Jump to content

Εχετε δει ποτέ φίδι/σκορπιό/αράχνη και γενικά ερπετά;

Mitsos15
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (SAGEM-myV-55/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.6.d.3 (GUI) MMP/1.0)

Exete dei sthn zwh sas pote fidi?ean nai ti 8a kanate ekeinh thn stigmh pou 8a to blepate? Egw dn exw dei.an eblepa 8a t" akana epanw m :)

• Απαντήσεις 171
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειδα πριν 3 εβδομαδες σε ενα χωματοδρομο καθως οδηγουσα την γουρουνα....για ποτε τις πατησα το γκαζι και εφυγα δεν περιγραφετε:lol: :lol: :lol: :lol: οχι τιποτε αλλο αλλα ηταν και μεγαλο!!!!!!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

ειχα δει όταν για κανά 2 χρόνια ζούσε ένα snowcorn πανω σ'ένα τραπεζάκι δίπλα στο κρεβάτι μου.

anyway δεν βρίσκω το λόγο αυτής της ερώτησης...

Στο χωριο μου βλεπω αρκετα συχνα καθε καλοκαιρι που παω βλεπω τουλαζιστον ενα.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Εγω εχω δει φιδι με το ποιο τραγικο τροπο παραλiγo αυτη τη στιγμη να μην εγραφα αυτο το Post...

Λοιπον καλοκαιρι του 2000 ειχα παει στο χωριο μου το καλοκαιρι να περασω μια ομορφη εβδομαδα... Ειναι μεσημερι και ετοιμαζομαι να μπω στο μπανιο...

Ερχεται η γιαγια μου και μου λεει

-Δες βρε κοριτσι μου τα σφουγγαρια εχουν κουνηθει λες να εγινε σεισμος χθες το βραδυ

-Τι λες βρε γιαγια εγω κοιμηθηκα πολυ αργα και δεν καταλαβα τιποτα αυτα για να κουνηθουν επρεπε να τρανταχτει ο τοπος δεν θα το καταλαβαινα????

Ειμαι ετοιμη να ανοιξω τη βρυση και ακουω τη γιαγια να τσιριζει...

- Μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μη μην ακουμπησεις τη βρυση.....

- Με πανικο αντιλαμβανομαι πως μια "πανεμορφη" (μπλιαχ) οχια ειχε τυληχτει στη βρυση του μπανιου....

Περιττο να σας πω οτι με ακουσε ολο το χωριο να τσιριζω...

Ευτυχως ο θειος μου ηρθε και το σκοτωσε αλλα μεχρι να ερθει ειχα παθει πατατρακ μονο στην ιδεα τι μπορει να ειχα παθει στα καλα καθουμενα... και εριχνα aeroxol στο φιδι για να ζαλιστει (μα τι μυαλο θεε μου)...

Να σημειωσω πως το φιδι ηταν στο μπανιο μας απο το προηγουμενο απογευμα και δεν το πηραμε χαμπαρι...και ευτχως ειχα αφησει αναμμενο το φως ολη τη νυχτα και δεν σουλατσαρισε στα δωματια μας....

Πηγα αναψα ενα κερακι στην εκκλησια το ιδιο απογευμα....

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Εγω εχω δει φιδι με το ποιο τραγικο τροπο παραλiγo αυτη τη στιγμη να μην εγραφα αυτο το Post...

Λοιπον καλοκαιρι του 2000 ειχα παει στο χωριο μου το καλοκαιρι να περασω μια ομορφη εβδομαδα... Ειναι μεσημερι και ετοιμαζομαι να μπω στο μπανιο...

Ερχεται η γιαγια μου και μου λεει

-Δες βρε κοριτσι μου τα σφουγγαρια εχουν κουνηθει λες να εγινε σεισμος χθες το βραδυ

-Τι λες βρε γιαγια εγω κοιμηθηκα πολυ αργα και δεν καταλαβα τιποτα αυτα για να κουνηθουν επρεπε να τρανταχτει ο τοπος δεν θα το καταλαβαινα????

Ειμαι ετοιμη να ανοιξω τη βρυση και ακουω τη γιαγια να τσιριζει...

- Μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μη μην ακουμπησεις τη βρυση.....

- Με πανικο αντιλαμβανομαι πως μια "πανεμορφη" (μπλιαχ) οχια ειχε τυληχτει στη βρυση του μπανιου....

Περιττο να σας πω οτι με ακουσε ολο το χωριο να τσιριζω...

Ευτυχως ο θειος μου ηρθε και το σκοτωσε αλλα μεχρι να ερθει ειχα παθει πατατρακ μονο στην ιδεα τι μπορει να ειχα παθει στα καλα καθουμενα... και εριχνα aeroxol στο φιδι για να ζαλιστει (μα τι μυαλο θεε μου)...

Να σημειωσω πως το φιδι ηταν στο μπανιο μας απο το προηγουμενο απογευμα και δεν το πηραμε χαμπαρι...και ευτχως ειχα αφησει αναμμενο το φως ολη τη νυχτα και δεν σουλατσαρισε στα δωματια μας....

Πηγα αναψα ενα κερακι στην εκκλησια το ιδιο απογευμα....

Οτι χειροτερο απο το πουθενα να σε τσιμπισει ο φιδιας.

Οπως παμε μεχρι και την βρυση πρεπει να προσεχουμε πριν ανοιξουμε:blink:

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Απο ολη την ιστορια μου αρεσε το αεροξολ που εριχνε στο φιδι....:lol: :lol: :lol: :lol:

Kαθως οδηγουσα ειδα ενα φιδι στα 10 μετρα.

Αποφασισα να το πατησω...

Ηταν αηδιαστικος ο θορυβος που εκανε (σαν να πατησα λαστιχο) και το κοιταγα απο το καθρεφτη που χοροπηδουσε σαν τρελλο.. :D

Οτι χειροτερο απο το πουθενα να σε τσιμπισει ο φιδιας.

Οπως παμε μεχρι και την βρυση πρεπει να προσεχουμε πριν ανοιξουμε:blink:

Μα ειναι σοκαριστικο σε μια στιγμη το τι θα μπορουσα να παθω...

Μολις συνηδητοποιησα το τι θα γινοταν με πηραν τα κλαμματα...

Ειναι πολυ επικινδυνα και το εκνευριστικο ειναι πως οι οικολογοι πανε και αμολλανε εκατονταδες φιδια στα βουνα τα οποια κατεβαινουν σε κατοικημενες περιοχες και ειναι πραγματικα επικινδυνα για τους ανθρωπους που δουλευουν σε χωραφια...:cry:

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

εχω δει και με εχει τσιμπησει κιολας...επομενη ερωτηση?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Wirelessly posted (SAGEM-myV-55/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.6.d.3 (GUI) MMP/1.0)

End time.

"Έχετε δεί ποτέ στη ζωή σας σκορπιό?":shifty:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

"Έχετε δεί ποτέ στη ζωή σας σκορπιό?":shifty:
ναι εχω δει..δε μου αφησε ομως σημαδακι οπως το φιδακι...αλλη ερωτηση?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Που τις βρίσκετε ρε παιδιά αυτές τις ερωτήσεις; Το είχατε καιρό απορία αν έχουμε δει φίδι; Πιστεύω πως το θέμα μαζί με δυο τρία άλλα πρέπει να πάει για :lock:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ναι εχω δει..δε μου αφησε ομως σημαδακι οπως το φιδακι...αλλη ερωτηση?

τι ενοιωσες εκεινη την στιγμη?

ποια τα συμπτωματα?

οταν σε τσιμπησε τι ειπες απο μεσα σου? ή και απο εξω σου?

Never Give Up:!:

Join friend!

Ειναι πολυ επικινδυνα και το εκνευριστικο ειναι πως οι οικολογοι πανε και αμολλανε εκατονταδες φιδια στα βουνα τα οποια κατεβαινουν σε κατοικημενες περιοχες και ειναι πραγματικα επικινδυνα για τους ανθρωπους που δουλευουν σε χωραφια...:cry:

Ε, για να τα αμολάνε πάει να πει πως θα υπάρχει κάποιος λόγος. Και τα φίδια έχουν τη χρησιμότητά τους όπως και κάθε ζωντανός οργανισμός.

Και το θεωρώ βλακεία το να βλέπουμε φίδι στο δρόμο και να προσπαθούμε να το σκοτώσουμε. Σήκω φύγε αν φοβάσαι, τι σου φταίει το άμοιρο να πεθάνει χωρίς λόγο; Αν το πειράξεις λογικό είναι να σε δαγκώσει....

Στρατιώτης - Έβρος - 12 ημέρες έξω στα "σκοινάκια".

Φυσικά τα είδα όλα όσα αναφέρετε παραπάνω και πολλά περισσότερα.

Η μητέρα φύση στάθηκε γενναιόδωρη απέναντί μου... :p

Δεν τρέχει τίποτα. Παρέμεινα :cool: !

Στρατιώτης - Έβρος - 12 ημέρες έξω στα "σκοινάκια".

Φυσικά τα είδα όλα όσα αναφέρετε παραπάνω και πολλά περισσότερα.

Η μητέρα φύση στάθηκε γενναιόδωρη απέναντί μου... :p

Δεν τρέχει τίποτα. Παρέμεινα :cool: !

Σωστος....και αν δεν κανω λαθος πρεπει να εισαι και ΙΩΝΙΚΟΣ(?)

Παντως τα ποιο ηρεμα ερπετα ειναι οι σαυρες αυτες σιγουρα δεν σε ενοχλουν οσες εχω δει αταραχες μενουν:lol: :lol: :lol:

Παντως τα ποιο ηρεμα ερπετα ειναι οι σαυρες αυτες σιγουρα δεν σε ενοχλουν οσες εχω δει αταραχες μενουν:lol: :lol: :lol:

Οι σαύρες δεν σου κάνουν απολύτως τίποτα.

Όχι απλά μένουν ατάραχες, αλλά είναι και φοβιτσιάρικα πλάσματα (προσπαθήστε να πιάσετε μια, θα κάνετε φοβερή γυμναστική).

:happy:

Και πολλά φίδια (και αράχνες) είναι επίσης ακίνδυνα.

(Αυτά τα έμαθα από πρώτο χέρι).

Θανατηφόρες είναι οι οχιές!!