geofil Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Καλησπέρα στο forum.Σκέφτομαι για αγορά του s.e. k800i.Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι εάν το joystick έχει βγάλει προβλήματα και πόσο καλή είναι η ποιότητα κατασκευής του.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) Φίλε μου δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Όπως πάντα, είναι "να μην σου τύχει" Υπάρχει ένα ποσοστό, μικρό κατά την γνώμη μου, που είχε πρόβλημα με το τζόιστικ. Αλλά οι περισσότεροι δεν είχαν τέτοια προβλήματα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heroquest Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Παιδια ειμαι καινουργιος κατοχος του κινητου. Χθες το πηρα. Να ρωτησω πως γινεται να μην σβηνει τελειως η οθονη σε κατασταση αναμονης? Υποθετω ειναι για εξοικονομηση μπαταριας. Please μια βοηθεια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 το πηρα και εγω με επιδοτηση απο vodafone αλλα ειναι το vdfn live mporv na to kano update και να γινει κανονικο ? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 το πηρα και εγω με επιδοτηση απο vodafone αλλα ειναι το vdfn live mporv na to kano update και να γινει κανονικο ? Επίσημα όχι. Αλλά τα καλά τα παλικάρια ξέρουν και άλλα μονοπάτια. Κάνε μια μικρή αναζήτηση. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Gia na to dialiseis monos sou prepei na prospa8iseis para poly.... exo allaxei 3(tria) K750i(kai se auto, poly ekanan parapona gia to joystick) kai 2(dyo) K800i e, loipon kanena xanaleo KANENA den parousiase to paramikro problem....ma kanena leme!!! ps To teleutaio K750 otan phra to K800 to edosa sthn gynaika mou kai to exei akoma, aproblimatisto panta para to oti auto to dinoume kai sthn korh mas(5 eton) kai ''paizei'' me ta paixnidia pou tis exo balei mesa. Fantasthte ena koritsaki 5 etwn poso "kala" symperiferetai sto joystick....aaaa, to xeirotero einai oti h deyterh (h mikrh) 17 mhnon tis to boutaei kai to petaei sto patoma kai paolauta ZEI kai den exei problem oute me to joystick oute me tpt allo. 5 xronon kai exei kinito?? mpavi:O pantos file prosexe to kinito stin kori sou. mono 5 xronon kai me kinito, sta 40 tha exei psimeno egkefalo. kalo kouragio me ta paidia sou...:) filika:D 1 Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Παίζει με το κινητό λέει ο UNIQUE. Δεν παίρνει τηλέφωνο τις φίλες της για να τα λένε με τις ώρες. Το ψήσιμο του εγκεφάλου, λόγω ακτινοβολίας, δεν έχει καμία σχέση εδώ. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Εχω να κανω μια δηλωση. Δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει και συγγνωμη αν ναι. Το πληκτρολογιο του Κ800 μου ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :lol: 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zchristos Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Εχω να κανω μια δηλωση. Δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει και συγγνωμη αν ναι. Το πληκτρολογιο του Κ800 μου ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :lol: kai emena to idio, arxise kai ksefloudizei :( to exo pari apo to noevrio kai tora 2 pliktra ksefloudisa sto plai 1 Παράθεση www.partytimeshop.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 kai emena to idio, arxise kai ksefloudizei :( to exo pari apo to noevrio kai tora 2 pliktra ksefloudisa sto plai Πες τα! Εγω το πηρα Δεκεμβριο μεταχειρισμενο ελαχιστα, η κοπελα το ειχε αγορασει κι εκεινη ενα μηνα πριν, δηλαδη Νοεμβριο. Και εμεινα καγκελο οταν διαπιστωσα οτι ξεφλουδιζει ο αστερισκος κατω αριστερα! Και δερματολογικα προβληματα λοιπον το Κ800........ 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Πες τα! Εγω το πηρα Δεκεμβριο μεταχειρισμενο ελαχιστα, η κοπελα το ειχε αγορασει κι εκεινη ενα μηνα πριν, δηλαδη Νοεμβριο. Και εμεινα καγκελο οταν διαπιστωσα οτι ξεφλουδιζει ο αστερισκος κατω αριστερα! Και δερματολογικα προβληματα λοιπον το Κ800........ Εχω παντως ενα καλο δερματολογο!!!:lol: :lol: :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Εχω παντως ενα καλο δερματολογο!!!:lol: :lol: :lol: offtopic Επ, πατριώτη, τι λέει;:) /offtopic 1 Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Παιδιά με όλα αυτά έχουν συμβεί κατά καιρό με τα updates είχα αποφασίσει να μην τα κάνω.Από την άλλη έκανα σύγκριση το updated k800 ενός φίλου μου με το δικό μου και βρήκα πολλά πλεονεκτήματα από πλευράς του φίλου μου.Τι μου συμβουλεύετε να κάνω ή όχι τα updates ; Σκέφτομαι να το πάω σε ένα κατάστημα της SE . Θα πρέπει πρώτα να κάνω backup όλα τα αρχεία που έχω στο κινιτό μου ; Πόσο περίπου θα μου το κοστολογήσει και πόσο καιρό θα πάρει ; 1 Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Παιδιά με όλα αυτά έχουν συμβεί κατά καιρό με τα updates είχα αποφασίσει να μην τα κάνω.Από την άλλη έκανα σύγκριση το updated k800 ενός φίλου μου με το δικό μου και βρήκα πολλά πλεονεκτήματα από πλευράς του φίλου μου.Τι μου συμβουλεύετε να κάνω ή όχι τα updates ; Σκέφτομαι να το πάω σε ένα κατάστημα της SE . Θα πρέπει πρώτα να κάνω backup όλα τα αρχεία που έχω στο κινιτό μου ; Πόσο περίπου θα μου το κοστολογήσει και πόσο καιρό θα πάρει ; Δεν θα χαθούν τα αρχεία, δεν θα κοστίσει τίποτα και δεν θα κάνει πάνω από 2-3 μέρες, ανάλογα βέβαια και το σέρβις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Εχω να κανω μια δηλωση. Δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει και συγγνωμη αν ναι. Το πληκτρολογιο του Κ800 μου ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :lol: ναι,λογω καλοκαιριου μαλλον,και θα αρχιζει να μαυριζει κι αλλο μετα..δεν ειναι τιποτα,μην ανυσηχειτε...:blink: ε,ρε τι αλλο θα δουμε απο αυτο το απιθανο κινητο...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Είναι που έχει "ποιοτική" κατασκευή κατά μερικούς !!! Να πω ότι έχει πολύ καλή κάμερα, ΟΚ. Αλλά ποιοτική κατασκευή, σίγουρα όχι... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 mia xara kataskeui exei .toulaxiston to diko mou den exei kanena apo ta provlimata pou anaferontai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Είναι που έχει "ποιοτική" κατασκευή κατά μερικούς !!! Να πω ότι έχει πολύ καλή κάμερα, ΟΚ. Αλλά ποιοτική κατασκευή, σίγουρα όχι... Καλα, εννοειται οτι ΔΕΝ εχει ποιοτικη κατασκευη. Κινηταρα ναι, αλλα εμενα εχει αρχισει να παρουσιαζει διαφορα προβληματα κ εχω ξενερωσει πολυ. Απο την αλλη λεω παλι καλα που δεν εχει παρουσιασει τιποτα πολυ χοντρο απο αυτα που αναφερονται σε αυτο το τοπικ... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 εχει δοκιμασει κανεις να περασει ονοματα απο επαφες τα οποια ειναι απο νοκια ?παω να τις στειλω με bluetooth και καποια στιγμη γινεται διακοπη! Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 εχει δοκιμασει κανεις να περασει ονοματα απο επαφες τα οποια ειναι απο νοκια ?παω να τις στειλω με bluetooth και καποια στιγμη γινεται διακοπη! Κάποια επαφή είναι προβληματική. Ίσως κάποιος χαρακτήρας σου κάνει την δουλειά. Δες σε ποια επαφή σταματάει και ξαναγράψε την επαφή. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 mia xara kataskeui exei .toulaxiston to diko mou den exei kanena apo ta provlimata pou anaferontai του βαζεις καλο αντιηλιακο φαινεται..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Είναι αλλεργία. Της εποχής είναι αυτά τα δερματολογικά. :p Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 re pedia pos mporo na do oles tis ipenthimisis sto imerologio? otan pas stin euresi se anagkazi na valis ena gramma toulaxiston kai an kapia ipenthimisi den to exi den tin vriski.ego pou thelo na tis vlepo oles ti na kano? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Ρε παιδιά που μπορώ να βρώ το Jennifer Lopez-Que Hiciste; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Stupiiiiiid!!! Sorry παιδιά, άκυρο! 1 Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Stupiiiiiid!!! Sorry παιδιά, άκυρο! OFF TOPIC!:) Δεν πειραζει. Παντως για την ερωτηση σου ψαξε στο limewire:D 1 Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts