arfi-gorgona Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Πω πω αυτο κανει και σε μενα και νομιζα οτι τα εχει παιξει το PC,με πεταει εξω ολη την ωρα...αρα ειναι το msn και οχι το PC μου.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Εγώ πάντως που εξακολουθώ να έχω την έκδοση 8,1 δεν έχω τέτοιου είδους προβλήματα. Επίσης έχω μια απορία.. Στην τελευταία έκδοση έχει μια επιλογή που βλέπεις ποιοι σε έχουν στο msn τους και έτσι μπορείς να δεις ποιοι σε έχουν σβήσει. Στην 8,1 υπάρχει κάποιος τρόπος να το δεις? Ή έστω μέσω της σελίδας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Πω πω αυτο κανει και σε μενα και νομιζα οτι τα εχει παιξει το PC,με πεταει εξω ολη την ωρα...αρα ειναι το msn και οχι το PC μου.. Μην ειμαστε παντα τοσο απολυτοι. Ενταξει το msn messenger εχει τα προβληματα του αλλα δεν σημαινει οτι για τυχον "επιπλοκες" του παντα ειναι θεμα της εφαρμογης. Καλο ειναι να τσεκαρετε και να καθαριζετε τους υπολογιστες σας για διαφορα "διαολια" που μπορει να εχουν μπει μεσα και δεν το εχετε παρει χαμπαρι και αρχιζουν το παρτυ. Απλως ο messenger ειναι κατι που χρησιμοποιουμε πολυ πιο συχνα απο αλλες εφαρμογες και βλεπουμε μονο σε αυτον τα "προβληματα". :) Ενα τακτικο scan στον υπολογιστη και λιγη προσοχη με τις επαφες (add, συνομιλια, ανοιγμα links, κλπ ) μονο καλο θα κανουν και θα περιορισουν τα προβληματα. :!: :) Εγώ πάντως που εξακολουθώ να έχω την έκδοση 8,1 δεν έχω τέτοιου είδους προβλήματα. Επίσης έχω μια απορία.. Στην τελευταία έκδοση έχει μια επιλογή που βλέπεις ποιοι σε έχουν στο msn τους και έτσι μπορείς να δεις ποιοι σε έχουν σβήσει. Στην 8,1 υπάρχει κάποιος τρόπος να το δεις? Ή έστω μέσω της σελίδας? Εργαλεια --> Επιλογες --> Εμπιστευτικοτητα και αμα ψαξεις καπου πρεπει να λεει "Δειτε ποιοι σας εχουν προσθεσει στην λιστα επαφων τους" πατα Προβολη και θα δεις. Αν εχεις προσθεσει και την εφαρμογη του messenger plus το βλεπεις και απο εκει. ;) Μακρια απο τα διαφορα sites που κανουν αυτη τη δουλεια!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Εργαλεια --> Επιλογες --> Εμπιστευτικοτητα και αμα ψαξεις καπου πρεπει να λεει "Δειτε ποιοι σας εχουν προσθεσει στην λιστα επαφων τους" πατα Προβολη και θα δεις. Αν εχεις προσθεσει και την εφαρμογη του messenger plus το βλεπεις και απο εκει. ;) Μακρια απο τα διαφορα sites που κανουν αυτη τη δουλεια!!! Ευχαριστώ! Αυτό από το plus είναι πιο βολικό.. αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ έμπιστο.. Έχω έναν φίλο που τελευταία φορά είχαμε μιλήσει πριν 3-4 μέρες και δεν παίζει να με έχει σβήσει από το msn του. Κι όμως δείχνει οτι δεν με έχει στην λίστα του. Επίσης πριν κανα μήνα είχα φτιάξει στην μάνα μου msn.. το οποίο μια φορά το χρησιμοποίησε! Και δείχνει οτι δεν με έχει στην λίστα της.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Ευχαριστώ! Αυτό από το plus είναι πιο βολικό.. αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ έμπιστο.. Έχω έναν φίλο που τελευταία φορά είχαμε μιλήσει πριν 3-4 μέρες και δεν παίζει να με έχει σβήσει από το msn του. Κι όμως δείχνει οτι δεν με έχει στην λίστα του. Επίσης πριν κανα μήνα είχα φτιάξει στην μάνα μου msn.. το οποίο μια φορά το χρησιμοποίησε! Και δείχνει οτι δεν με έχει στην λίστα της.. Ποιο απο τα δυο δεν ειναι εμπιστο?? Του plus ή της επιλογης μεσα απο τον messenger? Γενικα παντως δεν εχει ακουστει ποτε κατι τετοιο!! ;) Παιζει να σε εχει σβησει κατα λαθος ποτε δεν ξερεις... συμβαινει καμια φορα!! Μπορει να σε εχει σβησει και εσυ να τον βλεπεις ποτε μπαινει ενω εκεινος οχι και αν δεν σου εχει κανει και block φυσιολογικο ειναι να μιλατε κιολας!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Tελειωνει η εγκατασταση κ μολις παει να τρεξει αυτοματα ακουγεται ο ηχος των windows οτι κατι δεν γινεται καλα..το "ντονγκ"(δεν ξερω αν εγινα σαφης) Kανεις απαντηση????? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Ποιο απο τα δυο δεν ειναι εμπιστο?? Του plus ή της επιλογης μεσα απο τον messenger? Γενικα παντως δεν εχει ακουστει ποτε κατι τετοιο!! ;) Παιζει να σε εχει σβησει κατα λαθος ποτε δεν ξερεις... συμβαινει καμια φορα!! Μπορει να σε εχει σβησει και εσυ να τον βλεπεις ποτε μπαινει ενω εκεινος οχι και αν δεν σου εχει κανει και block φυσιολογικο ειναι να μιλατε κιολας!! :) Και τα 2 τα ίδια δείχνουν.. Αν με είχε σβήσει δεν θα μπορούσε να μου μιλήσει αυτός πρώτος! Τις περισσότερες φορές συνδέεται ως offline και μου μιλάει πρώτος. Άντε να δεχτώ οτι με έσβησε... Για της μάνας μου το μσν πώς γίνεται να λέει οτι δεν με έχει στην λίστα της? Άνοιξα και τα 2 μσν συγχρόνως σε κατάσταση online.. έδειχνε κανονικά τις επαφές.. έκανα και μια τυπική συνομιλία.. και συνεχίζει να δείχνει οτι δεν υπάρχω στην λίστα της! Επίσης από της μάνας μου το μσν δείχνει οτι εγώ την έχω στην λίστα μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Και τα 2 τα ίδια δείχνουν.. Αν με είχε σβήσει δεν θα μπορούσε να μου μιλήσει αυτός πρώτος! Τις περισσότερες φορές συνδέεται ως offline και μου μιλάει πρώτος. Άντε να δεχτώ οτι με έσβησε... Για της μάνας μου το μσν πώς γίνεται να λέει οτι δεν με έχει στην λίστα της? Άνοιξα και τα 2 μσν συγχρόνως σε κατάσταση online.. έδειχνε κανονικά τις επαφές.. έκανα και μια τυπική συνομιλία.. και συνεχίζει να δείχνει οτι δεν υπάρχω στην λίστα της! Επίσης από της μάνας μου το μσν δείχνει οτι εγώ την έχω στην λίστα μου.. Ισως να φταει οτι εχεις την 8.1 version και παιζει εκει κανα θεμα!! Τουλαχιστον στην 8.5 δεν εχω παρατηρησει κανενα τετοιο προβλημα ουτε ουτε μεσα απο τις επιλογες του messenger ουτε απο του plus (και δεν μιλαω μονο για ενα συγκεκριμενο msn id αλλα για πολλα που εχω δοκιμασει)!!! Δοκιμασε την 8.5 ποτε δεν ξερεις!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Εγώ πάντως πέρασα την 8.1 για να δω αν έχω τα ίδια προβλήματα και μέχρι τώρα όλα οκ.. Λέτε να έφταιγε η 8.5 και η 9? Τι να πω..:worry: Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Εγώ πάντως πέρασα την 8.1 για να δω αν έχω τα ίδια προβλήματα και μέχρι τώρα όλα οκ.. Λέτε να έφταιγε η 8.5 και η 9? Τι να πω..:worry: Σε μερικές επαφές μου συμβαίνει τελείως το ανάποδο.Δηλαδή όσοι φίλοι μου έχουν την Έκδοση 2008 έχουν πρόβλημα ενώ όσοι έχουν την έκδοση 2009 δεν έχουν πρόβλημα.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 @fotisbasm Δες αυτή τη σελίδα της Microsoft μήπως και σε βοηθήσει.Ένα άλλο πρόβλημα που έχω εγώ εδώ και μέρες με το WLM είναι ότι δεν με ειδοποιεί για κάθε νέο email που μου έρχεται ή όταν κάποια επαφή μου εισέρχεται.Τι μπορώ να κάνω;:worry:.Επίσης ενώ η έκδοση του messenger μου είναι αγγλική αντί να μου βγάζει "Friends" μου βγάζει "Φίλοι" στις επαφές που έχω βάλει στους "Φίλους".Μισός ελληνικός και μισός αγγλικός ο messenger μου.:D:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Ένα άλλο πρόβλημα που έχω εγώ εδώ και μέρες με το WLM είναι ότι δεν με ειδοποιεί για κάθε νέο email που μου έρχεται ή όταν κάποια επαφή μου εισέρχεται.Τι μπορώ να κάνω;:worry: Πηγαινε Εργαλεια--> Επιλογες--> Ειδοποιησεις και δες αν ειναι τσεκαρισμενο εκει που λεει "Εμφανιση ειδοποιησης κατα την ληψη μηνυματων ηλεκτρονικου ταχυδρομιου" αν οχι τσεκαρε το!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Πηγαινε Εργαλεια--> Επιλογες--> Ειδοποιησεις και δες αν ειναι τσεκαρισμενο εκει που λεει "Εμφανιση ειδοποιησης κατα την ληψη μηνυματων ηλεκτρονικου ταχυδρομιου" αν οχι τσεκαρε το!! :) Όλα είναι τσεκαρισμένα :confused:.Το περίεργο είναι ότι μέχρι πριν από μια βδομάδα λειτουργούσαν όλα κανονικά αλλά τώρα δεν λειτουργούν :cry:.Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι:Αν η έκδοση 2009 είναι η πιο πρόσφατη γιατί όταν προσπάθησα να μπω στο messenger που ζήταγε να αναβαθμίσω το messenger μου;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Όλα είναι τσεκαρισμένα :confused:.Το περίεργο είναι ότι μέχρι πριν από μια βδομάδα λειτουργούσαν όλα κανονικά αλλά τώρα δεν λειτουργούν :cry:.Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι:Αν η έκδοση 2009 είναι η πιο πρόσφατη γιατί όταν προσπάθησα να μπω στο messenger που ζήταγε να αναβαθμίσω το messenger μου;:confused: Η πιο προσφατη ειναι αλλα παντα γινονται updates αν σκεφτεις οτι ειναι και νεα φυσικο ειναι να σου το ζηταει αρχιζουν και "κλεινουν" (καλα εδω γελαμε :lol: ) τις τρυπες και τα προβληματα του messenger!! Καλο ειναι να κανεις τα updates που σου λεει και εφοσον ειναι απο την Micro$oft!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 καλημερα και καλο μηνα. μπορειτε να μπειτε στο msn?? απο χθες προσπαθω να μπω αλλα ματαια.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 καλημερα και καλο μηνα. μπορειτε να μπειτε στο msn?? απο χθες προσπαθω να μπω αλλα ματαια.:worry: Καλό μήνα.Ναι,εγώ μπορώ να μπω στο MSN.Και χθες μπορούσα και σήμερα μπορώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Kαι γω μπαινω κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Παιδιά, ενώ μέχρι πριν λίγο έμπαινα κανονικά στο Windows Live Messenger με το gmail account μου.... τώρα όμως που εγκατέστησα το Windows Live Messenger 2009 , βάζω το e-mail μου (gmail) και το password και μπαίνει κανονικά οκ.. Δεν μου εμφανίζει όμως ΚΑΜΙΑ από τις επαφές που είχα πριν κάνω εγκατάσταση την νέας version... Ξέρει κανείς τι να κάνω? Όταν μπαίνω από άλλο pc με την παλιά version, μου εμφανίζει πάντως κανονικά όλες τις επαφές που είχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 wtf?? εβαλα μετα απο format το msn 2009 τα SweetIM και το livePlus! Σημερα και στο ξαφνικο δεν εμφανιζεται η μπαρα των SweetIM ενω τα δεχομαι κανονικα. Ουτε restart επιασε ουτε reinstall των emoticons.. Επαθε κανεις το ιδιο? Καμμια ιδεα? Δεν μπορω να τα εμφανισω με τιποτα.. :( Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 wtf?? εβαλα μετα απο format το msn 2009 τα SweetIM και το livePlus! Σημερα και στο ξαφνικο δεν εμφανιζεται η μπαρα των SweetIM ενω τα δεχομαι κανονικα. Ουτε restart επιασε ουτε reinstall των emoticons.. Επαθε κανεις το ιδιο? Καμμια ιδεα? Δεν μπορω να τα εμφανισω με τιποτα.. :( Και εμένα μου είχε συμβεί αυτό αλλά σε εμένα έγινε γιατί το είχα εγκαταστήσει από 2ο λογαριασμό και όπως ήταν λογικό στον 1ο δεν υπήρχε.Έτσι το ξαναεγκατέστησα από την αρχή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 να ρωτήσω υπάρχει από κάπου full install αρχείο...για να το κατεβάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 να ρωτήσω υπάρχει από κάπου full install αρχείο...για να το κατεβάσω? αυτο ψαχνεις http://rapidshare.com/files/138568468/WindowsLiveMessenger8.5-English_premiered-by-www.mess.be.zip 100% καθαρή, link provided από το mess.be Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Έκτος από λογαριασμούς hotmail και windowslive ποιους άλλους λογαριασμούς μπορούμε να βάλουμε στο windows live messenger ωστε να κανουμε chat μαζι τους; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Έκτος από λογαριασμούς hotmail και windowslive ποιους άλλους λογαριασμούς μπορούμε να βάλουμε στο windows live messenger ωστε να κανουμε chat μαζι τους; Με οποιονδηποτε λογαριαμσο (yahoo, gmail κλπ) αρκει η αλλη επαφη να χρησιμοποιει την εφαρμογη του Msn Messenger και να εχει δηλωσει οτι θα χρησιμοποιει διαφορετικο λογαριασμο εισοδου αντι για hotmail ή windowslive! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Στο messenger 8 γινεται να βαλουμε εικονα(οχι φοντου) μορφης GIF και να κινηται??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts