soublaki-3 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Και πόσο κοστίζει αυτό το μαραφέτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Το multirama το έχει 11 ευρώ (προσφορά κι όλας! :p ). Αλλά και στο ίντερνετ αν κοιτάξεις πάνω κάτω τόσο έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Πώς ακριβώς το λένε αυτό το πράγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 i-Buddy ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Στο ebay που έριξα μια ματιά είναι πιο ακριβό από τα Multirama. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 το έχει ένας φίλος μου & μου πρότεινε να το δοκιμάσω αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Μπορεί κάποιος να μας πει αν είναι συμβατό με Pidgin Portable; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 παιδια υπαρχει καποιος δοκιμασμενος τροπος για να μεταφερω τις επαφες μου απο το 1 mail στο αλλο?εκανα εξαγωγη κ εισαγωγη επαφων μεσα απο το wlm αλλα δε πηγαν σε ολες τις επαφες προσκλησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 (edited) Παρήγγειλα το ibuddy από ebay, μαζί με έξοδα αποστολής βγαίνει στα 12€. Update: Μήπως έχει κανένας το παρακάτω gadget να μας πει αν λειτουργεί με την τελευταία έκδοση μσν και με windows 7? :p Δεν είναι συμβατό με Windows 7. Αν εχει βρει κάποιος τρόπο να το δουλέψει ας ενημερώσει. Edited September 11, 2010 by thief Συνεχόμενα μηνύματα - μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 καλησπερα.εχω το εξης προβλημα.οταν πχ καποιος μου στειλει ενα διαφημιστικο (απο moultiramma πχ) κ παω να το ανοιξω, βγαινει ενα εικονιδιο κ μου λεει οτι η εφαρμογη δεν βρεθηκε!πιο παλια δεν ειχα αυτο το προβλημα.μηπως μπορειτε να με βοηθησετε;εαν κατεβασω στα αγγλικα το msn ειναι ολα μια χαρα!!ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 τι αρχειο ειναι αυτο??που σου στελνει..στο chat εννοεις οτι γινεται?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 τι αρχειο ειναι αυτο??που σου στελνει..στο chat εννοεις οτι γινεται?? ναι φιλε μου.τα αρχεια αυτα ειναι απο διαφορες διευθυνσεις. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 δηλαδη σε λινκ ερχονται αυτα τα αρχεια?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 δηλαδη σε λινκ ερχονται αυτα τα αρχεια?? Ναι. οταν μπαινω ομως στην αρχικη σελιδα μου στο windows live κ παω στα μυνηματα στα εισερχομενα, απο εκει μπορω να τα ανοιξω!παω στο link κ με μεταφερει!! ξερω εγω ειναι λιγο κουλο.ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 παιδια εδω κ 2 εβδομαδες εχω το εξης προβλημα.οταν καποιος μου στειλει ενα μυνημα κ παω στο link του,μου λεει ενα εικονιδιο οτι η εφαρμογη δεν βρεθηκε!ενω οταν ανοιγω την αρχικη σελιδα του windows live messenger,εκει ειναι ολα ενταξει.(μιλαω στα εισερχομενα).τι να επαθε;δεν ειχα τετοιο προβλημα ποτε!εχω τα windows 7.εκανα απεγκατασταση κ επαναεγκατασταση αλλα τα ιδια παλι.μια λυση εαν ειναι δυνατον;ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 παιδια εδω κ 2 εβδομαδες εχω το εξης προβλημα.οταν καποιος μου στειλει ενα μυνημα κ παω στο link του,μου λεει ενα εικονιδιο οτι η εφαρμογη δεν βρεθηκε!ενω οταν ανοιγω την αρχικη σελιδα του windows live messenger,εκει ειναι ολα ενταξει.(μιλαω στα εισερχομενα).τι να επαθε;δεν ειχα τετοιο προβλημα ποτε!εχω τα windows 7.εκανα απεγκατασταση κ επαναεγκατασταση αλλα τα ιδια παλι.μια λυση εαν ειναι δυνατον;ευχαριστω. Σου στελνει καποιος μεσω messenger ενα url link και πατας τον συνδεσμο να ανοιξει η σελιδα του browser και δεν μπορει? Ποια εφαρμογη δεν βρισκει?? Δες εργαλεια--> επιλογες--> ασφαλεια μηπως εχεις βαλει ξε/τσεκαρει καποια επιλογη. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 giorgos1966 θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις τις ίδιες ερωτήσεις σε διαφορετικά θέματα. Μία ερώτηση αρκεί, όποιος γνωρίζει θα απαντήσει. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Comfortablynumb Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Καλησπέρα! Πρίν από μια 15αριά μέρες , ένω απαντούσα στις ευχές για τα γενέθλια μου από τις επαφές μου στο Windows Live Messenger, άρχισαν να μου έρχονται ασταμάτητα invites από αμέτρητα email , περίπου 20 το δεπτερόλεπτο. Έκανα logout για να μην κολλήσει ο υπολογιστής. Όμως, όταν προσπάθησα να ξαναμπώ, κατάλαβα ότι το Hotmail είχε κάνει ban το email μου για λόγους προστασίας. Όμως τώρα, όταν προσπαθώ να ξαναμπώ στο MSN (windows live messenger) μου βγάζει ότι κάνω λάθος τον κωδικό , με όποιο mail και να μπώ. Τα pass ειναι σωστά και λειτουργούν στο hotmail.com . Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει? Δοκίμασα επανεγκατάσταση, κατέβασα και άλλες εκδόσεις , επίσημες και μη, και συνεχίζεται το ίδιο θέμα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Σου στελνει καποιος μεσω messenger ενα url link και πατας τον συνδεσμο να ανοιξει η σελιδα του browser και δεν μπορει? Ποια εφαρμογη δεν βρισκει?? Δες εργαλεια--> επιλογες--> ασφαλεια μηπως εχεις βαλει ξε/τσεκαρει καποια επιλογη. σωστα οπως το λες φιλε μου.οτι κ να μου στειλουν πχ απο facebook-multiramma,δεν τα ανοιγει τα link!! για το παρακατω ακριβως που θα παω να δω ; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 σωστα οπως το λες φιλε μου.οτι κ να μου στειλουν πχ απο facebook-multiramma,δεν τα ανοιγει τα link!! για το παρακατω ακριβως που θα παω να δω ; Σου ειπα απο τη γραμμη εργασιας του μενου πηγαινε εργαλεια--> επιλογες--> ασφαλεια και δες τι επιλογες εχει τικαρισμενες ή οχι. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Σου ειπα απο τη γραμμη εργασιας του μενου πηγαινε εργαλεια--> επιλογες--> ασφαλεια και δες τι επιλογες εχει τικαρισμενες ή οχι. ειναι ολα ενταξει. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Λοιπόν, χθες μου έκανε Update το Essentials το MSN στου 2011. Ε, από τότε με πετά ανά 2 λεπτά και δε με βάζει κ ο άλλος δε παίρνει τα μηνύματά μου. Τι σκατά συμβαίνει πάλι; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 εγω το κατεβασα,λειτουργει κανονικα,απλα δεν ειναι συμβατο ακομα ουτε messenger plus live ουτε messenger discovery..το σκεφτομαι να επιστρεψω στην προηγουμενη εκδοση μεχρι να βγουν τα updates... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Αν βρεις κάπου το install της προηγούμενης, PLEASE, στείλτο μου Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 την καινουρια εκδοση που την βρικες??? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts