Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα πρόβλημα με το k800 το έχω αλλάξει Firmware και το έχω κάνει k810i το θέμα είναι ότι το κινητό πετάει αλλα έχει μονο English και κάποιες άλλες γλώσσες και θέλω να περάσω την Ελληνική χωρίς να πειράξω το firmware. Όμως επειδή πείρα νέο PC δεν με διαβάζει ποια το USB με βγάζει Error : Τα Windows διέκοψαν αυτήν τη συσκευή επειδή ανέφερε προβλήματα. (Κωδικός 43) τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά γιατί μου έχει βγει η ψυχή.

γεια σας παιδια... θα ηθελα να ρωτισω κατι.... μιπως ξερει κανεις πως μπορω να ξεκλειδ00ο0σσ00 το κ800i???

γεια σας παιδια... θα ηθελα να ρωτισω κατι.... μιπως ξερει κανεις πως μπορω να ξεκλειδ00ο0σσ00 το κ800i???
Η ερωτηση σου ειναι αοριστη,τι εννοεις? Εχει κλειδωσει η συσκευη και σου ζηταει κωδικο?

ρε μάγκες ακούστε πρόβλημα...

πριν καμιά ώρα τσακώθηκα με την γκόμενα, και πέταξα το κινητό με λίγη δύναμη, όχι πολύ, πάνω στο γραφείο... το θέμα είναι οτι είχα και τον φορτιστή απάνω... και το κινητό έκλεισε αμέσως και στο πλάι στις υπέρυθρες ανάβει ένα κόκκινο λεντάκι μόνιμα, δεν αναβοσβήνει, είναι μόνιμα αναμένο. και αυτό ανάβει μόνο όταν έχω τον φορτιστή συνδεδεμένο.

επίσης, κάθε φορά που βάζω την μπαταρία και πατάω το κουμπί να ανοίξει, δεν κάνει τίποτα, και όταν βγάλω την μπαταρία αυτή ζεματάει... πάνω στα σιδεράκια του + και του - ψήνεις μπριζόλες να σας δώσω να καταλάβετε...

οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1. βραχυκύκλωσε το κινητό επειδή έφαγε το σγκάπ με τον φορτιστή απάνω;

2. κλάταρε η μπαταρία μήπως;

3. κανας τρόπος να ανοίξω το κινητό χωρίς μπαταρία παίζει;

σσ1: το κορυφαίο είναι οτι δεν είμαι σπίτι... είμαι ΕΞΟΡΙΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ και όπως καταλαβαίνετε αν μείνω χωρίς κινητό, ΤΗΝ ΕΒΑΨΑ. και που έχω ίντερνετ να είναι καλά ένα φιλαράκι φανταράκι.

σσ2: έβαλα την γλώσσα μου στην μπαταρία να τεστάρω αν είναι οκ και με τσίγκλισε... η δε παίζει ρόλο αυτό;

σσ3: οι γυναίκες φταίνε για ολα... ΓΙΑ ΟΛΑ... ΓΙΑ ΟΛΑ... ΓΙΑ ΟΛΑ... ΓΙΑ ΟΛΑ... ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ............

ευχαριστώ...

:cool:

και εμενα έχει τα ίδια συμτώματα το τηλ μου !!! αλλα όχι από πέσιμο ! απλά το έβγαλα από την τσέπη μου και δεν άνοιγε ! μονο το κόκκινο φωτάκι ανάβει ! τι μπορεί να φταίει !! ρε παιδιά βοηθήστε !!! να σημειώσω ότι το τηλ δεν έχει πέσει ποτε και το προσέχω
[/sIGPIC]

@kostas2419

Είναι πολύ πιθανό να στράβωσε κάποιο συρματάκι και να προκαλείται βραχυκύκλωμα. Το συμπέρασμα ενισχύεται από την παρατηρούμενη υπερθέρμανση. Θα πρότεινα να μην το πειράζεις για να μην έχεις και κανένα ατύχημα με την μπαταρία. Φεύγεις σφαίρα για service!

@word1983

Βγάλε και βάλε πάλι την μπαταρία διαφορετικά μάλλον πας κι εσύ για service...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• 2 weeks later...

Χρησιμοποιώ το K800 στον υπολογιστή με το Sony Ericsson PC Suite για mobile broadband. Δουλεύει κανονικά, αλλά παρατηρώ ότι κατά τη διάρκεια της σύνδεσης, η μπαταρία του κινητού αποφορτίζεται σταδιακά.

Το κινητό παίρνει ρεύμα από τη USB, το δείχνει και το κινητό και το πρόγραμμα και οι ιδιότητες της θύρας USB από το control panel. Απ'ότι φαίνεται όμως, όταν είναι συνδεδεμένο, τα 500mA που δίνει η θύρα δεν επαρκούν και το κινητό καταναλώνει λίιιιγο παραπάνω με αποτέλεσμα να αποφορτίζεται η μπαταρία του μετά από λίγες ώρες.

Το έχει παρατηρήσει αυτό κανείς άλλος;

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

• 4 weeks later...

Πήγα σήμερα σε ένα από τα μαγαζιά του κέντρου και ο μαγαζάτορας μου έδειξε ένα κ800 που ήταν σε μια κούτα που του είχε έρθει από έρικσον με κινητά τα οποία ήταν από swap. Είχε και άλλα μοντέλα, όλα παλιά, w880, w595, w710 ktl. Επέλεξα το κ800 γιατί για μένα είναι ένα από τα καλύτερα κινητά που έχουν βγεί ποτέ και καθώς δεν διέθετα λεφτά το έκανα ανταλλαγή με άλλο έρικσον που δεν με ικανοποιούσε. Το κινητό είχε κανονικές ζελατίνες και σε άριστη κατάσταση, εξαρτήματα σφραγισμένα κτλ. Μέχρι τώρα όλα οκ. Να ρωτήσω το swap τι είναι; Κανένα επισκευασμένο; Ο τύπος μου είπε ότι είναι απο αυτά που κρατάει απόθεμα η έρικσον. Έχω ξαναγοράσει από κει αλλά θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας

Ευχαριστώ :)

Ποσο το πηρες αν επιτρεπεται?

(swap δεν γνωριζω τι ειναι. αν και γενικοτερα η λεξη θα πει "εναλλαγη", "αλλαγη' κλπ)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

δεν ξερω τιμή, έδωσα ένα zylo επίσης μεταχειρισμένο με ανταλλαγή
Eδωσες χρηματα και το zylo για να παρεις k800?:blink:

όχι βέβαια το πήρα δωρεάν με αναβάθιση συσκευής, το κράτησα κάποιες μέρες, δεν μου άρεσε, γούστα είναι αυτά και πήγα στο εν λόγω μαγαζί για να το δωσω και να πάρω κάτι με ανταλλαγή, δεν είχα προσχεδιάσει να πάρω το κ800:lol::lol:

όχι βέβαια το πήρα δωρεάν με αναβάθιση συσκευής, το κράτησα κάποιες μέρες, δεν μου άρεσε, γούστα είναι αυτά και πήγα στο εν λόγω μαγαζί για να το δωσω και να πάρω κάτι με ανταλλαγή, δεν είχα προσχεδιάσει να πάρω το κ800:lol::lol:

Ναι καταλαβα τι εκανες στην αρχη. Εγω λεω για το μαγαζι στο οποιο πηγες. Του εδωσες το Zylo ανταλλαγη και εσυ διαλεξεις Κ800 μεταχειρισμενο+χρηματα?

ελαφρά μεταχειρισμένο zylo με κ800ι. Το k800i είχε τις ζελατίνες πάνω, τώρα δεν ξέρω αν είναι μεταχειρισμένο ή όχι ή στοκ όπως μου είπε. Πάντως ήθελα ένα κινητό που να έχει και καλή κάμερα και μουσική να ακούω και χαμηλό sar, γενικώς ένα κινητό που να κάνει όσα εγώ θέλω, ξέρω ότι το zylo είναι καινούργιο κτλ αλλά η κάμερα δεν είχε φλάς και είχε πιο μεγάλο sar. Γούστα είναι αυτά. Αλήθεια ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ θήκη+μπαταρία;;)

ελαφρά μεταχειρισμένο zylo με κ800ι. Το k800i είχε τις ζελατίνες πάνω, τώρα δεν ξέρω αν είναι μεταχειρισμένο ή όχι ή στοκ όπως μου είπε. Πάντως ήθελα ένα κινητό που να έχει και καλή κάμερα και μουσική να ακούω και χαμηλό sar, γενικώς ένα κινητό που να κάνει όσα εγώ θέλω, ξέρω ότι το zylo είναι καινούργιο κτλ αλλά η κάμερα δεν είχε φλάς και είχε πιο μεγάλο sar. Γούστα είναι αυτά. Αλήθεια ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ θήκη+μπαταρία;;)

Mπαταρια -->http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=31796

Θηκες-->http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=32898

http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=40045

Το καταστημα ειναι στο γαλατσι η αλλιως κανεις παραγγελια και στα φερνουν αντικαταβολη σπιτι σου.

• 2 weeks later...
Γεια σας παιδια πως τα πατε...?!Λοιπον εχω θεμα.....εχω ενα Κ800 το πηρα το 08' τελειο κινητο αλλα με χαλια βιντεο...εχω βρει cam Driver που βαζει το f.p.s. απο 10 σε 35..!Το θεμα ειναι οτι εχω το cid53 Το xs++ δεν μπορει σε cid53 να δουλεψει...η τελευταια εκδοση του xs++ που μπορει να το κανει ειναι μονο για linux os.....μια βοηθεια ρε κομαντα......!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα εχω ενα sony erricsson k800 χρησιμοποιησα το sony erricsoon pc suite για να μεταφερω τις επαφες μου στο pc. ελα ομως που μ μετεφερε φωτογραφιες εικονες βιντεο εκτος απο επαφες. τι να κανω;; πως θα τις μεταφερω;; εχω win7 οπου δε υπαρχει outlook αλλα στη θεση του το windows live mail. ειχα ενα bluetooth αλλα δε λειτουργει se win 7. τις επαφες θελω να τις μεταφερω στο υπολογιστη και απο κει σε iphone.μηπως υπαρχει αλλο προγραμμα για μεταφορα επαφων;;

Καλησπέρα. Έχω το Sony ericsson k800i vodafone live και θέλω να περάσω το λογισμικό του κανονικού Sony ericsson k800i. Ξέρετε πως θα διαγράψω το vodafone live?

Καλησπερα και απο μενα

ξαφνικα εκλεισε το κινητο μου δεν αναβε αλλαξα και μπαταρια και δεν ειναι αυτο

τι να ειναι ?

να κανω κανα φορματ?

η να το παω για service;

ευχαριστω προκαταβολικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα και απο μενα

ξαφνικα εκλεισε το κινητο μου δεν αναβε αλλαξα και μπαταρια και δεν ειναι αυτο

τι να ειναι ?

να κανω κανα φορματ?

η να το παω για service;

ευχαριστω προκαταβολικα

Ο κλασσικος ξαφνικος ''θανατος'' που παθαιναν συχνα πυκνα τα κ800! Service...αλλα θα κοστισει πολλα...

δηλαδη δεν αξιζει φιλε μου λες..

το κινητο πια αξιζει κανα 50αρικο πιστευω και 30 να μου πουν δεν πιστευω να το φτιαξω

[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδη δεν αξιζει φιλε μου λες..

το κινητο πια αξιζει κανα 50αρικο πιστευω και 30 να μου πουν δεν πιστευω να το φτιαξω

Δοκίμασες να το αναβαθμίσεις μέσω του site της εταιρείας?Αν όχι try it.

Εγώ χτες αγόρασα δεύτερο k800 για να το έχω σαν ανταλλακτικά για ότι χρειαστεί το πρώτο στα 30€ πάντως.

Hip Hop.

• 1 month later...
Γειά σασ, εχω κι εγω αυτην την κινιταρα, αλλα εχω 2 αποριεσ. Καταρχασ (οπωσ παρατηρησατε...)δεν ξερω πωσ να γραψω το τελικο σιγμα. Και δευτερον, δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιεσ στο facebook... Μπορω να εχω λιγη βοηθεια???
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• The title was changed to Sony Ericsson K800i