Antonio21 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 ginetai as mou steilei pm na tou pw arkei na einai gnisia 100% Τελικα το πηγα στo Service στην Καλλιθεα καιμονο για το μπροστινο μερος η τιμη ειναι 45 ε. (το οποιο και αλλαξα) αμα θελεις να αλλαξεις και το μερος της καμερας θελει αλλα 45 ε και το καπακι της μπαταριας θελει 15 ε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tank30 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Bre paidia, mipos kserete apo pou mporo na katebasw firmware pou na ypostirizei ta ellinika sto k800i mou? An kapoios to exei kai mporei na mou to steile me mail h kati as me eidopoiisei parakalw. To kinito einai apo agglia ksekleidwmeno apla den exei ellinika. exyaristw! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tank30 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Απολογούμαι για τα greekglish, δύναμη της συνήθειας! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Bre paidia, mipos kserete apo pou mporo na katebasw firmware pou na ypostirizei ta ellinika sto k800i mou? An kapoios to exei kai mporei na mou to steile me mail h kati as me eidopoiisei parakalw. To kinito einai apo agglia ksekleidwmeno apla den exei ellinika. exyaristw! :blink: Υπηρεσία Αναβάθμισης της Sony Ericsson . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tank30 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Φιλε Raver, κατ'αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση αλλά έχω ήδη δοκιμασει τιν υπηρεσια αυτή. Κατέβασα το προγραμματάκι, έτρεξε κανονικα, εκανε αναβαθμιση στο firmware αλλα τα ελληνικα ακομη δεν ειναι διαθέσιμα ως επιλογή στις γλώσσες για το τηλέφωνο (Χώρα επιλογής έβαλα την Ελλάδα) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Φιλε Raver, κατ'αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση αλλά έχω ήδη δοκιμασει τιν υπηρεσια αυτή. Κατέβασα το προγραμματάκι, έτρεξε κανονικα, εκανε αναβαθμιση στο firmware αλλα τα ελληνικα ακομη δεν ειναι διαθέσιμα ως επιλογή στις γλώσσες για το τηλέφωνο (Χώρα επιλογής έβαλα την Ελλάδα) Τοτε μεσω credits και πιστωτικης καρτας θα το αναβαθμισεις απο εδω,επισης εγω θα σου ελεγα να το πας σε ενα SErvice στην Ελλαδα και να σου περασουν αυτοι τα Ελληνικα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Αυτη ειναι η καλυτερη λυση πιστευω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvascy Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Καταρχας να πω οτι το κινητο μου εχει αρκετα προβληματα. Τα παιχνιδια και οι εφαρμογες δεν ανοιγουν, μου λεει οτι ειναι αδυνατη η ενεργεια αυτη. Εχει εδω και 3 εβδομαδες περιπου που γινεται αυτο. Επισης καποτε δεν παιζει τα τραγουδια, ή δεν τα αναγνωριζει καν αυτα που εχω βαλει εγω και πρεπει να κανω restart το κινητο. Ετσι θα ηθελα να σας ρωτησω πως μπορω να κανω format το κινητο μου? Θυμαμαι στο παλιο που ειχα πληκτρολογησα ενα κωδικο, εκλεισα το κινητο, κατι τετοια. Μηπως ξερει κανεις ακριβως τι μπορω να κανω για να γινει format το k800i?? Ευχαριστω p.s.: ΣΥΓΝΩΜΗ αν απαντησατε ηδη αυτη την ερωτηση, αλλα μου ειναι δυσκολο να ψαξω σε 241 σελιδες για να το βρω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxeros Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Και εγω εχω το ιδιο προβλημα δεν μπορω να ανοιξω τον φακελο Εφαρμογες και Παιχνιδια. Εκανα Update στο τελευταιο firmware και το προβλημα παραμενει :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Δοκιμάσατε την επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων; Μετά το απαραίτητο backup βέβαια. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sozirarak Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Καλησπερα στο forum, πηρα πριν 4 μερες το K800i και εχω μεινει ευχαριστημενος με την αγορα του παρολο που ειναι με μενου του vodafone live. ηθελα να ρωτησω 3 πραγματα για το τηλεφωνο : 1) γινεται με software update να ανεβει λιγο η ενταση του ηχειου ή το ηχειο του μεχρι εκει φτανει η ενταση του, παρατηρησα οτι οταν βαζεις ενα mp3 κομματι να χτυπαει ως ringtone ακουγετε δυνατοτερα. 2) μπορω να αλλαξω το operator logo με καποιο που θα κατεβασω απο το http://www.mobile9.com ? αν ναι με ποιο προγραμμα? 3) κανενα προγραμματακι για μετατροπη avi σε 3gp ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 ρυθμίσεις - επαναφορά ρυθμίσεων - διαγραφή όλων με αυτή τη διαδικασία το παίρνεις του κουτιού.... 1 Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Καλησπερα στο forum, πηρα πριν 4 μερες το K800i και εχω μεινει ευχαριστημενος με την αγορα του παρολο που ειναι με μενου του vodafone live. ηθελα να ρωτησω 3 πραγματα για το τηλεφωνο : 1) γινεται με software update να ανεβει λιγο η ενταση του ηχειου ή το ηχειο του μεχρι εκει φτανει η ενταση του, παρατηρησα οτι οταν βαζεις ενα mp3 κομματι να χτυπαει ως ringtone ακουγετε δυνατοτερα. 2) μπορω να αλλαξω το operator logo με καποιο που θα κατεβασω απο το http://www.mobile9.com ? αν ναι με ποιο προγραμμα? 3) κανενα προγραμματακι για μετατροπη avi σε 3gp ? Σχεδον 1 χρόνο κλείνει το κ800 και δυστυχως η ενταση του ηχειου εμεινε η ιδια.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 kalo programma gia metatropi avi se 3gp einai to im too 3gp video converter .k apo pira einai ligo poio grigorotero apo to total video converter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 δεν κανει τιποτα. προτεινα το total video converter επειδη εχει και αλλες δυνατοτητες, οχι μονο για 3gp... 1 Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Μια λύση για να βελτιωθεί η ένταση του ηχείου είναι να μπείς στο εκουαλάιζερ και να ανεβάσεις σε όλες τις συχνότητες 2-3 μπάρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Μια λύση για να βελτιωθεί η ένταση του ηχείου είναι να μπείς στο εκουαλάιζερ και να ανεβάσεις σε όλες τις συχνότητες 2-3 μπάρες. Το ειχα δοκιμασει και αυτο,καμια ουσιαστικη βελτιωση... Οταν εβαζες τον ισοσταθμιστη τερμα πάνω σε αλλα μοντέλα της εταιρειας οπως το κ750/w800/w900/w700 αξιζε,τεράστια διαφορά... Στο κ800 ειναι σαν να μην υπάρχει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Τελικα το πηγα στo Service στην Καλλιθεα καιμονο για το μπροστινο μερος η τιμη ειναι 45 ε. (το οποιο και αλλαξα) αμα θελεις να αλλαξεις και το μερος της καμερας θελει αλλα 45 ε και το καπακι της μπαταριας θελει 15 ε.. 105 ευρώ για όλα τα πλαστικά δηλαδή! Για ένα κινητό που τώρα πωλείται στα 350! Αυτό θα πει αισχροκέρδεια! Τελικά μήπως ήταν καλύτερο σύστημα τα καλύμματα της Nokia τα οποία μπορούσες να αλλάζεις μόνος σου;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Ναι όμως είναι εντελώς διαφορετική η ποιότητα και το ποσο αεροστεγός, είδα και τα χάλια του 6230 ου τοχουν φίλοι μου, και είδα και το w550. κρακ κρυκ 1 Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 kalhspera! eimai etoimos na parw to k800 kai prepei na psaksw na vrw mia karta mnhmhs o tupos kartas pou pernei einai h Memory Stick M2 an de kanw lathos... 1)mexri posa gb mporw na valw panw xwris na exw provlima?? 2)skeftomai na parw 1gb mporeite na mu proteinete se poio magazi exete petyxei thn kaluterh timh... 3) Na protoimhsw na parw sony h kapoia allh marka?? 1 Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxeros Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 ρυθμίσεις - επαναφορά ρυθμίσεων - διαγραφή όλων με αυτή τη διαδικασία το παίρνεις του κουτιού.... Ναι το εκανα αυτο , αλλα το αποτελεσμα το ιδιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Ναι το εκανα αυτο , αλλα το αποτελεσμα το ιδιο. Τότε μάλλον δεν είσαι και πολύ tyxeros. Δεν το γλυτώνεις το σέρβις. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxeros Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Ξερει κανεις ποσο καιρο μπορει να παρει το service περιπου? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Ξερει κανεις ποσο καιρο μπορει να παρει το service περιπου? Σ' αυτό φίλε μου δεν υπάρχει απάντηση. Εξαρτάται από την βλάβη και από το που θα το πας. Από 5 λεπτά μέχρι ένα μήνα. :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Σ' αυτό φίλε μου δεν υπάρχει απάντηση. Εξαρτάται από την βλάβη και από το που θα το πας. Από 5 λεπτά μέχρι ένα μήνα. :) Συνήθως όμως λιγότερο από βδομάδα για όσους μένουν Αθήνα βέβαια Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts