playloud Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Καλημερα παιδια και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, θα παω Βιεννη και θα ηθελα ενα χαρτη για κινητο η καμμια εφαρμογη tour guide για Ericsson K800 εννοειται. Ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alof100 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 ego me tin seira mou exo na po ena prama gia auto to kinito... to exo 1 xrono tora kai den me exei apogoiteusi KATHOLOU vasika to mono provlima pou merikes fores parousiazei einai oti otan exo gemati tin karta mnimis mou (1 gb) troei kati kolimata kai epanekiniseis spania. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 υπαρχει εφαρμογη java που να κανει το φλας να λειτουργει ως φακος? Δυστυχώς όχι... στη μέση της σελίδας,του Akis_k και είναι οκ!το πρόβλημα είναι ότι ανάβει το κόκκινο φως αλλά όχι το άσπρο!!!!;):) εδώ!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 στη μέση της σελίδας,του Akis_k και είναι οκ!το πρόβλημα είναι ότι ανάβει το κόκκινο φως αλλά όχι το άσπρο!!!!;):) εδώ!;) Α,σόρυ για την παραπληροφόρηση,δεν το ήξερα... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioth Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Re paidia..Den exei kanenas K800??? H' se olous leitourgei to aristero panw pliktro stin ek8esi fotografiwn?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captainhog Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 xm diskola ta pragmata, se ena k750 sxedon kainoyrgio poy epatha ta idia , moy eipan oti exei parei ygrasia h plaketa.... kali tyxh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Παιδιά έτυχε σήμερα να έχω το Κ800 μου δίπλα σε ένα άλλο Κ800 που όμως ήταν vodafone live. Το 2ο είχε φουλ σήμα ενώ το δικό μου παρουσιάζει απότομες διακυμάνσεις στο σήμα.. Είναι καποιο πρόβλημα που 8α πρεπε να το ψάξω?? Επίσης είχα ρωτήσει τις προάλλες.. αν ειναι φυσιολογικό το ότι δε λειτουργεί στην έκ8εση φωτογραφιών το πάνω αριστερά πληκτράκι, πάνω από την ο8όνη..ενώ δηλαδή πατώντας το ανοίγει η τελευταία φωτογραφία που έχω τραβήξει, από κει και ύστερα δεν λειτουργεί για την εναλλαγή των φωτογραφιών..(πχ. 1/10, 2/10, 3/10 ..κ.ο.κ). Ας μου απαντήσει κάποιος που έχει Κ800.. Ευχαριστώ.. auto me to koumpi, emena leitoyrgei kanonika...to ena koumpaki kanei probolh ths teleutaias fotografias pou ebgales, kai me to polipliktro metakinise stis epomenes,,,eno me to allo koumpaki tis blepeis tis fotografies pou exeis bgalei se probolh 3*3, isos xreiazesai anabathmisi.. den einai diskolh h anabathmisi meso seus..ego ekana proth fora prin kana dimhno kai ola phgan kala.....(problima me to xipnitiri eixa..) Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Καλημερα.....και καλη χρονια....εχτες το κινητακι μου αφησε την τελευταια του "πνοη".....:(:( Ξαφνικα...παω να το ανοιξω και τπτ...αναβει το κοκκινο λαμπακι κατω μονο.....λεω θα εχει μεινει απο μπαταρια ο βαζω στο φορτιστη το ιδιο....:( παω σε ενα καταστημα γερμανου αμεσως αλαζει μπαταρια να δει αν ειναι απο μπααταρια τα ιδια δεν ανοιγε....:( το εχει ξανακανει σε κανεναν απο εδω?? ξερετε αν διορθωνετε?? αυτοι εκει μου ειπανε οχι...:(:( Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 kalhmera, kalh xronia. Θέλω να ρωτήσω για ένα θέμα που δεν μπορώ να βρώ πουθενά. Το χαρακτηριστικό του θέματος αυτού, είναι ότι τα εικονίδια τοθ μενού φαίνονται ασπρόμαυρα/ γκρι, και κάνει κάποιου είδους δόνηση όταν περιηγείσαι στα μενού του τηλεφώνου. Το έχω δει σε W810, kai W850 αλλά δεν πρόλαβα να το στείλω.Ξέρει κάποιος πο μπορώ να το βρ΄ω?(κάποιο link αν έδινε για να το κατεβάσω). Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Καλημερα.....και καλη χρονια....εχτες το κινητακι μου αφησε την τελευταια του "πνοη".....:(:( Ξαφνικα...παω να το ανοιξω και τπτ...αναβει το κοκκινο λαμπακι κατω μονο.....λεω θα εχει μεινει απο μπαταρια ο βαζω στο φορτιστη το ιδιο....:( παω σε ενα καταστημα γερμανου αμεσως αλαζει μπαταρια να δει αν ειναι απο μπααταρια τα ιδια δεν ανοιγε....:( το εχει ξανακανει σε κανεναν απο εδω?? ξερετε αν διορθωνετε?? αυτοι εκει μου ειπανε οχι...:(:( Είναι το κλασικό sudden death (ξαφνικός θάνατος). Διορθώνεται με αντικατάσταση συσκευής, μη σκας. Η εγγύησή σου σίγουρα θα ισχύει ακόμα (είναι 2ετής). Πήγαινέ το σε κάποιο σέρβις. Είναι από τα σοβαρά ελαττώματα που έχει παρουσιάσει το Κ800, είχαμε καιρό όμως να το ξαναακούσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Καλημερα.....και καλη χρονια....εχτες το κινητακι μου αφησε την τελευταια του "πνοη"..... Ξαφνικα...παω να το ανοιξω και τπτ...αναβει το κοκκινο λαμπακι κατω μονο.....λεω θα εχει μεινει απο μπαταρια ο βαζω στο φορτιστη το ιδιο.... παω σε ενα καταστημα γερμανου αμεσως αλαζει μπαταρια να δει αν ειναι απο μπααταρια τα ιδια δεν ανοιγε.... το εχει ξανακανει σε κανεναν απο εδω?? ξερετε αν διορθωνετε?? αυτοι εκει μου ειπανε οχι... . Μπορείς όμως να το κάνεις και μόνος σου μέσω νετ,δωρεάν με μια υπηρεσία που λέγεται Wotan Server...Ψάξε για revive k800 dead erom... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Καλημερα.....και καλη χρονια....εχτες το κινητακι μου αφησε την τελευταια του "πνοη".....:(:( Ξαφνικα...παω να το ανοιξω και τπτ...αναβει το κοκκινο λαμπακι κατω μονο.....λεω θα εχει μεινει απο μπαταρια ο βαζω στο φορτιστη το ιδιο....:( παω σε ενα καταστημα γερμανου αμεσως αλαζει μπαταρια να δει αν ειναι απο μπααταρια τα ιδια δεν ανοιγε....:( το εχει ξανακανει σε κανεναν απο εδω?? ξερετε αν διορθωνετε?? αυτοι εκει μου ειπανε οχι...:(:( Να τους πεις ότι είναι ΄΄ασχετοι εκεί στο Γερμανό!!Το τηλεφωνο διορθώνεται...Καταρχήν,είναι μια διαδικασία 1 λεπτού.Μπορείς να την κάνεις μόνος σου στο σπίτι αν έχεις πιστωτική από το www.wotanserver.com .Τη διαδικασία μπορεί να την κάνει και ο πιο άσχετος,οπότε μην αγχώνεσαι αν δεν γνωρίζεις και πολλά απ'αυτά!Εναλλακτικά,υπάρχει η λύση του σέρβις που κανονικά πρέπει να το φτιαξουν αυθημερόν,καθότι δε χρειάζεται άνοιγμα το τηλέφωνο.Μια απλή αναβάθμιση της EROM θα κάνουν...(κάτι σα BIOS στους υπολογιστές.).Το συνδέουν στο μηχάνημα και μέσα σε 3 δευτερόλεπτα είναι έτοιμο και εννοείται ότι δε σε χρεώνουν γι'αυτό καθότι είναι μέσα στην εγγύηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 χμμ μπηκα στην σελιδα...καταρχην μιας και τελιως ασχετως απο αυτα...ποσα credits πρεπει να παρω + το κινιτο και με το καλοδιο που το εχω στον υπολογιστη ουτε καν το βλεπει.....:( sorry για τις ασχετες ερωτησεις... Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Λοιπόν,είναι δωρεάν...Θα έχεις πατημένο το 2+5...Θα κατεβασεις τον client,θα καθαρισεις ΤΕΛΕΙΩΣ τα πεδια Login κάτω-κάτω,θα πατήσεις σταρτ...Θα πατήσεις 2 και 5 στο κινητο και άφησέ το και οταν τελειωσει,εισαι εοιμος...Πρεπει να εγκαταστησεις τους USB Flash Drivers για αναγνωριση,ψαξτους...την πρωτη φορα που θα πατησεις το 2+5 θα ζητησει το μηχανημα οδηγους...δωσε τους USB Flash Drivers...Κάνε τη διαδικασία και...έτοιμος! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charasynd Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Έχω το κ800 εδώ και ενάμιση χρόνο.Πρώτη φορά το καλοκαίρι που πέρασε έβγαλε το εξής πρόβλημα.Όταν έκλεισα την συσκευή και την επόμενη μέρα πήγα να την ανοίξω η οθόνη γινόταν άσπρη και υπήρχε μόνο δόνηση.Από εκεί και πέρα τίποτα.Την στιγμή που γράφω συτές τις γραμμές(σαν γράμμα αυτόκτονίας ακούστηκε αυτό...) είναι ήδη 4η φορά στο σέρβις.Τις 2 πρώτες φορές το είχα δώσει σην ΤΙΜ που το έστειλε αλλού απ'ότι μου είπαν και τις 2 τελευταίες στην ΟΜΝΙΤΕC στην Θεσσαλονίκη όπυ το μόνο που έκαναν την προηγούμενη φορά ήταν να βάλουν ξανά το λογισμικό.Τώρα ζήτησα αντικατάσταση γιατί κάνει μπαμ ότι η συσκευή είναι ελατοματίκ και φυσικά μου το έπαιξαν κινέζοι.Έστειλα μέιλ και στην εταιρία και περιμένω απάντηση. Ήθελα να ρωτήσω αν κανένας άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα και τι μπορώ να κάνω.Έχετε καμιά ιδέα;Η εγγύηση ισχύει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Να τους πεις ότι είναι ΄΄ασχετοι εκεί στο Γερμανό!!Το τηλεφωνο διορθώνεται...Καταρχήν,είναι μια διαδικασία 1 λεπτού.Μπορείς να την κάνεις μόνος σου στο σπίτι αν έχεις πιστωτική από το www.wotanserver.com .Τη διαδικασία μπορεί να την κάνει και ο πιο άσχετος,οπότε μην αγχώνεσαι αν δεν γνωρίζεις και πολλά απ'αυτά!Εναλλακτικά,υπάρχει η λύση του σέρβις που κανονικά πρέπει να το φτιαξουν αυθημερόν,καθότι δε χρειάζεται άνοιγμα το τηλέφωνο.Μια απλή αναβάθμιση της EROM θα κάνουν...(κάτι σα BIOS στους υπολογιστές.).Το συνδέουν στο μηχάνημα και μέσα σε 3 δευτερόλεπτα είναι έτοιμο και εννοείται ότι δε σε χρεώνουν γι'αυτό καθότι είναι μέσα στην εγγύηση! Δε πετυχαίνει πάντα αυτό όμως με το 2 και το 5... Το είχα δοκιμάσει και στο δικό μου και δεν πέτυχε. Το είχα πάει στο σέρβις και μου κάνανε αλλαγή πλακέτας, δηλαδή νέο κινητό με εξαίρεση το καπάκι και την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Λοιπόν,είναι δωρεάν...Θα έχεις πατημένο το 2+5...Θα κατεβασεις τον client,θα καθαρισεις ΤΕΛΕΙΩΣ τα πεδια Login κάτω-κάτω,θα πατήσεις σταρτ...Θα πατήσεις 2 και 5 στο κινητο και άφησέ το και οταν τελειωσει,εισαι εοιμος...Πρεπει να εγκαταστησεις τους USB Flash Drivers για αναγνωριση,ψαξτους...την πρωτη φορα που θα πατησεις το 2+5 θα ζητησει το μηχανημα οδηγους...δωσε τους USB Flash Drivers...Κάνε τη διαδικασία και...έτοιμος! Νομίζω πως πλέον πρέπει να έχεις αγοράσει έστω 10 credits....Δε θα στα "φάει",θα παραμείνουν.Απλά,νομίζω πως πρέπει να έχεις εισάγει username και password τα οποία σαφώς σου χορηγούνται όταν αγοράσεις 10 credits....Που...ιά αυτό(διότι παλιά γινόταν όπως είπες,αλλά τουλάχιστον δεν τραβάς την ταλαιπωρία του σέρβις...).Αν όντως γίνεται έτσι και δεν έχεις πρόβλημα να χρεώσεις με 10 ευρουλάκια την πιστωτική κάντο!Τα credits έχουν ισχύ έναν χρόνο,οπότε μπορεί κάποια στιγμά να ξαναχρησιμοποιήσεις την υπηρεσία και να μην παν χαμένα.Για να αναγνωρίσει το κιν σου το πρόγραμμα,θα πρέπει να κατεβάσεις το USB Flash Driver που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του wotanserver και να το εγκαταστήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakoullis Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 emena mou magkonei merikes fores otan pao apo katigoria se katigoria me to joystick sto menou kai mporei na to pato gia 3-4 fores gia na allaxei. Kai akoma merikes fores asprizei i othoni kai menei polu ora etsi kai meta anoigei sto arxiko menu, giati? kai kati akoma pos mporo na valo antivirus sto kinito an mporo? kali xronia kai apo mena Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 emena mou magkonei merikes fores otan pao apo katigoria se katigoria me to joystick sto menou kai mporei na to pato gia 3-4 fores gia na allaxei. Kai akoma merikes fores asprizei i othoni kai menei polu ora etsi kai meta anoigei sto arxiko menu, giati? kai kati akoma pos mporo na valo antivirus sto kinito an mporo? kali xronia kai apo menaΟχι, δεν υπάρχει antivirus γιατί τα κλειστά λειτουργικά δεν προσβάλονται απο ιούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 emena mou magkonei merikes fores otan pao apo katigoria se katigoria me to joystick sto menou kai mporei na to pato gia 3-4 fores gia na allaxei. Kai akoma merikes fores asprizei i othoni kai menei polu ora etsi kai meta anoigei sto arxiko menu, giati? kai kati akoma pos mporo na valo antivirus sto kinito an mporo? kali xronia kai apo mena Kane ena update mesw SEUS:!: Logika 8a lu8oun ola auta:D:):p;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakoullis Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Οχι, δεν υπάρχει antivirus γιατί τα κλειστά λειτουργικά δεν προσβάλονται απο ιούς. exo ena filo pou evale antivirus pano sto kinito tou to idio me to diko mou, alla den mporei na mou to steilei emena. Gia to allo pou eipa gia to magkoma?ti ginetai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakoullis Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Kane ena update mesw SEUS:!: Logika 8a lu8oun ola auta:D:):p;) pos diladi?? an mporeis na me voithiseis pls. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 exo ena filo pou evale antivirus pano sto kinito tou to idio me to diko mou, alla den mporei na mou to steilei emena. Gia to allo pou eipa gia to magkoma?ti ginetai? Εβαλε antivirus!!! ρε μηπως εχει αλλο κινητο και τα μπερδευεις,:wacko: δεν υπαρχει περιπτωση τετοια.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakoullis Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Εβαλε antivirus!!! ρε μηπως εχει αλλο κινητο και τα μπερδευεις,:wacko: δεν υπαρχει περιπτωση τετοια.:) nomizo auto exei to K800i, ase aurio na ton paro tilefono na ton rotiso. exei kairo dialdi pou mou eipe pos vrike antivirus gia to kinito tou , an allaxe kinito. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 seus εννοεί αυτό... http://www.sonyericsson.com/cws/support/updateservice?cc=gr&lc=el Για το Κ800 δεν υπάρχει ούτε virus, ούτε antivirus φυσικά... οπότε δεν υπάρχει και κανείς λόγος να ανησυχείς για τέτοια... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts