RAVER Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 καταλαβα...παλι βολτουλα στο service θα παω! :lol: Thanks πάντως! :) Οχι βρε..γιατι να θελεις service! ισως εχεις αλλαξει καμια ρυθμιση στο προφιλ.ισως σε αυτο το κινητο να μην ειναι ετσι τα πραγματα..και να ειναι οπως τα λες εσυ..περιμενε να ακουσεις και καμια αλλη γνωμη! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkwizard Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 παιδια το blogging φωτογραφιων δουλευει?γιατι δοκιμασα να στειλω φωτογραφιες στο blog και παρολο που μου εγραψε οτι το blog δημιουργηθηκε και οτι η φωτογραφια δημοσιευτηκε....μου εβγαλε μηνυμα οτι δημιουργηθηκε σελιδοδεικτης.....εγω πηγα στους σελιδοδεικτες αλλα δεν υπαρχει τιποτα....και ουτε παρελαβα καποιο sms με τη διευθυνση.... καλα στη sony ericsson ολοι αχρηστοι ειναι?κανεις δε ξερει να μου πει για το blog...:wacko: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 καλα στη sony ericsson ολοι αχρηστοι ειναι?κανεις δε ξερει να μου πει για το blog...:wacko: σωθηκες τωρα!!ξεφτερια!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axinosgr Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Καλησπέρα σε όλους, Είναι από τις λίγες φορές που γράφω στο φόρουμ (συνήθως διαβάζω τα reviews και τα νέα στη πρώτη σελίδα). Αυτό που θα θελα να ρωτήσω είναι: 1. Καθώς είμαι κάτοχος ενός K800i έχω το εξής πρόβλημα, όταν γράφω ένα μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες κομπλέ με μικρά γράμματα και τονισμό τότε όταν συμπληρωθούν 60 χαρακτήρες αυτόματα μεταβαίνει σε δεύτερο sms και μετά από 60 χαρακτήρες μεταβαίνει σε τρίτο sms και ούτε καθεξής. Εάν όμως μετατρέψω τους ελληνικούς χαρακτήρες να είναι μόνιμα κεφαλαία ή να γράφω σε αγγλικά ή σε greeklish τότε οι χαρακτήρες αυτόματα από 60 γίνονται 160. Μήπως του έχει συμβεί και αλλουνού αυτό το πρόβλημα. Πως θα το αντιμετωπίσω...:confused: και 2. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τελείως το φλας καθώς εάν το κλείσω από το μενού της κάμερας τότε στη θέση του φλας όταν "οπλίζεις" για να τραβήξεις φωτογραφία ανάβει ένα πορτοκαλί λαμπάκι αντί για φλας...:confused: Εγώ ψάχνω τρόπο να το κλείσω τελείως το φλας....:confused: Ευχαριστώ εκ το προτέρων.....:up: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkotsianis Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 AXINOSGR για το πρώτο θέμα,δεν υπάρχει λύση.αυτό συμβαίνει και σε άλλες μάρκες κινητών νομίζω,όταν χρησιμοποιείς το unicode σύστημα χαρακτήρων για το δεύτερο θέμα,αυτό το πορτοκαλί λαμπάκι είναι το σύστημα της αυτόματης εστίασης.για να μην ανάβει αυτό,απενεργοποιείς απλά την αυτόματη εστίαση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 παιδες, θελω να παρω bluetooth για το κ800 μου. ποιο μου προτεινετε?? μπορει να ειναι ηλίθια ερώτηση αλλα, μηπως τα bluetooth εχουν κεραια για ραδιοφωνο οπως τα hands-free? 1 Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Πάτα # για να απενεργοποιήσεις το σιωπηλό απ'το προφίλ 1 Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodeath Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 παιδες, θελω να παρω bluetooth για το κ800 μου. ποιο μου προτεινετε?? μπορει να ειναι ηλίθια ερώτηση αλλα, μηπως τα bluetooth εχουν κεραια για ραδιοφωνο οπως τα hands-free? εξαρταται απο το ποσα λεφτα θελεις να δωσεις! εαν ψαχνεις κατι σχετικα φθηνο θα σου προτινα το itech clip v εμενα προσωπικα με βολευουν αυτα που εχουν μανταλακι πολυ. υπαρχουν και ακουστικα που εχουν κεραια για ραδιοφωνο αλλα ειναι αρκετα αυξημενα σε μεγεθος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Αρχικό Μήνυμα από SPRING Παιδιά γεια σας... έχω το κ800 απ τον Νοέμβριο και το μόνο πρόβλημά του που μου έχει σπάσει τα νεύρα βέβαια είναι το joystick που πάει όπου θέλει αυτό. Επίσης δεν στέλνονται τα MMS. Θέλω να του κάνω αναβάθμιση. Πείτε μου 1) χάνονται όλα όσα έχω μέσα? 2) πως κάνω μπακ απ στο κινητό? 3) επανέρχονται κανονικά όλα μετά το μπακ απ? 4) Θα το κρατήσουν για μέρες? 5) Υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν άλλη συσκευή για τις μέρες που το κρατούν? Έχω wind και R1CF001 1. Τίποτα δεν χάνεται. 2. Ρίξε μια ματιά εδώ 3. Φυσικά. 4. Άγνωστο. Κανονικά όχι αλλά έχουμε ακούσει διάφορα. 5. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; -------------------- Δεν θα το πιστέψετε...το έδωσα για αναβάθμιση και για επιδιόρθωση στο joystick ΚΑΙ μου έδωσαν συσκευή για τις μέρες που θα το έχουν...:happy: Μου εδωσαν βέβαια το j100 και (μάλιστα σφραγισμένο)αλλά τουλάχιστον θα έχω κινητό...:p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Oops. Τι ανέκδοτο ήταν αυτό; :D Μπράβο η SE. :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Όχι η SE η ΤΙΜ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Καλημέρα παιδιά.Να ρωτήσω,αν στείλω το k800i μ μέσω της βονταφον για σερβις(να αλλαχτει η σπασμένη οθόνη κ τα πλήκτρα),θα αντικατασταθούν με τα ίδια,εννοώ με τα σήματα της βόνταφον επάνω; Και περίπου ξέρετε πόσο θα κοστίσει αυτό;Δν μ είπαν τιμές από το μαγαζί της βίνταφον(όπου το είχα αγοράσει),μόνο ο γερμανός είπε 90€ για τν οθόνη/τν μπροστινή πρόσωψη κ άλλα 60€ τα πλήκτραΑκριβά δν είναι;;.Όμως θα βάλει τα κλασσικά του κινητού πριν πειραχτεί από τν vodafone,πράγμα που δν θέλω. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Όχι η SE η ΤΙΜ;) Έτσι εξηγείται. Δεν ξέρω από πότε το κάνει αυτό η ΤΙΜ αλλά μπράβο της. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cafe_demek Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 γεια σας έχω το εξής προβληματάκι έκανα update στο firmware του κινητού μου αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα τώρα να μην μπορώ να μπω στα παιχνίδια και στις εφαρμογές αυτό πώς μπορώ να το διορθώσω; ευχαριστώ 1 Παράθεση http://www.geocities.com/tcpip25410/300me80.JPG ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelpap4 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Χαιρετω σας... Μια βδομαδα τωρα εχω γινει κατοχος κι εγω ενως κ800 και εχω προβληματιστει με το χρονο που κραταει η μπαταρια...κραταει περιπου μια-μιαμιση μερα... με ελαχιστη χρηση...πραγματικα ελαχιστη χρηση....ε ιχαν παρουαστει τιποτα προβλήματα ή ειναι φυσιολογικό? Ειχα συνηθισει παλιοτερα με το k750 που πολλες φορες ξεχναγα να το φορτιζω... Και αν οντως εχω προβλημα...τι κανω?? Ευχαριστω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Χαιρετω σας... Μια βδομαδα τωρα εχω γινει κατοχος κι εγω ενως κ800 και εχω προβληματιστει με το χρονο που κραταει η μπαταρια...κραταει περιπου μια-μιαμιση μερα... με ελαχιστη χρηση...πραγματικα ελαχιστη χρηση....ε ιχαν παρουαστει τιποτα προβλήματα ή ειναι φυσιολογικό? Ειχα συνηθισει παλιοτερα με το k750 που πολλες φορες ξεχναγα να το φορτιζω... Και αν οντως εχω προβλημα...τι κανω?? Ευχαριστω. Η αλήθεια είναι ότι η μπαταρία του Κ750 κρατούσε λίγο περισσότερο. Θα δεις αρκετή βελτίωση πάντως αν απενεργοποιήσεις το 3G. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelpap4 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Θα δεις αρκετή βελτίωση πάντως αν απενεργοποιήσεις το 3G. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Αμαν, πως γινεται αυτο?? Εχω περασει κινητα και κινητα, αλλα 3g πρωτη φορα πηρα... Να ψαξω τα ποστ ή ειναι δυσκολο να μου πει καποιος?:D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Αμαν, πως γινεται αυτο?? Εχω περασει κινητα και κινητα, αλλα 3g πρωτη φορα πηρα... Να ψαξω τα ποστ ή ειναι δυσκολο να μου πει καποιος?:D Μενου-->ρυθμισεις-->Συνδεσιμοτητα-->επικοινωνια δεδομενων--->προτιμηση υπηρεσιας--->μονο gsm.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelpap4 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Μενου-->ρυθμισεις-->Συνδεσιμοτητα-->επικοινωνια δεδομενων--->προτιμηση υπηρεσιας--->μονο gsm.:) Eυχαριστω!! :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Eυχαριστω!! :D Παρακαλώ πολύ :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 όταν το έδωσα για σερβις το δίκό μου για το joystick στην ΤΙΜ είπε ο υπάλ. "αυτό είναι απ την παρατεταμένη χρήση" Δεν πιστεύω να πρέπει να πληρώσω ε? 8μήνες το έχω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Όχι φυσικά. Και το τζόιστικ είναι στην εγγύηση όπως και τα υπόλοιπα μέρη του κινητού. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Παντως και μενα αυτο που με προβληματιζει με το κινητο και φοβαμαι οτι θα εχω προβλημα ειναι το joystick!!Κατα τ'αλλα το κινητο ειναι τελειο!!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 ΠΑΙΔΕΣ, εχω Κ800 και θελω να το κανω αναβαθμηση. οχι μεσω του υπολογιστη αλλα μεσω του τηλεφωνου, εκει στις ρυθμισεις, ξερετε... πληρωνεις για να το κανω αναβαθμιση με το update service, και αν ναι, πόσο περιπου?? εχω κοσμοκαρτα. επισης, υπαρχει κινδυνος να χασω τα ελληνικα μου, ή τα αρχεια μου ?? 1 Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 γεια σας έχω το εξής προβληματάκι έκανα update στο firmware του κινητού μου αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα τώρα να μην μπορώ να μπω στα παιχνίδια και στις εφαρμογές αυτό πώς μπορώ να το διορθώσω; ευχαριστώ Τι ακριβώς σου λέει όταν προσπαθείς να μπεις? Από που έκανες αναβάθμιση, και το κινητό σου είναι Branded ή όχι? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts