Jump to content

Fujitsu Siemens Loox N520

VISION
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους

Ενδιαφέρομαι να πάρω ενα Loox N520 τό οποίο όμως μιλάει Γερμανικά.

Υπάρχει τρόπος να του περάσω την αγγλική;

Είμαι εντελώς άσχετως σε αυτά και οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη

Εψαξα σε παρακάτω thread αλλά δεν εβγαλα άκρη

Καλημέρα σε όλους

Ενδιαφέρομαι να πάρω ενα Loox N520 τό οποίο όμως μιλάει Γερμανικά.

Υπάρχει τρόπος να του περάσω την αγγλική;

Είμαι εντελώς άσχετως σε αυτά και οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη

Εψαξα σε παρακάτω thread αλλά δεν εβγαλα άκρη

δυστυχως δεν ειναι δυνατή η αλλαγή γλώσσας σε fujitsu siemens pda. ψαξε να βρεις αγγλικη εκδοση καλυτερα.

• 7 months later...

Geia sas, thelo na rotiso ti karta mnimis na valo se auti ti suskeui. Apla den ksero mexri ti xoritikotita mnimis sikonei kai den ksero tis taxutites ton mnimon.

Oso pio poli X einai i mnimi dld x80-x160 einai kai kalitero?

Kai peite mou gnomes gia mia kali megali kai grigori mnimi pou na mpainei sto parapano mixanima.

Thanks

Κοίταξε με μια κάρτα των 2GB θα είσαι άρχοντας.

Πάρε μία με ταχύτητα 80χ ~ 150χ . Μην πάρεις πιο γρήγορη γιατί τα PPC δεν έχουν γρήγορο reader.

• 10 months later...

Μετά από hard reset (χωρίς σημαντικό λόγο) ξεκινάει η διαδικασία κανονικά, κάνω allign την οθόνη και μετά από δυό επόμενες κάρτες επεξήγησης (πχ για το πως γίνεται copy-paste) φτάνει στο σημείο που δείχνει τι είναι τα pop-up menus και κολλάει!!!! Δεν βγάζει next για παρακάτω. Ξαναέκανα hard & soft reset άπειρες φορές αλλά δεν έγινε τίποτα. Έβγαλα την μπαταρία για 10 ώρες. Μέχρι και flash τη rom έκανα (ολοκληρώθηκε κανονικά) αλλά μετά τις αρχικές οθόνες, πάλι σταματάει στο ίδιο σημείο. Έχει κανείς καμιά ιδέα ή να το βάλω στο multi (....mulinex)???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μετά από hard reset (χωρίς σημαντικό λόγο) ξεκινάει η διαδικασία κανονικά, κάνω allign την οθόνη και μετά από δυό επόμενες κάρτες επεξήγησης (πχ για το πως γίνεται copy-paste) φτάνει στο σημείο που δείχνει τι είναι τα pop-up menus και κολλάει!!!! Δεν βγάζει next για παρακάτω. Ξαναέκανα hard & soft reset άπειρες φορές αλλά δεν έγινε τίποτα. Έβγαλα την μπαταρία για 10 ώρες. Μέχρι και flash τη rom έκανα (ολοκληρώθηκε κανονικά) αλλά μετά τις αρχικές οθόνες, πάλι σταματάει στο ίδιο σημείο. Έχει κανείς καμιά ιδέα ή να το βάλω στο multi (....mulinex)???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια σου φίλε john! Πιστεύω ότι η πιο σωστή λύση είναι να το πας εκεί που το αγόρασες και να το στείλουν στην αντιπροσωπεία... Αν φυσικά έχει ακόμα εγγύηση!.... Αλλιώς στείλε το με δική σου επιβάρυνση... Δεν ξέρω κατά πόσο θα φτιάξει απο μόνο του! Εγώ έχω το Pocket Loox N560 και ενώ δούλευε κανονικά έκλεισε από μπαταρία και μετά δεν ξαναάνοιξε ποτέ! Έβγαλα την μπαταρία, την ξανάβαλα, τη φόρτισα πολλές ώρες, δοκίμασα με hard reset, αλλά η συσκευή ήταν νεκρή! Δεν αντιδρούσε! Οπότε το ξαναπήγα για δεύτερη φορά στο κατάστημα αφού ισχύει η εγγύηση (Είχε ξαναπάει για το σήμα GPS)... Και τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει..... Αυτό βλέπω να κάνεις κ εσύ, υπομονή πάντως! ;)

Γεια σου φίλε john! Πιστεύω ότι η πιο σωστή λύση είναι να το πας εκεί που το αγόρασες και να το στείλουν στην αντιπροσωπεία... Αν φυσικά έχει ακόμα εγγύηση!.... Αλλιώς στείλε το με δική σου επιβάρυνση... Δεν ξέρω κατά πόσο θα φτιάξει απο μόνο του! Εγώ έχω το Pocket Loox N560 και ενώ δούλευε κανονικά έκλεισε από μπαταρία και μετά δεν ξαναάνοιξε ποτέ! Έβγαλα την μπαταρία, την ξανάβαλα, τη φόρτισα πολλές ώρες, δοκίμασα με hard reset, αλλά η συσκευή ήταν νεκρή! Δεν αντιδρούσε! Οπότε το ξαναπήγα για δεύτερη φορά στο κατάστημα αφού ισχύει η εγγύηση (Είχε ξαναπάει για το σήμα GPS)... Και τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει..... Αυτό βλέπω να κάνεις κ εσύ, υπομονή πάντως! ;)

Ευχαριστώ φίλε dimaki για το ενδιαφέρον. Σου εύχομαι καλή χρονιά και κουράγιο. Η μόνη λύση που βρήκα ήταν να περάσω τα WM6. To pda ξεκινάει κανονικά. Αν πάω να βάλω τα WM5 (από το επίσημο site της fuj-sie) έχω ξανά τα ίδια προβλήματα.

• 5 months later...

Ρε παιδιά ψάχνω μία SD μεγάλης χωρετικότητας για το Fujitsu Siemens N520 που έχω και βλέπω κάτι class 4 και SD4 και SD6 στα 4gb που ψάχνω και ότι είναι για SDHC συσκευές...

Τι γίνεται με ποιές απ αυτές είναι συμβατό το Loox μου?? Μήπως είναι μέχρι τα 2gb compatible που δεν έχουν τέτοιες "φανφαρες" οι κάρτες?? :p

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes

• Administrators
H syskevi sou den ypostirizei SDHC synepws den diabazei aftes tis kartes. Mono SD mporei poy ftanoun mexri 2GB. Endexomenws na doulevei se sena kapoio apo ta patchakia pou kykloforoun kai kanoun ti syskevi na ypostirizei SDHC alla de tha sou to synistousa. Mporei na exeis problimata statherotitas kai aksiopistias.

Modpic.gif

• 1 month later...

Εχω το Siemens Loox N520 με (αγορασμένο) Destinator 6.

Μέχρι πριν το καλοκαίρι δούλευε σπαθί. Έβρισκε 6-7 δορυφόρους και πήγαιναν όλα ρολόι! Το ανοίγω προχτές που θα πήγαινα ένα ταξιδάκι και έψαχνε για δορυφόρους απ΄την Αθήνα μέχρι την Τρίπολη.

Μετά την Σπάρτη φιλοτιμήθηκε και βρήκε σήμα αλλά το έχανε κάθε 1 λεπτό για λίγο.

Τις επόμενες 2 μέρες δούλευε "κάπως κανονικά". Έβρισκε 6-9 δορυφόρους αλλά κάθε μισό λεπτό έχανε το σήμα για 5 δευτ.

Από χτες πάλι για σήμα ούτε λόγος... Είμαι Αθήνα και είτε δε βρίσκει κανέναν είτε βρίσκει έναν δορυφόρο... Το έχω αφήσει και μία ώρα ανοιχτό μπας και φιλοτιμηθεί, αλλά τίποτα....

Τι μπορεί να είναι? Έχω και ένα ταξίδι στο εξωτερικό σε μιά βδομάδα και το χρειάζομαι οπωσδήποτε....

Τα siemens 1 ετός εγγύηση έχουν?

Έχει κανείς καμιά ιδέα με το τι μπορεί να συμβαίνει?

Καίγομαι γιατί το χρειάζομαι άμεσα το ρημάδι....

ειχα κι εγώ παρομοιο πρόβλημα αλλα απο την πρωτη μερα που το αγορασα. Μετα απο 2 φορές service στην σιεμενς (την μια για να μου φτιαξουν την κεραια και την δευτερη φορα να μου φτιαξουν το μικροφωνο που μου χαλάσαν στο 1ο σερβις) η κεραία εφτιαξε και λειτουργεί μια χαρα. Αγορασα και μια εξωτερική και ειμαι αρχοντας.

Απλα η ταλαιπωρία με το service κράτησε 1 μήνα.

[ f i l i p p o s ]