tom12 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 paidia, xriazomai mia apadisi oso pio grigora ginaite. mexri posa GB mporei na epektathei i mnimi tou k800i???? euxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Μέσα στη νύχτα ???? 2 γίγα σίγουρα, για παραπάνω δεν ξέρω, αν ξέρει κάποιος ας πει... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Μέσα στη νύχτα ???? 2 γίγα σίγουρα, για παραπάνω δεν ξέρω, αν ξέρει κάποιος ας πει... :wink: euxaristo gia tin grigori apadisi. exo tous logous mou pou rotao kai as einai mesa stin nyxta:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Καταρχην ευχαριστω για τις οδηγιες...το συνδεσα μου ζητησε drivers τους εβαλα...μου ειπε phone found εμεινε εκει για 4 λεπτα και μετα μου εβγαλε το εξης μηνυμα: phone connection failed remove battery for a while and try again ==FAILED== to ξανα εκανα και παλι τα ιδια...:(:( Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Μέσα στη νύχτα ???? 2 γίγα σίγουρα, για παραπάνω δεν ξέρω, αν ξέρει κάποιος ας πει... :wink: Μέχρι 32 θες να πεις. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakoullis Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 seus εννοεί αυτό... http://www.sonyericsson.com/cws/support/updateservice?cc=gr&lc=el Για το Κ800 δεν υπάρχει ούτε virus, ούτε antivirus φυσικά... οπότε δεν υπάρχει και κανείς λόγος να ανησυχείς για τέτοια... :wink: euxaristo gia tin pliroforia. kai prepei na katevaso auto to pragma kai na to valo sto kinito mou. kai pos mpenei meso bluethooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Μέχρι 32 θες να πεις. τι εννοεις μεχρι 32? 32 gb? πλακα θα κανεις μου φαινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Καμία πλάκα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Καμία πλάκα. δηλαδη υποστηριζει μεχρι 32gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Όπως όλα τα SE από το Κ750 και μετά. Τεχνικώς υποστηρίζουν μέχρι και 32 γίγα. Αρκεί βέβαια να κυκλοφορήσουν και οι κάρτες αυτής της χωρητικότητος. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Όπως όλα τα SE από το Κ750 και μετά. Τεχνικώς υποστηρίζουν μέχρι και 32 γίγα. Αρκεί βέβαια να κυκλοφορήσουν και οι κάρτες αυτής της χωρητικότητος. Μεχρι 16gb εχω δει pro duo.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Ρε μαγκες βοηθηστε κι εμενα τον αοματο λιγακιιιιι ειμαι στην ερωτηση #6334 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 euxaristo gia tin pliroforia. kai prepei na katevaso auto to pragma kai na to valo sto kinito mou. kai pos mpenei meso bluethooth? Αυτό είναι το Sony Ericsson Update Service... Ευτυχώς δε χρειάστηκε ποτέ να κάνω update, οπότε και δε μπορώ να γνωρίζω πως γίνεται... Κάποιος που έχει κάνει μπορεί να σε βοηθήσει... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Naira Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Γεια σας, κάπου είχα δει στο forum έναν κωδικό του στυλ <*<< που εμφάνιζε στην οθόνη του τηλεφώνου διάφορες πληροφορίες. Ψάχνω εδώ και κάμποση ώρα αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω και το search δε βοηθάει λόγω της μορφής του κωδικού. Μήπως τον θυμάται κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Γεια σας, κάπου είχα δει στο forum έναν κωδικό του στυλ <*<< που εμφάνιζε στην οθόνη του τηλεφώνου διάφορες πληροφορίες. Ψάχνω εδώ και κάμποση ώρα αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω και το search δε βοηθάει λόγω της μορφής του κωδικού. Μήπως τον θυμάται κάποιος? *>*<<*<* ( Δεξιά-αστέρι / αριστερά , αριστερά-αστέρι / αριστερά-αστέρι ) εμφανίζει ένα κρυφό μενού με διάφορες επιλογές . *#06# εμφανίζει το ΙΜΕΙ της συσκευής Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Naira Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 *>*<<*<* ( Δεξιά-αστέρι / αριστερά , αριστερά-αστέρι / αριστερά-αστέρι ) εμφανίζει ένα κρυφό μενού με διάφορες επιλογές . *#06# εμφανίζει το ΙΜΕΙ της συσκευής Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! :) Παρακαλώ :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Να τους πεις ότι είναι ΄΄ασχετοι εκεί στο Γερμανό!!Το τηλεφωνο διορθώνεται...Καταρχήν,είναι μια διαδικασία 1 λεπτού.Μπορείς να την κάνεις μόνος σου στο σπίτι αν έχεις πιστωτική από το www.wotanserver.com .Τη διαδικασία μπορεί να την κάνει και ο πιο άσχετος,οπότε μην αγχώνεσαι αν δεν γνωρίζεις και πολλά απ'αυτά!Εναλλακτικά,υπάρχει η λύση του σέρβις που κανονικά πρέπει να το φτιαξουν αυθημερόν,καθότι δε χρειάζεται άνοιγμα το τηλέφωνο.Μια απλή αναβάθμιση της EROM θα κάνουν...(κάτι σα BIOS στους υπολογιστές.).Το συνδέουν στο μηχάνημα και μέσα σε 3 δευτερόλεπτα είναι έτοιμο και εννοείται ότι δε σε χρεώνουν γι'αυτό καθότι είναι μέσα στην εγγύηση! Διάβασα αυτήν την απάντηση μπορώ δηλαδή να ξεκλειδώσω το κινητό απο το αγγλικό δυκτιο και να το κανω να διαβάζει ελληνική κάρτα σιμ? Eπίσης μπήκα σε αυτο την σελίδα http://www.unlockexperts.co.uk και στην λίστα γράφει αυτό ποια κινητα υποστηρίζει SONY & SONY ERICSSON CMD-C1, CMD-CD5 τι είναι αυτοί οι κωδικοί;; εγω εστειλα παραγγελεια και μου γράφουν οτι "Having checked your order, we note the mobile phone model you have entered on your order form is not currently listed as compatible with our unlocking software. The full list is on our terms page. You may have missed this when you read the terms page before ordering." Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 παιδια καλησπερα ξερει κανεις αν μπορει το κ800 που διαθετω να γινει και web camera? υπαρχει κανενα τετοιο προγραμμα? ευχαριστω!!!!!! Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Δεν γίνεται φίλε μου. Υπάρχουν προγράμματα αλλά δεν κάνουν τίποτα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasjohn Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ρε παιδια, πως συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή wireless για να έχουμε ιντερνετ στο κινητό.Τώρα πήρα laptop που έχει wireless και δεν ξέρω τι να κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_r1 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 kalispera to handsfree pou eixe mesa i suskeuasia xalase k pira allo sumvato to HPM-70 alla otan milao exo epistrofi (akouo auta pou leo) pragma pou den ginotan me to palio handsfree. mporei na diorthothei auto?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ρε παιδια, πως συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή wireless για να έχουμε ιντερνετ στο κινητό.Τώρα πήρα laptop που έχει wireless και δεν ξέρω τι να κάνω! αφου το k800i δεν εχει wifi,πως περιμενεις να συνδεθει??? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfixtis Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Καλησπερα! Ξερει κανεις να μου πει αν αλλαζουν οι αποθηκευμενοι σταθμοι απο το handsfree με τα controls? (αυτο που κανει καμια 40 αρια ευρω) Επισης εχω να πω οτι το joystick του Κ800 μου φαινεται πιο βολικο απο του Κ810 λογω υψους.. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Καλησπερα! Ξερει κανεις να μου πει αν αλλαζουν οι αποθηκευμενοι σταθμοι απο το handsfree με τα controls? (αυτο που κανει καμια 40 αρια ευρω) Επισης εχω να πω οτι το joystick του Κ800 μου φαινεται πιο βολικο απο του Κ810 λογω υψους.. Ευχαριστω! Δεν νομίζω να υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Αυτό συνήθως το υποστηρίζουν τα Walkman κινητά της SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts