Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμία αλλαγή παιδιά!Όλα ίδια με την R1KC001!Αναλυτικότερα:

R1KG001

prgCXC1250210_GENERIC_W1 R1KG001

EROM:R3A016

prgCXC1250461_EROM_DB2020_WILMA_FOTA_SIMLOCK_FLAFLA_SIBLEY_SEMCUSB

LCD SW versions:

Main display:

Current:200610121

Camera SW versions:

Camera:

Current:2.5

Video call camera:2.3

ITP SW versions:

CXC 125 0310 R2J

Customisation:

CDA102568/4 R6A

cxc1250490 R1KG001

MEDITERR

Content version:PA30

Java SW version:JP-7.4

Text revision:CB

Update Service SW:

UA version:

CRH1069179 R3B021

2006-12-18 15:59

Αυτάάά...Α!Η ημερομηνία στο μενου της αναβάθμισης του τηλεφώνου δείχνει πλέον 18-04-2007.Αυτό μόνο άλλαξε,το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό άλλωστε!Αυτά!!

Μήπως όμως διορθώνει κάποια Bugs? Η ΚC έχει κάμποσα! Αν θέλεις, ρίξε μια ματιά στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=143124&page=30 και πες μου αν εσύ έχεις τέτοια προβλήματα. Μήπως, λέω μήπως, δεν έχει κάτσει κάτι καλά όταν έκανα εγώ την αναβάθμηση.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Τώρα θα ενεργοποιείται αυτόματα μόνο όταν πρέπει και μετά θα απενεργοποιείται.

Νομίζω ότι δεν είναι έτσι. Αν τεθεί στην επιλογή "GSM Only", τότε δεν θα λαμβάνει ποτέ 3G σήμα. Τη δυνατότητα να ενεργοποιείται το 3G όταν υπάρχει σχετικό σήμα θα την έχει μόνο αν το αφήσει στην επιλογή "3G and GSM".

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Νομίζω ότι δεν είναι έτσι. Αν τεθεί στην επιλογή "GSM Only", τότε δεν θα λαμβάνει ποτέ 3G σήμα. Τη δυνατότητα να ενεργοποιείται το 3G όταν υπάρχει σχετικό σήμα θα την έχει μόνο αν το αφήσει στην επιλογή "3G and GSM".

Ναι φίλε μου.

Για το gprs μιλούσα:) όχι για το 3g

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Tο Track ID ειναι θεμα software,δεν γινεται μεσω καποιας εφαρμογης.περιμενε κανενα 3μηνο που θα μπορεσεις να κανεις το κ800ι σε κ810ι.

Το track-id υπάρχει σαν εφαρμογή στο ipmart....

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Το track-id υπάρχει σαν εφαρμογή στο ipmart....

Για δωσε λεπτομερειες...πρωτη φορα το ακουω αυτο :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχετε ακούσει για κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα στα K800 Brown που έχει φέρει ο Γερμανός?

Σκέφτομαι να το πάρω.

Εξάλλου για αυτή την εβδομάδα έχει έκπτωση 24%, οπότε στο Cosmote 240 με πιστωτική , βγαίνει στα 133ευρω.

Γνωρίζετε κάτι?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Εχετε ακούσει για κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα στα K800 Brown που έχει φέρει ο Γερμανός?

Σκέφτομαι να το πάρω.

Εξάλλου για αυτή την εβδομάδα έχει έκπτωση 24%, οπότε στο Cosmote 240 με πιστωτική , βγαίνει στα 133ευρω.

Γνωρίζετε κάτι?

Oτι ισχυει και για το black θα ισχυει και για το Καφε.Γιατι δεν παιρνεις το Κ810ι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Oτι ισχυει και για το black θα ισχυει και για το Καφε.Γιατι δεν παιρνεις το Κ810ι.

1. Γιατι θα γίνω και εγώ poster σε thread με 250σελίδες για άσπρες οθόνες, κολλήματα, προβλήματα. Γενικά τα τελευταία χρόνια αγοράζω τηλέφωνα πάντα στο τέλος της ζωής τους. Αφήνω άλλους να κάνουν το beta testing. Ετσι αγόρασα και το κ750 πριν απο 4 μήνες.

2. Δεν εχουν καμία απολύτος διαφορά εκτός απο την εξωτερική εμφάνιση, που πραγματικά το k810 ειναι πιο όμορφο.

3. Γιατι θα πληρωσω περίπου 100ευρω παραπάνω, αν σκεφτείς την διαφορά της τιμής λόγο καινούργιου μοντέλου, και λόγο της έκπτωσης που έχει αυτή την εβδομάδα ο Γερμανος.

Αν έχεις να μου πεις κάποια λογική εξήγηση, γιατι πρέπει να πάρω το k810 , τότε ευχαρίστως να την ακούσω.

Υπάρχει κάποια αλλη πληροφορία για το brown? Μην τύχον και έχει καμιά προβληματική version eprom, που διαβασα παραπίσω, ή τυχόν ειναι φτιαγμένο για την Ουγκάντα αντί για Ελλαδα?

1. Γιατι θα γίνω και εγώ poster σε thread με 250σελίδες για άσπρες οθόνες, κολλήματα, προβλήματα. Γενικά τα τελευταία χρόνια αγοράζω τηλέφωνα πάντα στο τέλος της ζωής τους. Αφήνω άλλους να κάνουν το beta testing. Ετσι αγόρασα και το κ750 πριν απο 4 μήνες.

2. Δεν εχουν καμία απολύτος διαφορά εκτός απο την εξωτερική εμφάνιση, που πραγματικά το k810 ειναι πιο όμορφο.

3. Γιατι θα πληρωσω περίπου 100ευρω παραπάνω, αν σκεφτείς την διαφορά της τιμής λόγο καινούργιου μοντέλου, και λόγο της έκπτωσης που έχει αυτή την εβδομάδα ο Γερμανος.

Αν έχεις να μου πεις κάποια λογική εξήγηση, γιατι πρέπει να πάρω το k810 , τότε ευχαρίστως να την ακούσω.

Υπάρχει κάποια αλλη πληροφορία για το brown? Μην τύχον και έχει καμιά προβληματική version eprom, που διαβασα παραπίσω, ή τυχόν ειναι φτιαγμένο για την Ουγκάντα αντί για Ελλαδα?

Σωστός!

Δεν νομίζω να έχει διαφορές το καφέ.

Επειδη ειναι καινουργιο..και πιο ομορφο κατα την δικη μου γνωμη..και επισης εχει και 2 επιπλεον λειτουργιες.ισως το κ810ι να ειναι ενα αλοκληρωμενο κ800ι χωρις bug,ισως λεω :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγόρασα πριν περίπου ένα μήνα το K800 και την τελευταία εβδομάδα ενώ το έχω στην τσέπη μου κλειδομένο, αυτό σβήνει μόνο του. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει??? :worry:

Υ.Γ.: Με την αναβάθμιση χάνονται τα δεδομένα που έχω μέσα(επαφές,μηνύματα,ήχοι κλπ)?????

Thanx!

:cool:

Φιλικά Μάνος,

Υ.Γ.: Με την αναβάθμιση χάνονται τα δεδομένα που έχω μέσα(επαφές,μηνύματα,ήχοι κλπ)?????

Thanx!

Τα δεδομένα δεν χάνονται.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Επειδη ειναι καινουργιο..

Ακριβως για αυτον τον λόγο, οπως σου ειπα και παραπανω ΔΕΝ το παίρνω.

και πιο ομορφο κατα την δικη μου γνωμη..και επισης εχει και 2 επιπλεον λειτουργιες.ισως το κ810ι να ειναι ενα αλοκληρωμενο κ800ι χωρις bug,ισως λεω :cool:

Επειδη δεν υπαρχει κανενας απολυτος λόγο να παίζω με τα "ισως" για αυτο και δεν το παιρνω.

Το k810 ειναι το ιδιο τηλεφωνο, πιο ομορφο, με 2 λειτουργιες παραπανω, και με 100προβληματα παραπανω.

Οπως κάθε τηλέφωνο που έχει βγει ποτέ , έτσι και αυτο θα ειναι προβληματικο για τους πρωτους μηνες της ζωης του.

Σε αποδεκτή κατάσταση θα βρίσκετε , λίγο πριν "πεθανει".

Τότε τα αγοράζω εγώ! :)

Αγόρασα πριν περίπου ένα μήνα το K800 και την τελευταία εβδομάδα ενώ το έχω στην τσέπη μου κλειδομένο, αυτό σβήνει μόνο του. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει??? :worry:

Να μην κάνει καλή επαφή η μπαταρία το έχεις σκεφτεί??:rolleyes:

this is how we do...

Sony Ericsson decided to enthrall the fans of Spider-Man movie comics with Spider-Man-branded handsets.

It released 4 Spider-Man edition devices – K800i, K750i, K550i and K610i. The handsets come with preloaded

"exclusive Spider-Man wallpapers" and screensaver. Besides there is a Spidey-clad hard case and a wrist strap.

http://www.mobile-review.com/sadm_files/Spiderphone.jpg

πηγή: Mobile-Review

Να μην κάνει καλή επαφή η μπαταρία το έχεις σκεφτεί??:rolleyes:

To epsaksa kai den eida kati tetoio...

Φιλικά Μάνος,

Ακριβως για αυτον τον λόγο, οπως σου ειπα και παραπανω ΔΕΝ το παίρνω.

Επειδη δεν υπαρχει κανενας απολυτος λόγο να παίζω με τα "ισως" για αυτο και δεν το παιρνω.

Το k810 ειναι το ιδιο τηλεφωνο, πιο ομορφο, με 2 λειτουργιες παραπανω, και με 100προβληματα παραπανω.

Οπως κάθε τηλέφωνο που έχει βγει ποτέ , έτσι και αυτο θα ειναι προβληματικο για τους πρωτους μηνες της ζωης του.

Σε αποδεκτή κατάσταση θα βρίσκετε , λίγο πριν "πεθανει".

Τότε τα αγοράζω εγώ! :)

Koίτα, αυτό δεν ισχύει για τα se σε γενικές γραμμές.

Το k800(όπως και το p990) ήταν μια εξαίρεση, αλλά γενικά δεν ισχύει για τα τηλέφωνα της εταιρίας.

Μπορεί στο πρώτο λογισμικό να υπάρχουν ένα-δύο bugs που όμως θα κοπιάσεις αρκετά για να τα βρείς(αν τύχει να τα βρείς) και τα οποία συνήθως διορθώνονται πολύ γρήγορα.

Δεν είναι νόκια η se.(βασικά, καμία άλλη εταιρία δεν είναι νόκια σε αυτόντον τομέα)

Ακομα και ετσι να ειναι... (πραγματι ισχυει σε σχεση με αλλες εταιριες, αλλα παραμένουν προβληματικα ΟΛΑ τα καινουργια μοντελα. Αλλα λιγοτερο και αλλα περισσοτερο), τα μοναδικα επιχειρηματα του να παρω το κ810 ειναι το :

- Ειναι καινουργιο

- Ειναι πιο ομορφο

Sorry αλλα κατα την αποψη μου, δεν δικαιολογουνται απο αυτα τα δυο τα 100ευρω παραπανω.

Προτιμω να τα φάω στα μπουζούκια, παρα να τα φάει η Sonyericsson στα μπουζουκια! :)

geia sas paidia,

8a i8ela tin voi8eia sas. skeftomai na agorasw to k800i

k to vrika sto internet stin para poli kali timi twn 280euro

alla to skeftomai giati mou leei oti to menou tou einai sta agglika

kai sta gallika! opws isws katalavate eimai asxeti gi'auto 8a i8ela

tin simvouli sas! den exei menou sta ellinika? giati kata ta alla

exei ola auta pou psaxnw na exei to neo mou kinito!

Ακομα και ετσι να ειναι... (πραγματι ισχυει σε σχεση με αλλες εταιριες, αλλα παραμένουν προβληματικα ΟΛΑ τα καινουργια μοντελα. Αλλα λιγοτερο και αλλα περισσοτερο), τα μοναδικα επιχειρηματα του να παρω το κ810 ειναι το :

- Ειναι καινουργιο

- Ειναι πιο ομορφο

Sorry αλλα κατα την αποψη μου, δεν δικαιολογουνται απο αυτα τα δυο τα 100ευρω παραπανω.

Προτιμω να τα φάω στα μπουζούκια, παρα να τα φάει η Sonyericsson στα μπουζουκια! :)

Όσο για αυτό σου είπα ότι συμφωνώ μαζί σου:)

(Και που λές να τα φάς???:lol::p)

Πρακτικά,είναι το ίδιο τηλέφωνο.Ακόμη και οι εκδόσεις του λογισμικού τους θα είναι κοινές,όπως συμβαίνει ήδη..Ρίξε μια ματιά στον www.wotanserver.com και θα διαπιστώσεις ότι οι εκδόσεις λογισμικού είναι οι ίδιες..Απλά,στις εκδόσεις που προορίζονται για το K800i προφανώς αφαιρόύνται οι 2 επιπλέον λειτουργίες ή κλειδώνονται προκειμένου να μην έχεις πρόσβαση.

Το ότι έχουν το ίδιο λογισμικό είναι απόλυτα λογικό διότι έτσι η εταιρία ξοδεύει λιγότερα χρήματα για την ανάπτυξη λογισμικού.Αλλωστε,ο πραγματικός διάδοχος θα είναι άλλο μοντέλο,όχι το Κ810..

Φίλοι καλησπέρα.Μόλις πριν ένα μήνα πήρα ένα k800i και θέλω να κάνω μία ερώτηση.Υπάρχει τρόπος να κλείνει αυτόματα το κινητό το βράδυ σε μιά ώρα που θα του προκαθορίσεις;

Ευχαριστω εκ των προτέρων

Φίλοι καλησπέρα.Μόλις πριν ένα μήνα πήρα ένα k800i και θέλω να κάνω μία ερώτηση.Υπάρχει τρόπος να κλείνει αυτόματα το κινητό το βράδυ σε μιά ώρα που θα του προκαθορίσεις;

Ευχαριστω εκ των προτέρων

Δυστυχώς, δεν είναι siemens...;)

• The title was changed to Sony Ericsson K800i