zabou Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 καλησπερα! διαγραφω καποια επαφη χωρις να κανς μπλοκ!! στο μςν της 8α με βλεπει παλι?η οχι? Παράθεση Perpato sto dasos k akouw fidia..les na apoli8o......? AR@@@@A!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 καλησπερα! διαγραφω καποια επαφη χωρις να κανς μπλοκ!! στο μςν της 8α με βλεπει παλι?η οχι? Αμα δεν κανεις block την επαφη αλλα μονο διαγραφη, οταν θα κανεις εισοδο θα φαινεσαι κανονικα στις επαφες του αλλου ατομου. Εσυ εισαι αυτος που δεν θα βλεπει την αλλη επαφη. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zabou Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) και θα μπορεσει να μου μηλησει ε? και αν κανω μπλοκ το βλεπει? Edited March 5, 2010 by mcde Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms! Παράθεση Perpato sto dasos k akouw fidia..les na apoli8o......? AR@@@@A!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 κ θα μπορεσει να μ μηλησει ε? κ αν κανω μπλοκ το βλεπει? Θα σε «βλέπει» συνεχώς Offline. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 κ θα μπορεσει να μ μηλησει ε? κ αν κανω μπλοκ το βλεπει? Ναι θα μπορει να μιλησει κανονικα. Ναι αν κανεις block/delete μια επαφη μεσα απο τις επιλογες του messenger (αλλα και αλλων patch πχ plus) υπαρχει δυνατοτητα να δεις ποιες επαφες σε εχουν στη λιστα επαφων και ποιες οχι. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zabou Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 να σαι καλα φιλε για την βοηθεια!γεια Παράθεση Perpato sto dasos k akouw fidia..les na apoli8o......? AR@@@@A!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 θα ηθελα να αλλαξω email(hotmail) αλλα να διατηρηθουν οι επαφες που εχω...ποιος(δοκιμασμενος) τροπος ειναι πιο αποτελεσματικος και πρακτικος? ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 εχει βελτιωθει η ταχυτητα που μοιραζεσαι τις φωτογραφιες οταν τις πετας μεσα χυμα, η εμενα μου φαινεται?? πλεον η αποστολη ειναι σχεδον ακαριαια!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpeTina Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 (edited) Τα μηνύματα που πληκτρολογείτε εδώ παραδίδονται σε ένα κινητό τηλέφωνο ή σε μια συσκευή τηλεειδοποίησης. Η επαφή σας ενδέχεται να χρεώνεται για αυτή την υπηρεσία. Γεια! θελω βοηθεια στο εξης.ενας φιλος μου μπαινει στο μσν απο κινητο και οταν μπαινω εγω απο Η/Υ μου λεει αυτο απο πανω.Αυτο σημαινει οτι η χρεωση επιβαρυνει εμενα? δε θελω να μου ερθει ο λογαριασμος και να διαπιστωσω τιποτα τετοιο.αφου εγω μπαινω απο ΗΥ γιατι να χρεωθω? εν τω μεταξυ η εταιρια του εχει δωρεαν ιντερνετ για αυτο το διαστημα.και οι δυο ελλαδα ειμαστε.το '' ενδεχεται '' της μικροσοφτ δε με καλυπτει καθολου... Edited March 13, 2010 by mpeTina Παράθεση Ἡ άγάπη οὐδέποτε ἐκπίπτει. Αν βιάζεσαι να δεις τον κόσμο να γίνεται καλύτερος, άρχισε από τον εαυτό σου. Είναι ο συντομότερος δρόμος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Σημαίνει οτι κάθε μήνυμα που λαμβάνει μπορεί να το χρεωθεί η επαφή. Εσύ δεν χρεώνεσαι σε καμία περίπτωση. Αλλα αφού έχει δωρεάν internet η επαφή σου, ούτε αυτή χρεώνεται. Μην ανησυχείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpeTina Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 (edited) Σημαίνει οτι κάθε μήνυμα που λαμβάνει μπορεί να το χρεωθεί η επαφή. Εσύ δεν χρεώνεσαι σε καμία περίπτωση. Αλλα αφού έχει δωρεάν internet η επαφή σου, ούτε αυτή χρεώνεται. Μην ανησυχείς. αυτος εχει δωρεαν ιντερνετ. εγω εχω κανονικο με τηλ και παγιο.ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Edited March 14, 2010 by mpeTina Παράθεση Ἡ άγάπη οὐδέποτε ἐκπίπτει. Αν βιάζεσαι να δεις τον κόσμο να γίνεται καλύτερος, άρχισε από τον εαυτό σου. Είναι ο συντομότερος δρόμος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 ρε παιδια φιλαρακι αντιμετωπιζει ενα περιεργο "bug" με το Msn.. Οποτε κανει φορματ κ ξαναπερναει το msn δν μπορει να συνδεθει για κανα 3ημερο-4ημερο η συνδεεται μετα απο πολυ κοπο και επιμονη. Μετα απο μερικες μερες ομως ξεσκαλωνει κ ολα καλα. Αυτο το παθαινει με ολες τις εκδοσεις Msn και σε ολα τα windows (vista, 7) ????????? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 μπορω να μαθω αν καποιες απο τις επαφες μου με εκαναν block? επισης αν καποια επαφη με κανει block στο msn, mails μπορει να μου στελνει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 μπορω να μαθω αν καποιες απο τις επαφες μου με εκαναν block? επισης αν καποια επαφη με κανει block στο msn, mails μπορει να μου στελνει? ευχαριστω Οταν σου εχει κανει σκετο block (οχι και delete) δεν μπορεις να το δεις, μονο να το καταλαβεις απο μονος σου. Οσο για το αλλο και βεβαια μπορει να σου στειλει mail, οπως και να στειλεις εσυ! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 ωραια. και στην περιπτωση delete τι γινεται? μου ρχεται καποιο ειδοποιητικο mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 ωραια. και στην περιπτωση delete τι γινεται? μου ρχεται καποιο ειδοποιητικο mail? Ο κλασσικος τροπος ειναι: Μενου --> Εργαλεια --> Επιλογες --> Προστασια Προσωπικων Δεδομενων. Κατω απο τις λιστες αποδοχης και αποκλεισμου λεει Λιστα επαφων δειτε ποιοι σας εχουν προσθεσει στη λιστα επαφων τους, πατας Προβολη και βλεπεις. Αν εχεις εγκαταστησει την εφαρμογη plus: Messenger Plus Features --> Contact List Clean Up εκει δειχνει αν σε εχει ή οχι (Has You Yes/No) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 σε ευχαριστω πολυ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doritaa Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 kalispera , 8a borouse kapoios na mou pei , an ginetai na egatastiso winks sto msn kai an nai pos??? thanxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 kalispera , 8a borouse kapoios na mou pei , an ginetai na egatastiso winks sto msn kai an nai pos??? thanxx καταρχήν να γραφεις ελληνικά και όχι greeklish όπως όλοι μας ρίξε μια ματια εδώ ελπίζω να βοήθησα http://www.msn-winks.ws/ http://www.sherv.net/MSN-Winks.html http://www.wiggler.gr/2006/07/15/new-msn-messenger-winks/ ψάξε λίγο στο google και θα βρείς πολλά περισσότερα εγώ απλά έκανα ένα γρήγορο search και δεν ξέρω αν δουλεύουν όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grave Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτιση που μου εχει κινησει την περιεργεια κατεβασα το windows live messenger στο pc μου (την αγγλικη εκδοση) περασα και το msn plus ολα κανονικα μεχρι εδω μετα επειδη θελω να βγαλω διαφιμισεις κτλπ απο το msn βρηκα και κατεβασα το A-Patch για την εκδοση του msn μου,για να το εγκαταστησεις πρεπει να κλισεις τελειως το msn αυτο εκανα πηγα να το περασω στο msn και η μπαρα που γεμιζει (που σου διχνει οτι γινετε εγκατασταση) δεν ολοκληρωθηκε αλλα κολαγε σε ενα σημειο πατησα ακυρωση και παρ'ολα αυτα τις διαφημισεις και ολα τα αλλα τα εβγαλε κανονικα μονο που αλλαξε την γλωσσα στο msn απο αγγλικα που ηταν σε ελληνικα τι μπορει να φταιει?(A-Patch for Windows Live Messenger 9.0 Wave 3) αυτο το patch χρησιμοποιησα επισης η εκδοση του msn μου ειναι 14.0.8117.416 και παρατηρησα στο A-Patch που χρησημοποιησα στο "Compatibility"ειχε τον ιδιο κωδικο με την εκδοση που χρησημοποιω αλλα η διαφορα ηταν οτι εχει ενα "0" σε αυτο το σημειο 14.0.8117.(0)416 μηπως αυτο το A-Patch που χρησημοποιησα δεν λειτουργει στην εκδοση του msn που εχω? γι αυτο δεν ολοκληρωθηκε η εγκατασταση και κολλισε στο τελος? οπως και για την αλλαγη γλωσσας? εαν μπορει καποιος ας μου ξεκαθαρησει λιγο το τοπιο γιατι μου κανει εντυπωση ολο αυτο συγνωμη για το μεγαλο post.. Edited June 23, 2010 by grave Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 εκανα καινουργιο mail..αφου εκανα αποθηκευση των επαφων αμεσων μηνυματων απο το windows live messenger και μετα κατα τον ιδιο τροπο εκανα στο καινουργιο την εισαγωγη τους..αλλα ειμαι κανα 2ωρο και εχει παει μονο σε 3 ατομα προσκληση... και σε αλλους 3-4 εκανα εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Ίσως οι φίλοι σου που έστειλες τις προσκλήσεις να μην έχουν ανοίξει ακόμα το msn τους .Βέβαια παίζει να μην έχουν σταλεί , οπότε τσέκαρε το με τους φίλους σου που τους έχεις στείλει πρόσκληση και δεν σε έχουν κάνει φίλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grave Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 καποια απαντηση??:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Προς Grave: το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις το msn , να ενεργοποιήσεις το a-patch & μετά να ξαναενεργοποιήσεις το msn , αυτή τη λύση βρήκα πιο καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Έβαλα τον καινούργιο messenger και μπορώ να πω πως με έχει εντυπωσιάσει ευχάριστα, αλλά είναι ακόμα σε beta μορφή και δεν υπάρχει ασφαλής κρυπτογράφηση. Μπορείτε να τον κατεβάσετε από'δω. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts