Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

re paidia ti ka8este kai xoloskate???

Afou paei kala to kinitaki sas kai twn filenadwn sas ti to psaxnete:p

η μπορει να ηταν με εισαγωγη της orange αγγλιας αφου η orange συνεργαζεται με την βονταφον στο τομεα του κοινου προμηθευτη κινητων.,...

:)

πρέπει να ναι αυτό που πε ο user10010...γιατί αυτά που είναι με το "αυτοκόλλητο",τα τελευταία αγοράστηκαν το καλοκαίρι...Ενώ της φίλης μου και το δικό μου τώρα...Άρα παίζει κτ με την παραγωγή..

Θεωρητικά μέχρι 32. Αλλά δεν υπάρχουν ακόμη στην αγορά κάρτες τέτοιας χωρητικότητας.

thanks παω αυριο να τσιμπησω μια 2gb!

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

παιδια υπαρχει τιποτα σε navigation προγραμμα για το δικο μας κινητο κ800i

ενδιαφερει κ εμενα ρε παιδια αληθεια υπαρχει τπτ??επισεις θα ηθελα να ρωτησω πως θα μπορεσω να κανω βιντεο-κλησει?πρεπει να κανω κατι περετερο ρυθμησεις για να κανω?

ευχαρηστω

παιδια εκεινο το χαζο εικονιδιο στο αρχικο μενου της Video Κλησης που ειναι αχρηστο πως μπορουμε να το εξαφανισουμε και να βαλουμε καποιο

αλλο (και αλλη λειτουργια βεβαια πχ. Ραδιο)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι.

Επειδή μάλλον θα πάρω το Κ800 με επιδότηση από Wind ξέρετε αν το δίνει με κάποιου είδους "πείραγμα" στο μενού ή είναι τελείως unbranded?

Το ρωτάω αυτό διότι είχα πάρει ένα W800i και το δεξί επάνω πλήκτρο ήταν ρυθμισμένο για το Wind Plus και στην αρχή χρεωνόμουν μέχρι να "αχρηστεύσω" αυτήν τη συντόμευση.

Επίσης παρουσιάζει πλέον κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα;:worry:

Xωρίς να το γνωρίζω 100% έχει το customisation file της Wind,που πρακτικά σημαίνει ότι θα έχει ενδεχομένως κάποια wallpapers/screensavers της Wind και ίσως ισχύει και αυτό που λες με το πλήκτρο Ίντερνετ και την πλοήγηση στο Wind Plus!

Από κει και πέρα,δεν έχει την παραμικρή τροποποίηση και είναι σε όλα τα υπόλοιπα unbranded!

Τέλος,δε θα πρέπει να ανησυχείς και για τις αναβαθμίσεις,δεδομένου ότι η τελευταία έκδοση λογισμικού(R1KG001-official SE)είναι διαθέσιμη τόσο για unbranded όσο και για branded μοντέλα.

Συνεπώς,προχώρα!

Το παραμικρό πρόβλημα...Σταθερότατο και γρήγορο σαν αστραπή σε οποιαδήποτε λειτουργία!

Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι.

Επειδή μάλλον θα πάρω το Κ800 με επιδότηση από Wind ξέρετε αν το δίνει με κάποιου είδους "πείραγμα" στο μενού ή είναι τελείως unbranded?

Το ρωτάω αυτό διότι είχα πάρει ένα W800i και το δεξί επάνω πλήκτρο ήταν ρυθμισμένο για το Wind Plus και στην αρχή χρεωνόμουν μέχρι να "αχρηστεύσω" αυτήν τη συντόμευση.

Επίσης παρουσιάζει πλέον κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα;:worry:

Του τραβάς και ένα firmware flash της τελευταίας έκδοσης και είσαι και απολύτως κομπλέ;)

Του τραβάς και ένα firmware flash της τελευταίας έκδοσης και είσαι και απολύτως κομπλέ;)

Πως γίνεται αυτό το firmware flash?

Έχω πρόβλημα με τα παιχνίδια, δεν ανοίγουν.Δοκίμασα αναβάθμιση αλλά έχω ήδη την τελευταία έκδοση λογισμικού οπότε διακόπτεται στο 94% η διαδικασία αναβάθμισης.Πως μπορώ να το φτιαξω το πρόβλημα με τα παιχνίδια?(στο golf κάνει restart, στο tennis κάνει συνέχεια loading.). Μόνο το ψάρεμα δουλεύει.

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

Πως γίνεται αυτό το firmware flash?

Έχω πρόβλημα με τα παιχνίδια, δεν ανοίγουν.Δοκίμασα αναβάθμιση αλλά έχω ήδη την τελευταία έκδοση λογισμικού οπότε διακόπτεται στο 94% η διαδικασία αναβάθμισης.Πως μπορώ να το φτιαξω το πρόβλημα με τα παιχνίδια?(στο golf κάνει restart, στο tennis κάνει συνέχεια loading.). Μόνο το ψάρεμα δουλεύει.

http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=16339

Η τελευταία έκδοση βέβαια είναι η 3.1 αλλά το interface για το flash είναι ίδιο οπότε there you go.

Το Κ800i συνεχίζει και παράγεται κανονικά,αλλά φαίνεται σαν vodafone live έχει σταματήσει ή δεν στοκάρεται πλέον εν όψη νέων μοντέλων:!:

To κινητό βγήκε σε promotion από την vodafone σε προγραμμα μεταφοράς από καρτοκινητό σε συνδεση,οπότε μάλλον ήρθε νέα παρτίδα,και μια ακόμα νέα επιτυχία στην αγορά:)

Το επιτυχημενο K800i συνεχιζει......

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Και θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα...Σαν το Κ750i και το W810i...

Και θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα...Σαν το Κ750i και το W810i...

το κ800 ειναι ο πρωτος διδαξας της se στην μεγαλη κατηγορια και θα παραμεινει αρκετο καιρο στην αγορα καθοτη ειναι αρκετα αξιοπηστο!!

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Γεια σας !

Απέκτησα το Κ800i με επιδότηση και ενδιαφέρομαι να το πουλήσω.

Μπορώ μέσα από αυτό το θέμα ή υπάρχει κάποιο θέμα αποκλειστικά με αγγελίες ;

Ευχαριστώ

Γιώργος

Keep on riding...

Γεια σας !

Απέκτησα το Κ800i με επιδότηση και ενδιαφέρομαι να το πουλήσω.

Μπορώ μέσα από αυτό το θέμα ή υπάρχει κάποιο θέμα αποκλειστικά με αγγελίες ;

Ευχαριστώ

Υπαρχει ηδη θεμα με αγγελιες.αλλα πρεπει να εχεις ηδη καποια post για να βαλεις αγγελια.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει ηδη θεμα με αγγελιες.αλλα πρεπει να εχεις ηδη καποια ποστο για να βαλεις αγγελια.:)

Raver, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Γιώργος

Keep on riding...

Paidia βοήθεια. Το κινητό μου χθες, σε ένα πάρτυ μασλέ πρέπει να ήπιε λίγη βότκα(αν και δεν νομίζω να έπεσε ακριβώς πάνω του).Απλά όταν το έπιασα στζ χέρια μου ήταν μούσκεμα το πίσω μέρος του.Επίσης, έπεσε από ύψος 1 μέτρου σε πλακάκι.σήμερα το πρωί η οθόνη φαινόταν καπως περίεργη, με κάθετες γραμμές πιο φωτισμένες, και γκρι περιοχές.Οι εικόνες φαίνονται κανονικά, απλά κάποια σημεία τονίζονται περισσότερο από αλλα.Τι φταίει? Έχει καει κάποιο κύκλωμα οθόνης?Ήλπιζα ν αστεγνώσει αλλά μετά από 20 ώρες δεν έχω δει καμιά βελτίωση.

Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις.

Paidia βοήθεια. Το κινητό μου χθες, σε ένα πάρτυ μασλέ πρέπει να ήπιε λίγη βότκα(αν και δεν νομίζω να έπεσε ακριβώς πάνω του).Απλά όταν το έπιασα στζ χέρια μου ήταν μούσκεμα το πίσω μέρος του.Επίσης, έπεσε από ύψος 1 μέτρου σε πλακάκι.σήμερα το πρωί η οθόνη φαινόταν καπως περίεργη, με κάθετες γραμμές πιο φωτισμένες, και γκρι περιοχές.Οι εικόνες φαίνονται κανονικά, απλά κάποια σημεία τονίζονται περισσότερο από αλλα.Τι φταίει? Έχει καει κάποιο κύκλωμα οθόνης?Ήλπιζα ν αστεγνώσει αλλά μετά από 20 ώρες δεν έχω δει καμιά βελτίωση.

βγαλε την μπαταρια και αστο να στεγνωσει γαι 2 μερες.αυτο το κανεις οταν παθαινεις το ατυχημα αμεσως.τωρα μακαρι το κινητο να το σωσεις.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

πολυ φοβαμαι δυστηχος οτι θα εχεις μονιμη ζημια!!!

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

πολυ φοβαμαι δυστηχος οτι θα εχεις μονιμη ζημια!!!

Δυστυχώς μετά από 2 μέρες δεν έχει στεγνώσει.Επιπλέον έχει κάποιες ρίγες στην οθόνη υπερφωτισμένες. Κατά τ αλλα λειτουργεί κανονικά.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το ξανααγοράσω με 195 ευρώ από multirama. ...

παιδια υπαρχει ανταπτορας που να δινει βυσμα 3.5mm για συνδεση με ηχεια;

Υπαρχει στην αγορα με 50 λεπτα και απο την sony ericsson με 12-15 ευρο.

διαλεγεις και παιρνεις :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson K800i