Papashark Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Να διαβάσεις τι οδηγείες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdscream Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Kaneis scan mexri na deis sti lista to ssid tou router sou Meta pigaineis ekei pou leei allagi rithmiseon gia proxorimenous (kato aristera sti foto) kai en sinexeia patas asirmata diktia(2i foto) , kaneis prosthiki, vazeis to idio ssid me tou router, kai meta to wep key tou router. Ola ayta ypo tin proipothesi oti sto router einai energopoiimeno to wifi kai oti ekpempi se kapoio kanali px to diko mou einai kanali 7 http://www.awgy.com/uploads/bcce045a19.jpg http://www.awgy.com/uploads/f33e84da52.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. August 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Εγώ κατάφερα να φτιάξω επιτέλους το δίκτυο μου.Δεν βοηθάει και πολύ αλλά αν έχετε απορίες για το πως να φτιάξετε το δίκτυο σας ανάλογα με ποιο service pack έχετε στο pc σας κατεβάστε αυτό το doc adhocics.doc Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Θα ηθελα την βοηθεια καποιου γνωστη καθως ειμαι ασχετος με τα ασυρματα δικτυα. Εχω ενα linksys wag354g και ενα laptop το οποιο δεν εχει wireless. Το μοντεμ θα βρισκεται στον 2ο οροφο πολυκατοικιας και το laptop στο ισογειο. Έστω οτι αγοράζω μια καρτα για το laptop, υπαρχει περιπτωση να μπορω να συνδεθω οταν υπαρχει η διαφορα των οροφων; Τελος θελω να συνδεσω και ενα σταθερο υπολογιστη ασυρματα αλλα αυτος θα βρισκεται στον ιδιο οροφο οποτε δεν υπαρχει προβλημα αποστασης, ποια ειναι ομως η πιο οικονομικη λυση; Ευχαριστω εκ των προταιρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Ισόγειο > 2ος Οροφος ? Δύσκολα, ίσως με ανάκλαση σε απέναντι κτύριο. Ποιό οικονομική λύση = αυτή που θα σε παιδέψει λιγότερο, κάνε μια βόλτα στα eμαγαζιά να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. August 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 Παδιά χρησιμοποιεί κάποιος το Atheros Client Utility?Το έχω εγκαταστήσει αλλά δεν δουλεύει.Με ποιες κάρτες είναι συμβατό?Από ότι έχω καταλαβεί δεν μπορεί να εντοπίσει το driver.Είχε κανείς ανάλογο πρόβλαμα? Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. August 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Να το πρόβλημα το οποίο έχω βρει Βοηθητικό πρόγραμμα Atheros Troubleshooting Έκθεση αντιμετώπισης προβλημάτων... Ημερομηνία έκθεσης: Saturday, August 12, 2006 Όνομα: Δοκιμή εγκατάστασης προγράμματος οδήγησης Περιγραφή: Η δοκιμή αυτή προορίζεται για τον έλεγχο της εγκατάστασης του προγράμματος οδήγησης ραδιοεπικοινωνίας. Η διαδρομή του προγράμματος οδήγησης δε βρέθηκε από το μητρώο. Η διαδρομή του προγράμματος οδήγησης υπολογίζεται με τη βοήθεια ηλεκτρονικού κώδικα. C:\WINDOWS\system32\drivers\ar5211.sys Δοκιμή απέτυχε: Το πρόγραμμα οδήγησης δεν έχει εγκατασταθεί σωστά. Λύση: Επιχειρήστε να επανεγκαταστήσετε το λογισμικό. Εάν αυτό δεν αποδώσει, επιχειρήστε να αντικαταστήσετε την κάρτα. Η δοκιμή δεν ολοκληρώθηκε. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefthim Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Να μην σας απογοητευσω αλλά όταν παρακολουθούσα τα μαθήματα του MSc μου στο μεγάλο διάλειμα που κάναμε, 4 laptop διαφορετικά μεταξύ τους σε ad hoc mode στήναμε δίκτυο και παίζαμε τετραπλό counter stike source. Ουσιαστικά πρέπει ένας υπολογιστης να σηκώσει ad hoc δίκτυο και οι υπόλοιποι να συνδεθούν στο δίκτυο που έχει σηκωθει. Απαραίτητο να είστε στο ίδιο workgroup και θέλει προσοχή με τις ip addresses. Να κοιτάξεις να είναι class c π.χ. όλα τα πψ πρεπει να έχουν ip της μορφής 192.168.0.xxx . Αυτο μπορείς να το πετύχεις αν δηλώσεις subnet mask 255.255.255.0, βέβαία τα windows και τα προγράμματα των διαφόρων wifi συσκευών κάνουν τα δικά τους και βάζουν subnet mask 255.255.0.0. Σε αυτή την περίπτωση απλώς βάλε τις ip χειροκίνητα με την μορφή που ανέφερα παραπάνω. Α και προσοχή όταν στήσεις το ασύρματο δίκτυο να μην υπάρχει άλλο έκει κοντά οπότε πρέπει να διαλέξεις διαφορετικο κανάλι (+- 2 κανάλια από αυτα που εκπέμπουν ήδη εκεί γύρω. Ελπίζω να βοήθησα και για οποιαδήποτε απορία just ask :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Λεπόν, επειδή σε 2 μέρες θα είμαι κάτοχος τηλεφώνου με WiFi, θέλω να σας ρωτήσω αν γίνεται το εξής: Αν πάρω ένα τέτοιο: http://cgi.ebay.co.uk/WIRELESS-LAN-USB-2-0-WIFI-DONGLE-NETWORK-ADAPTER-11g_W0QQitemZ150046694499QQihZ005QQcategoryZ45000QQrdZ1QQcmdZViewItem Θα μπορώ να το κοτσάρω σε pc με dsl όπου πηγαίνω και να έχω πρόσβαση από το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Καμια απάντηση? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Θεωρητικά ναι Πρακτικά μπορεί να θέλουν drivers, όλες τις ρυθμίσεις κάθε φορά, κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Εγω προσωπικα ειχα ασυρματο δικτυο και ημουν απολυτα ευχαριστημενος , μεχρι που βρηκα συσκευες που μεταφερω το σημα δικτυου μεσω του ρευματος της ΔΕΗ Με 150 ευρω πήρα δύο (μετασχηματιστες , να τους πω??) οπου εχω την μια πριζα κοντα στο switch και την αλλη στο σαλονι και παιζει χωρις κανενα προβλημα Θα το δοκιμασω συντομα και σε τριπατω σπιτι και αν δω οτι ειναι "τζάμι" τερμα τα ασυρματα κ.λ.π. φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 πως γινεται ρε παιδια να συνδεσω τα 2 laptop μεσω ασυρματης συνδεσης ?> ετρεξα τον οδηγο μετα αποθηκευσα σε φλασακι τις ρυθμισεις τις ετρεξα και στο αλλο αλλα δεν... δεν εχω access point! Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELPIS Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Γεια χαρα, εχω ενα iphone και ενα laptop στο σπιτι αυτη τη στιγμη. Το laptop μπαινει στο ιντερνετ ασυρματα απο δικτυο που καποιος καλος γειτονας δεν εχει κλειδωσει. Το iphone ομως δεν το βρισει αυτο το δικτυο. Η ερωτηση μου ειναι: πως μπορω να δινω στο iphone ασυρμαρματα ιντερνετ απο το laptop ωστε να μεγαλωσω και την εμβελεια; Ουσιαστικα θα κανω δικτυο laptop-iphone και το laptop θα περνει ταυτοχρονα ιντερνετ απο το router του γειτονα. Παράθεση www.e-offer.gr Οι καλύτερες προσφορές, και προτάσεις-συμβουλές αγοράς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 καλα εσυ οχι μονο κλεβεις, (κλοπη ειναι) αλλά θες και να το διαμοιράσεις. Αυτό που λες δεν γίνεται με τον εξοπλισμό που έχεις, καθώς το λαπτοπ πρέπει ταυτόχρονα να ειναι και πελάτης στο γείτονα, αλλα και διακομιστής για το iphone. Υπάρχει τετοια λειτουργία βέβαια, αλλά δεν κανει για τη περιπτωση σου. Το iphone αμα δε βρει το δικτυο, δε μπορεί με τιποτα να συνδεθεί ασύρματα. (η αλήθεια ειναι οτι γινεται, αμα εκτός απο το wlan που συνδέεται το λαπτοπ, δημιουργεί και ενα PAN (Personal Area Network) μεσω bluetooth, στο οποίο θα συνδέεται το iphone, και με αμφίβολλο αποτέλεσμα (λογω iphone). Καλύτερα βάλε dsl στο σπιτι λιγότερο θα ταλαιπωρηθείς. :-) Οσο για τους υπόλοιπους που ρωτάτε πως να συνδέσετε δυο pc, ψάξτε καθώς συνήθως υπάρχει η λειουργία Access Point στις κάρτες των pc, περα απο το ad-hoc. οποτε το pc που εχει ιντερνετ το γυρνάτε σε AP, και στο αλλο pc βαζετε για gateway την wireless ip του πρώτου, και για dns του provider και δουλεύει απλά. Κλειστε πρώτα όλα τα firewall των windows ή μη, καθώς και ενεργοποιήστε το ICS Internet Connection Saring (Δεξι κλικ->ιδιοτητες->για προχωρημένους->να επιτρέπετε η σύνδεση στο ιντερνετ αλλων υπολογιστών μεσω αυτού) Αυτά τα ολίγα Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELPIS Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 καλα εσυ οχι μονο κλεβεις, (κλοπη ειναι) αλλά θες και να το διαμοιράσεις. Αυτό που λες δεν γίνεται με τον εξοπλισμό που έχεις, καθώς το λαπτοπ πρέπει ταυτόχρονα να ειναι και πελάτης στο γείτονα, αλλα και διακομιστής για το iphone. Υπάρχει τετοια λειτουργία βέβαια, αλλά δεν κανει για τη περιπτωση σου. Το iphone αμα δε βρει το δικτυο, δε μπορεί με τιποτα να συνδεθεί ασύρματα. (η αλήθεια ειναι οτι γινεται, αμα εκτός απο το wlan που συνδέεται το λαπτοπ, δημιουργεί και ενα PAN (Personal Area Network) μεσω bluetooth, στο οποίο θα συνδέεται το iphone, και με αμφίβολλο αποτέλεσμα (λογω iphone). Καλύτερα βάλε dsl στο σπιτι λιγότερο θα ταλαιπωρηθείς. :-) Οσο για τους υπόλοιπους που ρωτάτε πως να συνδέσετε δυο pc, ψάξτε καθώς συνήθως υπάρχει η λειουργία Access Point στις κάρτες των pc, περα απο το ad-hoc. οποτε το pc που εχει ιντερνετ το γυρνάτε σε AP, και στο αλλο pc βαζετε για gateway την wireless ip του πρώτου, και για dns του provider και δουλεύει απλά. Κλειστε πρώτα όλα τα firewall των windows ή μη, καθώς και ενεργοποιήστε το ICS Internet Connection Saring (Δεξι κλικ->ιδιοτητες->για προχωρημένους->να επιτρέπετε η σύνδεση στο ιντερνετ αλλων υπολογιστών μεσω αυτού) Αυτά τα ολίγα 1. Δεν το κλεβω γιατι ο γειτονας το ξερει και ειναι γνωστος μου. 2.Ειναι στη πολη μου που ειμαι 2 μηνες το χρονο (ειμαι φοιτητης) αρα δεν βαζω γιατι 10 μηνες θα το πληρωνω χωρις να το χρησιμοποιω. Δεν μπορω να κανω τιποτα δηλαδη για να εχω ιντερνετ στι iphone? Παράθεση www.e-offer.gr Οι καλύτερες προσφορές, και προτάσεις-συμβουλές αγοράς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 μονο το μπαλκόνι υπαρχει σαν προσιτη οικονομικά λύση, μετά ξεφέυγεις καθώς επιβάλεται η αγορα 2 μηχανημάτων, ενα να ειναι πελάτης στο γείτονα και να παίρνει το ιντερνετ, και ενα να το παίρνει απο το πρώτο με ethernet και να το μοιράζει στο σπιτι σου. Στη καλύτερη ενα κατοστάευρο να ριξεις... Αλλά δε λεω θα εχεις καμπάνα σήμα στο σπίτι, και καλή σύνδεση (αριστη) με το γείτονα :p Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Εχω adsl μέσω ethernet, μου έδωσαν ένα linkys usb adapter για να δώσω WI-FI στο iphone μου, μέσω του pc. Δεν έχω πολλές γνώσεις από δίκτυα. Περνάω τον driver του linksys, μετά στο pc τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να δίνω internet στο iphone..? Μπορώ με κάποιο τρόπο να δίνω internet και σε ένα mac που έχω;; ή αδύνατον; Πάντως μέσω mac ( με ethernet) έχω καταφέρει να συνδέσω το iphone. Το θέμα είναι να το κάνω και μέσω xp. Πρέπει να καταφύγω σε σύνδεση ad-hoc? Ποιες είναι αναλυτικά οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω;; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει άμεσα; Ευχαριστώ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts