Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Apo simera egina kai ego katoxos tou K800i:D :D ...Apla den to anoiksa akoma giati eimai sti douleia mou akoma...tha to do to apogeuma...lete na kano anavathmisi otan to anoikso?i mpataria einai bst-33???an kai to prosexes mellon tha erthei to bst-34;)
Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι,οσοι κανατε την αναβαθμιση αλλα ειχατε πριν προβλημα με το joystick,τωρα πως ειναι?

Εμενα εχει στρωσει σε μεγαλο βαθμο. Κολληματα δεν εχει, μονο καποιες μικρο-καθυστερησεις που μπορει να μην ειναι απο το joystick αλλα απο τον επεξεργαστη.

μολις εκανα και εγω αναβαθμιση τωρα ειναι τελειο !!!! αν και δεν ειδα διορθωνει το ς ??

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Εμενα με την αναβαθμιση οταν ανοιγω το κινητο κανει περισσοτερη ωρα να φορτωσει τις επαφες.

Μου εχει σπασει τα νευρα!!!

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Το ζήτημα δεν είναι να έχεις ότι το καλύτερο σε κινητό(το Κ800 σίγουρα δεν είναι πάντως,μόνο φωτογραφίες βγάζει καλές και έχει xenon flash,αυτά),αλλά να δουλεύει σωστά και παράλληλα να προσφέρει όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις;) .Αν έχεις ενδοιασμούς και την πρωτέρα εμπειρία με το Κ750 τότε περίμενε λίγο ακόμα,όχι να βγει καινούργια παρτίδα του Κ800 αλλά μήπως βγει κανα άλλο καινούργιο μοντέλο εξίσου ανταγωνιστικό και αν όχι καλύτερο του Κ800.Με λίγα λόγια αν το πάρεις το Κ800 τώρα 50/50 είναι να σου βγει μάπα(χάνεις χρόνο και χρήμα) και αν δε το πάρεις και περιμένεις 100% θα γλιτώσεις και μπορεί να πάρεις κάτι ακόμα καλύτερο,μέχρι τα Χριστούγεννα θα βγουν αρκετά νέα μοντέλα;) ;) ,αν πάλι δε κρατιέσαι-ΟΡΜΑ για το Κ800 και μακάρι να πετύχεις το σωστό:) :)

ok file rostropol.. pao simera na to paragilo kai o theos voithos.. elpizo na peso se arketa kalo komati kai me mia anavathmisi apo to site tis sony ericsson na to strwsw ligo.. den pistevo oti mou aresi alo kinito ektos apo to Motorola V3i D&G to opio ine tromero emfanisiaka kai tha to kanw dwro stin mana mou..:O

ok.. afta! tha ta xanapoume me apories otan to parw sta xeria mou..;)

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

ego telika pedia piga kai to pira simera apo ton ΠΟΤΕ..:p

an kai exo simvolaio me tin voda to pira apo eki giati ixame megaliteri anvathmisi(200e).. ediposi mou ekane pos i timi tou itan 311euro!

toso poli epese? egw to ixa afisi girw sta 400..

akoma mou ipan oti prokite gia kinito apo tin nea partida pou tous estilan.. elpizo na epesa se kalo.. :)

kalodexoumena diafora links gia ton ebloutismo tou kinitou me diafora kaloudia.. ;)

Να ρωτήσω με την τελευταία αναβάθμιση βελτιώθηκε καθόλου ο ήχος?εννοω εφτασε το k750 σε ενταση και σε ποιοτητα?μπήκε η επιλογή για mega bass?

το video που λέγαν οτι θα γίνει qvga τι εγινε?

εκεινος ο ηχος που ακουγόταν στο ράδιο εφυγε?

ego telika pedia piga kai to pira simera apo ton ΠΟΤΕ..:p

an kai exo simvolaio me tin voda to pira apo eki giati ixame megaliteri anvathmisi(200e).. ediposi mou ekane pos i timi tou itan 311euro!

toso poli epese? egw to ixa afisi girw sta 400..

akoma mou ipan oti prokite gia kinito apo tin nea partida pou tous estilan.. elpizo na epesa se kalo.. :)

kalodexoumena diafora links gia ton ebloutismo tou kinitou me diafora kaloudia.. ;)

311 ευρω?μηπως ηταν τιμη χωρις ΦΠΑ?αποκλειεται να το εριξαν τοσο..εγω 374 ειναι το φθηνοτερο που ειδα

Τελικα με την αλλαγη του joystick πεταει τωρα το τηλεφωνο σε αυτο τον τομεα :) :) :) Για θεματα παιχνιδια κλπ υπαρχει ειδικο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=143124
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Για επιβεβαιώστε λίγο το παρακάτω. Πριν την αναβάθμιση σα να μην υπήρχε η επιλογή όταν βάζουμε το USB να μη φορτίζει. Μετά την αναβάθμιση το παρατήρησα ότι μπορούμε να επιλέξουμε να μην φορτίζει όταν μπαίνει στο USB. Υπήρχε και παλιότερα αυτό;

Αν εννοείς την επιλογή στο service menu ναι υπήρχε.

Someone, Somewhere in Summer Time

re pedia telika i erom apo tin wotanserver einai dorean kai an ne pos to kani update?

Με τα 7 ευρώ κάνεις και αναβάθμιση στην erom και στο λειτουργικό. Με την αρχική του σύνδεση βλέπει την παλιά erom version και σου λέει για αναβάθμιση. Το αποσυνδέεις και το ξανασυνδέεις πατώντας τα πλήκτρα 2&5 ταυτόχρονα. Η αναβάθμιση της erom διαρκεί ελάχιστα (κάτι δευτερόλεπτα).

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Να ρωτήσω με την τελευταία αναβάθμιση βελτιώθηκε καθόλου ο ήχος?εννοω εφτασε το k750 σε ενταση και σε ποιοτητα?μπήκε η επιλογή για mega bass?

το video που λέγαν οτι θα γίνει qvga τι εγινε?

εκεινος ο ηχος που ακουγόταν στο ράδιο εφυγε?

Ο ήχος βελτιώθηκε αρκετά. Όχι ότι σε ξεκουφαίνει αλλά δυνάμωσε αρκετά. Ποιοτικός ήταν πάντα. Δεν είχε πρόβλημα. Megabass no! Qvga, last year! Στο ράδιο εμένα δεν μου έκανε κανένα θόρυβο και πριν και μετά την αναβάθμιση.

Προσοχή όμως γιατί αν κάνεις την αναβάθμιση θα χαθούν όλα από το τηλέφωνο. Να έχεις κάνει backup και να έχεις κάνει αντίγραφο ασφαλείας των επαφών σου στο memmory stick για να τα επαναφέρεις.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

μολις εκανα και εγω αναβαθμιση τωρα ειναι τελειο !!!! αν και δεν ειδα διορθωνει το ς ??

Καλορίζικο! Και εγώ μόλις την έκανα. Το "ς" είναι ιστορία μου αμαρτία μου με την SE. Προσωπικά εγώ έχω πάψει να ελπίζω κάποτε να το δω!:(

Προσπαθώ να κάνω ΟΤΑ αναβάθμιση (επιλέγοντας Update Service από τις Γενικές Ρυθμίσεις) και, αφού ψάχνει λίγο, μου βγάζει το μήνυμα "Το τηλέφωνό σας διαθέτει ήδη εγκατεστημένο το τελευταίο λογισμικό". Πηγαίνω να δω ποια έκδοση έχω, και βλέπω ότι έχω την R1CB001.

Είναι αυτή η τελευταία έκδοση; Και αν όχι, τότε γιατί δεν αναβαθμίζει, αλλά βγάζει το παραπάνω μήνυμα;

Όχι η καινούργια είναι η R1ED001. H R1CB001 είναι η αρχική. Τώρα απ' το update service των ρυθμίσεων και εμένα τα ίδια μου έλεγε και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Τα πήρα στο κρανίο και έκανα τελικά αναβάθμιση από το wotan. Συν του ότι από το SEUS δεν κάνει αναβάθμιση την erom. (δεν μπορεί ακόμα δηλαδή).

311 ευρω?μηπως ηταν τιμη χωρις ΦΠΑ?αποκλειεται να το εριξαν τοσο..εγω 374 ειναι το φθηνοτερο που ειδα

sorry gyezzz.. viastika! xwris fpa ine i timi..

sorry gia tin parapliroforisi..:O

Ο ήχος βελτιώθηκε αρκετά. Όχι ότι σε ξεκουφαίνει αλλά δυνάμωσε αρκετά. Ποιοτικός ήταν πάντα. Δεν είχε πρόβλημα. Megabass no! Qvga, last year! Στο ράδιο εμένα δεν μου έκανε κανένα θόρυβο και πριν και μετά την αναβάθμιση.

Προσοχή όμως γιατί αν κάνεις την αναβάθμιση θα χαθούν όλα από το τηλέφωνο. Να έχεις κάνει backup και να έχεις κάνει αντίγραφο ασφαλείας των επαφών σου στο memmory stick για να τα επαναφέρεις.

Περιεργο αλλα ενω εχεις δικαιο οπως ξερω εμενα εκανε κανονικα την αναβαθμιση και δεν μου χαθηκε τιποτα (χωρις να κανω backup) , η αναβαθμιση εγινε κανονικα και εχει το νεο firm , periergo den einai ??;)

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Περιεργο αλλα ενω εχεις δικαιο οπως ξερω εμενα εκανε κανονικα την αναβαθμιση και δεν μου χαθηκε τιποτα (χωρις να κανω backup) , η αναβαθμιση εγινε κανονικα και εχει το νεο firm , periergo den einai ??;)

Δεν χάνεις τίποτα με την αναβάθμιση μέσω seus. Εγώ όσες φορές έκανα το κ750 και τώρα το 800 ποτέ δεν έχασα τίποτα.

pedia pia ine i akrivis onomasia tis memory stick pou perni to kin mas?? giati thelo na paragilo..

kai kati alo.. oi rithmisis gia video-klisi ine etoimes? an oxi, pou tis vriskw gia na tis perasw?

pedia pia ine i akrivis onomasia tis memory stick pou perni to kin mas?? giati thelo na paragilo..

kai kati alo.. oi rithmisis gia video-klisi ine etoimes? an oxi, pou tis vriskw gia na tis perasw?

Memory Stick Micro (M2)

Προσπαθώ να κάνω ΟΤΑ αναβάθμιση (επιλέγοντας Update Service από τις Γενικές Ρυθμίσεις) και, αφού ψάχνει λίγο, μου βγάζει το μήνυμα "Το τηλέφωνό σας διαθέτει ήδη εγκατεστημένο το τελευταίο λογισμικό". Πηγαίνω να δω ποια έκδοση έχω, και βλέπω ότι έχω την R1CB001.

Είναι αυτή η τελευταία έκδοση; Και αν όχι, τότε γιατί δεν αναβαθμίζει, αλλά βγάζει το παραπάνω μήνυμα;

Για κάποιο παράξενο λόγο δεν μπορείς να κάνεις ΟΤΑ αναβάθμιση στην R1ED001. Μέσω SEUS γίνεται κανονικά. Ίσως δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για ΟΤΑ αναβάθμιση... Εκτός από δυνατότερο ήχο έχει παρατηρήσει κανείς καμμία αλλαγή; Θα ήθελα να μάθω αν επιζεί από εναλλαγή sim αλλά επειδή το έχω πάθει στο παρελθόν (από την 2σε1 sim της cosmote, όχι από 2 sim) δεν έχω το θάρρος να δοκιμάσω...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Πρόβλημα: Έχω το Bluetooth της Mobile Action MA-700. Από το σάιτ όμως της εταιρείας δεν βρίσκω το Handset Manager για το Κ800. :( Έχει μόνο για το 720 και 730. Δοκίμασα για το 720 και δεν το δέχεται.

Τι κάνουμε σ'αυτή την περίπτωση; :confused:

Για κάποιο παράξενο λόγο δεν μπορείς να κάνεις ΟΤΑ αναβάθμιση στην R1ED001. Μέσω SEUS γίνεται κανονικά. Ίσως δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για ΟΤΑ αναβάθμιση... Εκτός από δυνατότερο ήχο έχει παρατηρήσει κανείς καμμία αλλαγή; Θα ήθελα να μάθω αν επιζεί από εναλλαγή sim αλλά επειδή το έχω πάθει στο παρελθόν (από την 2σε1 sim της cosmote, όχι από 2 sim) δεν έχω το θάρρος να δοκιμάσω...
το δοκιμασα εγω μετα απο την αναβαθμιση 5 καρτες αλλαξα διαφορετικων εταιρειων με ανοιχτο κλειστο το τηλεφωνο κανενα προβλημα σε εμενα παντα ....ΠΑΝΤΩς ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ JOYSTICK και μετα αναβαθμιση να ζητησουν να τους αλλαξουν το joystick γιατι μετα απο καιρο θα ριχνουν το προβλημα σε αυτους

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

• The title was changed to Sony Ericsson K800i