Jump to content

Samsung SGH-D900

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε εμενα ρε παιδια δεν ισχυει αυτο . το εχω απενεργοποιησει απο το κρυφο μενου , δουλευει κανονικα οταν στελνω η λαμβανω MMS και το βραδυ παντα το κλεινω το κινητο για λογους υγειας ! το πρωι που το ανοιγω δεν εμφανιζετε καθολου το εικονιδιο του GPRS , τι να πω , μηπως ειμαι κολοφ@ρδος?

Μήπως εξαρτάται από το δίκτυο που έχεις?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Cosmote εχω δεν ξερω εαν παιζει ρολο .

Οι ''άλλοι που έχουν πρόβλημα, ας μας πούν αν έουν και εκείνοι cosmo ή άλλο δίκτυο.

Πριν μερικές μέρες πήγα να στείλω σε μια φίλη ενα wallpaper που της άρεσε... Εμεργοποιεί το bluetooth, κάνω αναζήτηση εγώ... και το μοναδικό τηλέφωνο που βρήκα απαντούσε στο όνομα... "ΠΟΥΤ@Ν@" :lol: :lol: :lol:

Της το είχε αλλάξει ο γκόμενος χωρίς να το ξέρει! Φυσικά τον πήρε τηλέφωνο και τα άκουσε κανονικά! :lol: :lol:

τρομερό αστείο ο δικός σου τι να πεις :cry: :shifty: :worry:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

Παιδιά καλησπέρα!!

Εγώ έχω ΤΙΜ, έχω απενεργοποιήσει το GPRS και δεν έχει ξαναεμφανιστεί από μόνο του μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Παιδιά καλησπέρα!!

Εγώ έχω ΤΙΜ, έχω απενεργοποιήσει το GPRS και δεν έχει ξαναεμφανιστεί από μόνο του μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

:wink: Σα να μου φαίνεται ότι έπεσα μέσα:)

paidia kalispera mou allaksane pali to D900 ti siskeui kai pali den akouw ka8ara......... kapoioi lene oti oyte aytoi me akoune.............. paromoio provlima kaneis????? exw katagxw8ei... ti na kanw???? Na to ksanasteilw pisw????

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΜΟΛΙΣ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΓΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΘΑΡΑ............ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΗ ΗΠΑΡΤΙΔΑ........ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ??? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΛΛΑΞΩ????:( :mad:

Ρε παιδια το κινητο δεν εχει φωνητικη κλήση?Εχω παρει το bt headset wep200 και θα με βόλευε η λειτουργία αυτή , εχω σπαστει άπειρα το βάλε βγάλε για να κάνω ένα τηλεφώνημα
Υπογραφή....

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΜΟΛΙΣ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΓΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΘΑΡΑ............ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΗ ΗΠΑΡΤΙΔΑ........ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ??? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΛΛΑΞΩ????:( :mad:

ρωτα στο επισημο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=136707

παντως νομιζω δεν εχει αναφερθει παρομοιο προβλημα.

καλο ειναι να την αλλαξεις παλι αφου το προβλημα που λες ειναι σοβαρο αφου δεν ακους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia kalispera mou allaksane pali to D900 ti siskeui kai pali den akouw ka8ara......... kapoioi lene oti oyte aytoi me akoune.............. paromoio provlima kaneis?????

Επειδη εχω και εγω το ιδιο προβλημα και το τηλεφωνο αγοραστηκε απο τον Κωτσοβολο μπορεις να μου πεις απο που το εχεις αγορασει εσυ;Μου κανει εντυπωση που το αλλαξαν ενω εμενα μου το απεκλεισαν αυτο το ενδεχομενο (και απο την εξυπηρετηση πελατων της SAMSUNG) και επιμενουν στην επισκευη.Παρακαλω οποιος αλλος εχει παρομοιο προβλημα να ερθει σε επικοινωνια μαζι μου γιατι σκοπευω να ενημερωσω την SAMSUNG (οχι την Ελληνικη αντιπροσωπεια,αυτοι εχουν ενημερωθει ηδη).

Ταυτοχρονα θα στειλω αναφορα στην Γραμματεια καταναλωτη γιατι αυτο ειναι εμπαιγμος! Εχασα ολοκληρη μερα να τρεχω απο την Ομνιτεκ στον Κωτσοβολο και να τηλεφωνω στην SAMSUNG λες και το τηλεφωνο μου το εχουν χαρισει.

Ευχαριστω.

paidia kalispera mou allaksane pali to D900 ti siskeui kai pali den akouw ka8ara......... kapoioi lene oti oyte aytoi me akoune.............. paromoio provlima kaneis????? exw katagxw8ei... ti na kanw???? Na to ksanasteilw pisw????

Επειδη εχω και εγω το ιδιο προβλημα....

Παιδιά έχετε δοκιμάσει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την "Καθαρότητα φωνής" ?

Και στο δικό μου όταν την ενεργοποιώ, μου λένε (ιδίως όσοι έχουν ΝΟΚΙΑ) πως δε με ακούνε καθόλου καλά...

Πηγαίντε στις Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις τηλεφώνου -> Επιπλέον ρυθμίσεις

(Στο D 500 εκεί το έχει, δοκιμάστε το!)

CR electronics

Παιδιά καλημέρα!!!

Εγώ που νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το κινητούλι και επικοινώνησα με την SAMSUNG, μου είπαν να το πάω για επισκευή. Τους λέω γιατί επισκευή παιδιά, το τηλέφωνο είναι εντελώς καινουριο, το πήρα παραμονή των Φώτων, με το κλείσιμο από κατάστημα ΤΙΜ και θέλω αντικατάσταση. Τότε μου απάντησαν να απευθυνθώ στο κατάστημα που το αγόρασα και είναι θέμα πολιτικής του κάθε μεταπωλητή σε πόσες μέρες κάνει αντικατάσταση συσκευής ή το στέλνουν απλώς για επισκευή, άρα είναι θέμα του Κωτσόβολου και όχι της SAMSUNG η αντικατάσταση της συσκευής.

τελικα θα μου πει κανεις που μπορω να βρω καλωδιο για συνδεση με την TV?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

παιδια 2 καιρειες ερωτησεις...οταν γραφεις μην.ερχονται πρωτα οι αγγλικοι χαρακτηρες και μετα οι ελληνικοι???με καιει αμεσα το θεμα.... δλδ αν πατησεις το Α σου βγαζει πρωτα τα A,B,C και μετα το Γ η κατευθειαν τα ελληνικα???

ο ηχος του πληκτρολογιου απενεργοποιειται εντελως με τα πλαινα πληκτρα η απλα μειωνεται η ενταση του???αν οχι πως απενεργοποιειται εντελως???

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

EYXARISTW POLY SE OSOUS PROSPA8HSAN NA ME BOH8HSOUN, ALLA DEN EXEI SXESH ME THN KA8AROTHTA FVNHS EITE THN ENERGOPOIHSW EITE OXI. EGW TO KINHTO TO PHRA APO KATASTHMA VODAFONE KAI MOY EIPAN OTI AN YPARXEI PROBLHMA MESA STIS 7 PRWTES MERES H ANTIPROSWPEIA TO ELEGXEI KAI AN TO KRINEI APARAITHTO SOY ALLAZEI SYSKEYH. PREPEI OMWS NA EXEIS KRATHSEI OLOKLHRH TH SYSKEBASIA KAI NA MHN EXEIS XASEI OYTE ENA SAKOYLAKI.;)

OSO GIA TO ALLO 8EMA, EMENA GRAFEI KATEY8EIAN ELLHNIKA KAI ME 160 XARAKTHRES.:cool:

παιδια 2 καιρειες ερωτησεις...οταν γραφεις μην.ερχονται πρωτα οι αγγλικοι χαρακτηρες και μετα οι ελληνικοι???με καιει αμεσα το θεμα.... δλδ αν πατησεις το Α σου βγαζει πρωτα τα A,B,C και μετα το Γ η κατευθειαν τα ελληνικα???

ο ηχος του πληκτρολογιου απενεργοποιειται εντελως με τα πλαινα πληκτρα η απλα μειωνεται η ενταση του???αν οχι πως απενεργοποιειται εντελως???

1) Πρώτα έρχονται οι ελληνικοί χαρακτήρες και μετά οι αγγλικοί. Δηλαδή Α-Β-Γ-2-A-B-C.

2) Ο ήχος του πληκτρολογίου απενεργοποιείται εντελώς από τα πλαινά πλήκτρα αλλά και πατώντας παρατεταμένα την δίεση. Και στις δυό όμως περιπτώσεις έχουμε απενεργοποίηση όλων των ήχων του τηλεφώνου και όχι μόνο του πληκτρολογίου. Για απενεργοποίηση μόνο των ήχων του πληκτρολογίου δεν νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα.

1) Πρώτα έρχονται οι ελληνικοί χαρακτήρες και μετά οι αγγλικοί. Δηλαδή Α-Β-Γ-2-A-B-C.

2) Ο ήχος του πληκτρολογίου απενεργοποιείται εντελώς από τα πλαινά πλήκτρα αλλά και πατώντας παρατεταμένα την δίεση. Και στις δυό όμως περιπτώσεις έχουμε απενεργοποίηση όλων των ήχων του τηλεφώνου και όχι μόνο του πληκτρολογίου. Για απενεργοποίηση μόνο των ήχων του πληκτρολογίου δεν νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα.

τι π@π@ρι@ ειναι και αυτη?????καλα δεν βρεθηκε ενας βλακας ιαπωνας να το σκεφτει αυτο???

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

1ον δεν είναι γιαπωνέζοι αλλά κορεάτες και 2ον με τα πλαϊνά πλήκτρα ρυθμίζεται η ένταση μόνο των πλήκτρων(η οποία μπορεί και να απενεργοποιηθεί)και όχι όλων των ήχων του τηλεφώνου
Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;)

1ον δεν είναι γιαπωνέζοι αλλά κορεάτες και 2ον με τα πλαϊνά πλήκτρα ρυθμίζεται η ένταση μόνο των πλήκτρων(η οποία μπορεί και να απενεργοποιηθεί)και όχι όλων των ήχων του τηλεφώνου

ελα μωρε ιαπωνες κορεατες το ιδιο ειναι ολοι.εισαι σιγουρος για το πλαινο πληκτρο???γιατι αφενος μεν πολλοι μου λενε οτι δεν τους απενεργοποεις πληρως αλλα απλα τους χαμηλωνεις(ακουγετε δλδ ελαχιστα)και αφετερου στο 820 που εχω στα χερια δεν απενεργοποιουνται καθολου.

Παιδιά γεια σας, δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αν και δεν το νομίζω. Ανακάλυψα ένα κρυφό μενου με τη βοήθεια ενός κολλητού μου που είναι στην Αγγλία και ψάχνει διάφορα φόρουμ.

Λοιπόν πληκτρολογώντας *#8999*8378# μπαίνεις σε ένα κρυφό μου με ελληνικό τίτλο: Λειτουργία Δοκιμής που περιέχε της εξής κατηγορίες: έκδοση, δοκιμή Η/W, κατάσταση κλειδώματος, πληροφορίες SIM, παραγωγή, SMS, DRM. Ακόμα δεν τα έχω πειράξει, ψιλοφοβάμαι όπως είναι φυσικό και πάω σιγά-σιγά...

Τελικά το παιχνίδι με τη φωτιά με έκαψε...

Δοκίμασα και ένα άλλο μυστικό κωδικό που βρήκα...

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

*2767*3855# binary downloading αλλά κάνει αυτόματα restart και reset με βασικές ρυθμίσεις να εμφανίζονται πλέον...! ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΑΣΑ ΟΛΕΣ τις phone

memory + messages + calendar items επαφές...στη μνήμη του κινητού!!! Απίστευτο...200 τηλέφωνα είναι παρελθόν...:cry:

• The title was changed to Samsung SGH-D900