nikos_r1 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 ego pou exo tin R1CB001 na tou kano update?? den exei provlimata pantos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Eilikrina sygnwmh gia thn kouth erwthsh pou tha kanw.Pws mporw na elegksw to koumpi syndeshs me to internet wste otan patietai kata lathos na mh me syndeei aytomata? Δεν νομίζω ότι υπέρχει τρόπος να το ελένχεις, όπως λες. Μπορείς να πας να σβήσεις το ΑΡΝ ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί αν το πατήσεις κατά λάθος. Όταν όμως θα θέλεις να συνδεθείς, θα πρέπει να το βάζεις ποιο πριν. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Eilikrina sygnwmh gia thn kouth erwthsh pou tha kanw.Pws mporw na elegksw to koumpi syndeshs me to internet wste otan patietai kata lathos na mh me syndeei aytomata?Εγώ έχω δημιουργήσει ένα ''μαϊμού'' λογαριασμό στο προφίλ internet (απλά ένα όνομα-χωρίς ρυθμίσεις) και έχω επιλέξει αυτόν. Πατώντας το κουμπί σου γράφει ότι η σύνδεση απέτυχε. Όταν θέλω όμως να συνδεθώ επιλέγω το σωστό λογαριασμό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_kafros_ Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 to pira simera :) oraio einai :)(eiani to vodafone live omos..elpizo na min exo provlimata opos me to k750) alla gia pio koumpi lete pou mpainei sto internet?mia sintomefsi gia vf live eixe alla tin allaksa ahh mia aporia..1gb mnimi i 2?kapoioi legane oti me tin 2gb kolaei... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weirdo1977 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 παίδες υπάρχει τρόπος να κάνουμε το radio να παίζει χωρίς το handsfree ? πολύ εκνευριστικός περιορισμός... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 παίδες υπάρχει τρόπος να κάνουμε το radio να παίζει χωρίς το handsfree ? πολύ εκνευριστικός περιορισμός... οχι γιατι η κεραια ειναι στο h-free κ αναγκαστικα πρεπει να ειναι συνδεδεμενο 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 to pira simera :) oraio einai :)(eiani to vodafone live omos..elpizo na min exo provlimata opos me to k750) alla gia pio koumpi lete pou mpainei sto internet?mia sintomefsi gia vf live eixe alla tin allaksa ahh mia aporia..1gb mnimi i 2?kapoioi legane oti me tin 2gb kolaei... Το τέρμα αριστερά κουμπάκι με το πράσινο ακουστικό, όταν βγάλεις το vLive ενεργοποιεί το ιντερνετ. Και η πλάκα είναι όταν έχεις περάσει κανονικό firmware (όπως εγώ) και κάποιος άλλος πιάσει το κινητό σου, το πρώτο κουμπί που πατάει είναι αυτό!:lol: Πρέπει να βρω ένα non branded πληκτρολόγιο σε ασημί. Ή μία ολόκληρη πρόσοψη σε μαύρο. Χεχεχε... 1 Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_kafros_ Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 den nomizo...afou handsfree= kerea gia to radio ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 ΘΕΛΩ 2 ΒΟΗΘΕΙΕΣ.1.ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΑΠΟ Υ/Π ΚΑΙ 2 ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΟ VF ΜΕΝΟΥ :ninja: 1 Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 ΘΕΛΩ 2 ΒΟΗΘΕΙΕΣ.1.ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΑΠΟ Υ/Π ΚΑΙ 2 ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΟ VF ΜΕΝΟΥ :ninja: πανε σε μαγαζι που κανει ξεκλιδωματα 1 Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΝΟΥ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ:wacko: 1 Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΝΟΥ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ:wacko: pou meneis? des kai kai sto lasyk.net exei polla gia wotan kai davinci pou kanoun debrand des kai to 9volto.gr alla na ksereis oti to koumpi tis klisis tha mpenei sto wap, prepei na allakseis kai to pliktrologio 1 Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΜΕΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΕΙΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Η ΜΑΘΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΛΕΣ.;) 1 Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vromonera Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Παιδια αγορασα το sony ericsson k800i νομιζω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη... καλα εκανα που δεν πηρα το x820 της samsung... για το περιβαλλον vodafone live ηθελα να ρωτησω... παρουσιαζει προβληματα η δυσλειτουργιες το περιβαλλον αυτο? Α ξεχασα να ρωτησω η πρωτη φορτιση του κινητου ποσο διαρκει? η υπαλληλος της vodafone μου ειπε να το αφησω 6 ωρες... αλλα το κινητο τηλεφωνο απο τις πρωτες 2 ωρες εδειξε οτι εχει φορτισει πληρως... τι να πω εγω δεν το βγαζω απ την πριζα θα το αφησω ολη τη νυχτα γιατι η πρωτη φορτιση ειναι η πιο σημαντικη ετσι δεν ειναι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Παιδια αγορασα το sony ericsson k800i νομιζω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη... καλα εκανα που δεν πηρα το x820 της samsung... για το περιβαλλον vodafone live ηθελα να ρωτησω... παρουσιαζει προβληματα η δυσλειτουργιες το περιβαλλον αυτο? Α ξεχασα να ρωτησω η πρωτη φορτιση του κινητου ποσο διαρκει? η υπαλληλος της vodafone μου ειπε να το αφησω 6 ωρες... αλλα το κινητο τηλεφωνο απο τις πρωτες 2 ωρες εδειξε οτι εχει φορτισει πληρως... τι να πω εγω δεν το βγαζω απ την πριζα θα το αφησω ολη τη νυχτα γιατι η πρωτη φορτιση ειναι η πιο σημαντικη ετσι δεν ειναι? etsi einai oi prwtes opos se kathe kinito 1 Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vromonera Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 τωρα ηθελα να στειλω ενα μηνυμα και μου λεει η αποστολη μηνυματος απετυχε γιατι? τι να κανω για να το στειλει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 ΚΟΙΤΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΥΛΗΣ ΔΥΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΧ VF WIND Η΄ΑΛΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ;) 1 Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vromonera Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Παω τωρα να ρωτησω ευχαριστω πολυ... αν κοαι δοκιμασα την καρτα και σε αλλο κινητο και δεν μπο9ρει να στιλει μηνυμα το υπολοιπο ειναι -0.10Ε γι αυτο δεν στελνει μαλλον... εχω το cu al lot sms poy den xrevnei se cu arithmo alla ap oti fainetai an exv arnhtiko ypoloipo den mporei na steilei... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΦΤΑΙΕΙ ΑΦΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ;) 1 Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 ΓΙΑ ΤΑ 2GB ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:D 1 Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 ΓΙΑ ΤΑ 2GB ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ:D 1 Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΦΤΑΙΕΙ ΑΦΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ;) ΓΙΑ ΤΑ 2GB ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:D ΓΙΑ ΤΑ 2GB ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ:D Το εμπεδωσαμε!! Επισης μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι σαν να φωναζεις :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Εγώ πάντως δεν ακούω ούτε ψίθυρο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Δηλαδη τωρα ειναι κανονικα ακουγομαι?ενα δυο ενα δυο δοκιμη???:shifty::ninja: 1 Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_r1 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 re paidia kserei kaneis pos ginetai na apokleisoume kapoia eiserxomeni klisi apo sigekrimeno noumero? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts