OculatusAbis Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Πάντως με ενδιαφέρει να μάθω τι είδους καταχωρήσεις μπορώ να έχω στο ημερολόγιο. Επίσης ας μας πει κάποιος που το δοκίμασε επιτυχώς πως πρέπει να κάνω την εγκατάσταση των drivers και το PC Suite για να μην έχω προβλήματα. Πρώτα συνδέω το κινητό και μετά κάνω εγκατάσταση τους drivers, μετά το PC Suite ή κάνω κάτι άλλο; :confused: Το ξαναρωτάω γιατί δεν απαντήθηκε. Αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με αυτά, ας μου απαντήσει. Thx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Μετα απο δυο μηνες και τρεις φορες στο servise [allagh joystick,μη λειτουργια του κουμπιου μουσικης και τελευταια επισκευη ή αλλαγη του λογικου κυκλωματος:!: :!: :!: ]εχω να πω πως προκειται για ενα τηλεφωνο που μου αρεσει πολυ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ,ΤΟΣΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, και οχι μονο σε εμενα αλλα και σε πολλα ατομα εδω .Εγω ΠΑΝΤΩς ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ ΞΑΝΑ οχι γιατι δεν μου αρεσει αλλα με προβληματιζει η αξιοπιστια του Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Δηλαδή υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σε java που ενεργοποιεί το φλας και μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν φακό; :confused: Το πρόγραμμα java δεν ενεργοποιεί το φλας σαν φακό γιατί απλούστατα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει σε xenon φλας παρά μόνο σε led. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενεργοποιεί το κόκκινο φωτάκι (υπάρχει σε όλες τις ψηφιακές μηχανές) το οποίο βοηθάει σε χαμηλές ως ανύπαρκτες συνθήκες φωτισμού να επιτευχθεί η αυτόματη εστίαση;) 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Δεν μπορεί να μην γίνεται αναζήτηση στον κατάλογο με περισσότερα του ενός γράμματα !!! Πρακτικά δεν με διευκολύνει καθόλου στις κλήσεις... Δεν θέλω να ξεκινήσει διαξιφισμός, αλλά τις ίδιες επαφές πέρασα από outlook σε ένα ΝΟΚΙΑ Ε50 που έχω και ψάχνει κανονικά με περισσότερα από 1 γράμματα !!! Το SE πάλι απαιτεί το έτος 2006 να περάσεις όλο τον τηλεφωνικό κατάλογο με το χέρι, από την ίδια τη συσκευή για να μπορεί να ψάξει !!! Παλαιότερα η SE στο Τ68 και το Τ610 θυμάμαι πως η αναζήτηση γινόταν με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και τα επόμενα μικρά. Ετσι ταίριαζε απόλυτα με το Outlook. Επειτα το άλλαξε και αναγκαστήκαμε να γράφουμε τα πάντα με κεφαλαία. Δυστυχώς.... 1 Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Το ξαναρωτάω γιατί δεν απαντήθηκε. Αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με αυτά, ας μου απαντήσει. Thx :) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Θέμα - ώρα έναρξησ - υπενθύμιση (χρόνος) - ημερ. έναρξης - θέση - περιγραφή - ολοήμερη συνάντηση - περιοδικότητα (χωρίς, ημερήσιο, εβδομαδιαίο, μηνιαίο, ετήσιο), PC SUITE κατέβασε απο το site την τελευταία έκδοση που ανέβηκε πριν καμμιά 15ριά μέρες και δεν χρειάζετε να κάνεις τίποτε άλλο. 1 Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Παιδιά τα αρχεία video από που μπορώ να τα δω; Το File Manager απλώς παίζει ένα αρχείο αλλά δεν μου δίνει τις επιπλέον δυνατότητες (δηλ. να κάνω puse, zoom, screenshot κλπ). Αυτό γίνεται μόνον από τον Video Player αλλά μου εμφανίζει όλα τα αρχεία video χύμα και δεν μπορώ να έχω πρόσβαση όπως με τον File Manager. Τι μπορώ να κάνω; Επίσης πως μπορώ να αλλάξω τη συντόμευση για το δεξί softkey που πάντα είναι στο "Μενού"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Παιδιά έχω κάποιες απορίες... 1) τι πρέπει να κάνω για να μπαίνω στο ιντερνετ? πήγα απ το RSS-πρόσθετα- νέα πηγή,πληκτρολόγησα π.χ. myphone.gr αλλά λέει" δεν υπάρχουν έγκυρες πηγές στη διεύθυνση που ψάχνετε...επίσης πόσο θα χρεώνομαι, 2) αν τροποποιήσω εικόνα και ήχο με τα προγράμματα ( απ το myphone θα αλλοιωθεί ο ήχος ή η εικόνα? 3)πείτε μου πως να βελτιώσω τον ήχο απ το εξωτερικό ηχείο που είναι σιγανό και πολύ πρίμα( έχω διαβάσει μια φορά 138 σελίδες αλλά τότε δεν είχα προσέξει ακόμα το πρόβλημα, έτσι που να ψάχνω να βρώ το πρόγραμματάκι):( :O Πείτε μου αν ξέρετε please!!!:( :( :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Ok, μετά από σχετική χρήση του κινητού, σας παραθέτω τα προβλήματα: Τα βίντεο φαίνονται όλα "χύμα" στον Video Player Το δεξί πλήκτρο συντόμευσης δεν αλλάζει ανάθεση Οι επαφές που αρχίζουν από γράμμα κοινό για αγγλικά και ελληνικά δεν εμφανίζοντια μαζί. Επίσης ονόματα που αρχίζουν από πχ 'Ε δεν εμφανίζονται στη λίστα με τα Ε αλλά μετά τα αγγλικά ονόματα Θέλω τη γλώσσα τηλεφώνου στα αγγλικά αλλά να γράφω αγγλικά και ελληνικά. Το δεύτερο συνεχώς αλλάζει σαν ρύθμιση... Όποιος έχει καμιά ιδέα ας βοηθήσει. Πάντως το κινητό συνδέθηκε με My Phone Explorer και SE PC Suite άνετα, τόσο με καλώδιιο USB, όσο και με ΒΤ (πάλι καλά...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Καλά ο αδελφός μου θα φρικάρει! Πριν λίγο πήγα να ανοίξω το Κ800 του και το μόνο που έκανε ήταν να αναβοσβήνει η οθόνη! Το κινητό το πήρε χθές από Πλαίσιο και του είπαν πως αν μέσα σε 6 μέρες βγει ελλατωματικό, να το επιστρέψει. Τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω σε λειτουργία; :( Θα τον αφήσω αύριο χωρίς κινητό γμτ :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocorfu Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Einai poli aplo. Tha pas sti selida tis Sony Ericsson, sto Ipostiriksi, kai meta stin Ipiresia anabathmisis tis Sony Ericsson kai apo ekei tha katebaseis to arxeio "UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe" An to exeis kanei idi kai exeis to arxeio apla kane egatastasi tou. I diadikasia krataei ligo kai Oxi 3 Meres! :) (Plaka kano!) An kai pali sou kolaei sto meso tis egatastasis Opos les dokimase na to ksanakatebaseis. Molis teleioseis me tin egatastasi otan anoikseis gia proti fora to Update Service tha prepei na perimeneis ligo giati auto tha katebasei automata kapoies enimeroseis gia to idio kai otan teleiosei einai etoimo gia na anabathmiseis to kinitaki sou! Elpizo na boithisa. καλησπερα ωρε παιδια και απο μενα αλλα στο site της sonyericsson κατεβασα αυτο το Update_Service_Setup-2.6.11.7 κανει για να αναβαθμισω το κ8001 μου?? 1 Παράθεση hi... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 μπηκα στην σελιδα του πλαισιου και εχει το Κ800 στα 395 ευρω παλι.οπως και το Ν73 στα 471 απο 399 που το ειχε κατεβασει.τι γινεται?βδομαδα προσφορων μηπως ηταν?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Καλά ο αδελφός μου θα φρικάρει! Πριν λίγο πήγα να ανοίξω το Κ800 του και το μόνο που έκανε ήταν να αναβοσβήνει η οθόνη! Το κινητό το πήρε χθές από Πλαίσιο και του είπαν πως αν μέσα σε 6 μέρες βγει ελλατωματικό, να το επιστρέψει. Τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω σε λειτουργία; :( Θα τον αφήσω αύριο χωρίς κινητό γμτ :cry: :cry:τιποτε να το πας πρωι πρωι πισω Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 re pedia na rotiso kati asxeto mpori kai ligo vlakia? tha vgi 2 anavathmisi? ke an ne 3eri kanis pote i esto mpori pi sto peripou? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 πάρα πολλές απορίες και παράπονα μαζεύτηκαν εδω μέσα, και κανένας για να τις παντά!!:wacko: :blink: 1 Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 re pedia na rotiso kati asxeto mpori kai ligo vlakia? tha vgi 2 anavathmisi? ke an ne 3eri kanis pote i esto mpori pi sto peripou? Φυσικά και θα βγει και δεύτερη αναβάθμιση. Το πότε, μόνο η SE το γνωρίζει. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 πως βλεπουμε ποια εκδοση λογισμικου εχουμε? θελω να περασω ρυθμισεις mms.3g kai wap-internet sto kinhto και εχω πάγιο.πηγα στο σιτε της SE kai εστηλα τις ρυθμισεις mms,wap Postpaid prepei να στειλω και κατι ακομη? 1 Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Μόνο για την έκδοση λογισμικού μπορώ να σου πω έπειτα από μαθητεία στο φόρουμ αυτό... πας στην οθόνη σε αναμονή και πατάς >*<<*<* δηλ.( δεξιά-αστέρι/αριστερά, αριστερά-αστέρι/ αριστερά,αστέρι) εκεί θα ανοίξει ένα κρυφό μενού θα πατήσεις πληροφορίες υπηρεσ. και πληροφορίες λογισμικού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Μόνο για την έκδοση λογισμικού μπορώ να σου πω έπειτα από μαθητεία στο φόρουμ αυτό... πας στην οθόνη σε αναμονή και πατάς >*<<*<* δηλ.( δεξιά-αστέρι/αριστερά, αριστερά-αστέρι/ αριστερά,αστέρι) εκεί θα ανοίξει ένα κρυφό μενού θα πατήσεις πληροφορίες υπηρεσ. και πληροφορίες λογισμικού. Παντως με το K800i, πλεον δεν χρειαζεται να πατατε ολα αυτα για να δειτε την εκδοση λογισμικου...Ειναι σαν να πηγαινετε Λαμια μεσω Βολου...:p Υπαρχει ο πλεον απλος τροπος, που ειναι: Ρυθμισεις -> Γενικες -> Update Service -> Εκδοση λογισμικου...;) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Παντως με το K800i, πλεον δεν χρειαζεται να πατατε ολα αυτα για να δειτε την εκδοση λογισμικου...Ειναι σαν να πηγαινετε Λαμια μεσω Βολου...:p Υπαρχει ο πλεον απλος τροπος, που ειναι: Ρυθμισεις -> Γενικες -> Update Service -> Εκδοση λογισμικου...;) Έχεις δίκιο, αλλά από το κρυφό μενού βλέπεις πολλά περισσότερα (τα πάντα θα έλεγα). Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Παιδιά έχω κάποιες απορίες... 1) τι πρέπει να κάνω για να μπαίνω στο ιντερνετ? πήγα απ το RSS-πρόσθετα- νέα πηγή,πληκτρολόγησα π.χ. myphone.gr αλλά λέει" δεν υπάρχουν έγκυρες πηγές στη διεύθυνση που ψάχνετε...επίσης πόσο θα χρεώνομαι, 2) αν τροποποιήσω εικόνα και ήχο με τα προγράμματα ( απ το myphone θα αλλοιωθεί ο ήχος ή η εικόνα? 3)πείτε μου πως να βελτιώσω τον ήχο απ το εξωτερικό ηχείο που είναι σιγανό και πολύ πρίμα( έχω διαβάσει μια φορά 138 σελίδες αλλά τότε δεν είχα προσέξει ακόμα το πρόβλημα, έτσι που να ψάχνω να βρώ το πρόγραμματάκι):( :O 1) Εκεί είναι τα RSS news (feeds). Ο browser βρίσκεται στο αριστερό μικρό πλήκτρο. Έχει μια υδρόγειο επάνω του. Εκτός αν έχεις vf live οπότε μόνον από το μενού. Το πόσο θα χρεώνεσαι εξαρτάτε από τον λογαριασμό και την εταιρεία σου. 2) :blink: Να αλλοιωθούν? Δεν κατάλαβα τι εννοείς! Εξαρτάτε τι θα "τροποποιήσεις" και πόσο. 3) Αν μιλάς για MP3 ringtones, μπορείς να τα ανοίξεις με ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας ΜΡ3 αρχείων (πχ Audacity). Εκεί μπορείς να κάνεις παπάδες με το κομμάτι.;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Έχεις δίκιο, αλλά από το κρυφό μενού βλέπεις πολλά περισσότερα (τα πάντα θα έλεγα). Συμφωνω, και γι'αυτο ειπα οτι ο τροπος μου ειναι πιο ευκολος αν θες να δεις μονο την εκδοση λογισμικου.. :) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 1) Εκεί είναι τα RSS news (feeds). Ο browser βρίσκεται στο αριστερό μικρό πλήκτρο. Έχει μια υδρόγειο επάνω του. Εκτός αν έχεις vf live οπότε μόνον από το μενού. Το πόσο θα χρεώνεσαι εξαρτάτε από τον λογαριασμό και την εταιρεία σου. 2) :blink: Να αλλοιωθούν? Δεν κατάλαβα τι εννοείς! Εξαρτάτε τι θα "τροποποιήσεις" και πόσο. 3) Αν μιλάς για MP3 ringtones, μπορείς να τα ανοίξεις με ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας ΜΡ3 αρχείων (πχ Audacity). Εκεί μπορείς να κάνεις παπάδες με το κομμάτι.;) ------------------------------------------------------------------ Σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...αλλά θα θελα και κάποιες διευκρινήσεις... 1) μπορώ να μπω σε όποιο site θέλω και από ποιο σημείο?:O 3)αυτό το πρόγραμμα (Audacity) που μπορώ να το βρω? ευχαριστώ εκ των προτέρων...:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 ------------------------------------------------------------------ 3)αυτό το πρόγραμμα (Audacity) που μπορώ να το βρω? Audacity link :) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Audacity link :) ---------------------------------------- Α! πες το κ έγινε είναι αυτό το φόρουμ:) :) :) χίλια ευχαριστώ::happy: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Παιδιά καλησπέρα. Πριν λιγο παρέλαβα ενα Κ800 απο γερμανία και δεν έχει ελληνικο μενού. Με ποιο τροπο μπορώ να το εγκαταστήσω και αν γινεται να το κάνω μόνος μου από το ιντερνετ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts