Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α και κατι ακομη ειναι λιγο αργο :( σε ολους ειναι ετσι η μονο εμενα?? Και μερικες φορες οταν ειμαι σε μενου του εμφανιζει μια λευκη οθονη αλλα για πολυ λιγο κανα δευτερολεπτο.....Και μετα παλι ολα οκ....Αν ειχε και δυνατοτερο ηχο....γιατι σε σχεση με το παλιο μ s700 ειναι χαμηλοτεροσ...αυτα :) ;)

Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς!

Our forum ===>> IrCtAlK Forum :)

Δυο ερωτησείς προς τους τυχερούς κατόχους(ή όποιον άλλο ξέρει)

1.Μπορείς να συνδέσεις δικά σου ακουστικά?

2.Οι καινούριες μνήμες μπορούν με ανταπτοράκι να χρησιμοποιηθούν σε συσκευές που παίρνουν memory stick duo pro χωρίς να υπάρχει πρόβλημα?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δυο ερωτησείς προς τους τυχερούς κατόχους(ή όποιον άλλο ξέρει)

1.Μπορείς να συνδέσεις δικά σου ακουστικά?

2.Οι καινούριες μνήμες μπορούν με ανταπτοράκι να χρησιμοποιηθούν σε συσκευές που παίρνουν memory stick duo pro χωρίς να υπάρχει πρόβλημα?

Για το 1, οχι δε γινεται, δεν εχει τα walkman ακουστικα που μπορεις να συνδεσεις οποιαδηποτε ακουστικα.

Για το 1, οχι δε γινεται, δεν εχει τα walkman ακουστικα που μπορεις να συνδεσεις οποιαδηποτε ακουστικα.

Μπορείς όμως φαντάζομαι να συνδέσεις το καλώδιο από ένα w800 για παράδειγμα και πάνω στο καλώδιο τα δικά σου ακουστικά.

Θα δουλέψει ελπίζω.

nai mporeis na xrhsimopoihseis to kalwdio apo ta akoustika toy w800 ta opoia polountai ws aksesouar kai einai para poly kala, ta phra 29 euro kai eimai ikanopoihmenos
[sIGPIC][/sIGPIC]

nai mporeis na xrhsimopoihseis to kalwdio apo ta akoustika toy w800 ta opoia polountai ws aksesouar kai einai para poly kala, ta phra 29 euro kai eimai ikanopoihmenos

Άρα , με +29 ευρώ το k800 γίνεται και walkman;)

Άρα , με +29 ευρώ το k800 γίνεται και walkman;)

Οχι, γιατι λενε οτι εχει χειροτερο media player απο w800, w900. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει καμια διαφορα. Α! Ναι εχω βρει μια, πολυ σημαντικη, στα w800, w900 το media player ειναι πορτοκαλι ενω στο k800 ειναι γκρι.:p

Από που τα πήρες φίλε x8diesel ; Γιατί τα έχω βρει με 40 ! http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=123744

Α και κατι ακομη ειναι λιγο αργο :( σε ολους ειναι ετσι η μονο εμενα?? Και μερικες φορες οταν ειμαι σε μενου του εμφανιζει μια λευκη οθονη αλλα για πολυ λιγο κανα δευτερολεπτο.....Και μετα παλι ολα οκ....Αν ειχε και δυνατοτερο ηχο....γιατι σε σχεση με το παλιο μ s700 ειναι χαμηλοτεροσ...αυτα :) ;)

εγω φιλε μου δεν παρατηρησα κατι τετοιο στο δικο μου. και ειναι ταχυτατο το τηλ. το μονο που παρατηρησα ειναι ενας ηχοσ στο ραδιο.

Να ρωτησω κατι που δεν ξερω αν εχει απαντηθει.Φωτογραφιες που εχουν τραβηχτει απο το κ800ι μπορουν να αποσταλουν σε αλλο κινητο μεσω bluetooth.Εννοω ολο το μεγεθος της εικονας των 3,2mp και οχι μερος απο αυτη.

Να ρωτησω κατι που δεν ξερω αν εχει απαντηθει.Φωτογραφιες που εχουν τραβηχτει απο το κ800ι μπορουν να αποσταλουν σε αλλο κινητο μεσω bluetooth.Εννοω ολο το μεγεθος της εικονας των 3,2mp και οχι μερος απο αυτη.

Ναι ,φυσικά φίλε μου .:)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δεν υπάρχει ανταπτοράκι για DUO Pro, αλλά για κανονικό Pro. Κοινώς, οι μνήμες Μ2 μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συσκευές που δέχονται Memory Stick Pro, αλλά όχι σε εκείνες που δέχονται Memory Stick Duo Pro. Με άλλα λόγια, τα Pro είναι το "μεγάλο" μέγεθος, τα Duo Pro είναι το "μεσαίο" και τα Μ2 είναι το "μικρό". Το μικρό, με τη βοήθεια του αντάπτορα, γίνεται μεγάλο, αλλά δεν γίνεται μεσαίο (γιατί προφανώς δεν έχει βγει κατάλληλος αντάπτορας).

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

BUG REPORT #1

Να και το πρώτο bug - ή, τουλάχιστον, το πρώτο που εγώ ανακάλυψα.

Ηχογράφησα μερικές ετικέτες σε ονόματα, για φωνητική κλήση. Αν από το μενού πάω στις Ρυθμίσεις | Γενικές | Φωνητική Λειτουργία | Φωνητική Κλήση και επιλέξω Επεξεργασία Ονόματος, εμφανίζονται οι αριθμοί που έχουν φωνητικές ετικέτες. Αν πιέσω Αναπαραγωγή, τότε 9 στις 10 φορές γίνεται το εξής: ακούγεται μεν η ετικέτα που ηχογράφησα σε κάποιον αριθμό, αλλά η οθόνη γυρίζει ένα επίπεδο πίσω (ενώ δεν θα έπρεπε) και κατόπιν, αν θελήσω να βγω από το μενού αυτό με το πλήκτρο back, η συσκευή κάνει restart. Μόνο στη μία από τις 10 φορές, η οθόνη δεν γυρίζει μόνη της ένα επίπεδο πίσω, και αν θελήσω να βγω με το πλήκτρο back δεν κάνει restart...

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Δεν υπάρχει ανταπτοράκι για DUO Pro, αλλά για κανονικό Pro. Κοινώς, οι μνήμες Μ2 μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συσκευές που δέχονται Memory Stick Pro, αλλά όχι σε εκείνες που δέχονται Memory Stick Duo Pro. Με άλλα λόγια, τα Pro είναι το "μεγάλο" μέγεθος, τα Duo Pro είναι το "μεσαίο" και τα Μ2 είναι το "μικρό". Το μικρό, με τη βοήθεια του αντάπτορα, γίνεται μεγάλο, αλλά δεν γίνεται μεσαίο (γιατί προφανώς δεν έχει βγει κατάλληλος αντάπτορας).

Α ,οκ.

Δεν χρειαζόταν τόση ανάλυση , σε ευχαριστώ πολύ πάντως.:)

Άν δεν έχει βγεί ακόμα αντάπτορας για duo pro δεν νομίζω να βγεί στο μέλλον.:(

Γιατί λογικά ,αν ήταν πρώτα θα έβγαζαν για duo pro και μετά για pro(που έχουν οι ακόμα πιο παλιές συσκευές)

BUG REPORT #2

Από το εργοστάσιο το κινητό έχει κάποιες συντομεύσεις στο navi key. Όταν λοιπόν το πατάς δεξιά η συντόμευση είναι κενή οπότε εγώ επέλεξα να ανοίγει το file manager. Έλα όμως που κάθε φορά που σβήνω το κινητό η ρύθμιση αυτή χάνεται!! Συμβαίνει σε άλλον?

Κατά τα άλλα μια χαρά, δεν έχω δοκιμάσει να το βάλω στο pc ακόμα γιατί άκουσα ότι παράλληλα με τη σύνδεση φορτίζει και το κινητό και δεν θέλω να αρχίσω τα παιχνίδια με τη μπαταρία... Η οποία παρεπιπτώντως έχει να φορτιστεί από το Σάββατο το βράδυ (με νορμάλ χρήση) και τώρα τελείωσε!!

BUG REPORT #2

Από το εργοστάσιο το κινητό έχει κάποιες συντομεύσεις στο navi key. Όταν λοιπόν το πατάς δεξιά η συντόμευση είναι κενή οπότε εγώ επέλεξα να ανοίγει το file manager. Έλα όμως που κάθε φορά που σβήνω το κινητό η ρύθμιση αυτή χάνεται!! Συμβαίνει σε άλλον?

Κατά τα άλλα μια χαρά, δεν έχω δοκιμάσει να το βάλω στο pc ακόμα γιατί άκουσα ότι παράλληλα με τη σύνδεση φορτίζει και το κινητό και δεν θέλω να αρχίσω τα παιχνίδια με τη μπαταρία... Η οποία παρεπιπτώντως έχει να φορτιστεί από το Σάββατο το βράδυ (με νορμάλ χρήση) και τώρα τελείωσε!!

Ναι ! Συμβαίνει και σε μένα με την αριστερή ρύθμιση ! BUG !!!

Μαλλον συμβαινει σε ολους. Ας περιμενουμε την πρωτη αναβαθμιση.(Αληθεια εχει ακουστει τιποτα???)Οσο για τη φορτιση οταν συνδεεται με τον υπολογιστη , μπορει να ρυθμιστει ωστε να μη φορτιζει καθε φορα που συνδεεται στον υπολογιστη. Πηγαινοντας απο το γνωστο κρυφο μενου της ericsson >*<<*<* εχει επιλογη ρυθμ.υπηρεσιας και εκει επιλεγουμε φορτιση οχι...

Μαλλον συμβαινει σε ολους. Ας περιμενουμε την πρωτη αναβαθμιση.(Αληθεια εχει ακουστει τιποτα???)Οσο για τη φορτιση οταν συνδεεται με τον υπολογιστη , μπορει να ρυθμιστει ωστε να μη φορτιζει καθε φορα που συνδεεται στον υπολογιστη. Πηγαινοντας απο το γνωστο κρυφο μενου της ericsson >*<<*<* εχει επιλογη ρυθμ.υπηρεσιας και εκει επιλεγουμε φορτιση οχι...

Αυτά είναι...:D

BUG REPORT #2

Εγώ είχα βάλει ως συντόμευση στο δεξιό joystick τον music player (τον είχα "μεταθέσει" από το επάνω joystick για να βάλω εκεί την ηχογράφηση), οπότε έβαλα στη θέση του τον file manager για να δοκιμάσω αυτό που ανέφερες. Έκλεισα το κινητό, το ξανάνοιξα, αλλά δεν χάθηκε!

Θα ήθελα τη γνώμη σας.......

Νομίζω οτι η ακουστική του μεγαφώνου κατα την κλήση είναι κάτω του μετρίου απο άποψη ποιότητας και επίσης έχει και χαμηλή ένταση.

Συμβαίνει και σε σας το ίδιο ?

Βέβαια και το Κ750 είχε χαμηλή ένταση και σε κάποια έκδοση το έφτιαξαν

Someone, Somewhere in Summer Time

Η εγγραφη βιντεο σε τι αναλυση και ποσα fps μπορει να τραβηξει?Παντα για την μεγιστη μιλαω...

Υπέκυψα και εγώ στον πειρασμό που λέγετε Κ800 παρόλο που είχα πει πως δεν θα το έκανα.Πρώτες εντυπώσεις.

1.καταπληκτική ποιότητα κατασκευής, με άφησε άφωνο.

2.πολύ πιο όμορφο από τις φωτογραφίες οι οποίες το αδικούν.

3.καταπληκτική οθόνη.

4.Βελτιωμένο μενού (εξακολουθεί να έχει το καλύτερο μενού σε μη σμαρτφον η ΣΕ)

5.Φοβερή κάμερα, σχεδόν ισάξια της Νικον μου και οι φώτογραφίες που έβγαλα σε σύγκριση με το Κ750 είναι σαφώς ανώτερες.

Συμφωνω και εγω, στις φωτογραφιες δε φαινεται καθολου ωραιο, δεν ξερω γιατι. Δε μου αρεσε καθολου, και ουτε καν σκεφτομουν να το αγορασω. Οταν πηγα και το ειδα το πηρα αμεσως. Γιατι τετοια διαφορα στις φωτο?

Επίσης στα πιο πάνω προσθέτο ότι η πλοήγηση στο μενού και στα φάιλς είναι ταχύτατη, όπως επίσης και η αποστολή ή λήψη αρχείων μέσω ΒΤ(πάντοτε σε σχέση με το Κ750).Γενικά φαίνετε ότι οι ΣΕ δούλεψε πολύ το συγκεκριμένο κινητό και είναι αψεγάδιαστο.Ακόμα και οι πιο μικρές λεπτομέρειες είναι προσεγμένες.Στις εφαρμογές υπάρχει ένα πολύ καλό πρόγραμμα επεξεργασίας φώτογραφιών.Ο Media player αναπαράγει και WMA και MP3, και η ένταση από τα ακουστικά είναι πολύ καλή και δυνατή.Η απουσία Mega Bass δεν με ενοχλεί γιατί ποτέ δεν το χρησιμοποίησα στα S700-κ750-W800.Απλά πάντα βάζω τον ισοσταθμιστή στο φούλ.

Γενικά το κινητό είναι τρομερό και επαναλαμβάνω ότι στις φώτο χάνει πάρα πολύ.

• The title was changed to Sony Ericsson K800i