anitus Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Εχει εντοπισει κανεις το προβλημα με τον ηχο στο ραδιοφωνο μετα απο λιγη ωρα? ακουγεται (στα ακουστικα) ενα μπιμπ μπιμπ και ιδιαιτερα σε κατασταση που το ο σταθμος δεν πιανει και πολυ καλα... πολυ ενοχλητικο και μαλλον προκειται για bug... 1 Παράθεση υπογραφες και βλακειες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Είναι μάλλον από τις παιδικές ασθένειες του πρώτου firmware, που θα διορθωθούν σίγουρα με την πρώτη αναβάθμιση. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Εχει εντοπισει κανεις το προβλημα με τον ηχο στο ραδιοφωνο μετα απο λιγη ωρα? ακουγεται (στα ακουστικα) ενα μπιμπ μπιμπ και ιδιαιτερα σε κατασταση που το ο σταθμος δεν πιανει και πολυ καλα... πολυ ενοχλητικο και μαλλον προκειται για bug... oxi!...mipos einai h perioxi sou? mipos einai o stathmos pou vazis? ..ego pantos den exo kapio provlima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anitus Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 χαχα... σου μιλαω για περιοχη απο θεσσαλονικη μεχρι αθηνα. και μεσα στην αθηνα. αυτο το παρατηρω συνηθως μετα απο λιγη ωρα(5-10λεπτα) ... και οταν το κανω minimize κανοντας διαφορες επιλογες "περνανε" μεσα στα ακουστικα σαν μπιπ μπιπ. ας το δοκιμασει καποιος.. 1 Παράθεση υπογραφες και βλακειες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 σημερα το πηρα κ εγω και μαζι και μια καρτα 512 αλλα μου λεει οτι εχει 455 κενο χωρο χωρις να βαλω κατι μεσα. γιατι?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 σημερα το πηρα κ εγω και μαζι και μια καρτα 512 αλλα μου λεει οτι εχει 455 κενο χωρο χωρις να βαλω κατι μεσα. γιατι?? Φυσιολογικό είναι ,τα υπόλοιπα τα κρατά το λειτουργικό για την διαχείριση της κάρτας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 σημερα το πηρα κ εγω και μαζι και μια καρτα 512 αλλα μου λεει οτι εχει 455 κενο χωρο χωρις να βαλω κατι μεσα. γιατι?? Υπάρχει. Η διαμόρφωση της κάρτας. Αν έχει γίνει format. Αλλά πέρα από αυτό, η ονομαστική χωρητικότητα των μέσων αποθήκευσης δεν είναι ποτέ η πραγματική, αλλά κάτι λιγότερο. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biliou Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Σκέφτομαι να τσιμπίσω μια Μ2 στο 1GB πόσο παίζει η τιμή? Κανα μαγαζί συγκεκριμένο υπάρχει κανείς να μου προτείνει??? Δέχομαι και πμ ;) 1 Παράθεση http://www.userbars.gr/data/media/17/ibizamania2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Σκέφτομαι να τσιμπίσω μια Μ2 στο 1GB πόσο παίζει η τιμή? Κανα μαγαζί συγκεκριμένο υπάρχει κανείς να μου προτείνει??? Δέχομαι και πμ ;) akousa kati gia 58 euro!..alla den ksero apo pou...kapios na mas pi please! ...thelo kai ego to idio! THANKS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Δε νομιζετε οτι θα σερνεται με την 1gb? Και εγω την 512mb εχω αγορασει και ειναι μια χαρα, δεν ενοχληθηκα και ιδιαιτερα που δεν ειχε καρτα στη συκευασια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnysR Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 αλλά στην καθημερινή χρήση φωτογραφίων των 3,2mp(ή και >) ποτέ δεν τις βλέπουμε στην κανονική τους αναλύση αλλά συνήθως πιο μικρές... THEjB είπα στην καθημερινή χρήση...Ναι η ανάλυση μου είναι 1280x1024 και αυτή αν όχι η 1024x768 είναι οι αναλύσεις που χρησιμοποιούνται από τον μέσο χρήστη..Σε αυτές τις συνθήκες πάντα μικρότερες θα τις βλέπουμε (δεν υπάρχει λόγος να κάνεις μεγένθυση σε κάθε φοτο για να τη φέρεις σε κανονική ανάλυση όταν έχεις να δεις 10αδες φωτογραφίες)...Έκτός αν κάποιος θέλει να βγάλει φωτογραφίες με το K800i για να τις εκτυπώσει μετά αφίσες...Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε...Αυτός είναι ο λόγος που θεωρώ την κάμερα του Κ800i ικανοποιητική και με το παραπάνω μιας και αναφερόμαστε σε κινητό... Φιλικα πάντα...:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Λοιπω το κινητακι ειναι πολυ καλο.Τα μονα μειονεκτηματα που μπορουσαν να μην γινουν ειναι η εσχρη ποιοτητα του βιντεο,η ενταση τον ηχειων και η ποιοτητα κατασκευης του ειδικα αυτο το πορτακι της καμερας φενεται πως μετα απο λιγο καιρο θα ξεκολησει αληθει σε εσας στο πορτακι απο την αριστερη πλευρα παει λιγο πανο κατω?? σε εμενα ναι:mad: ειναι φισιολογικο?μηπος ειναι ετσι γιατι απο αυτην την πλευρα πεφτει το βαρος του κινητου?παντος ολα τα λεφτα ειναι η φωτογραφια που ειναι κορηφαιας ποιοτητας ειδκα στο σκοταδι το φλας δινει ρεστα.:D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Δε νομιζετε οτι θα σερνεται με την 1gb? Και εγω την 512mb εχω αγορασει και ειναι μια χαρα, δεν ενοχληθηκα και ιδιαιτερα που δεν ειχε καρτα στη συκευασια. Με την 1GB της Sony είναι μια χαρά σε θέματα ταχύτητας... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 τοσο καιρο διαβαζα εδω διαφορες αποψεις για την ποιοτητα κατασκευης και τα πλαστικα του κ800. σημερα που το πηρα εχω να πω οτι η ποιοτητα κατασκευης του ειναι πολυ καλη,αρκετα δεμενο κ στιβαρο το τηλ,πολυ καλυτερο απο το κ750.οσο για τα πλαστικα του μια χαρα τα βρισκω! οθονη κ καμερα αλλο πραγμα!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Το τηλεφωνο ειναι σουπερ και το συνιστω ανεπιφυλακτα. Τωρα τα βιντεο κλπ ειναι επι μερους ζητηματα που δεν αλλοιωνουν τη συνολικη αριστη εικονα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 re pedia help topira prin apo kamia ora kai ebala mia m2 512 molis prospatho na tin formaro kai mou zita kodiko kleidomatos tolefonou ego den exo balei kanena kai den blepo kai sto manual na lei kati gia kod kseri kanis pios einai ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 re pedia help topira prin apo kamia ora kai ebala mia m2 512 molis prospatho na tin formaro kai mou zita kodiko kleidomatos tolefonou ego den exo balei kanena kai den blepo kai sto manual na lei kati gia kod kseri kanis pios einai ? Κωδικό κλειδώματος τηλεφώνου; Κανονικά δεν θα έπρεπε. Μήπως ζητάει τον γνωστό κωδικό της SE; 0000. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Slump Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Το πήρα και εγώ... με ξένισε πάρα πολύ όμως το ότι το memory stick 1GB του W800i πάει χαμένο... μια χαρά θα έμπαινε μέσα στο K800i, τι τις θέλουν τις αλλαγές;:mad: 1 Παράθεση ...αυτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 ma kanis ? tespa to thimithika monos to 0000 katapliktikes fotos apo tin kamera kakos o ixos otan anebeni psila oi paratirisis mou opos ton perisoteron kai mia erotisi akribine to xarti ?h kostizoun poli oi grafiades den borousan na kanoun ena pio leptomeres manual??? kata ta alla oyte ftinokataskeyi mou kani oute triksimata exo kai blepoume erotisis kapios na kseri na mou pei 2 pragmata 1 giati o fortistis tou exi stin piso meria kai alli ipodoxi ? na ipotheso h/f otan fortizi teriazi o fortistis tou k 750 ? 2 to kalodio sindesis usb einai apo oti eida diaforetiko apo topu k750 (ligotera pins) den pezi me tou k750 (den to dokimasa) alios pame gia usb hub telos oi eleytheres thires!!! sibliromatiki to image stabilizer den blepo na exi kapia epilogi gia ayto einai monima energo i kati exo xasi ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 ma kanis ? tespa to thimithika monos to 0000 katapliktikes fotos apo tin kamera kakos o ixos otan anebeni psila oi paratirisis mou opos ton perisoteron kai mia erotisi akribine to xarti ?h kostizoun poli oi grafiades den borousan na kanoun ena pio leptomeres manual??? kata ta alla oyte ftinokataskeyi mou kani oute triksimata exo kai blepoume erotisis kapios na kseri na mou pei 2 pragmata 1 giati o fortistis tou exi stin piso meria kai alli ipodoxi ? na ipotheso h/f otan fortizi teriazi o fortistis tou k 750 ? 2 to kalodio sindesis usb einai apo oti eida diaforetiko apo topu k750 (ligotera pins) den pezi me tou k750 (den to dokimasa) alios pame gia usb hub telos oi eleytheres thires!!! sibliromatiki to image stabilizer den blepo na exi kapia epilogi gia ayto einai monima energo i kati exo xasi ?1)Φιλε ετσι ειναι μπορεις να τα συνδεσης και ενω φορτιζει.Οταν ακους ραδιο μετα απο λιγη ωρα μηπος ακους απο τα h/f ενα τσακ τσακ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 1)Φιλε ετσι ειναι μπορεις να τα συνδεσης και ενω φορτιζει.Οταν ακους ραδιο μετα απο λιγη ωρα μηπος ακους απο τα h/f ενα τσακ τσακ? akousa elaxista isa gia na to akouso den proseksa kati tha to koitakso kai tha sou po 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Κάποιας μορφής "τριξίματα" έχω ακούσει στο ράδιο αλλά δεν θυμάμαι κάτω από ποιές συνθήκες. Περιμένω κάποια αναβάθμιση για να δω αν μπορεί να γίνει η διαδικασία μέσα από το μενού του κινητού χωρίς συμμετοχή pc... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Κωδικό κλειδώματος τηλεφώνου; Κανονικά δεν θα έπρεπε. Μήπως ζητάει τον γνωστό κωδικό της SE; 0000. ΠΡΕΠΕΙ να ζητάει κωδικό κλειδώματος τηλεφώνου. Αν ήταν έτσι, ο καθένας θα μπορούσε να κάνει format την κάρτα μνήμης οποιουδήποτε κινητού είτε κατά λάθος είτε επίτηδες. Ο προεπιλεγμένος κωδικός για τα SE είναι τέσσερα μηδενικά, όπως ανέφερες. 1 Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 εγω την καρτα δεν τησ εκανα format. υπαρχει καποιο προβλημα που δεν εγινε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgosj7 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 tha ithela na rotiso to eksis? to klik ton pliktron, sas eksafanizete, eno ine energopiimeno to klik? emena mou eksafanizete diarkos, ke me epanekinisi, emfanizete, diladi akouo to klik. parakalo ean mpori kapios na mou apantisi. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts