kostakiss Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 http://explore.live.com/worldwide-downloads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 παιδες ακουσα οτι η νεα εκδοση θα ειναι μαλλον πιο δεσμευτικη οταν εισαι οφλαιν...ξερει κανεις αν θα ειναι καλυτερη η νεα εκδοση απο τη τωρινη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Τι εννοεις πιο δεσμευτική; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 παιδες ακουσα οτι η νεα εκδοση θα ειναι μαλλον πιο δεσμευτικη οταν εισαι οφλαιν...ξερει κανεις αν θα ειναι καλυτερη η νεα εκδοση απο τη τωρινη? Καταρχη εχει βγει η νεα εκδοση του WLM στην κυκλοφορια και γενικα ολο το πακετο Windows Live Essentials 2011. Οσο αναφορα την offline λειτουργια, μπορεις να επιλεξεις εσυ σε ποιους θα φαινεσαι off και σε ποιους online, εναν εναν. Λειτουργει καπως σαν το block. Απο κει και περα δεν μπορεις να αλλαζεις nickname μεσα απο το messenger, αλλα θα δειχνει οπως εχεις δηλωσει το ονομα σου στο profile σου. Τωρα αν θες να το αλλαζεις θα πρεπει να το αλλαζεις απο εκει. Γενικα με το νεο wlm η micro$oft προσπαθει να δειξει ενα πιο σοβαρο προσωπο οσο αναφορα την IM λειτουργια. Ολα ειναι θεμα συνηθειας παντως. Δοκιμασε το και αν δεν σου αρεσει ξυλωσε το και περνα τον παλιο, τι πιο απλο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Με τη κοινή χρήση αρχείων τι γίνεται? Την επανέφεραν όπως παλιά ή όπως ήταν στο wlm? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) δηλαδη οτι ονομα εμφανιζεται στο προφιλ θα εμφανιζεται και στο messenger??καποια αλλη καινουργια λειτουργια εχει???απο θεματα πως παει..απο οτι ξερω σου εμφανιζει νεα απο τα social networking site που εισαι μελος και εχεις περασει στον λογαριασμο σου...πες αμα εχει κανα καινουργιο χαρακτηριστικο..ειδα οτι δεν εχει βγει για ΧΡ... Edited October 17, 2010 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Για να δπυμε,τωρα το κατεβαζω και γω Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Εγώ που μπήκα απο winxp δεν μπορούσα να κατεβάσω την καινούργια έκδοση wlm 2011.Μου έλεγε μόνο σε win7 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Ωραίος φαίνεται. Επιτέλους έβαλαν σε καρτέλες τα παράθυρα. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7cQmeRx1PrA&feature=related]YouTube - Windows Live Messenger 2011 mit HD Video Chat[/ame] Θα περιμένω λίγο ακόμα να βγει plus για τον messenger και μετά θα τον περάσω. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το εξής. Όταν θα πατάμε δεξί κλικ κάτω στο εικονίδιο του msn ποιες επαφές θα δείχνει? Αυτές που συνομιλούμε? Αυτές που είναι online? Όλες τις επαφές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Οταν θα βγει σε portable έκδοση θα ξαναβάλω MSN. Μέχρι τότε Pidgin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 ειναι πολυ πολυπλοκο ρε παιδια...σιγουρα δεν βγαινει για xp..εγω το κατεβασα παντως το setup...φιλε σου διχνει τις επαφες που εχεις στα favourites Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Μήπως ξέρει κανείς πως να βάλω ψευδώνυμο σ'αυτή την έκδοση ;;; Με εμφανίζει με το ονοματεπώνυμό μου (bug από την beta έκδοση και δυστυχώς μεταφέρθηκε και στην full). Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Μήπως ξέρει κανείς πως να βάλω ψευδώνυμο σ'αυτή την έκδοση ;;; Με εμφανίζει με το ονοματεπώνυμό μου (bug από την beta έκδοση και δυστυχώς μεταφέρθηκε και στην full). φιλε ενας φιλος αναφερθηκε πανω οτι δεν αλλαζει...μονο πρεπει να αλλαξεις το ονομα του προφιλ για να σου αλλαξει το ονομα... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Εγώ που μπήκα απο winxp δεν μπορούσα να κατεβάσω την καινούργια έκδοση wlm 2011.Μου έλεγε μόνο σε win7 . Το Windows Live Essentials 2011 ΔΕΝ δουλευει σε Windows XP. Μήπως ξέρει κανείς πως να βάλω ψευδώνυμο σ'αυτή την έκδοση ;;; Με εμφανίζει με το ονοματεπώνυμό μου (bug από την beta έκδοση και δυστυχώς μεταφέρθηκε και στην full). Πρεπει να αλλαξεις ονομα και στο profile σου. Οτι εχεις βαλει εκει το ιδιο ονομα εμφανιζεται και στον messenger σου. Παντως bug, με την πραγματικη σημασια της λεξης δεν ειναι. Απλως αυτη την πολιτικη αποφασισε να ακολουθησει η Micro$oft μας!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Το Windows Live Essentials 2011 ΔΕΝ δουλευει σε Windows XP. Πρεπει να αλλαξεις ονομα και στο profile σου. Οτι εχεις βαλει εκει το ιδιο ονομα εμφανιζεται και στον messenger σου. Παντως bug, με την πραγματικη σημασια της λεξης δεν ειναι. Απλως αυτη την πολιτικη αποφασισε να ακολουθησει η Micro$oft μας!! αυτο που δεν ειναι καλο ειναι οτι δεν βγαινει για XP Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Τελικά μετά από διάφορα βίντεο που είδα στο youtube.. το κατέβασα και το εγκατέστησα. Πρώτες εντυπώσεις θετικές! Στα μείον.. εκτός ότι δεν υπάρχει πλέον η επιλογή nick name (από τον λογαριασμό δεν μπορείς να βάλεις ότι χαρακτήρες θες) είναι και το ότι δεν υπάρχει αποκλεισμός επαφών. Επίσης σε μένα δεν υπάρχει η επιλογή video message. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 αυτο που δεν ειναι καλο ειναι οτι δεν βγαινει για XP Εεε καλως ή κακως πιστευω πως ειναι καιρος να αναβαθμισουμε το λειτουργικο μας. Τα XP πεθαναν, οσο φιλικα και αν ηταν για τους περισσοτερους. ;) Τελικά μετά από διάφορα βίντεο που είδα στο youtube.. το κατέβασα και το εγκατέστησα. Πρώτες εντυπώσεις θετικές! Στα μείον.. εκτός ότι δεν υπάρχει πλέον η επιλογή nick name (από τον λογαριασμό δεν μπορείς να βάλεις ότι χαρακτήρες θες) είναι και το ότι δεν υπάρχει αποκλεισμός επαφών. Επίσης σε μένα δεν υπάρχει η επιλογή video message. Αποκλεισμος επαφων δεν υπαρχει γιατι υπαρχει η κατ' επιλογη offline λειτουργια που εχει ακριβως την ιδια λογικη. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Τελικά μετά από διάφορα βίντεο που είδα στο youtube.. το κατέβασα και το εγκατέστησα. Πρώτες εντυπώσεις θετικές! Στα μείον.. εκτός ότι δεν υπάρχει πλέον η επιλογή nick name (από τον λογαριασμό δεν μπορείς να βάλεις ότι χαρακτήρες θες) είναι και το ότι δεν υπάρχει αποκλεισμός επαφών. Επίσης σε μένα δεν υπάρχει η επιλογή video message. για τον αποκλεισμο πρωτη φορα το ακουω..ενταξει ομως τα netbook εχουν xp...εμενα με αφησε να κατεβασω το setup..δεν ξερω αν μπορω να το εγκαταστησω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) Είχα κάποια άτομα μπλοκαρισμένα, αλλά όταν πέρασα αυτή την έκδοση δεν υπήρχαν μπλοκαρισμένα άτομα. Μόνο επιλογή διαγραφή μου βγάζει. Σύνδεσα το facebook με το msn και μου έχει βγάλει τις επαφές και στο msn! Ακόμα και εκεί μπορώ να επιλέξω για το ποιοι να με βλέπουν online/offline. Βέβαια δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής κατάστασης για όλες τις επαφές του fb. Σχετικά με τις ενημερώσεις, ενώ έχω επιλέξει να μην μου εμφανίζει ενημερώσεις για ένα συγκεκριμένο άτομο.. αυτό συνεχίζει να μου τις δείχνει. edit: Το chat του fb δεν λειτουργεί σωστά στο msn. Επίσης αυτή η έκδοση δεν είναι συμβατή με παλιότερη έκδοση? Πήγε ένας φίλος μου να μου στείλει μία φωτογραφία, και δεν γινόταν. Του έγραφε ότι ίσως χρησιμοποιώ παλιότερη έκδοση! Edited October 18, 2010 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Είχα κάποια άτομα μπλοκαρισμένα, αλλά όταν πέρασα αυτή την έκδοση δεν υπήρχαν μπλοκαρισμένα άτομα. Μόνο επιλογή διαγραφή μου βγάζει. Σύνδεσα το facebook με το msn και μου έχει βγάλει τις επαφές και στο msn! Ακόμα και εκεί μπορώ να επιλέξω για το ποιοι να με βλέπουν online/offline. Βέβαια δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής κατάστασης για όλες τις επαφές του fb. Σχετικά με τις ενημερώσεις, ενώ έχω επιλέξει να μην μου εμφανίζει ενημερώσεις για ένα συγκεκριμένο άτομο.. αυτό συνεχίζει να μου τις δείχνει. εχει πολλα νεα χαρακτηριστικα οπως η κοινη χρηση φωτογραφιων..μπορεις να βγαλεις φωτογραφιες απο το pc να μας διξεις? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 εχει πολλα νεα χαρακτηριστικα οπως η κοινη χρηση φωτογραφιων..μπορεις να βγαλεις φωτογραφιες απο το pc να μας διξεις? Έχει πολλά βίντεο στο youtube που δείχνουν τις περισσότερες λειτουργίες του. Αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο πες μου να κάνω ένα print screen να το ανεβάσω. Κοινή χρήση φωτογραφιών κάνεις από εκεί που επιλέγεις να δημοσιεύσεις ένα μήνυμα. Επίσης αν βάλεις μία διεύθυνση βίντεο, δεν δείχνει ολόκληρη την διεύθυνση αλλά ένα εικονίδιο βίντεο. Ένας φίλος μου που έχει την προηγούμενη έκδοση, δοκίμασε να μου στείλει μία εικόνα αλλά δεν γινόταν. Του έβγαλε μήνυμα ότι ίσως χρησιμοποιώ παλιά έκδοση! Εγώ που δοκίμασα, την έστειλε κανονικά. Επίσης με βλέπουν με το όνομα που είχα ορίσει στην προηγούμενη έκδοση του μσν και όχι με το όνομα που έχω στον λογαριασμό. Γενικώς υπάρχουν κάποια μπερδέματα.. ελπίζω να διορθωθούν σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Έχει πολλά βίντεο στο youtube που δείχνουν τις περισσότερες λειτουργίες του. Αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο πες μου να κάνω ένα print screen να το ανεβάσω. Κοινή χρήση φωτογραφιών κάνεις από εκεί που επιλέγεις να δημοσιεύσεις ένα μήνυμα. Επίσης αν βάλεις μία διεύθυνση βίντεο, δεν δείχνει ολόκληρη την διεύθυνση αλλά ένα εικονίδιο βίντεο. Ένας φίλος μου που έχει την προηγούμενη έκδοση, δοκίμασε να μου στείλει μία εικόνα αλλά δεν γινόταν. Του έβγαλε μήνυμα ότι ίσως χρησιμοποιώ παλιά έκδοση! Εγώ που δοκίμασα, την έστειλε κανονικά. Επίσης με βλέπουν με το όνομα που είχα ορίσει στην προηγούμενη έκδοση του μσν και όχι με το όνομα που έχω στον λογαριασμό. Γενικώς υπάρχουν κάποια μπερδέματα.. ελπίζω να διορθωθούν σύντομα. αρα μπορεις να κρατησεις το παλιο nickname σου...αν μπορεις ανεβασε φωτο απο την αρχικη σελιδα του μσν...δηλαδη τα λινκ που μου στελνουν απο youtube τα βγαζει σαν βιντεο...μπορεις να το δεις και μεσα στην συνομιλια???κοινη χρηση πως γινεται...εμφανιση?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Τελευταία έχουν αρχίσει να με σπαμάρουν και στο MSN. Πώς γίνεται να μου μιλήσει κάποιος που δεν τον έχω στις επαφές μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 αρα μπορεις να κρατησεις το παλιο nickname σου...αν μπορεις ανεβασε φωτο απο την αρχικη σελιδα του μσν...δηλαδη τα λινκ που μου στελνουν απο youtube τα βγαζει σαν βιντεο...μπορεις να το δεις και μεσα στην συνομιλια???κοινη χρηση πως γινεται...εμφανιση?? Κατά κάποιο τρόπο ναι.. το έχει κρατήσει το nickname. Αλλά σε μένα δείχνει ότι έχω το όνομα που έχω δηλώσει στον λογαριασμό μου και όχι αυτό που χρησιμοποιούσα στο μσν. Επίσης εγώ βλέπω όλες μου τις επαφές με τα ονόματα των λογαριασμών και όχι με τα nicknames τους. Τα βίντεο δεν τα εμφανίζει μέσα στην συνομιλία. Ωστόσο αν στείλεις ένα λινκ το οποίο περιλαμβάνει μόνο εικόνα, θα εμφανίσει την εικόνα στην συνομιλία. Κοινή χρήση κάνεις από εκεί που δημοσιεύεις μήνυμα. Βέβαια τρώει κόλλημα καμιά φορά και δεν μπορείς να το επιλέξεις ώστε να γράψεις κάτι. Γενικώς έχει διάφορα bugs. Πχ κάποια πράγματα δεν τα εμφανίζει σωστά.. μισά κουμπιά αποθήκευσης κλπ. Όταν ανοίγω την πλήρη προβολή του msn (εικόνα 3) μου δείχνει ενημερώσεις από facebook και msn. Εγώ επέλεξα να συνδέσω το facebook στο msn.. Φαντάζομαι ότι όταν κάποιος κάνει κοινή χρήση πχ ενός βίντεο, αυτό θα εμφανίζεται στις ενημερώσεις. Έβαλα 2 άτομα να δημοσιεύσουν από 1 βίντεο, αλλά δεν το εμφάνισε. Ίσως επειδή έχουν ακόμα την παλιά έκδοση. Χθες το βράδυ δοκίμασα την βιντεοκλήση. Επιτέλους μπορούμε να ρυθμίζουμε το μέγεθος του βίντεο όσο θέλουμε!! Βέβαια θα ήθελα να μπορώ να ρυθμίζω και την εικόνα που βλέπω εμένα.. ;) Η αλήθεια είναι δεν το έψαξα και πολύ, πάντως δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα με την βιντεοκλήση. Ένα άλλο που δεν μου άρεσε.. Το έχω ρυθμισμένο να ανοίγει το παράθυρο του msn όταν ανοίγω τον υπολογιστή. Αλλά, όταν ανοίγω τον υπολογιστή, ενώ δείχνει ότι έχει ανοίξει το msn από το εικονίδιο στην γραμμή εργασιών, δεν μου ανοίγει αυτόματα και το παράθυρο. Σαν να βρίσκεται σε ελαχιστοποίηση. Επίσης ενώ πατάω να συνδεθώ μου βγάζει τη λίστα με τις επαφές σε ελαχιστοποίηση! Αυτό συμβαίνει μόνο την πρώτη φορά που θα συνδεθώ στο msn. Δηλαδή αν συνδεθώ, το κλείσω και ξανασυνδεθώ τότε θα μου ανοίξει κανονικά τις επαφές. Αν είναι έτσι η τελικά έκδοση, η beta πώς ήταν? Πάντως, παρόλο που υπάρχουν 2-3 σημαντικές ελλείψεις και αρκετός ο κόσμος το κράζει, είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. :) http://i51.tinypic.com/2uft2kk_th.jpg http://i53.tinypic.com/2pzyav7_th.jpg http://i53.tinypic.com/2s690r7_th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 εγω δηλαδη που εχω gmail διοτι το hotmail με κουρασε και πλεον εχω μεταφερει ολες μου τις επαφες εκει?δεν εχω τη δυνατοτητα με το facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts