Aristof Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 εγώ κάθε καλοκαίρι βλέπω αμέτρητους σκόρπιους και φίδια στο χωριο μου... στην αρχή τα φοβόμουνα αλλα τώρα αρχίζω και τα συνηθίζω...;):) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Ego filou mou epidei meno se xorio, skorpious exoume vrei polles fores akoma kai sto spiti mesa!!! A, episis exoume vrei kai fidi 2 fores (1 fora sto kellari kai mia sto saloni!) Apo araxnes.... allo tipota. Skorpious mporo na vro opote 8elo. An 8elei kaneis na dei sas ton stelno kai se paketaki!! :p Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 exei vgei kai ena B-movie, to snakes in a plane. an sas aresoun ta fidia deite to. (exei gelio i tainia) Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 εχω δει αρκετες φορες φιδι,στο χωριο βεβαια...,μια φορα απο πολυ κοντα (με τσιμπησε οχιά).δεν πηγα να την πειραξω.απλα ηταν μεσα στα χορτα και την πατησα στην ουρα....με αποτελεσμα να με τσιμπησει στο μικρο δαχτυλακι του δεξιου ποδιου.Ημουν και μικρος τοτε και δεν καταλαβαινα τον κινδυνο.ευτυχως ηταν κοντα το νοσοκομειο αποτελεσμα:5 μερες στο νοσοκομειο και πολυς πονος (οχι απο το τσιμπημα αλλα μετα απο την επιδραση του δηλητηριου...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelek81 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 edo pano emeis ta leme lafiates,den xsero an exoun allh onomasia.. telos panton,epiasa to megalo savato ton enan kai shmera ton deytero,tous eftiaxsa sta grigora enydreio kai thelo na mou peite an tha kataferoun na epizisoun mesa se ayto.. yg. einai ta pio gnosta fidia xromatos prasinou..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 διπλα στο σπιτι μου υπαρχει κηπος οποτε βλεπω σχεδον καθε μερα σαυρες[πολυ καλο αυτο καθως οι σαυρες τρωνε τις κατσαριδες και εξαλειφουν το προβλημα] αραχνες μια απο τα ιδια φιδια βλεπω το καλοκαιρι οποτε παω στο κτημα που εχουμε εξω απο την πολη. σκορπιο δεν εχω δει ακομη..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Εγω σημερα πατησα ενα φιδι.μαλιστα το συγκεκριμενο στα μερη μας το λενε Αστριτη και ειναι γιος της οχιας και ειναι δηλητηριωδεις. ευτυχως το πατησα με την μηχανη..επισης ενα γνωμικο λεει οτι οταν βγαινουν τα φιδια..εχει μπει καλοκαιρι:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 πιτσιρικας που πηγαινα σε συγγενεις για καποιες αγροτικες δουλειες το καλοκαιρι μεναμε διπλα στα χωραφια αφου ειχαν μικρα σπιτακια για να μη φευγουν το βραδυ και ξαναγυριζουν το πρωι.....ετσι λοιπον κοιμομασταν εκει,που λετε κοιμομασταν μαζι με τους σκορπιους δε σας κανω πλακα :shifty: το οτι δε μας τσιμπησε κανενας ηταν θαυμα εξαλλου αρκετους τους σκοτωναν......εγω φυσικα σα μικρος που ημουν ανησυχουσα καθε βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Κάθε χρόνο σκοτώνω περίπου 50-70 φίδια, και πολλά άλλα που υπάρχουν σε χωριά !!! Βλέπετε το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στο βουνό :p .. Ασε στο μαντρί με τα γουρούνια εκεί σκοτώνω τα περισσότερα !!!!;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Κάθε χρόνο σκοτώνω περίπου 50-70 φίδια, και πολλά άλλα που υπάρχουν σε χωριά !!! Βλέπετε το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στο βουνό :p .. Ασε στο μαντρί με τα γουρούνια εκεί σκοτώνω τα περισσότερα !!!!;);) απο τα 50-70 που σκοτωνεις τουλαχιστον 1 δε σου επιτιθεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 απο τα 50-70 που σκοτωνεις τουλαχιστον 1 δε σου επιτιθεται; Το φίδι φοβάται όπως φοβάσαι και εσύ !!! Προσπαθεί να κρυφτεί .. (Ποσα μου την έχουν γλυτώσει έτσι ... τρυπώνοντας σε πέτρες και να μην μπορώ να τα ξετρυπώσω με τίποτα ) !!! Δεν τα σκοτώνω με τα χέρια ... αλλά μα ξύλα πέτρες φτυάρια και καμία φορά με την καραμπίνα αν είναι κάνα μεγάλο .. και γενικά με ότι άλλο βρω μπροστά μου εκείνη την ώρα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Απο χωριο ειμαι... και συγκεκριμενα απο τον Εβρο. Να μην εχω δει?? :):geek::happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Κάθε χρόνο σκοτώνω περίπου 50-70 φίδια, και πολλά άλλα που υπάρχουν σε χωριά !!! Βλέπετε το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στο βουνό :p .. Ασε στο μαντρί με τα γουρούνια εκεί σκοτώνω τα περισσότερα !!!!;);) Και πως νιώθεις μετά από αυτό το κατόρθωμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Και πως νιώθεις μετά από αυτό το κατόρθωμα; Πολυ καλά ξέροντας ότι γλίτωσα μερικά απο τα ζώα μου !!!! Ξέρεις τι είναι να σου ψοφάνε από δάγκωμα φιδιού γουρούνια , κατσίκες , σκυλιά κ.τ.λ. !!!!! ????? Επειδή εγώ ξέρω καθαρίζω τον τόπο από δαύτα !!!!!!!! Δεν λέω ότι είμαι όλη μέρα με ένα ξύλο και σκοτώνω φίδια !!! Αμα δω όμως κάποιο δεν θα το αφήσω !!!! (και είναι πολλά αναθεματα !!!!) Γιατί αν δεν το σκοτώσω θα έχω προβλήματα με αυτά που σου προανέφερα !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Το φίδι φοβάται όπως φοβάσαι και εσύ !!! Προσπαθεί να κρυφτεί .. (Ποσα μου την έχουν γλυτώσει έτσι ... τρυπώνοντας σε πέτρες και να μην μπορώ να τα ξετρυπώσω με τίποτα ) !!! Δεν τα σκοτώνω με τα χέρια ... αλλά μα ξύλα πέτρες φτυάρια και καμία φορά με την καραμπίνα αν είναι κάνα μεγάλο .. και γενικά με ότι άλλο βρω μπροστά μου εκείνη την ώρα !!! σε φοβουμαι λιγο...:worry::worry::confused::confused: εχεις και καραμπινα;;; :cry::cry::cry::cry::ninja::ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 σε φοβουμαι λιγο...:worry::worry::confused::confused: εχεις και καραμπινα;;; :cry::cry::cry::cry::ninja: Γιατί με φοβάσαι ????? Ναι έχω 2 καραμπίνες !!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 παιδια εγω οχι μονο εχω δει αρκετες φορες (στην δουλεια) αλλα εχω σκοτωσει κιολας...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 τα φιδια μου αρεσουν πολυ,εχω πιασει πολλες φορες σε pet shop κι ενα μαλιστα με δαγκωσε μια μερα,ηταν αγριο δεν ειχε ημερωσει ακομα,δεν πονεσα,περισσοτερο πιεση ενιωσα και 2 τσιμπηματα σαν απο βελονα,δεν το ξανα επιασα εννοειται. οσο κι αν μου αρεσουν ομως δεν θα μπορουσα να εχω για ενα λογο,δεν μπορω να τα ταιζω ποντικακια,τα λυπαμαι. τωρα εχω ενα ψοφιο σκορπιο απο δαγκωμα σκορπιου παλι,στο μπαλκονι μου και το ξεραινω,τον εχω λουσει με οινοπνευμα και περιμενω μετα απο λιγες ημερουλες να τον στολισω σε ενα καδρακι. νατος,ειναι μεγαλος και το τασακι ειναι μεγαλο απλα φαινεται μικρος στην φωτο. http://www.imageshack.gr/files/goqbrifw28t3gw2cchm8_thumb.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Έχω δει σκορπιό και μάλιστα μεγάλο (5εκ μήκος) επίσης με έχει τσιμπήσει ένας μικρός... Καθόλου ευχάριστη εμπειρία... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Εχω δει και σκορπιο και φιδι και το ειχα πιασει μαλιστα.Ημουν 5-6 χρονων και δεν ειχα ιδεα απο τον κινδυνο και το επιασα(μικρη οχια ηταν),αλλα επειδη γεννουσε ηταν καπως ναρκωμενο και ευτυχως δεν με τσιμπισε,τελικα το σκοτωσε ο πατερας μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 τα φιδια μου αρεσουν πολυ,εχω πιασει πολλες φορες σε pet shop κι ενα μαλιστα με δαγκωσε μια μερα,ηταν αγριο δεν ειχε ημερωσει ακομα,δεν πονεσα,περισσοτερο πιεση ενιωσα και 2 τσιμπηματα σαν απο βελονα,δεν το ξανα επιασα εννοειται. οσο κι αν μου αρεσουν ομως δεν θα μπορουσα να εχω για ενα λογο,δεν μπορω να τα ταιζω ποντικακια,τα λυπαμαι. τωρα εχω ενα ψοφιο σκορπιο απο δαγκωμα σκορπιου παλι,στο μπαλκονι μου και το ξεραινω,τον εχω λουσει με οινοπνευμα και περιμενω μετα απο λιγες ημερουλες να τον στολισω σε ενα καδρακι. νατος,ειναι μεγαλος και το τασακι ειναι μεγαλο απλα φαινεται μικρος στην φωτο. http://www.imageshack.gr/files/goqbrifw28t3gw2cchm8_thumb.jpg O σκορπιός ψόφησε από δάγκωμα άλλου σκορπιού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Εχω δει και φιδι και σκορπιο στο χωριο. Στα 3 μου ειχα πνιξει μια σαυρα με τα χερια μου.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 εχω δει φιδι,ταραντουλα,ιγκουανα,και κατι αλλα περιεργα(κατι σαν χαμαιλεων ηταν) απο αυτα επιασα το φιδι και το ιγκουανα. σκορπιο δεν εχω δει απο κοντα αλλα θελω πολυ να δω και να τον πιασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Εγω σημερα πατησα ενα φιδι.μαλιστα το συγκεκριμενο στα μερη μας το λενε Αστριτη και ειναι γιος της οχιας και ειναι δηλητηριωδεις. ευτυχως το πατησα με την μηχανη..επισης ενα γνωμικο λεει οτι οταν βγαινουν τα φιδια..εχει μπει καλοκαιρι:) Γνωστός μου πάτησε φίδι και μπλέχτηκε στην ρόδα της μηχανής!!!Με αποτελεσμα να ανέβει στο τιμόνι και να τον τσιμπησει!!!Το αποτελεσμα σπασμένο πόδι απο το πέσιμο και με ένα τσίμπημα στο χέρι!!!Τυχερός ήσουνα!!! Σχεδόν κάθε μέρα πατάω ένα στο δρόμο για το χωράφι μας μιας και πηγαίνω για πότισμα!!!Πάντως πολλες φορες περνανε απο δίπλα μου και φευγουν!!!Αν δεν τα πειράζεις δεν σε πειράζουν!!! Σκορπιούς αμέτρητους μεσα στα χώματα όπως και σαυρες αράχνες χίλια μίρια!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Διαγραφη...................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts