minovg Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ρε παιδιά η νέα συσκευή που μου έχουν έχει παραπάνω features!! :w00t: Τουλάχιστον σε μένα το Κ800 δεν είχε τα παρακάτω: - Red Eye reduction επιλογή στην φωτογραφική μηχανή - Μόλις πας να βγάλεις μια φωτογραφία ανάβει πρώτα κόκκινο λαμπάκι (όπως στις φωτογραφικές μηχανές) και μετά ανάβει το φλας και βγαίνει η φωτό! - Στην επιλογή red eye reduction το φλας αναβοσβήνει δύο φορές όπως στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές! ΔΕΝ υπήρχαν αυτά στο προηγούμενο Κ800 μου. Εσείς τα είχατε αυτά; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 @nik13s Ο videoplayer που έχει στο μενού ψυχαγωγία δεν σε βολεύει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ρε παιδια, το πηγα για service και μαλλον μου κανανε αναβαθμιση. Ετσι, καθε φορα που παω σε ενα video, στη λιστα αρχιζει να παιζει χωρις να το εχω επιλεξει (εννοω εκει που βλεπεις τα video σε πολυ μικρες εικονες). Ξερει κανεις πως μπορω να το απενεργοποιησω γιατι με τα μεγαλα video, κολλαει και πρεπει να βγαλω τη μπαταρια... Χιλια συγγνωμη αν εχει ξανααναφερθει αλλα δε μπαινω συχνα στο thread και δεν παρακολουθω τη συζητηση...:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ρε παιδιά η νέα συσκευή που μου έχουν έχει παραπάνω features!! :w00t: Τουλάχιστον σε μένα το Κ800 δεν είχε τα παρακάτω: - Red Eye reduction επιλογή στην φωτογραφική μηχανή - Μόλις πας να βγάλεις μια φωτογραφία ανάβει πρώτα κόκκινο λαμπάκι (όπως στις φωτογραφικές μηχανές) και μετά ανάβει το φλας και βγαίνει η φωτό! - Στην επιλογή red eye reduction το φλας αναβοσβήνει δύο φορές όπως στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές! ΔΕΝ υπήρχαν αυτά στο προηγούμενο Κ800 μου. Εσείς τα είχατε αυτά; :confused: Nαι κανονικα. Ακομα και στα πρωτα κ800 που ειχε παρει μια φιλη μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altana83 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Prospathontas na kleisw ena paihnidi pou epeza,kollise i othoni sto menu me ta paihnidia.evgala tin bataria+tin evala xana.twra den xanaanoigei.ftanei stin arhiki othoni,kanei anazitisi diktiou +meta asprizei teleiws.auto ginetai sinexeia.mipos exei symbei to idio + se kapoion allo? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Kαι μαλλον πρεπει να παει για service... Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Prospathontas na kleisw ena paihnidi pou epeza,kollise i othoni sto menu me ta paihnidia.evgala tin bataria+tin evala xana.twra den xanaanoigei.ftanei stin arhiki othoni,kanei anazitisi diktiou +meta asprizei teleiws.auto ginetai sinexeia.mipos exei symbei to idio + se kapoion allo? Μηπως το κινητο σου "αρρωστησε" και πρεπει να παρει το φαρμακο του :cold: Πηγαινε'το σε ενα service της SE για τις πρωτες βοηθειες!!.Αναβαθμιση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altana83 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 THANK U ANTONIO21 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altana83 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 THANK U RAVER 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Mporei na m pei kapoios giati dn m epiase to update sto K800i VL!?Mipws ftaei to logismiko? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ρε παιδιά η νέα συσκευή που μου έχουν έχει παραπάνω features!! :w00t: Τουλάχιστον σε μένα το Κ800 δεν είχε τα παρακάτω: - Red Eye reduction επιλογή στην φωτογραφική μηχανή - Μόλις πας να βγάλεις μια φωτογραφία ανάβει πρώτα κόκκινο λαμπάκι (όπως στις φωτογραφικές μηχανές) και μετά ανάβει το φλας και βγαίνει η φωτό! - Στην επιλογή red eye reduction το φλας αναβοσβήνει δύο φορές όπως στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές! ΔΕΝ υπήρχαν αυτά στο προηγούμενο Κ800 μου. Εσείς τα είχατε αυτά; :confused: μηπως δεν ηταν το κ800 το προηγουμενο κινητο σου??αυτα που ανεφερες ειναι στανταρντ δυνατοτητες της καμερας του κ800...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ρε παιδια, το πηγα για service και μαλλον μου κανανε αναβαθμιση. Ετσι, καθε φορα που παω σε ενα video, στη λιστα αρχιζει να παιζει χωρις να το εχω επιλεξει (εννοω εκει που βλεπεις τα video σε πολυ μικρες εικονες). Ξερει κανεις πως μπορω να το απενεργοποιησω γιατι με τα μεγαλα video, κολλαει και πρεπει να βγαλω τη μπαταρια... Χιλια συγγνωμη αν εχει ξανααναφερθει αλλα δε μπαινω συχνα στο thread και δεν παρακολουθω τη συζητηση...:) προσπαθησε να γυρισεις τον τροπο προβολης των βιντεο σου σε λιστα,γιατι δυστυχως αυτο ειναι στανταρντ στην καινουρια αναβαθμιση κ δεν απενεργοποιειται...για δοκιμασε αυτο που σου ειπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 re paidia pws mporw na kanw na fainonte oi foto epafis kai sta mhnhmata?kai mipws xerete an oi foto epefis mporoyn na fainonte se oloklhrh thn othoni?sas eyxaristw prokatavolika.......Αν θυμάμαι καλά...για δοκίμασε ρυθμίσεις>γενικές>Νέα συμβάντα και επιλογή ''Αναδυόμ. προβ.''. Αυτά για την 1η ερώτηση, για την 2η δεν ξέρω κάτι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 THANK U ANTONIO21 Tιποτα φιλε μου... Δεν ειναι τιποτα σημαντικο αλλα θελει το service του!! Αν εισαι Αθηνα ενα πολυ καλο service sony ericsson ειναι αυτο Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 247, Καλλιθεα! Τηλ 210 9566150 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Tιποτα φιλε μου... Δεν ειναι τιποτα σημαντικο αλλα θελει το service του!! Αν εισαι Αθηνα ενα πολυ καλο service sony ericsson ειναι αυτο Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 247, Καλλιθεα! Τηλ 210 9566150 Για μενα το συγκεκριμενο service ειναι το καλυτερο.εξυπηρετικοι και πολυ καλα "μαστορια".;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Για μενα το συγκεκριμενο service ειναι το καλυτερο.εξυπηρετικοι και πολυ καλα "μαστορια".;) Το σέρβις αυτό κάνει μόνο αναβαθμίσεις ή άλλες μικροδουλειές. Δεν μπορεί να κάνει αλλαγές πλακέτας κλπ.(το στέλνουν στην omnitech από όσο ξέρω). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altana83 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Tιποτα φιλε μου... Δεν ειναι τιποτα σημαντικο αλλα θελει το service του!! Αν εισαι Αθηνα ενα πολυ καλο service sony ericsson ειναι αυτο Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 247, Καλλιθεα! Τηλ 210 9566150 Eise prwtos Antonio.Twra halarwsa giati eimai "neos"me to kinhto kai eiha frikarei.Menw Tavro opote avrio katevainw Kallithea.Kai pali efharistw poly!!!:D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Eise prwtos Antonio.Twra halarwsa giati eimai "neos"me to kinhto kai eiha frikarei.Menw Tavro opote avrio katevainw Kallithea.Kai pali efharistw poly!!!:D Θα σου πρότεινα να μην πας στο συγκεκριμένο σέρβις γιατί υπάρχει περίπτωση να περιμένεις το κινητό σου για πάνω από 10 μέρες. Αν χρειαστεί αλλαγή πλακέτας θα το στείλουν αλλού, πράγμα που σημαίνει χαμένες μέρες για εσένα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altana83 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Θα σου πρότεινα να μην πας στο συγκεκριμένο σέρβις γιατί υπάρχει περίπτωση να περιμένεις το κινητό σου για πάνω από 10 μέρες. Αν χρειαστεί αλλαγή πλακέτας θα το στείλουν αλλού, πράγμα που σημαίνει χαμένες μέρες για εσένα. thaks anyway.i ll keep this in mind. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 ΕΕε τα τσακάλια όμως,άμα μου τ φέρουν σε μαύρο κ όχι σ καφετί,θα καφετιάνουν το βρ@κ@κι τους μετά,λολζ! Δες στο site μέσα,λέει τις λειτουργίες του κινητού κ έχει όλες τις λειτουργιες,κ αυτη για τα κόκκινα μάτια. Αναβάθμιση απότι είδα μέσα στο site της se,μπορούμε να κάνουμε κ εμείς από το σπίτι εε; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 μηπως δεν ηταν το κ800 το προηγουμενο κινητο σου??αυτα που ανεφερες ειναι στανταρντ δυνατοτητες της καμερας του κ800...:blink: Μάλιστα... Ώστε είχα μπακατέλα από την αρχή και δεν το ήξερα. :lol: :O :blink: Τώρα όμως όλα οκ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Το σέρβις αυτό κάνει μόνο αναβαθμίσεις ή άλλες μικροδουλειές. Δεν μπορεί να κάνει αλλαγές πλακέτας κλπ.(το στέλνουν στην omnitech από όσο ξέρω). Καλα τα ξερεις φιλε μου.. Αλλα αυτο το προβλημα το ειχα και εγω δεν ειναι κατι το σοβαρο συμβαινει συχνα.. Και την αλλη μερα θα το εχει το κινητο του παλι ο φιλος!! Eise prwtos Antonio.Twra halarwsa giati eimai "neos"me to kinhto kai eiha frikarei.Menw Tavro opote avrio katevainw Kallithea.Kai pali efharistw poly!!!:D Ο Raver ειναι και ο πρωτος!! διοτι ξερει παρα πολλα!!;) ενημερωσε μας για το τι σου ειπανε.. Εγω λεω οτι την επομενη μερα θα το εχεις και οτι δεν ειναι κατι σοβαρο.. Ελπιζω να μην κανω λαθος και με κθμηγατε μετα:p Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stephane Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 απεγκαταστησε το υπαρχον προγραμμα και βαλε το myphonexplorer και τελος τα προβληματα.:) Eυχαριστώ πολύ! Πιστεύω μετά την εγκατάσταση του προγράμματος να το "διαβάζει" το κινητό μου Παράθεση http://www.audis3.gr http://www.auditt.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Κυκλοφορησε καρτ M2 Sandisk 2 GB!!!Δειτε εδω http://www.mymemory.co.uk/memory/SanDisk/2GB/Memory/Stick/Micro/-/M2 . Το Κ800 υποστηριζει αραγε 2GB? Γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Κυκλοφορησε καρτ M2 Sandisk 2 GB!!!Δειτε εδω http://www.mymemory.co.uk/memory/SanDisk/2GB/Memory/Stick/Micro/-/M2 . Το Κ800 υποστηριζει αραγε 2GB? Γνωριζει κανεις? Ναι κανένα πρόβλημα. Το 610 έχει limit το 1GB. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts