Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Apo pou vrisko anavathmisi gia Vodafone Live! logismiko?

Κατέβασε από το site της se το update service

Κάνε το πρόγραμμα εγκατάσταση στο pc σου(να είσαι συνεχώς online).

Μτά άνοιξέ το, ακολούθησε τις οδηγίες, συνέδεσε το k800 vl και κάνε ότι ακριβώς σου λέει.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Κατέβασε από το site της se το update service

Κάνε το πρόγραμμα εγκατάσταση στο pc σου(να είσαι συνεχώς online).

Μτά άνοιξέ το, ακολούθησε τις οδηγίες, συνέδεσε το k800 vl και κάνε ότι ακριβώς σου λέει.

file m to exw kanei alla distixxws dn simvenei tpt.:( Yparxei sto site SE eidiki anavathmisi gia Vodafone Live! kinita???:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Break your TV. Enter the unwired revolution.

-Dexter

file m to exw kanei alla distixxws dn simvenei tpt.:( Yparxei sto site SE eidiki anavathmisi gia Vodafone Live! kinita???:wacko:

Όχι, δεν υπάρχει.

Κανονικά, το update service καταλαβαίνει το κινητό που έχεις βάλει πάνω(αν είναι ή όχι live )και κατεβάζει την σωστή κάθε φορά αναβάθμιση.

Σίγουρα ακολουθείς σωστά τις οδηγίες?

Την ώρα που βάζεις το βύσμα στο κινητό έχεις πατημένο το κουμπί "c" ?

Και το κρατάς πατημένο μέχρι να βγεί μήνυμα στο pc που να λέει να το αφήσεις?

Παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το εξής bluettoth headset για το Κ800 μου: NOKIA BH-700 BLACK.

Δε νομίζω να υπάρχει τρελό πρόβλημα συμβατότητας, τι λέτε;

Εμφανισιακά, αλλά και σε χαρακτηριστικά μου αρέσει πολύ.

Παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το εξής bluettoth headset για το Κ800 μου: NOKIA BH-700 BLACK.

Δε νομίζω να υπάρχει τρελό πρόβλημα συμβατότητας, τι λέτε;

Εμφανισιακά, αλλά και σε χαρακτηριστικά μου αρέσει πολύ.

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα αλλα γιατι να μην παρεις Sony ericsson :blink: ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα αλλα γιατι να μην παρεις Sony ericsson :blink: ?

Εμφανισιακα μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο. Το εχω δει και σε χρηση και ηταν εντυπωσιακο.

Εμφανισιακα μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο. Το εχω δει και σε χρηση και ηταν εντυπωσιακο.

Ε τοτε αγορασε'το,πρωτα ομως δουλεψε'το στο δικο σου κινητο..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο τα γαλαζιο ειναι το gprs.3G Θα ρωτησεις ταν παροχεα σου αν εχει εκει που εισαι.

Το γαλαζιο το τριγωνακι ξερω οτι ειναι gprs και απο τα παλιοτερα se που ειχα!!Εγω λεω για το αλλο που δειχνει κατι σαν μικρη δινη δεξια απο το σημα!

Η καρτα μου ειναι 3G και με το παλιο κινητο μου Ν80 στα ιδια σημεια μου εγραφε 3G και εκανα κανονικα κλησεις!!

Στις ρυθμισεις η λειτουργια ρολοι υπνου τι κανει???

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Όχι, δεν υπάρχει.

Κανονικά, το update service καταλαβαίνει το κινητό που έχεις βάλει πάνω(αν είναι ή όχι live )και κατεβάζει την σωστή κάθε φορά αναβάθμιση.

Σίγουρα ακολουθείς σωστά τις οδηγίες?

Την ώρα που βάζεις το βύσμα στο κινητό έχεις πατημένο το κουμπί "c" ?

Και το κρατάς πατημένο μέχρι να βγεί μήνυμα στο pc που να λέει να το αφήσεις?

Ok se efxaristw!Tha prospathisw kai tha sou pw ta apotelesmata;) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Break your TV. Enter the unwired revolution.

-Dexter

Ok se efxaristw!Tha prospathisw kai tha sou pw ta apotelesmata;) :)

Οκ, περιμένω:)

Αν χρειαστείς κάτι στείλε pm;)

Καλημερα παιδια εχω το k800 απο τον αυγουστο και ειμαι ερκετα ευχαριστημένος, εχω κανει και ολες της αναβαθμίσεις απο το SEUS, ομως εχει την EROM:R3A011 απο την μανα του και με το Update Service αυτο δεν αλλαζει θελω να κανω την αναβαθμίσει μεσω wotanserver, υπαρχει καποιος οδηγος για να μην παει κατι στραβα? Θελω να αλλαξω την EROM γιατι:ορισμενες φορες οταν σε περνουν και πας να απαντησεις κανει ενα τουτ τουτ και μετα τιποτα, αυτος που παιρνει του δειχνει κατειλημενο και στην επομενη προσπαθεια λεει οτι ειναι εκτος δυκτιου η κλειστο, μετα απο λιγο ολα ειναι οκ και σου ερχονται τα μυνηματα που λενε οτι ειχες κλησεις οπως οταν το εχεις κλειστο. Νομιζω εχει συμβει και σε αλλους απ'οτι διαβαζω, ελπιζω να ειναι η EROM. Καθε βοηθεια ευπρόσδεκτη:!: :!: :!:

Πήγαινε στην αναζήτηση. Θα βρεις πολλά ποστ που θα σε βοηθήσουν για το wotan. Σίγουρα πρέπει να αναβαθμίσεις την EROM.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Κανεις δεν ξερει τελικα για το 3G και την δυναμη του σηματος του???

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Κανεις δεν ξερει τελικα για το 3G και την δυναμη του σηματος του???

Η λειτουργια "ρολοι υπνου" εμφανιζει την ωρα οταν το κινητο μπαινει σε κατασταση αναμονης (και φαινεται η ωρα στη σκοτεινη οθονη).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετα απο αρκετο ψαξιμο στο φορουμ (ψαξιμο σε 200 σελιδες-με δυσκολια βλεπω τι γραφω αυτη τη στιγμη!!) διαπιστωσα οτι αυτο το "Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ" που μου βγαζει στις εφαρμογες και στα παιχνιδια διορθωνεται μονο με αναβαθμιση απο wotan (να το παω σε σερβις της ερικσον ουτε λογος!). Αληθευει αυτο?? Και τι θα κανω που δεν εχω πιστωτικη??? (Ναι, ο μπαμπας μου θα το καταλαβει αν ψειρισω τη δικια του, και οχι, δε θα μου πει μπραβο:p ). Ειναι καφριλα αυτο που γινεται γμτ γιατι τις χρησιμοποιω πολυ τις εφαρμογες!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετα απο αρκετο ψαξιμο στο φορουμ (ψαξιμο σε 200 σελιδες-με δυσκολια βλεπω τι γραφω αυτη τη στιγμη!!) διαπιστωσα οτι αυτο το "Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ" που μου βγαζει στις εφαρμογες και στα παιχνιδια διορθωνεται μονο με αναβαθμιση απο wotan (να το παω σε σερβις της ερικσον ουτε λογος!). Αληθευει αυτο?? Και τι θα κανω που δεν εχω πιστωτικη??? (Ναι, ο μπαμπας μου θα το καταλαβει αν ψειρισω τη δικια του, και οχι, δε θα μου πει μπραβο:p ). Ειναι καφριλα αυτο που γινεται γμτ γιατι τις χρησιμοποιω πολυ τις εφαρμογες!!!

Έκανες format και δεν???

Επιδή το 850 έχει την ίδια δομή, και παορολο που βγήκε κάτι εξάμηνα μπροστά απτο κ800 έχουν το ίδιο πρόβλημα. με την αναβ΄θμιση της ερικσσον εμένα λύθηκε το προβλημα. Χωρις να δοκιμάσεις πως θα ξέρεις? κάνε το τώρα και σε 3 ώρες θαχεις τελιώσει. και πες μου τι έγινε

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Ξέρει κανείς, αν ένα αγγλικό Κ800, μπορεί να γίνει ελληνικό;

πέρασε την ελληνική αναβάθμιση πάνω και θα γίνει ελληνικό. εξελληνισμός στα φόρτε του

πέρασε την ελληνική αναβάθμιση πάνω και θα γίνει ελληνικό. εξελληνισμός στα φόρτε του

Tην οποία που θα βρω;:confused: :confused:

:blink: :worry: εδώ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

α τώρα μπαίνω σε σκέψης μάλλον μπορεί να μην μπορείς. Ανβαθμίσς υπάρχουν σε πολλές εκδόσεις. Η ελληνική που έχω εγω πχ, είναι η λεγόμενη mediterrenian. οταν το βάζω για αναβαθμιση και βρήσκει την αναβάθμιση γράφει eg. rg001bodk metiterenian αλλά καμία άλλη. Τώρα που το σκέφτομαι διπλά μου βγάζει αυτή γιατί δήλωσα ως περιοχή την Ελλάδα. Αρα κατέβασε το service centre βάλτω στο pc και οπου σου ζητήσει περιοχή δήλωσε ελλάδα.

α τώρα μπαίνω σε σκέψης μάλλον μπορεί να μην μπορείς. Ανβαθμίσς υπάρχουν σε πολλές εκδόσεις. Η ελληνική που έχω εγω πχ, είναι η λεγόμενη mediterrenian. οταν το βάζω για αναβαθμιση και βρήσκει την αναβάθμιση γράφει eg. rg001bodk metiterenian αλλά καμία άλλη. Τώρα που το σκέφτομαι διπλά μου βγάζει αυτή γιατί δήλωσα ως περιοχή την Ελλάδα. Αρα κατέβασε το service centre βάλτω στο pc και οπου σου ζητήσει περιοχή δήλωσε ελλάδα.

Δύσκολο μου φαίνεται,

αν το πάω σε καμιά sony ericsson θα μου το κάνουν λες;

Δύσκολο μου φαίνεται,

Θα στο κανουν με κοστος κανα 15-20 ευρο.επισης αν εχεις αποδειξη αγορας ειναι δωρεαν.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δύσκολο μου φαίνεται,

τί δύσκολο ρε? εγώ τοκανα σε 2 ώρες. όλα αυοτοματοποιημένα είναι. δεν σουπα να βάλεις μυστικούς κωδικούς αγνώστης προέλευσης.

• The title was changed to Sony Ericsson K800i