Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

geia sas paidia,

8a i8ela tin voi8eia sas. skeftomai na agorasw to k800i

k to vrika sto internet stin para poli kali timi twn 280euro

alla to skeftomai giati mou leei oti to menou tou einai sta agglika

kai sta gallika! opws isws katalavate eimai asxeti gi'auto 8a i8ela

tin simvouli sas! den exei menou sta ellinika? giati kata ta alla

exei ola auta pou psaxnw na exei to neo mou kinito!

Τι εννοείς το βρήκες στο internet? σε ποιο site?

Δυστυχώς, δεν είναι siemens...;)

Ποιά siemens το κάνουν αυτό?

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Καλησπέρα παιδιά.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας, διότι ξαφνικά το k800i μου άρχισε να "ξεφορτίζεται τρελά".

Πιο ειδικά μέσα σε 3 περίπου ώρες από πλήρως φορτισμένο (100%) έμεινε από μπαταρία. Μίλησα δεν μίλησα 15 λεπτά στο διάστημα αυτό. Δεν έτρεχε καμία εφαρμογή. Ήταν στην αναμονή δηλαδή.

Δεν το έχω περισσότερο από 3 μήνες.

Τι μπορεί να συμβαίνει ?

Ευχαριστώ, προκαταβολικά

Ποιά siemens το κάνουν αυτό?

Νομίζω ότι όλα της σειράς s τουλάχιστον είχαν την λειτουργία αυτή(s45, s55, για το s65 δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον ναι) ίσως και άλλα πιο φτηνά.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Νομίζω ότι όλα της σειράς s τουλάχιστον είχαν την λειτουργία αυτή(s45, s55, για το s65 δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον ναι) ίσως και άλλα πιο φτηνά.

Βλέπω ξέρεις το κινητό μου:) . δυστυχώς όμως νομίζω δεν έχει κατι τέτοιο, δεν πειράζει δεν θα μου φανεί πολύ χρήσιμο.

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Βλέπω ξέρεις το κινητό μου:) . δυστυχώς όμως νομίζω δεν έχει κατι τέτοιο, δεν πειράζει δεν θα μου φανεί πολύ χρήσιμο.

Χε χε χε

Όλα τα ξέρει ο ddr2:devil::p:lol::X

Αντε πάλι σήμερα το πρωί...

Με καλούν κάποια στιγμή και το ακουστικό ήταν νεκρό. Ολο το πρωί την έβγαλα με ανοιχτή ακρόαση. Δοκίμασα και το Service Menu και όντως το ακουστικό ήταν νεκρό. Εβγαλα την μπαταρία, περίμενα 5 λεπτά αλλά δεν έγινε τίποτα.

Το απόγευμα έβγαλα την κάρτα sim για να τη βάλω σε άλλη συσκευή και δοκιμάζοντας πάλι στο menu έπαιζε το ακουστικό.

Εχει συμβεί σε κανέναν άλλο ????:blink:

Someone, Somewhere in Summer Time

Αντε πάλι σήμερα το πρωί...

Με καλούν κάποια στιγμή και το ακουστικό ήταν νεκρό. Ολο το πρωί την έβγαλα με ανοιχτή ακρόαση. Δοκίμασα και το Service Menu και όντως το ακουστικό ήταν νεκρό. Εβγαλα την μπαταρία, περίμενα 5 λεπτά αλλά δεν έγινε τίποτα.

Το απόγευμα έβγαλα την κάρτα sim για να τη βάλω σε άλλη συσκευή και δοκιμάζοντας πάλι στο menu έπαιζε το ακουστικό.

Εχει συμβεί σε κανέναν άλλο ????:blink:

Μήπως έχει πάρει τίποτα νερά το κινητό?

Φιλοι μου

εσβησα κατα λάθος ενα video 3GP μεγαλης σημασίας /μάθημα από σχολη/ από το κινητάκι μας.

Δεν μπορώ να βρω ένα πρόγραμμα που να επανακτα το συγγεκριμένο φορματ.

εχετε κατι υπ όψη σας

ευχαριστω προκαταβολικα

Φιλοι μου

εσβησα κατα λάθος ενα video 3GP μεγαλης σημασίας /μάθημα από σχολη/ από το κινητάκι μας.

Δεν μπορώ να βρω ένα πρόγραμμα που να επανακτα το συγγεκριμένο φορματ.

εχετε κατι υπ όψη σας

ευχαριστω προκαταβολικα

Αν το ειχες αποθηκευεμενο στην μνημη του κινητου..δυστηχως παει το βιντεο.τωρα αν το ειχες στην καρτα μνημης..και παλι ειναι δυσκολο να το ανακτησεις!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sony Ericsson decided to enthrall the fans of Spider-Man movie comics with Spider-Man-branded handsets.

It released 4 Spider-Man edition devices – K800i, K750i, K550i and K610i. The handsets come with preloaded

"exclusive Spider-Man wallpapers" and screensaver. Besides there is a Spidey-clad hard case and a wrist strap.

http://www.mobile-review.com/sadm_files/Spiderphone.jpg

πηγή: Mobile-Review

πολυ μου αρεσει πραγματικα:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δυστυχώς, δεν είναι siemens...;)

ennoeis EYTYXOS den einai siemens....

Einai SonyEricsson(me ta kala kai ta kata tou), den einai siemens, den htan kai elpizo na mhn ginei POTE.

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

ennoeis EYTYXOS den einai siemens....

Einai SonyEricsson(me ta kala kai ta kata tou), den einai siemens, den htan kai elpizo na mhn ginei POTE.

Καλά, μην ανοίξουμε τώρα τέτοιο θέμα.

Το δυστυχώς πήγαινε στο ότι μόνο τα siemens είχαν αυτή τη δυνατότητα που ζητούσε η φίλη.

Από εκεί και πέρα τα se έχουν σαφώς κατώτερο μενού σε επιλογές και δυνατότητες από τα πάλαι ποτέ siemens, αλλά έχουν καλύτερες multimedia δυνατότητες που τα siemens ούτε που τις ονειρεύτηκαν ποτέ τους.(+αξιοπιστία λογισμικού)

Γεια σας εχω περιπου 2 εβδομαδες που αγορασα το k800. Ολα καλα λοιπον αλλα τυχαινει καμια φορα οταν πάω να απαντησω το κινητο να σβηνει. Συγκεκριμένα εχει τυχει 2 φορες. Εχει τυχει σε κάποιον κατι ανάλογο?

Καλά, μην ανοίξουμε τώρα τέτοιο θέμα.

Το δυστυχώς πήγαινε στο ότι μόνο τα siemens είχαν αυτή τη δυνατότητα που ζητούσε η φίλη.

Από εκεί και πέρα τα se έχουν σαφώς κατώτερο μενού σε επιλογές και δυνατότητες από τα πάλαι ποτέ siemens, αλλά έχουν καλύτερες multimedia δυνατότητες που τα siemens ούτε που τις ονειρεύτηκαν ποτέ τους.(+αξιοπιστία λογισμικού)

katotero menu ta se??????????????? KALO!!!:)

to allo me ton Toto to xeris? :lol: :lol: :lol:

Ean exeis dei thn seira 55/65 tis siemens kai ta les auta...ti na po, toso mperdemeno menu mono auta kai ta motorola.

Auta kai tpt allo apo emena(eimaste off topic).

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Μήπως έχει πάρει τίποτα νερά το κινητό?

Οχι, ούτε νερά ούτε μου έπεσε. Ετσι εντελώς ξαφνικά....

Τώρα βέβαια δουλεύει αλλά ποιός ξέρει αν και πότε θα το ξανακάνει. Πήρα τηλέφωνο το service για να τους ρωτήσω αν ανοίξαν την συσκευή εκτός από την αναβάθμιση σε EROM 16 (προ 10 ημερών μου είχε σβήσει) και μου είπαν πως όχι ήταν απλώς μια αναβάθμιση.

Μάλλον το μάτιασα που τον τελευταίο καιρό έλεγα συνέχεια τι ωραία συσκευή έχω, δεν είχα ποτέ καλύτερη και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα εδώ και δέκα μήνες...:lol:

Someone, Somewhere in Summer Time

katotero menu ta se??????????????? KALO!!!:)

to allo me ton Toto to xeris? :lol: :lol: :lol:

Ean exeis dei thn seira 55/65 tis siemens kai ta les auta...ti na po, toso mperdemeno menu mono auta kai ta motorola.

Auta kai tpt allo apo emena(eimaste off topic).

Είχες και sl45 και δεν ντρέπεσαι να τα λες αυτά!!:p

Έχουν τα se τον τηλ.κατάλογο που είχαν τα siemens?

την ημερολογιάρα?

τη διαχείρηση μηνυμάτων(αποθήκευση μηνυμάτων μέχρι εξάντληση της μνήμης , δημιουργία φακέλων και μεταφορά στο pc κλπ κλπ που είχαν τα siemens της σειράς 45 και μετά??

Μέχρι και κωδικούς διαφόρων χωρών (αν ήθελες να πάρεις εξωτερικό)είχαν

Τι να λέμε τώρα.

Αλλο ευχρηστία και άλλο πλήθος δυνατοτήτων.

Γεια σας εχω περιπου 2 εβδομαδες που αγορασα το k800. Ολα καλα λοιπον αλλα τυχαινει καμια φορα οταν πάω να απαντησω το κινητο να σβηνει. Συγκεκριμένα εχει τυχει 2 φορες. Εχει τυχει σε κάποιον κατι ανάλογο?

Δεν πας σε ενα SErvice για πρωτες βοηθειες..πηγαινε για μια αναβαθμιση..για να στρωσει το κινητο.αυτο συμβαινει.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

euxaristo poli .to kinitaki einai teleio kai eidika oi vradines foto

και οχι μονο,οι βραδυνες,αλλα και οι φωτο την ημερα..εκει που μας τα χαλαει ειναι στην βιντεοσκοπηση..αλλα τι να κανουμε,αν τραβαγε και βιντεο αναλογο των νοκια τοτε σιγουρα θα μιλαγαμε για το καλυτερο cameraκινητο,μακραν,απο ολες τις μαρκες...

FERRARI Limited Edition :love:

Handcellphone blog is showing a Ferrari limited edition for Sony Ericsson K800i.

There isn't any official info on the special edition, the revealed photos kinda like

a half done self customize Ferrari edition. The photos only reveal the back of the

K800i, which is already a nice composition on the red/black colors.

http://www.slashphone.com/media/data/796/k800-ferrari-2.jpg http://www.slashphone.com/media/data/796/k800-ferrari-1.jpg

• The title was changed to Sony Ericsson K800i