Jump to content

Naira

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Naira

  1. Ενδιαφέρομαι για ένα dual sim κινητό με καλή κάμερα. Έχω το Lenovo p1m με το οποίο είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Είναι γρήγορο, παίρνει δύο sim και επιπλέον κάρτα μνήμης και το φορτίζω κάθε 3-4 μέρες. Σούπερ. Η κάμερά του όμως είναι μέτρια, κάτι που το ήξερα όταν το αγόρασα, αλλά λόγω αλλαγής συνθηκών πλέον χρειάζομαι μία καλή κάμερα μόνιμα πάνω μου οπότε το κινητό δεν με καλύπτει. Ψάχνοντας, βλέπω ότι η απαίτηση για dual sim περιορίζει πολύ τις επιλογές. Δεν έχω δει ουσιαστικά κάτι άλλο από το Samsung S6 duos, το οποίο είναι πολύ ακριβό. Ιδανικά, δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα €350. Καμιά πρόταση;
  2. ^ Ευχαριστώ πολύ!
  3. Γεια σε όλους, πήρα πρόσφατα το κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχω μόνο ένα θέμα με το auto-correct στα ελληνικά, το οποίο δεν αναγνωρίζει σχεδόν καμία λέξη. Χαρακτηριστικά, όταν αρχίζω να γράφω μία ελληνική λέξη, π.χ. "καλημέρα" αυτά που προτείνει είναι "Κα Λί Με" "Μα Κω" και κάποια ονόματα από τις επαφές μου. Συνέχεια προτείνει τέτοιος συνδυασμούς 2-3 χαρακτήρων. Στα αγγλικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν μου έχει ξανατύχει αυτό με συσκευή, αλλά δεν είχα και ποτέ κάτι Lenovo. Γνωρίζει κανείς αν είναι θέμα με τη συγκεκριμένη μάρκα και αν μπορώ να κάνω κάτι να βελτιωθεί η κατάσταση;
  4. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! :)
  5. Γεια σας, κάπου είχα δει στο forum έναν κωδικό του στυλ <*<< που εμφάνιζε στην οθόνη του τηλεφώνου διάφορες πληροφορίες. Ψάχνω εδώ και κάμποση ώρα αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω και το search δε βοηθάει λόγω της μορφής του κωδικού. Μήπως τον θυμάται κάποιος?
  6. Εμένα με έχει βολέψει πολύ τους τελευταίους 4 μήνες. Το μόνο που με "χαλάει" λίγο είναι 1-2 λάθη στη μετάφραση των επιλογών στα Ελληνικά που όμως δεν βρίσκονται σε εμφανή σημεία. Καλώδιο δεν διαθέτει στη συσκευασία. Ούτε δεύτερη μπαταρία όπως έβαζε παλιότερα η Samsung. Μόνο hands-free (στερεοφωνικό και πολύ καλής ποιότητας. Έμεινα έκπληκτη την πρώτη φορά που άκουσα .mp3 μέσω αυτού) και ένα από αυτά τα λουράκια που κρεμάνε στα κινητά.
  7. Σωστά, δεν ξεκαθάρισα τι εννοούσα... εννοώ το "usb σε bt" καλώδιο (μια που ο υπολογιστής μου δε διαθέτει bt). Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει software για τη λήψη back-up των δεδομένων του κινητού. Αυτό μπορεί να γίνει και μέσω bt ή περιοριζόμαστε στην αποστολή και λήψη μουσικών αρχείων κτλ? Thanks! :)
  8. Είδα ότι για σύνδεση με υπολογιστή υπάρχει σειριακό και Bluetooth καλώδιο. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια διαφορά στο τι μπορεί να μεταφερθεί με αυτά τα δύο?
  9. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, βοήθησαν αρκετά.
  10. Γειά σας, παρατηρώντας ότι χρησιμοποιώ το καρτοκινητό μου σχεδόν αποκλειστικά για μηνύματα και βλέποντας τους τιμοκαταλόγους στο site της Cosmote, νομίζω πως θα με συνέφερε να μετατρέψω τη σύνδεσή μου από Cosmoκάρτα σε What's Up. Μπορώ να κάνω αυτή την αλλαγή διατηρώντας τον αριθμό του τηλεφώνου μου και, αν ναι, υπάρχει κάποια χρέωση για αυτό? Επίσης, οι κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας είναι οι ίδιες και για τα δύο προγράμματα? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...