MsK Δημ. July 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια :) Το myPhone iMage αποτέλεσε την προσπάθειά μου να "εικονοποιήσω" το WAP site και να στήσω σιγά-σιγά μια πλατφόρμα, που θα επιτρέψει την πλήρη "ασυρματοποίηση" του web site. Η αρχή ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και ήδη γίνονται τα πρώτα βήματα... για την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα "νεότερα" έγχρωμα κινητά... Προς το παρόν ετοιμάζεται η έκδοση για Series 40 και ακολουθεί για το T610. Έκδοση 1.0.2 Το πρόβλημα με την "Ελλάδα" στο myPiMage λύθηκε. Τα εικονίδια βελτιώθηκαν, η Ελλάδα οπτικοποιήθηκε και το Antialias στα γράμματα, όπως επισήμανε ο mikem6400, έγινε λιγότερο έντονο. Το script που χρησιμοποιείται παρεπιμπτόντως είναι home made, γι αυτό άλλωστε και προχωράει με αργά, πλην όμως σταθερά βήματα! Στο μέλλον θα επιτρέπεται η πλήρη πρόσβαση στο forum από ΟΛΕΣ τις συσκευές και όχι μόνο από τις Nokia Series 60... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
α2 Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Γιατί όταν πηγαίνω στο Logos & Stuff με NOKIA 8310 μου βγάζει ένδειξη: File Format Unknown; http://www.greeklaws.com/fora/html//emoticons/angry_smile.gif Παράθεση Ό,τι δεν μας σκοτώνει, απλά μας κάνει δυνατότερους! ήμουν άθεος.. μέχρι που συνειδητοποίησα ότι εγώ είμαι θεός Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον α^2 Γιατί όταν πηγαίνω στο Logos & Stuff με NOKIA 8310 μου βγάζει ένδειξη: File Format Unknown; http://www.greeklaws.com/fora/html//emoticons/angry_smile.gif αυτά δεν είνια μόνο για νόκια σειρά 60? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 me t610 mou emfanizei tis apantiseis mia se kathe selida :( episis pos mporw na pigenw sta teleftea posts? gt mexri na paw stin selida pou thelw..... tha erthei enas logariasmos.... poso peripou einai i kathe selida tou myphone.gr se kb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 δεν σου εχει κουμπακι (λινκ) για καταταξη απο 1ο προς τελευταιο και το αντιθετο? Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 prepi na exei kai na min to prose3a :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 den mpeno poly gt fovame ta kb... mipos 3erei kanis posa ine peripou kathe selida? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον powerulez me t610 mou emfanizei tis apantiseis mia se kathe selida :( episis pos mporw na pigenw sta teleftea posts? gt mexri na paw stin selida pou thelw..... tha erthei enas logariasmos.... poso peripou einai i kathe selida tou myphone.gr se kb? Μπορείς να το αλλάξεις απο τις ρυθμίσεις και να σου βγάζει όσες απαντήσεις θέλεις ανα σελίδα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον JiMk me 2 :p Στιμένο το κόλπο..... μόνο NOKIA E???? :mad: :mad: Ki edw T610... Grigora support!!!! :D :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. August 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον GiorgosH Ki edw T610... Grigora support!!!! :D :D :D :D simfonw.... t610... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. August 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2003 Αναφέρθηκε πιο πάνω και κάνω την ίδια ερώτηση πάλι, γιατί πιστεύω ενδιαφέρει τους περισσότερους. Έχει δει κανένας, πάνω κάτω βέβαια, πόσο περίπου μπορεί να είναι σε kb μία σελίδα; Για να έχεις μια εικόνα της χρέωσης στο περίπου. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. August 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2003 αυτο εξαρταται.μπορει εσυ να εχεις ορισει για παραδειγμα να εμφανιζονται 10 posts ανα σελιδα.αλλος 5.μπορει να εχεις ορισει 7 threads ανα σελιδα.μπορει να εχει πολλα smile η σελιδα.ποικιλει λοιπον και ειναι και θεμα ρυθμισεων. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. August 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον freestyler αυτο εξαρταται.μπορει εσυ να εχεις ορισει για παραδειγμα να εμφανιζονται 10 posts ανα σελιδα.αλλος 5.μπορει να εχεις ορισει 7 threads ανα σελιδα.μπορει να εχει πολλα smile η σελιδα.ποικιλει λοιπον και ειναι και θεμα ρυθμισεων. Σίγουρα αυτό συμβαίνει. Απλά με τα defaults settings και με κάποια εμπειρία, πάνω κάτω, ίσως κάποιος έχει υπολογίσει π.χ. τόσα kb για την κεντρική σελίδα και τόσα kb για την αναζήτηση των θεμάτων. Ξέρω ότι δεν υπάρχει λογική απάντηση σε αυτό, για τους λόγους που είπες, όμως χονδρικά αν έχει κάποιος δει με την υπάρχουσα διάταξη των ομάδων συζητήσεων, αν κάνει αρκετό κατέβασμα σε kb. Λίγο πολύ, όλα έχουν smiles και αρκετό κείμενο. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2003 Καλό είναι να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση εικόνων για ταχύτητα και οικονομία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 με το S55 μπορώ να δω το myPhone iMage? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 oxi mono me nokia series 60 pros to paron.. gia p800 de ime sigouros... (diorthoste an kanw lathos) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Ουτε το Ρ800 παιζει iMage προς το παρον.Παντως με το s55 μπορεις ανετα να μπεις στο wap forum οπως αλλωστε και με τα περισσοτερα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
α2 Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Εγώ πάλι δεν μπορώ να μπω στο φόρουμ μέσω του κινητού μου... Μου λέει ότι το ψευδώνυμο μου ή το συνθηματικό μου είναι λάθος...γιατί; Μήπως φταίει ότι το ψευδώνυμό μου είναι με ελληνικούς χαρακτήρες; Παράθεση Ό,τι δεν μας σκοτώνει, απλά μας κάνει δυνατότερους! ήμουν άθεος.. μέχρι που συνειδητοποίησα ότι εγώ είμαι θεός Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον α^2 Μήπως φταίει ότι το ψευδώνυμό μου είναι με ελληνικούς χαρακτήρες; Ναι, δυστυχώς η υποστήριξη των ελληνικών στο WAP είναι ακόμα ανύπαρκτη - εξ ου και τα greeklish που βλέπεις από τους κινητούς επισκέπτες... :'( Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Loipoooon..... Επαιξα και εγω με το Wap Site.. Aporioyla: Giati to hlithio moy ekane mark read ola ta mynhmata??? Kata ta alla poyly oraio to forum, sfairata pigene, sxetika aneth h anagnosh kai h eyxristia... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
α2 Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Αρχιμήδης Ναι, δυστυχώς η υποστήριξη των ελληνικών στο WAP είναι ακόμα ανύπαρκτη - εξ ου και τα greeklish που βλέπεις από τους κινητούς επισκέπτες... :'( Φτου γμτ... :( Παράθεση Ό,τι δεν μας σκοτώνει, απλά μας κάνει δυνατότερους! ήμουν άθεος.. μέχρι που συνειδητοποίησα ότι εγώ είμαι θεός Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV Loipoooon..... Επαιξα και εγω με το Wap Site.. Aporioyla: Giati to hlithio moy ekane mark read ola ta mynhmata??? Kata ta alla poyly oraio to forum, sfairata pigene, sxetika aneth h anagnosh kai h eyxristia... Γιατι να μη στα κανει;; :p :o Και στο pc οταν μπαινεις και μετα κανεις logout δεν στα μαρκαρει ολα σαν διαβασμενα;Υποτιθεται οτι οση ωρα εισαι μεσα τα εχεις διαβασει ολα. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Ξέρει κανείς γιατί όταν μπαίνω στο wap site με τον opera μου λέει ότι έχω λάθος κωδικό ή όνομα,ενώ όταν μπαίνω από τις υπηρεσίες μου μπορώ να κάνω login κανονικά?Μπαίνω με 3650 και τελεστετ GPRS. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Με το t610 τι γίνεται;Θα δούμε σύντομα το myphone image στις οθόνες των κινητών μας; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Ναι ρε παιδιά !! Αντε ζηλεύω !!! :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts