JiKL Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Να πω κ εγω το προβλημα μου... Εχω συνεχεις αποσυνδεσεις στο wml 8.5 (windows xp + linksys wag200g με ασυρματο συνδεση)... Οταν λεω συνεχεις μπορει να ειναι ανα 2 λεπτα αμα κανω video conference μεχρι να μην εχει κανει για αρκετες ωρες...Επισης πολυ συχνα σε μενα δεν δειχνει οτι εχει αποσυνδεθει και ξανασυνδεθει αλλα στις επαφες μου το δειχνει...Επισης αρκετες φορες παιρνω μηνυματα σαν να ημουν Offline οταν τα εστειλαν οι αλλοι χωρις να εχω βγει εγω offline (αυτο παει μαζι με το προηγουμενο...) Επισης παλιοτερα που ειχα δοκιμασει κ με αλλο router(και ενσυρματα παλι τα ιδια)... Δεν θυμαμαι τι ειχε γινει οταν ειχα δοκιμασει με απλο usb modem... Επισης απο το αλλο μου pc στο ιδιο σπιτι(και σε ξενα σπιτια) δεν υπαρχει προβλημα..εχω δοκιμασει κ με αλλες εκδοσεις wml το ιδιο... Τιιιιιιιιιιιι λετε??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Σήμερα ενώ ήμουν συνδεδεμένος στο μσν με κατάσταση offline, σε μια φάση με πετάει και μου εμφανίζει μήνυμα οτι έχω συνδεθεί σε άλλο μσν.. :mad: και δεν μπορούσα να ξαναμπώ. Τον κωδικό μου δεν τον έχω δώσει σε κανέναν. Τις τελευταίες μέρες είχα μπει 3-4 φορές απο ίντερνετ καφε, αλλά είχα επιλέξει να μην αποθηκευτούν τα στοιχεία μου.. Τελικά δοκίμασα να μπω απο το κινητό, συνδέθηκε κανονικά και μετά μπόρεσα και πάλι να μπω απο το πσ. Μήπως κυκλοφορεί κανένας καινούργιος ιος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ενω εχτες δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με το μσν,σημερα δεν ειχα δυνατοτητα για βιντεο κληση... με απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση του wli λυθηκε.... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Ανοίγει κανονικά το MSN τώρα ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Πάλι γ@μιούνται οι servers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Μέχρι πριν λίγο υπήρχε πρόβλημα. Τώρα μπαίνω αλλά δεν δείχνει καμία επαφή μου on-line και με πετάει που και που. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Εχθες σε συννομιλια μετα απο καποια ωρα ο αλλος δεν με ακουγε ενω εγω τον ακουγα κανονικα.Με επανακληση λυνοταν το προβλημα αλλα καθε λιγο και λιγακι επρεπε να γινεται αυτη η δουλεια.Σημερα δεν μπαινε καθολου,βγαζει σφαλμα μονο μια φορα συνδεθηκε κατα τις 2 παρα,μετα τιποτα :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Λέτε να ετοιμάζονται οι σέρβερς για το Live Messenger 9 ? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Λέτε να ετοιμάζονται οι σέρβερς για το Live Messenger 9 ? Ναι φοράνε τα καλά τους:p Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 εγώ πριν λίγο που δοκίμασα μπήκε κανονικά! ο αδερφός μου μου λέει ότι απ το πρωί δεν μπορεί να μπει (απ τον ίδιο υπολογιστή), και του λέει κωδικός σφάλματος: 81000314 Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Ούτε εμένα με βάζει... εδώ και 2-3 ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 και εμένα δε μ'έβαζε αλλά μόλις τώρα μπήκα :) Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Κι εγώ μόλις τώρα μπήκα μετά από πόσες ώρες... αλλά δεν είναι κανένας online! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ενω εχτες δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με το μσν,σημερα δεν ειχα δυνατοτητα για βιντεο κληση... με απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση του wli λυθηκε.... Βιντεοκλήση μέσω wlm ούτε στον εχθρό μου. Πλέον cyber μόνο μέσω skype. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Βιντεοκλήση μέσω wlm ούτε στον εχθρό μου. Πλέον cyber μόνο μέσω skype. Δεν έχω δοκιμάσει το skype, αλλά γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Δεν έχω δοκιμάσει το skype, αλλά γιατί; Γιατί πέραν της καλύτερης ποιότητας και της δυνατότητας συνδιάσκεψης (παρτούζας), δεν χρειάζεται να προσεύχεσαι για να συνδεθεί. Απλά συνδέεται. Με την 1η. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Γιατί πέραν της καλύτερης ποιότητας και της δυνατότητας συνδιάσκεψης (παρτούζας), δεν χρειάζεται να προσεύχεσαι για να συνδεθεί. Απλά συνδέεται. Με την 1η. +1. Συνομιλία και βιντεόκληση μόνο μέσω Skype. Msn μόνο για text messaging (για τον χαβαλέ των emoticons :p). Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Αν και το θέμα αφορά την 8 σειρά να ρωτήσω... wlm 9 beta 1 Κάθε φορά που εισέρχομαι δεν φορτώνει τις εικόνες αυτών που είναι online αλλά πρέπει να ανοίξω παράθυρο συνομιλίας για να φανούν. Καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Αν και το θέμα αφορά την 8 σειρά να ρωτήσω... wlm 9 beta 1 Κάθε φορά που εισέρχομαι δεν φορτώνει τις εικόνες αυτών που είναι online αλλά πρέπει να ανοίξω παράθυρο συνομιλίας για να φανούν. Καμια ιδέα? Στην beta 1 μου το έκανε και μένα και ήταν από τους λόγους που το σουτάρισα. Γιατί δε βάζεις την beta 2 ? (δεν την έχω δοκιμάσει) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Στην beta 1 μου το έκανε και μένα και ήταν από τους λόγους που το σουτάρισα. Γιατί δε βάζεις την beta 2 ? (δεν την έχω δοκιμάσει) Ο Bayern7 συνιστά beta 1. (29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν skip) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Ο Bayern7 συνιστά beta 1. (29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν skip) :p Καλά κι εσύ ακούς τον Bayern7??? Θα πας μπροστά :p Όσο κι αν δε μας αρέσουν οι αλλαγές στον beta 2, για όσους θα βάλουν τον τελικό 9 είναι αναπόφευκτες... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Καλά κι εσύ ακούς τον Bayern7??? Θα πας μπροστά :p Όσο κι αν δε μας αρέσουν οι αλλαγές στον beta 2, για όσους θα βάλουν τον τελικό 9 είναι αναπόφευκτες... Ο λόγος του,προσευχή στα χείλη μου. :lol::lol: Τέσπα βάζω beta 2 να δούμε αν θα λυθεί το πρόβλημα και επανέρχομαι με edit EDIT : Το πρόβλημα λύθηκε στην beta 2.Έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά.Άντε να την συνηθίσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Η version 8.5 είναι κάτι πρόσφατο? Πόσο καιρό έχει που βγήκε? Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Η version 8.1 είναι κάτι πρόσφατο? Πόσο καιρό έχει που βγήκε? Τελευταία stable είναι η 8.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Το κοίταξα και είδα ότι η 8.5 είναι η stable. Thanks anyway! Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts