Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει στην αγορα με 50 λεπτα και απο την sony ericsson με 12-15 ευρο.

διαλεγεις και παιρνεις :)

lol 50 λεπτα με 15 ειναι διαφορα...

Παιδιά έχει καεί η μισή οθόνη στο Κ800 μου(το είχα πάρει Ιούλιο μεταχειρισμένο). Σκέφτομαι να πάρω το Κ800 πάλι καινούριο με 195 ευρώ απο multirama τι λέτε αξίζει???

Θέλω να έχω καλή κάμερα, με καλό φλας και χαμηλό σχετικά sar.Ta αναμενόμενα κινητά C902 kai G700,G900 αρχικά θα έχουν τιμές περίπου 300+ ευρώ σωστά?

Με 200 ευρώ υπάρχει κάτι καλύτερο απο το Κ800 αυτή τη στιγμή?? Επίσης σε περίπτωση βλάβης μετά από κανά χρόνο ή παραπάνω, θα υπάρχουν ανταλλακτικά στην αντιπροσωπεία ώστε να με καλύψει η εγγύηση του??(2 χρόνια).(Ρωτάω γιατί με ένα παλιό siemens που είχα όταν χάλασε δεν μπόρεσαν να μου το φτιάξουν αλλά μου έδωσαν το ποσό που άξιζε η συσκευή όταν την αγόρασα ΄ψστε να πάρω όποιο κινητό ήθελα καινούριο).

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

Kοιτα εγω αμα ημουνα στην θεση σου,θα ξανα επαιρνα το K800i γιατι εχει ολα οσα ζητας,και σε προσιτη πλεον τιμη.Οσο για τα ανταλλακτικα καθε εταιρια φροντιζει να εχει προμηθεια ανταλλακτικων για το καθε μοντελο που βγαζει,και παιρνει υποψη της και τις εγγυησεις.Αρα εχει προβλεψει να τα εχει εως τα επομενα δυο χρονια εφοσον εξακολουθει να δινει τετοια εγγυηση ακομη

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Παιδιά έχει καεί η μισή οθόνη στο Κ800 μου(το είχα πάρει Ιούλιο μεταχειρισμένο). Σκέφτομαι να πάρω το Κ800 πάλι καινούριο με 195 ευρώ απο multirama τι λέτε αξίζει???

Θέλω να έχω καλή κάμερα, με καλό φλας και χαμηλό σχετικά sar.Ta αναμενόμενα κινητά C902 kai G700,G900 αρχικά θα έχουν τιμές περίπου 300+ ευρώ σωστά?

Με 200 ευρώ υπάρχει κάτι καλύτερο απο το Κ800 αυτή τη στιγμή?? Επίσης σε περίπτωση βλάβης μετά από κανά χρόνο ή παραπάνω, θα υπάρχουν ανταλλακτικά στην αντιπροσωπεία ώστε να με καλύψει η εγγύηση του??(2 χρόνια).(Ρωτάω γιατί με ένα παλιό siemens που είχα όταν χάλασε δεν μπόρεσαν να μου το φτιάξουν αλλά μου έδωσαν το ποσό που άξιζε η συσκευή όταν την αγόρασα ΄ψστε να πάρω όποιο κινητό ήθελα καινούριο).

Στην θέση σου θα έπαιρνα ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ Κ800 ή το Κ810. Διαλέγεις και πέρνεις... Προσωπικά προτιμό το Κ800.

Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι.

Επειδή μάλλον θα πάρω το Κ800 με επιδότηση από Wind ξέρετε αν το δίνει με κάποιου είδους "πείραγμα" στο μενού ή είναι τελείως unbranded?

Το ρωτάω αυτό διότι είχα πάρει ένα W800i και το δεξί επάνω πλήκτρο ήταν ρυθμισμένο για το Wind Plus και στην αρχή χρεωνόμουν μέχρι να "αχρηστεύσω" αυτήν τη συντόμευση.

Επίσης παρουσιάζει πλέον κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα;:worry:

Τελικά το πήρα χθες. Συμπαθητικό. Νομίζω ότι καλύτερο μπορεί να πάρει κανείς σε αυτά τα χρήματα.

Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι το γρήγορο μενού του ειδικά συγκρίνοντάς το με το Ν73 μου!:p

Αυτό που δεν μου άρεσε είναι οι φωτογραφίες που δοκίμασα και έβγαλα σε κλειστούς χώρους με χαμηλό φωτισμό. Περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα.

Αλήθεια, ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού;:worry:

Παρεπιμπτόντως η wind (ευτυχώς) δεν έχει επέμβει ούτε στο ελάχιστο στο κινητό.:D

Η τελευταία επίσημη έκδοση λογισμικού από το SEUS είναι η R1KG001.

Υπάρχει ωστόσο και η επίσημη έκδοση R8BC004(η οποία έχει διαφορές στην Java σε θέματα ασφάλειας-σε επίπεδο κώδικα,μη εμφανείς διαφορές στο χρήστη-και σε καποια κείμενα του τηλεφωνου).Επίσης,βελτιώνει και την αυτόματη εναλλαγή από GSM σε 3G...

Δεν παρέχεται από το SEUS διότι προφανώς η R1KG001 λειτουργεί εξίσου σταθερά ή επειδή σταματά όπου νά'ναι η παραγωγή του μοντέλου..

Στην πραγματικότητα βγήκε για τα πιο πρόσφατα μοντέλα της DB 2020 πλατφορμας που βρίσκονται σε παραγωγή(Κ810,Κ770,Τ650),όπως και για το Κ800,απλά για το τελευταίο δε δώθηκε και ούτε πρόκειται! ;)

Αν θες πάντως να το φλασάρεις με την R8BC004 ώστε να είσαι βέβαιος ότι έχεις ό,τι πιο πρόσφατο ζήτα μου τα αρχεία και χρησιμοποίησε το http://www.kulankendi.com για να κάνεις το φλασάρισμα! :)

Όσον αφορά το θέμα της φωτό,λογικό να μην είναι καθαρες οι φωτό το βράδυ..Με ISO 400 δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση για κρυστάλλινα χρώματα..(Γι'αυτό προστέθηκε ρύθμιση ISO 100 στο Κ850 και έχει κρυστάλλινα χρώματα.... ;)

)

Με γειά!Τ'αξιζει τα λεφτά του και πράγματι είναι ό,τι καλύτερο σ'αυτήν την κατηγορία τιμής!Εξαιρετική αγορά!

Καλησπέρα!

Μετά από 1,5 χρόνο χρήσης του K800 μου, αρκούσε μια αλλαγή κάρτας sim για να καταστρέψει τον υπέροχο δεσμό που είχαμε τόσο καιρό. Έχω αλλάξει άπειρες κάρτες μιας και πηγαινοέρχομαι Κύπρο για δουλειά, παρόλα αυτά η συγκεκριμένη ήταν η μοιραία!

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=141436

Το παραπάνω link θα μπορέσει να με βοηθήσει ώστε να διορθώσω το πρόβλημα ή μόνο αν το πάω στην SE θα σωθεί;;;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...

ααααααααααντε να δούμε γιατί χαιρόμουν που το δικό μου δεν είχε πρόβλημα με τις αλλαγές sim και όταν το έπαθε χτες έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ!!!!
Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...

Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η R8BF003. Το τι λέει το SEUS είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο..

Όσο για την cam και τον χαμηλό φωτισμό υπάρχουν moded drivers με κλάσεις ανώτερα αποτελέματα από τους original drivers. Πρωσοπική προτίμηση: Ultimate™ Camera Driver v2.44

Mias kai kainourgios xrhsths enos k800 dn kserw pws 8a dw to logismiko pou exei mesa....ali8eia ti prosferoun oi nees anaba8miseis apo auth pou exei apo thn mana tou?To kinito mia xara doulebei kai dn exei dusloutourgies alla an prosferei kati parapanw giati na min to anaba8misw?elpizw oi anaba8misei na einai eksisou aplh opws sto nokia!:D

Όσο για την cam και τον χαμηλό φωτισμό υπάρχουν moded drivers με κλάσεις ανώτερα αποτελέματα από τους original drivers. Πρωσοπική προτίμηση: Ultimate™ Camera Driver v2.44

Auto pws 8a to perasw sto kinito?

Euxarhstw

Filika Nikos

Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η R8BF003. Το τι λέει το SEUS είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο..

Για το mediterranean CDA δεν είναι όμως διαθέσιμο το file system,οπότε πώς να κάνεις το φλασάρισμα; ;)

Άρα,προς το παρόν,η R8BC004 είναι η πιο πρόσφατη...

έχω ένα Κ800 ενός φίλου του οποίου μια ωραία μέρα απλά σταμάτησε να δουλεύει.

Ανοίγει και σταματάει εκεί που δείχνει το logo της SE. Εβγαλα μπαταρία τίποτα.

Το έχει κάνει κ σε άλλον;

Πήγε στην Wind και του ζήτησαν 50 ευρώ για αναβάθμιση!!:mad:

έκανα αναβάθμιση αλλά τίποτα...

όποιος μπορεί να με βοηθήσει....:(

Ι need a six month vacation, twice a year.

έχω ένα Κ800 ενός φίλου του οποίου μια ωραία μέρα απλά σταμάτησε να δουλεύει.

Ανοίγει και σταματάει εκεί που δείχνει το logo της SE. Εβγαλα μπαταρία τίποτα.

Το έχει κάνει κ σε άλλον;

Πήγε στην Wind και του ζήτησαν 50 ευρώ για αναβάθμιση!!:mad:

έκανα αναβάθμιση αλλά τίποτα...

όποιος μπορεί να με βοηθήσει....:(

Η αναβαθμιση γινετε ΔΩΡΕΑΝ!! τωρα με αποδειξη αγορας το στελνεις στην Sony ericsson και σου περνανε αυτοι ξανα το firmware για να "σωσουν" το κινητο :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

έκανα αναβάθμιση από το σπίτι αλλά τζίφος!

θα το πάει μάλλον σέρβις απλά ήθελα να τον βγάλω από την ταλαιπωρία μήπως και...

eixa postari alla svistike..tespa...mporeis na to flasareis kai na to kaneis...psakse google gia flashing k800 i debranding k800...i kalitera koita edo...http://www.teithes.com/forum/index.php?showtopic=4514&st=0&p=79944entry79944 etsi kata 99.9% 8a ginei kai 8a einai kai k810!na poulaei mouri o filos sou!:p

(Sorry gia greeklish,alla molis ekana format me agglika windows..kai katalavenete )

Auto pws 8a to perasw sto kinito?

Euxarhstw

Filika Nikos

Αυτό θα με ενδιέφερε και εμένα. Ξέρει κανείς πως γίνεται;:worry:

Παιδιά σώστε με γιατί καίγομαι !!! Λοιπόν θα το πάρω από την αρχή , είχα αγοράσει ένα K800i στα μέσα Ιανουρίου από κάταστημα της Vodafone με το λογισμικό της περασμένο στην συσκευή . Καθώς έβλεπα ένα site με κινητά Sony Ericsson είδα ένα discussion σχέτικα με το πώς να μετατρέψεις το K800i σε K810i ,και επειδή δεν μου πολύ άρεσε το λογισμικό της Vodafon είπα να το δοκιμάσω και ότι γίνει . Η μετατροπή έγινε μια χαρά και κινητό δουλεύει άριστα ,αλλά σήμερα και πιο συγκεκριμένα πριν από 1 ώρα περίπου μου κάηκε το flash και προκειμένου να το παώ την Δευτέρα για να το φτιάξουν πρέπει να ξαναβάλω το λογισμικό της Vodafone .

Αυτό που θέλω απο εσάς είναι μήπως μπορείτε να μου βρείτε τo Main και το FS και το finalazing γιατί έχω φάει τα λυσακά μου και δεν βρίσκω τίποτα ! Είναι πολύ μεγάλη ανάγκη !

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω το συντομότερο δυνατώ να μου απαντήσετε !

http://www.danasoft.com/sig/Spyttt.jpg

o pythagoras_7 to exei

Παιδια εδω υπαρχει μια παρεξηγηση με ολο το σεβασμο κιολας.. Αυτα τα αρχεια που εχει ο pythagoras_7 ναι μεν θα κανουν το κινητο να εχει λογισμικο της Vodafone αλλα το τελικο αποτελεσμα δεν ειναι αυτο που κανει το κινητο να ειναι Vodafone οπως το πρωτοπαρει καποιος απο καταστημα. Σας το λεω επειδη πηγα σε καταστημα της Vodafone και οι ανθρωποι εκει δεν μασανε κουτοχορτο... Τους εδειξα το κινητο με την ενδειξη "Ticker" αριστερα, και δεξια να μην αναγραφεται τιποτα στο κινητο για το δεξιο πληκτρο (ενω στο μενου της Vodafone το δεξιο πληκτρο γραφει "Γραμμη Εργαλειων"), λεγοντας τους κιολας οτι αυτο εγινε απο προσπαθεια μου να αναβαθμισω το software του κινητου απο το σπιτι μου απο το αντιστοιχο προγραμμα της SE. Η απαντηση τους ηταν ρητη και κατηγορηματικη "-Απο την στιγμη που πειραξες απο μονος σου το κινητο, εστω και μεσω του προγραμματος της SE, εμεις δεν μπορουμε να στο αναβαθμισουμε χωρις πληρωμη, δυστυχως η εγγυηση του κινητου δεν σε καλυπτει..."

Αυτα ηταν τα λογια τους.. οποτε για μενα... αν δεν βρεθει λογισμικο που να επαναφερει ΠΛΗΡΩΣ το κινητο οπως ηταν με τα μενου και ολα τα της Vodafone.. η εγγυηση παραμενει μη αποδεκτη...

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

eixa postari alla svistike..tespa...mporeis na to flasareis kai na to kaneis...psakse google gia flashing k800 i debranding k800...i kalitera koita edo...http://www.teithes.com/forum/index.php?showtopic=4514&st=0&p=79944entry79944 etsi kata 99.9% 8a ginei kai 8a einai kai k810!na poulaei mouri o filos sou!:p

(Sorry gia greeklish,alla molis ekana format me agglika windows..kai katalavenete )

καταπληκτικό:!:

έκανα ότι λέει το link και δούλεψε!!!:happy: Εχασε βέβαια τις επαφές του αλλά έχει ξανα λειτουργικό τηλέφωνο. Να σαι καλά φίλε μου, με βοήθησες πολύ!:D

Παιδια εδω υπαρχει μια παρεξηγηση με ολο το σεβασμο κιολας.. Αυτα τα αρχεια που εχει ο pythagoras_7 ναι μεν θα κανουν το κινητο να εχει λογισμικο της Vodafone αλλα το τελικο αποτελεσμα δεν ειναι αυτο που κανει το κινητο να ειναι Vodafone οπως το πρωτοπαρει καποιος απο καταστημα. Σας το λεω επειδη πηγα σε καταστημα της Vodafone και οι ανθρωποι εκει δεν μασανε κουτοχορτο... Τους εδειξα το κινητο με την ενδειξη "Ticker" αριστερα, και δεξια να μην αναγραφεται τιποτα στο κινητο για το δεξιο πληκτρο (ενω στο μενου της Vodafone το δεξιο πληκτρο γραφει "Γραμμη Εργαλειων"), λεγοντας τους κιολας οτι αυτο εγινε απο προσπαθεια μου να αναβαθμισω το software του κινητου απο το σπιτι μου απο το αντιστοιχο προγραμμα της SE. Η απαντηση τους ηταν ρητη και κατηγορηματικη "-Απο την στιγμη που πειραξες απο μονος σου το κινητο, εστω και μεσω του προγραμματος της SE, εμεις δεν μπορουμε να στο αναβαθμισουμε χωρις πληρωμη, δυστυχως η εγγυηση του κινητου δεν σε καλυπτει..."

Αυτα ηταν τα λογια τους.. οποτε για μενα... αν δεν βρεθει λογισμικο που να επαναφερει ΠΛΗΡΩΣ το κινητο οπως ηταν με τα μενου και ολα τα της Vodafone.. η εγγυηση παραμενει μη αποδεκτη...

Απλά περνάς το main firmware και το meditter FS της Vodafone μαζί με το κατάλληλο customization και είναι όπως ακριβώς το αγόρασες από το κατάστημα. Δεν μπορούν να σου πουν τίποτα εκτός και αν ο Μάκης συνεργάζεται μαζί τους:p

one_tree_hill, εγώ εννοείται ότι δεν θα τα έδινα....ο συνάδελφος όμως που είναι δικό του θα τα έδινε.

Για αυτό τα πήρα στην κράνα και λέω δώστο να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Βαρέθηκα να μας θεωρούν πρόβατα.

• The title was changed to Sony Ericsson K800i