Jump to content

myPhone WAP Site & myPhone iMage

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια :) Το myPhone iMage αποτέλεσε την προσπάθειά μου να "εικονοποιήσω" το WAP site και να στήσω σιγά-σιγά μια πλατφόρμα, που θα επιτρέψει την πλήρη "ασυρματοποίηση" του web site. Η αρχή ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και ήδη γίνονται τα πρώτα βήματα... για την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα "νεότερα" έγχρωμα κινητά... Προς το παρόν ετοιμάζεται η έκδοση για Series 40 και ακολουθεί για το T610.

Έκδοση 1.0.2

Το πρόβλημα με την "Ελλάδα" στο myPiMage λύθηκε.

Τα εικονίδια βελτιώθηκαν, η Ελλάδα οπτικοποιήθηκε και το Antialias στα γράμματα, όπως επισήμανε ο mikem6400, έγινε λιγότερο έντονο.

Το script που χρησιμοποιείται παρεπιμπτόντως είναι home made, γι αυτό άλλωστε και προχωράει με αργά, πλην όμως σταθερά βήματα!

Στο μέλλον θα επιτρέπεται η πλήρη πρόσβαση στο forum από ΟΛΕΣ τις συσκευές και όχι μόνο από τις Nokia Series 60...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 87
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατί όταν πηγαίνω στο Logos & Stuff με NOKIA 8310 μου βγάζει ένδειξη: File Format Unknown; http://www.greeklaws.com/fora/html//emoticons/angry_smile.gif

Ό,τι δεν μας σκοτώνει, απλά μας κάνει δυνατότερους!

ήμουν άθεος.. μέχρι που συνειδητοποίησα ότι εγώ είμαι θεός

Αρχικό Μήνυμα από τον α^2

Γιατί όταν πηγαίνω στο Logos & Stuff με NOKIA 8310 μου βγάζει ένδειξη: File Format Unknown; http://www.greeklaws.com/fora/html//emoticons/angry_smile.gif

αυτά δεν είνια μόνο για νόκια σειρά 60?

• 2 weeks later...
Guest powerulez

me t610 mou emfanizei tis apantiseis mia se kathe selida :(

episis pos mporw na pigenw sta teleftea posts? gt mexri na paw stin selida pou thelw..... tha erthei enas logariasmos....

poso peripou einai i kathe selida tou myphone.gr se kb?

δεν σου εχει κουμπακι (λινκ) για καταταξη απο 1ο προς τελευταιο και το αντιθετο?

Αρχικό Μήνυμα από τον powerulez

me t610 mou emfanizei tis apantiseis mia se kathe selida :(

episis pos mporw na pigenw sta teleftea posts? gt mexri na paw stin selida pou thelw..... tha erthei enas logariasmos....

poso peripou einai i kathe selida tou myphone.gr se kb?

Μπορείς να το αλλάξεις απο τις ρυθμίσεις και να σου βγάζει όσες απαντήσεις θέλεις ανα σελίδα! ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον JiMk

me 2 :p

Στιμένο το κόλπο..... μόνο NOKIA E???? :mad: :mad:

Ki edw T610... Grigora support!!!! :D :D :D :D

Αναφέρθηκε πιο πάνω και κάνω την ίδια ερώτηση πάλι, γιατί πιστεύω ενδιαφέρει τους περισσότερους.

Έχει δει κανένας, πάνω κάτω βέβαια, πόσο περίπου μπορεί να είναι σε kb μία σελίδα; Για να έχεις μια εικόνα της χρέωσης στο περίπου.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

αυτο εξαρταται.μπορει εσυ να εχεις ορισει για παραδειγμα να εμφανιζονται 10 posts ανα σελιδα.αλλος 5.μπορει να εχεις ορισει 7 threads ανα σελιδα.μπορει να εχει πολλα smile η σελιδα.ποικιλει λοιπον και ειναι και θεμα ρυθμισεων.
http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif

Αρχικό Μήνυμα από τον freestyler

αυτο εξαρταται.μπορει εσυ να εχεις ορισει για παραδειγμα να εμφανιζονται 10 posts ανα σελιδα.αλλος 5.μπορει να εχεις ορισει 7 threads ανα σελιδα.μπορει να εχει πολλα smile η σελιδα.ποικιλει λοιπον και ειναι και θεμα ρυθμισεων.

Σίγουρα αυτό συμβαίνει. Απλά με τα defaults settings και με κάποια εμπειρία, πάνω κάτω, ίσως κάποιος έχει υπολογίσει π.χ. τόσα kb για την κεντρική σελίδα και τόσα kb για την αναζήτηση των θεμάτων. Ξέρω ότι δεν υπάρχει λογική απάντηση σε αυτό, για τους λόγους που είπες, όμως χονδρικά αν έχει κάποιος δει με την υπάρχουσα διάταξη των ομάδων συζητήσεων, αν κάνει αρκετό κατέβασμα σε kb. Λίγο πολύ, όλα έχουν smiles και αρκετό κείμενο.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Ουτε το Ρ800 παιζει iMage προς το παρον.Παντως με το s55 μπορεις ανετα να μπεις στο wap forum οπως αλλωστε και με τα περισσοτερα κινητα.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να μπω στο φόρουμ μέσω του κινητού μου...

Μου λέει ότι το ψευδώνυμο μου ή το συνθηματικό μου είναι λάθος...γιατί;

Μήπως φταίει ότι το ψευδώνυμό μου είναι με ελληνικούς χαρακτήρες;

Αρχικό Μήνυμα από τον α^2

Μήπως φταίει ότι το ψευδώνυμό μου είναι με ελληνικούς χαρακτήρες;

Ναι, δυστυχώς η υποστήριξη των ελληνικών στο WAP είναι ακόμα ανύπαρκτη - εξ ου και τα greeklish που βλέπεις από τους κινητούς επισκέπτες... :'(

Είμαστε όλοι εδώ

Loipoooon.....

Επαιξα και εγω με το Wap Site..

Aporioyla: Giati to hlithio moy ekane mark read ola ta mynhmata???

Kata ta alla poyly oraio to forum, sfairata pigene, sxetika aneth h anagnosh kai h eyxristia...

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Αρχικό Μήνυμα από τον Αρχιμήδης

Ναι, δυστυχώς η υποστήριξη των ελληνικών στο WAP είναι ακόμα ανύπαρκτη - εξ ου και τα greeklish που βλέπεις από τους κινητούς επισκέπτες... :'(

Φτου γμτ... :(

Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV

Loipoooon.....

Επαιξα και εγω με το Wap Site..

Aporioyla: Giati to hlithio moy ekane mark read ola ta mynhmata???

Kata ta alla poyly oraio to forum, sfairata pigene, sxetika aneth h anagnosh kai h eyxristia...

Γιατι να μη στα κανει;; :p :o Και στο pc οταν μπαινεις και μετα κανεις logout δεν στα μαρκαρει ολα σαν διαβασμενα;Υποτιθεται οτι οση ωρα εισαι μεσα τα εχεις διαβασει ολα. :!:

• 3 weeks later...
Ξέρει κανείς γιατί όταν μπαίνω στο wap site με τον opera μου λέει ότι έχω λάθος κωδικό ή όνομα,ενώ όταν μπαίνω από τις υπηρεσίες μου μπορώ να κάνω login κανονικά?Μπαίνω με 3650 και τελεστετ GPRS.