς δεν διάβασα τίποτα απο τα παραπάνω γιατί τα Greeklish κυριαρχούν. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! :mad: Εγώ θα το θεωρούσα επικύνδυνο λαμβάνοντας υπ'οψιν οτι η Τουρκία τον μισό προϋπολογισμό τον διαθέτει σε εξοπλιστικά προγράμματα. Παράλληλα δεν ξέρω κατα πόσο θα μας βοηθούσαν τα υπόλοιπα μέλη της ΕΕ. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Πρωτα απ'ολλα ξερεις καλα φιλε hydro οτι πλεον στο στρατο λιγα πραγματα μαθαινεις. Εχει γινει οντως λουφα και παραλλαγη. Συμφωνω οτι θελει παιδεια και οργανωση. Για μενα ομως πανω και περισσοτερο απ'ολλα θελει ψυχη, εαν μαθαινες λιγα δεν θα ειμασταν εκει που ειμασταν... το εχω ξαναπει ο στρατο ξεκιναει απο την πορτα του κεεδ και βλεπεις τα καλα σε καθε ετεθ που πας απο κει και παρα ειανι δικη σου δουλεια τι θα κανεις η οχι το πεζικο νυατικο αεροπορια ειναι ο ορισμος της λουφας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 πάντως Hydro ξέρεις τι θα ήταν το ποιο σωστό. Οι S300 να είναι στην Κύπρο και όλοι να νομίζουν οτι είναι στην Κρήτη. Άμα λες ότι απο Κύπρο οι S300 φτάνουν μέχρι Άγκυρα το θεωρώ πολύ πιθανό σενάριο, η Ιδανική τους θέση είναι στην Κύπρο. Τι λες; ναι ρε και να σας σκασουν κανα harpy heron να φυγει η μιση περιοχη των s300 και μετα εναν πληρη βομβαρδισμο απο πυροβολικο και δεν θα μεινει τιποτα ορθιο... αστους εκει που ειναι ο σκοπος δεν ειναι να φτασει μεχρι την αγκυρα αλλα να πιασει τα 30 πρωτα αεροδρομια τους και αυτο κανει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 κάτι ξέρεις παραπάνω :) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 καλε PrinceLights,πως δεν προσεχα??? ξερω κ μπορω να καταλαβω.κ δεν λεω πως αυτο που θα εκανα ειναι το σωστο απλα ισως ειμαι απο αυτους που βαζουν πανω απο ολα τον εαυτο τους κ μετα το καλο ολων.(δεν λεω πως ειναι σωστο,αλλα προκειμενου να πεθανω...) καταλαβαινω τι εννοεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts