Ergaleios Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 kati san fakos dhladh? logika einai kati san auto pou eixe built in to k750i, pou mporouse to flash tou (to opoio itan 2 led) na anavei sa fakos. apla sto k800 pou exei kanoniko flash, ekmetaleuontai to lampaki tis fotometrisis gi auto to skopo. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 κΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ JOYSTICK. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Κ700 Ή K810i? ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ-ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟ JOYSTICK Ή ΠΑΤΑΣ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ? ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ JOYSTICK ΤΟΥ Κ700 ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΩ ΣΤΟ W810i ΠΑΤΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΟΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 Σαν του Κ700 αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο ευαίσθητο όσο του Κ700. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 kati san fakos dhladh? Ακριβώς,ένας μικρός πορτοκαλί φακός;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 poia kinhta exoun thn idia analush me to k800 wste na katevasw kapoia paixnidakia fullscreen?exete upopsh sas mhpws kana kalo site? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 poia kinhta exoun thn idia analush me to k800 wste na katevasw kapoia paixnidakia fullscreen?exete upopsh sas mhpws kana kalo site? λοιπον μπορεις να κατεβασεις games για w-900,nokia 6280,πιστευω οτι το http://www.iphone-forum.org/οτι εχει πολυ πραμα αλλα θελει login. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biliou Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Επειδή στο φόρουμ γράφονται πλέον μόνο προβλήματα που βγάζει το κινητό θέλω να πω: Επειδή έβγαλε σε 5-10 άτομα από εδω μέσα πρόβλημα δεν σημαίνει ότι είναι μούφα. ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ. Πάω στοίχημα ότι υπάρχουν πολλαπλάσια άτομα που είναι ευχαριστημένοι. Εγώ είμαι απολύτως ευχαριστημένος από το κινητό και ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δόξα το θεό ακόμα. Το σήμα του μια χαρά μου φένεται. Ίσως αν και οι υπόλοιποι σταματήσουν να το ακουμπούν στο πάνω μέρος που είναι η κεραία να μην έχουν πρόβλημα... Έχω δει μεγάλη διαφορά έτσι: από 4 στήλες χωρίς να το ακουμπάω σε 1 όταν το έκλεινα στη χούφτα μου. Και κάτι ακόμα. Ψάχνω multiplayer μέσω bluetooth παιχνιδάκια έστω και σε μικρότερες αναλύσεις αν έχει κάποιος κάτι υπόψην ή καμιά συλλογή ας μου στείλει ένα πμ Ευχαριστώ πολύ. 1 Παράθεση http://www.userbars.gr/data/media/17/ibizamania2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Είμαι από τους πρώτους αγοραστές του Κ800. Και σε μένα δουλεύει χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής και με βαριά χρήση. Δυστυχώς ακόμα και τώρα που δοκίμασα δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια αναβάθμιση λογισμικού για να λύσει τα πρώτα παιδικά προβλήματα λογισμικού τα οποία είναι φυσικό να παρουσιάζονται... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Άργησε πάντως η πρώτη αναβάθμιση. Για το Κ750 είχε ανεβεί η νέα έκδοση λίγο μετά από την κυκλοφορία του κινητού. Ίσως να είναι για καλό αυτό και να λύνει όλα τα προβληματάκια που εμφανίστηκαν. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Επειδή στο φόρουμ γράφονται πλέον μόνο προβλήματα που βγάζει το κινητό θέλω να πω: Επειδή έβγαλε σε 5-10 άτομα από εδω μέσα πρόβλημα δεν σημαίνει ότι είναι μούφα. ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ. Πάω στοίχημα ότι υπάρχουν πολλαπλάσια άτομα που είναι ευχαριστημένοι. Εγώ είμαι απολύτως ευχαριστημένος από το κινητό και ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δόξα το θεό ακόμα. Το σήμα του μια χαρά μου φένεται. Ίσως αν και οι υπόλοιποι σταματήσουν να το ακουμπούν στο πάνω μέρος που είναι η κεραία να μην έχουν πρόβλημα... Έχω δει μεγάλη διαφορά έτσι: από 4 στήλες χωρίς να το ακουμπάω σε 1 όταν το έκλεινα στη χούφτα μου. πες τα ρε φιλε,τι να πω τοτε κι εγω που μου εμεινε στο χερι το κινητο και μου ελειπε για 10 ημερες,και παλι ομως ειναι super:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 πες τα ρε φιλε,τι να πω τοτε κι εγω που μου εμεινε στο χερι το κινητο και μου ελειπε για 10 ημερες,και παλι ομως ειναι super:) :!: Σε όλους είναι πιθανό να συμβεί αυτό , όποιο κινητό και αν έχουν.:!: Υπάρχει αξιοπιστία στα ηλεκτρονικά? Μην τρελαθούμε κιόλας:rolleyes: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 http://www.newmobile.nl/eur/en/news.php?news_id=caf44c Σύμφωνα με αυτό το συγκριτικό(LGK920,N73,N93,K800i) το Κ800i κατέχει την 1η θέση ως camera phone:) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 vlakeia tou pou den einai to v903 mesa stin sygkrisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Πραγματικά. Από την στιγμή που συγκρίνει τα καλύτερα καμεροκινητά, το 903 έπρεπε να είχε μπει στο σύγκριση. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 ναι αλλα μαλλον συγκρηνουν τα πιο προσφατα μοντελα κινητων κι οχι παλιοτερα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Σε πολύ λίγα γενικά συγκριτικά συμμετέχει το 903. Υπάρχει ένας περίεργος σνομπισμός.:X Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Σε πολύ λίγα γενικά συγκριτικά συμμετέχει το 903. Υπάρχει ένας περίεργος σνομπισμός.:X Σωστά. Γι αυτό το είπα και εγώ. Στα περισσότερα συγκριτικά συμμετέχουν κινητά της se και της nokia. Πολύ σπάνια βλέπουμε από άλλη εταιρεία. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 κι αυτο ειναι αδικο γιατι ξερουμε οτι το 903 ειναι πολυ καλο στον τομεα της καμερας και μαλιστα ηταν και το πρωτο με 3mp camera,δεν δεν χρειαστηκε να βγαλει 2 μοντελα με 3mp για να πει οτι εβγαλε καλη καμερα,αυτη την εβγαλε με την μια την καλη καμερα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Σε πολύ λίγα γενικά συγκριτικά συμμετέχει το 903. Υπάρχει ένας περίεργος σνομπισμός.:X Δεν είναι ότι το σνομπάρουν , το v903 είναι της Vodafone η οποία δεν υπάρχει σε όλες τις χώρες , άρα είναι σαν να κάνεις ένα τεστ στην Ελλάδα και να βάλεις και ένα άσχετο κινητό που υπάρχει μόνο σε κάποιο δίκτυο της Ιαπωνίας η της Γαλλίας π.χ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 i vf den iparxei se alles xores ? mou fainete oti kaneis lathos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Δεν είναι ότι το σνομπάρουν , το v903 είναι της Vodafone η οποία δεν υπάρχει σε όλες τις χώρες , άρα είναι σαν να κάνεις ένα τεστ στην Ελλάδα και να βάλεις και ένα άσχετο κινητό που υπάρχει μόνο σε κάποιο δίκτυο της Ιαπωνίας η της Γαλλίας π.χ. Οι χώρες που δεν υπάρχει η vodafone είναι τόσο λίγες που αποκλείεται να είναι αυτός ο λόγος. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Οι χώρες που δεν υπάρχει η vodafone είναι τόσο λίγες που αποκλείεται να είναι αυτός ο λόγος. Ναι ρε παιδιά , δεν είναι αυτό. Ίσως να μην θέλει η Sharp(ή η vodafone)ίσως να μην θέλουν οι άλλες εταιρίες , πολλά μπορεί να παίζουν. Πάντως γενικά στα sharp δεν δίνεται και πολύ μεγάλη σημασία , αυτή την αίσθηση έχω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 1. Το συγκεκριμμένο συγκριτικό ως αποτέλεσμα συνεργασίας αρθρογράφου/δοκιμαστή/ειδικού της φωτογραφίας για υποκειμενικούς λόγους α),εμπορικούς β),επικαιρότητας γ) περιλαμβάνει τα συγκεκριμμένα κινητά(και όχι το V903). 2.Το V903 ειναι ένα καθ'όλα αξιόλογο κινητό με αξιοζήλευτες φωτογραφικές επιδόσεις αλλά πως λέμε,καμμία σχέση με τις άλλες,έ απ'αυτό είναι ακριβώς :shifty: ,κυρίως λόγω του άθλιου μενού του και λίγο για τον αυξημένο όγκο/βάρος του,κατά την άποψη μου πάντα την οποία διαπίστωσα συμμερίζονται αρκετοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mickeytzan Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Kalimera sas, mhpos mporei na mou pei kaneis apo pou na paro mia karta 1gb gia to k800i mazi me ton adaptora apo internet? eyxaristo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Σύμφωνα με αυτό είναι διαθέσιμη αναβάθμιση για το Κ800,η R1CF001 και σύμφωνα με μια πρώτη ανάγνωση εδώ είναι σαφές ότι σε κάποιες χώρες της Ευρώπης είναι διαθέσιμη μέσω SEUS ήδη(Γερμανία,Αγγλία:confused: )διορθώνοντας τα εξής: 1.Αύξηση έντασης ήχου ακουστικού/μεγαφώνου(αναμενόμενη) 2.Διόρθωση παρεμβολών/ήχων στην ακρόαση ραδιοφώνου 3.Διόρθωση φαινομένου λευκής οθόνης (screensaver) κατά την εκτέλεση λειτουργιών στο μενού/υπομενού κλπ. Πιστεύω πως σε λίγες μέρες θα ανέβει και στον "ελληνικό" server η αναβάθμιση,άντε και άργησε πολύ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts