drmdtsap Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ρε παιδια γαμωτο εχω το original.προσπαθω να κανω to patch σε 1,3 αλλα δεν γινεται τιποτα.μο0λισ το τρεχω το πατσ ανοιγει ενα παραθυρο msdos κλεινει αυτο που γινεται μονο ειναι να εμφανιζεταιο ενα αρχειο σε text με το ονομα regini Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Νομίζω ότι έχει κάνει την ενημέρωση. Και εμένα έτσι μου έκανε, αλλά μετά έβγαζε στο παιχνίδι την 1.3! Πρέπει να είναι είτε πολύ γρήγορο είτε να μην φαίνεται ότι τρέχει... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ωραια τελικα το πατσαρα το παιχνιδι στην 1,3.τωρα πως παιζω on line?παω στο custom race /quick race,συνδεομαι με το ea nation, ψαχνει για παιχτες αλλα μετα μου γραφει πως δεν μπορεσε να συνδεθει και πως πρεπει να μπω σε αλλο παιχνιδι-αγωνα.πως μπορω να δω ποιοι ειναι διαθεσιμοι? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Help me παιδια στο arbon οταν παω να παιξω μου βγαζει μαυρη οθονη τι να κανω:( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Tελικά κανένας από εμάς τους "τζαμπατζήδες" κατάφερε να το παίξει online ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNoS_HiM Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 paidia katevasa apo to net (rapid) olo to paixnidi , de lew diaforetiko ligo to story tou paixnidiou alla ta grafika epesan aisthita. Kai alla NFS eixan nyxterines pistes alla evlepes kati oxi ena monokomato pragma. i erwtisi mou einai alli . giati mou kolaei to paixnidi k termatizetai i efarmogi eite se race eite se menu ???? doulevw acer laptop Intel Dual 1.66Ghz 1GB RAM me Nvidia GeForce Go 7300. ti ftaei ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 άμα στήσω lan σπίτι παίζει carbon σε lan? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 na rotiso kai ego kati. exete dei ston taskmanager ti mnimi troei? emena moy troei peripoy 350mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 na rotiso kai ego kati. exete dei ston taskmanager ti mnimi troei? emena moy troei peripoy 350mb. yeap, καπου τοσο.. χρονια πολλα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Οταν σε προκαλει καποιο αλλο αυτοκινητο για κοντρα τι ακριβως πρεπει να κανω ; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Στα Windows Vista δεν παίζει ρε παιδιά? Εμένα μου ανοίγει το παιχνίδι, δείχνει το EA και μετά βγάζει να μην αποσταλεί.. στα xp δούλευε κανονικά... Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Στα Windows Vista δεν παίζει ρε παιδιά? Εμένα μου ανοίγει το παιχνίδι, δείχνει το EA και μετά βγάζει να μην αποσταλεί.. στα xp δούλευε κανονικά... εψαξες μηπως θελει κανενα πατσακι; δεν ξερω, λεω :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Οταν σε προκαλει καποιο αλλο αυτοκινητο για κοντρα τι ακριβως πρεπει να κανω ; Πατάς το Enter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpm Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 εψαξες μηπως θελει κανενα πατσακι; δεν ξερω, λεω :O ΚΑΝΕ UPDATE ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΟΥ! Παράθεση :lol: FREE SMS :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση, είναι σαν να φωνάζεις και απαγορέυεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 παιδιά να κάνω και εγω μια ερώτηση..ειχα το NFSC σε ενα δεύτερο δίσκο με εγκατεστημένα τα windows XP.τώρα κάτι συνέβηκε και δεν μπορώ να bootaro απο τον δεύτερο δίσκο. θα ήθελα να μου πείτε απο που μπορώ να βρω τα Saves του παιχνιδιού για να μπορώ να το συνεχίσω απο εκεί που έμεινα.ποια αρχεία πρέπει να πάρω και πού τα να τοποθετήσω για να συνεχίσω από εκεί που έμεινα?? Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 τα saves νομίζω είναι στο My Documents στον φάκελο NFS Carbon που δημιουργεί το παιχνίδι με την εγκατάσταση Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 nai to exw kani alla den mpori na to kani load. mou vgazi oti den mpori na to fortosi Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Καλησπέρα!Εχω κ εγώ το Need for speed carbon στο PSP πιστεύω πως είναι ίδιο με το pc...βασικά δεν μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα..ας πούμε το my crew list τι είναι ?Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται κάπως διαφορετικό από το προηγούμενο need for speed που είχα όχι τόσο ως προς τις πίστες αλλά ως προς το menu του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Νέο Need For Speed; :blink: --> http://www.ea.com/nfs/carbon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Λετε να ειναι το επομενο need for speed? Λιγο νωρις δεν ειναι..? Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Έλεος.Πάλι τίποτα σαν το carbon θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Σε αυτο στο βιντεο που εχει διαλυετε το αμαξι δειχνει... Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Μπορεί να είναι μεταξύ NFS και Burnout. Πάντως η EA δεν έχει δώσει όνομα στο παιχνίδι και απ'ότι βλέπω υπάρχει countdown στο Site (8 μέρες). Λογικά στις 31/5 δεν θα βγει το παιχνίδι, απλά θα μας δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chainsaw Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 sostos.olo ta idia.ego den to perno to carbon.ase pou exei kai astinomikous.i megaliterh moufa se paixnidi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts