Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χάνεται.Γίνεται η επόμενη αναβάθμιση για vodafone live.

Απλά είναι τα πράγματα.

Πρόβλημα μπορεί να προκύψει ανα πάσα στιγμή είτε πρόκειται για κανονικό είτε για vl.

Προσωπικά ΔΕΝ συνιστώ αναβάθμιση μέσω net.Αλλά πάντως γίνεται.

Καλα θα το προσπαθησω και θα δουμε.

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Εσυ το εχεις δοκιμασει?Μην παρουσιασει κανενα προβλημα και τρεχουμε και δεν φτανουμε.Αν κανεις την αναβαθμιση κανονικα χανεται το vodafone live menu?Γιατι αν χανεται παει και η εγγυηση.

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Για την κανονική αναβάθμιση μιλάμε και όχι για κάτι άλλο. Στο κινητό σου δηλαδή θα εγκατασταθεί η νέα έκδοση του vodafone live.

Όσο για το αν το έχω δοκιμάσει εγώ, όχι. Δεν είμαι fun του μενού της βόδαφον και δεν ήμουν κάτοχος vl. Γίνεται σίγουρα πάντως. Για τα αποτελέσματα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ποτέ κανείς. Είτε είναι vl, είτε όχι.

ρε παιδιά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο phone manager ή pc suite που να μπορείς να να δεις ή να επεξεργαστείς τον τηλ. κατάλογο απo το pc γιατί αυτό που δίνουν με το κινητό δεν κάνει

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και μια και μου το θύμισες να σ' ευχαριστήσω και πάλι.

Είχα απογοητευτεί και ήμουν έτοιμος να το πάω για service αλλά με τη βοήθειά σου ήρθε και πάλι το τηλέφωνο στα καλά του.

:O

Τίποτα φίλε μου, να 'σαι καλά. Γι' αυτό είμαστε εδώ!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εσυ το εχεις δοκιμασει?Μην παρουσιασει κανενα προβλημα και τρεχουμε και δεν φτανουμε.Αν κανεις την αναβαθμιση κανονικα χανεται το vodafone live menu?Γιατι αν χανεται παει και η εγγυηση.

Παιδιά μην βιάζεστε!!!! :worry:

Ρίξτε μια ματιά στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74767&page=51 . Λένε ενδιαφέροντα πράγματα τα παιδιά εκεί, σχετικά με αυτό το θέμα. Αντιμετώμισαν χοντρές ιστορίες με τα vf live 750 όταν τα έκαναν update από το SEUS. Πάρα πολλά ψωφήσανε μετά και δεν ανοίγανε με τίποτα, και τα τρέχανε στο service!! Απ' ότι κατάλαβα ναι μεν το επιτρέπει η ρουτήνα του SEUS, αλλά πρέπει να υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας!

Μην έχουμε κανένα πρόβλημα και με τα 800άρια!!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδιά μην βιάζεστε!!!! :worry:

Ρίξτε μια ματιά στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74767&page=51 . Λένε ενδιαφέροντα πράγματα τα παιδιά εκεί, σχετικά με αυτό το θέμα. Αντιμετώμισαν χοντρές ιστορίες με τα vf live 750 όταν τα έκαναν update από το SEUS. Πάρα πολλά ψωφήσανε μετά και δεν ανοίγανε με τίποτα, και τα τρέχανε στο service!! Απ' ότι κατάλαβα ναι μεν το επιτρέπει η ρουτήνα του SEUS, αλλά πρέπει να υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας!

Μην έχουμε κανένα πρόβλημα και με τα 800άρια!!

Αν υπήρχε πρόβλημα ασυμβατότητας τότε

ή δεν θα γινόταν καθόλου αναβάθμιση

ή όλα όσα έκαναν την αναβάθμιση θα πέθαιναν.

Σωστά?

Το ότι παρουσιάζεται πρόβλημα σε μερικούς μόνο σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα συγκεκριμένα για τα vl.

Γνώμη μου είναι ότι μπορεί να γίνει σε κάθε τηλέφωνο η στραβή

.Άλλωστε η διαδικασία είναι ίδια και στα κανονικά και στα live...

Δεν προτείνω σε κανένα να κάνει αναβάθμιση από το SEUS.

Προσωπικά έχω κάνει πολλές φορές με επιτυχία, αλλά κάποια στιγμή έγινε η στραβή(μια με τα ελληνικά και άλλη μια που το κινητό νέκρωσε μετά το update(w900) και κυριολεκτικά ψόφησε).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν ξέρω, μπορεί να είναι όπως τα λες τα πράγματα. Και εγώ δεν πρωτείνω το SEUS update, αλλά για άλλο λόγο.;)

Εξάλου τα παιδιά μιλάνε για 100% αποτυχία στα vf live K750. Επειδή λοιπόν πήγε η κουβέντα σε τέτοια ιστορία, είπα να προειδοποιήσω όποιον το προσπαθήσει. Απλά ας το έχει υπόψιν του πριν το ξεκινήσει.

Παίδες , σκέφτομαι να αγοράσω μία memory micro card του 1 GB. Είχα ακούσει για προβλήματα με το Κ800ι . Ισχύει κάτι τέτοιο ? ή όχι?

Έχω μία 512ΜΒ και παίζει άψογα αλλά θέλω παραπάνω χώρο. Τι λέτε?

Παίδες , σκέφτομαι να αγοράσω μία memory micro card του 1 GB. Είχα ακούσει για προβλήματα με το Κ800ι . Ισχύει κάτι τέτοιο ? ή όχι?

Έχω μία 512ΜΒ και παίζει άψογα αλλά θέλω παραπάνω χώρο. Τι λέτε?

Το θεμα ειναι οτι εχουν εξαντληθει απο παντου.Μηπως ξερετε κανενα μαγαζι που να την πουλαει 55 euro(m2 1gb sony)

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Δεν ξέρω, μπορεί να είναι όπως τα λες τα πράγματα. Και εγώ δεν πρωτείνω το SEUS update, αλλά για άλλο λόγο.;)

Εξάλου τα παιδιά μιλάνε για 100% αποτυχία στα vf live K750. Επειδή λοιπόν πήγε η κουβέντα σε τέτοια ιστορία, είπα να προειδοποιήσω όποιον το προσπαθήσει. Απλά ας το έχει υπόψιν του πριν το ξεκινήσει.

Είμαστε off topic βέβαια, αλλά όταν λές αποτυχία τι εννοείς?Δεν γίνεται η αναβάθμιση, ή υπάρχει πρόβλημα μετά?

Το θεμα ειναι οτι εχουν εξαντληθει απο παντου.Μηπως ξερετε κανενα μαγαζι που να την πουλαει 55 euro(m2 1gb sony)

O germanos sthn n.filadelfeia pou thn phra ego htan gematos me sony 1GB (bebaia thn eixe 65 euros).

Mia xara einai telika h kartoula :)

Είμαστε off topic βέβαια, αλλά όταν λές αποτυχία τι εννοείς?Δεν γίνεται η αναβάθμιση, ή υπάρχει πρόβλημα μετά?

Επειδή ακριβώς είμαστε offtopic, μην το συνεχήσουμε. Διάβασε στο link που έδωσα, και λίγο πριν - λίγο μετά. Θα καταλάβεις.;)

Παιδιά συνοπτικά μπορείτε να μου απαντήσετε στις εξής ερωτήσεις;

1. Υποστηρίζει ηχητικά προφίλ; Δηλαδή διαφορετικό ήχο και ένταση σε κάθε προφίλ;
  2. Πόσοι χαρακτήρες μπορούν να φαίνονται στη λίστα επαφών πριν κοπούν από την οθόνης Δηλαδή αν κάποιος λέγεται Παπαδόπουλος Γεώργιος, σε ποιό γράμμα θα κοπεί το όνομά του στην λίστα επαφών λόγω μεγέθους;
  3. Οι επαφές που έχουν κοινό γράμμα στα ελληνικά και στα αγγλικά πως εμφανίζονται; Δηλαδή οι επαφές που αρχίζουν πχ από το "Α" ή το "Ε", πως καταχωρούνται; Όλες μαζί ή πρώτα εμφανίζονται όλες οι επαφές των αγγλικών (Α-Ζ) και μετά οι ελληνικές; Αυτό έχει σχέση με τη γλώσσα του τηλεφώνου;
  4. Τα πεδία καταχώρησης τηλεφώνων έχουν προκαθορισμένη ανάθεση ή μπορώ να έχω πχ 3 κινητά και 2 εργασίας;
  5. Τι είδους σημειώσεις μπορώ να καταχωρήσω στο ημερολόγιο και ποιές από αυτές μπορούν να έχουν επανάληψη;
  6. Το κινητό αν συνδεθεί με το PC μέσω USB αναγκαστικά φορτίζει;
  7. Το καπάκι της κάμερας ενοχλεί; Με την πολύ χρήση χαλαρώνει καθόλου ή μένει σφιχτό;
  8. Άλλαξε καθόλου το βίντεο σε διαστάσεις ή παραμένει στα 176x144;
  9. Το φλας μπορεί να χρησιμοποιηθείς ως φακός;
  10. Στα μηνύματα μπορώ να φτιάξω δικούς μου φακέλους;
  11. Η ανοιχτή ακρόαση είναι ικανοποιητική σε ποιότητα και ένταση ήχου;

Αυτά τα ολίγα...:lol: Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ :)

1. Υποστηρίζει ηχητικά προφίλ; Δηλαδή διαφορετικό ήχο και ένταση σε κάθε προφίλ;
  2. Πόσοι χαρακτήρες μπορούν να φαίνονται στη λίστα επαφών πριν κοπούν από την οθόνης Δηλαδή αν κάποιος λέγεται Παπαδόπουλος Γεώργιος, σε ποιό γράμμα θα κοπεί το όνομά του στην λίστα επαφών λόγω μεγέθους;
  3. Οι επαφές που έχουν κοινό γράμμα στα ελληνικά και στα αγγλικά πως εμφανίζονται; Δηλαδή οι επαφές που αρχίζουν πχ από το "Α" ή το "Ε", πως καταχωρούνται; Όλες μαζί ή πρώτα εμφανίζονται όλες οι επαφές των αγγλικών (Α-Ζ) και μετά οι ελληνικές; Αυτό έχει σχέση με τη γλώσσα του τηλεφώνου;
  4. Τα πεδία καταχώρησης τηλεφώνων έχουν προκαθορισμένη ανάθεση ή μπορώ να έχω πχ 3 κινητά και 2 εργασίας;
  5. Τι είδους σημειώσεις μπορώ να καταχωρήσω στο ημερολόγιο και ποιές από αυτές μπορούν να έχουν επανάληψη;
  7. Το καπάκι της κάμερας ενοχλεί; Με την πολύ χρήση χαλαρώνει καθόλου ή μένει σφιχτό;

Πάμε...

1. Ναι. Μόνο ένταση και όχι διαφορετικό ήχο.

2. 18 χαρακτήρες αλλά ρολάρει και φαίνονται όλοι.

3. Πρώτα αγγλικά και μετά ελληνικά.

4. Προκαθορισμένη.

5. ...............:( Δεν πολυασχολούμε με το ημερολόγιο.

6. Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως ναι.

7. Είναι από μαμά κάπως χαλαρό και πιστεύω πως ενοχλεί λιγάκι.

8. Δυστυχώς ΟΧΙ!!! Παραμένει το ίδιο χάλι.

9. Όχι αλλά μπορεί το AF με προγραμματάκι java.

10. Οχι.

11. Μέτρια θα την χαρακτήριζα.

Για το 5 ας γράψει κάποιος που ασχολείται.

Για οποιαδήποτε λανθασμένη απάντηση κάθε σχόλιο δεκτό.

Αυτά...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Στο "6" θα απαντούσα διαφορετικά.Μπορεί να ρυθμιστεί από το κρυφό μενού, από ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα.:)

Στο "6" θα απαντούσα διαφορετικά.Μπορεί να ρυθμιστεί από το κρυφό μενού, από ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα.:)

Σωστός, κρυφό μενού - ρυθμίσεις υπηρεσίας - φόρτιση ναι ή όχι.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

4: Όπως τα είπε ο φίλος πιο πάνω είναι , αλλά υπάρχει και η επιλογή του "άλλος αριθμός" που σώζει την κατάσταση τις περισσότερες φορές.

5: Στο ημερολόγιο μπορείς να έχεις επαναλαμβανόμενες σημειώσεις, αλλά δεν υπάρχουν κατηγορίες τύπου "γενέθλια", "συνάντηση" κλπ όπως στα νόκια.

Γενικά στο ημερολόγιο τα πράγματα είναι πολύ "απλά"

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις :) Πάντως με ενδιαφέρει να μάθω τι είδους καταχωρήσεις μπορώ να έχω στο ημερολόγιο. Επίσης ας μας πει κάποιος που το δοκίμασε επιτυχώς πως πρέπει να κάνω την εγκατάσταση των drivers και το PC Suite για να μην έχω προβλήματα. Πρώτα συνδέω το κινητό και μετά κάνω εγκατάσταση τους drivers, μετά το PC Suite ή κάνω κάτι άλλο; :confused:

Παιδιά έχω κάποιες απορίες...

1) τι πρέπει να κάνω για να μπαίνω στο ιντερνετ? πήγα απ το RSS-πρόσθετα- νέα πηγή,πληκτρολόγησα π.χ. myphone.gr αλλά λέει" δεν υπάρχουν έγκυρες πηγές στη διεύθυνση που ψάχνετε...επίσης πόσο θα χρεώνομαι,

2) αν τροποποιήσω εικόνα και ήχο με τα προγράμματα ( απ το myphone θα αλλοιωθεί ο ήχος ή η εικόνα?

3)πείτε μου πως να βελτιώσω τον ήχο απ το εξωτερικό ηχείο που είναι σιγανό και πολύ πρίμα( έχω διαβάσει μια φορά 138 σελίδες αλλά τότε δεν είχα προσέξει ακόμα το πρόβλημα, έτσι που να ψάχνω να βρώ το πρόγραμματάκι):( :O

[*]Οι επαφές που έχουν κοινό γράμμα στα ελληνικά και στα αγγλικά πως εμφανίζονται; Δηλαδή οι επαφές που αρχίζουν πχ από το "Α" ή το "Ε", πως καταχωρούνται; Όλες μαζί ή πρώτα εμφανίζονται όλες οι επαφές των αγγλικών (Α-Ζ) και μετά οι ελληνικές; Αυτό έχει σχέση με τη γλώσσα του τηλεφώνου;

Έχε απλώς υπόψη σου, ότι για να κάνει σωστά εύρεση των ονομάτων στο ευρετήριο πρέπει να τα έχεις όλα με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Καλησπερα παιδια!θα ηθελα την βοηθεια σας.Η κοπελια μου σκεφτεται να παρει το κ800 απο την vodafone γιατι εχει επιδοτηση απο εκει.Της ειπαν ομως οτι αυτο το κινητο βγαινει μονο vodafon live στην vodafon.Ρωτησε η ιδια εναν υπαλληλο του μαγαζιου στη Καβαλα και αυτος της ειπε οτι πλεον οι vodafon live συσκευες μπορουν να δεχονται και να παιζουν ηχους και παιχνιδια(απο αλλα κινητα ή μεσω pc), χωρις να ειναι κλειδωμενες οι υπηρεσιες.Μαλιστα ειπε οτι μπορει και το ξεκλειδωσουν και οι ιδιοι στο μαγαδι εαν υπαρχει προβλημα. Μετα επειδη μου φανηκε μουφα η ιστορια πηρα τηλ. στα κεντρικα κατω στην Αθηνα οπου και εκει ισχυριστηκε οτι το κινητο δεν ειναι κλειδωμενο στις υπηρεσιες που ανεφερα, παρολο που ειναι vodafon live.Θελω να ρωτησω εαν ισχυουν αυτα που μας ειπαν στη vodafon και εαν οχι εαν υπαρχει τροπος και πως για να το ξεκλειδωσουμε?Thaaanks

παρε τηλ στο 2104118176 η κοιτα στο http://www.9volto.gr και θα βρεις την λυση;)

και μονο με 10ε....

εγω το εκανα απο VL απλο και κανονικοτατο k800i και το μονο που μαρτυραει οτι ηταν VLειναι το λογοτυπο πανω στο τηλ:lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

9. Όχι αλλά μπορεί το AF με προγραμματάκι java.

Δηλαδή υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σε java που ενεργοποιεί το φλας και μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν φακό; :confused:

Αν και το πήρα αμέσως μόλις βγήκε, δεν μπορώ να πω ότι με έχει ικανοποιήσει κάτι άλλο πλην της κάμερας σε αυτή τη συσκευή. Αυτό όμως που πραγματικά με εξοργίζει και με απώθεί από τα SE είναι ο ΑΘΛΙΟΣ τηλεφωνικός κατάλογος !!! Το έτος 2006 έχω πια όλες τις επαφές στο outlook και τις περνάω από εκεί στο όποιο κινητό έχω. Δεν μπορεί να μην γίνεται αναζήτηση στον κατάλογο με περισσότερα του ενός γράμματα !!! Πρακτικά δεν με διευκολύνει καθόλου στις κλήσεις... Δεν θέλω να ξεκινήσει διαξιφισμός, αλλά τις ίδιες επαφές πέρασα από outlook σε ένα ΝΟΚΙΑ Ε50 που έχω και ψάχνει κανονικά με περισσότερα από 1 γράμματα !!! Το SE πάλι απαιτεί το έτος 2006 να περάσεις όλο τον τηλεφωνικό κατάλογο με το χέρι, από την ίδια τη συσκευή για να μπορεί να ψάξει !!!

Ωραία η κάμερα, αλλά ένα κινητό έχει ως βασική λειτουργία τις κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα. Και στις κλήσεις υστερεί φοβερά λόγω του απαράδεκτου τηλεφωνικού καταλόγου... Ελπίζω κάποια στιγμή να τον διορθώσει, αν και τότε πιθανότατα δεν θα έχω πια SE !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Αν και το πήρα αμέσως μόλις βγήκε, δεν μπορώ να πω ότι με έχει ικανοποιήσει κάτι άλλο πλην της κάμερας σε αυτή τη συσκευή. Αυτό όμως που πραγματικά με εξοργίζει και με απώθεί από τα SE είναι ο ΑΘΛΙΟΣ τηλεφωνικός κατάλογος !!! Το έτος 2006 έχω πια όλες τις επαφές στο outlook και τις περνάω από εκεί στο όποιο κινητό έχω. Δεν μπορεί να μην γίνεται αναζήτηση στον κατάλογο με περισσότερα του ενός γράμματα !!! Πρακτικά δεν με διευκολύνει καθόλου στις κλήσεις... Δεν θέλω να ξεκινήσει διαξιφισμός, αλλά τις ίδιες επαφές πέρασα από outlook σε ένα ΝΟΚΙΑ Ε50 που έχω και ψάχνει κανονικά με περισσότερα από 1 γράμματα !!! Το SE πάλι απαιτεί το έτος 2006 να περάσεις όλο τον τηλεφωνικό κατάλογο με το χέρι, από την ίδια τη συσκευή για να μπορεί να ψάξει !!!

Ωραία η κάμερα, αλλά ένα κινητό έχει ως βασική λειτουργία τις κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα. Και στις κλήσεις υστερεί φοβερά λόγω του απαράδεκτου τηλεφωνικού καταλόγου... Ελπίζω κάποια στιγμή να τον διορθώσει, αν και τότε πιθανότατα δεν θα έχω πια SE !!!

φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα!!

το εχω σαν 2ο κινητο μονο και μονο για την καμερα του και το ραδιο το οποιο και αυτο δεν παιζει σε flight mode:mad:

γιατι το τελικο ς που το πας??μας εχουνε χεσ...ους σαν χωρα μου φαινεται...

αλλα η SE το χει ριξει τον τελευταιο χρονο στα μπιχλιμπιδια και εχει χασει την ουσια....και μαζι και τους πελατες της.....;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• The title was changed to Sony Ericsson K800i