Jump to content

Sony Ericsson W300i

xalibas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Moνο θεματα απο κινητα ιδιας αναλυσης (128x160 pixel) με το w300i,οπως z530i.Το w800i,k750i εχουν αναλυση οθονης (176x220 pixel).:)

Οχι ακριβώς.. Κάνουν από Κ750 Ζ550 σε W300 το ανάποδο ΔΕΝ γίνεται. Η διαφορά στα PIXELs έχει ως αποτέλεσμα να "κοβονται" (crop) λίγο τα wallpapers Που συνήθως δεν φαίνεται άσχημο. Εχω δώσει ΠΟΛΛΑ θέματα από το z550 σε W300, Ζ530, Ζ520 κτλ. Ηταν όλα μια χαρά (με εξάιρεση το σχετικό crop).

Το ανάποδο δεν γίνεται όπως είπαμε. (άλλα αντί άλλων δέιχνει)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

• Απαντήσεις 234
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

geia sas... endiaferomai na agorasw to kinito k tha ithela na sas kanw kapoies erwtisoyles...:rolleyes:

1. i camera k to video einai kapws ikanopoiitika?

2. iparxei ixografisi sinomilias?

3. i mpataria oson afora stin omilia k oxi sta mp3 einai kali? poso sas krataei peripoy?

4. iparxei epexergasia video (video dj) dld na prostheseis se kapoio video moysiki, na enoseis video, na ta kopseis ktl?

5. sto portaki iparxei anaganorisi apostolea minimatwn? xoris na to anoixeis to kinito apla sthn othoni sto portaki na deis?

eyxaristw ek twn proterwn gia tis apantiseis sas...:D

geia sas... endiaferomai na agorasw to kinito k tha ithela na sas kanw kapoies erwtisoyles...:rolleyes:

1. i camera k to video einai kapws ikanopoiitika?

2. iparxei ixografisi sinomilias?

3. i mpataria oson afora stin omilia k oxi sta mp3 einai kali? poso sas krataei peripoy?

4. iparxei epexergasia video (video dj) dld na prostheseis se kapoio video moysiki, na enoseis video, na ta kopseis ktl?

5. sto portaki iparxei anaganorisi apostolea minimatwn? xoris na to anoixeis to kinito apla sthn othoni sto portaki na deis?

eyxaristw ek twn proterwn gia tis apantiseis sas...:D

1.Εμενα η ληψη φωτογραφιας δεν με ενθουσιασε καθολου,ειδικα το βραδι ειναι :cry:

2.Ηχογραφηση εχει.

3.εχει αρκετα καλη μπαταρια.

4.εχει και video dj.

5.δεν ξερω..:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

seyxaristw poli ... na se rwtisw k kati akoma?

mporeis na ploigitheis sto internet (px me tim non stop plus) kanonika xoris kollimata restart kai tetoia?

Παρακαλω πολυ :)

Μπορεις..Εγω βεβαια το χρησιμοποιησα σε mycosmos wap.αλλα δεν σε συμφερει και πολυ μια τετοια επιλογη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ennoeis de simferei to mycosmos wap h to tim non stop plus giati kapoy xathika.. :)

Πανω κατω ειναι ιδιες αυτες οι χρεωσεις..:blink: :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
exo to w300 kai paratirisa oti otan vazo ena ixo sta minimata ena tragoydi as poyme den ton paizei olo.. paizei mono giro sta 6 sec... simvainei k se esas? meta apo ta 6 sec mayrizei i othoni (payei na einai fwteini) san na kanei oikonomia sti mpataria.. kati tetoio? epsaxa k sto manual k genika sto kinito den vrika kapoioa rithmisi... mipos xerete ti prepei na kano? an allazei ayto?

• 3 weeks later...

Γεια χαρά σε όλους.

Έχω παρατηρήσει κάτι στο W300i το οποίο δεν ξέρω αν είναι ακριβώς κάπιο πρόβλημα...όποτε ακούω ραδιόφωνο ή και mp3 ακούγεται ένας σπαστικός ήχος στα ακουστικά, κάτι σαν βομβητής (τιτ τιτ τιτ κτλ...). Το έχει παρατηρήσει καποιος άλλος? Υπάρχει περίπτωση να διορθώνεται κάτι τέτοιο με αναβάθμιση?

Κατά τα άλλα είμαι απίστευτα ικανοποιημένος με το κινητό, όλα καλά!!!

Γεια χαρά σε όλους.

Έχω παρατηρήσει κάτι στο W300i το οποίο δεν ξέρω αν είναι ακριβώς κάπιο πρόβλημα...όποτε ακούω ραδιόφωνο ή και mp3 ακούγεται ένας σπαστικός ήχος στα ακουστικά, κάτι σαν βομβητής (τιτ τιτ τιτ κτλ...). Το έχει παρατηρήσει καποιος άλλος? Υπάρχει περίπτωση να διορθώνεται κάτι τέτοιο με αναβάθμιση?

Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις τα ακουστικά και να ακούσεις με άλλα;Ίσως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτά.

• 2 weeks later...
Σήμερα το πήρα. Στα μηνύματα αίσχος είναι. Δεν ξέρω αν είναι έτσι όλα τα sony πάντως σε σχέση με Motorola πχ είναι χάλια. Εχει και κάτι γραμματάρες ΝΑΑΑ. Τώρα όσον αφορα τα mp3 και τα φρου φρου καλό είναι. Σαν Τηλέφωνο σκέτο όμως (τηλ και sms) πάσχει πολύ σε σχέση με άλλα.....

Μπήκαν τα trolls... :rolleyes:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια χαρά σε όλους.

Τον ίδιο ακριβώς ήχο κάνει και σε μένα. Δεν ξέρω πως, που και γιατί, αλλά το κάνει. Είναι διαπεραστικός ήχος και σε κάοια φάση σου τρυπάει τ'αυτί. Έκανα update μέσω internet απο το utility της SE, αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Βαριέμαι να πάω να το δώσω στο service τώρα, δεν ξέρω καν αν διορθώνεται. Δεν το έχει κανείς άλλος αυτό το πράγμα;

• 4 weeks later...

Hi. Μήπως ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις για gmail account για το w300i ?

Thanx.

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

• 2 weeks later...

Εκανα update στο κινητό μου και από τότε δεν μπορώ να τραβήξω φωτογραφία. Μόλις πάω στο menu 'κάμερα' μου γράφει : wrong camera driver version(1,1). Please update to camera to 1.2 or later.

Από που μπορω να κάνω update μόνο στην κάμερα?

Εκανα update στο κινητό μου και από τότε δεν μπορώ να τραβήξω φωτογραφία. Μόλις πάω στο menu 'κάμερα' μου γράφει : wrong camera driver version(1,1). Please update to camera to 1.2 or later.

Από που μπορω να κάνω update μόνο στην κάμερα?

πρεπει να το πας σε SErvice.αλλιως δεν θα φτιαξει.το εχει παθει και ενας γνωστος μου σε sony ericsson k750i.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως,έχει αναφερθεί οτι κάποιος που είχε

αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα,το έλυσε

επαναλαμβάνοντας όλη τη διαδικασία της

αναβάθμισης απο την αρχή.

Γεια σας παιδια...Μολις πήρα το κινητό αυτό και ψάχνα κάποιω handset manager για να μεταφέρω τον τηλεφωνικό κατάλογο απο το παλιό μου κινητό (.pbf) σε αυτό?Δεν εβγαλα άκρη με το cd που είχε μέσα...Μπορεί κάποιοσ να με βοηθήσει?:O

τι θα πει pbf, με τι πρόγραμμα έφτιαξες αυτό το αρχείο.:worry: Σε αυτες τις περιπτώσεις χρησιμοποιούμε κάτι standard όπως το outlook.. Με χρήση δύο προγραμματων )ένα για κάθε κινητό) και συνήθως τα μανίσια τους. Σωζουμε με το πρώτο στο outlook (sync) και από το δευτερο προγραμμα τα ξανατραβάμε από το outlook στο νέο κινητό. ;)
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

• The title was changed to Sony Ericsson W300i