Jump to content

Samsung SGH-D900

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν κάθονται στα ληφθέντα: μπορείς να τις μετακινήσεις στις "αγαπημένες εικόνες", όχι όμως στις "φωτογραφίες μου" καθώς εκεί αποθηκεύονται μόνο οι φωτογραφίες απ την κάμερα του κινητού.άρα, όποιος θέλει να έχει όλες τις φωτογραφίες σε έναν μόνο φάκελο απλά τις μεταφέρει όλες στις αγαπημένες. όσο για την κάρτα μνήμης δεν έχω πάρει ακόμα, οπότε δε μπορώ να έχω άποψη
Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;)

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

..η πλοηγηση μεσα στην καρτα ειναι μια εμπειρια...Πολύ αργή και με κολλήματα. Μιλάω για 512ΜΒ Transcend όχι τίποτα μούφα μάρκα. Ολοκαίνουργια.

8. Δεν υπάρχει πρόσβαση σε φωτογραφίες μετά από μεταφορά πχ με BT από άλλο κινητό. Κάθονται στα ληφθέντα και δεν πάνε πουθενά...πάλι καλά που τις επιλέγεις ως φώτο κλήσης.

9. ΑΝ το θυμάμαι καλά δεν επιτρέπει επίσης να μεταφέρεις στο φάκελο αυτό (ληφθέντα) από άλλο φάκελο φωτογραφία.

10. Δεν υπάρχει (εκτός και είμαι χαζός και δεν το βρήκα) επιλογή να σώζω απευθείας φωτογραφία ή και μήνυμα στην κάρτα. Κυρίως το πρώτο. Πρέπει να κάνω μεταφορές και είναι πολύ σπαστικό και σαν εργασία και σαν χρόνος...

ADEPER: ισχύουν στο επιβεβαιώνω εγώ ξανά...φίλε TSAKHS

:worry: - μπορουν οσοι [σεβαστα] υποστηριζουν το D-900 να αντικρουσουν τον φιλο ? παντως δεν ειδα τοσο καιρο να εχουν πει κατι πανω σε αυτα που παρεθεσε ,αντε πες καλη η φωτο αλλα μετα ? αυτα που αναφερει ο φιλος δεν μπορει να μην υπεπεσαν στην αντιληψη τους (!)

Φίλε, επειδή καταλαβαίνω ότι την ψάχνεις την δουλειά, αν και δεν έχω το κινητό θα σου δώσω μια απάντηση που πιστεύω θα σε καλύψει.

Για μένα είναι απόλυτα λογικό να έχει καθυστερήσεις κλπ , αφού το κινητό φοράει έναν εντελώς αδύναμο και απαρχαιομένο επεξεργαστή 100+κάτι ψιλά mhz.

Πού το ξέρω?

Ρίξε μια ματιά στο review του κινητού στο www.mobile-review.com και θα δείς ότι το αναφέρει.

Μπορεί για την πλοήγηση στο μενού η ισχύς να είναι αρκετή, αλλά άμα του βάζεις δύσκολα...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

:baby: - ευχαριστω πολυ τους φιλους για τις απαντησεις σε ενα τοσο ζωτικο θεμα

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Προχθές ένας άλλος γνωστός μου πήρε το Ν93....μου είπε ένα κουφό..."βγάζει βίντεο μεγάλε και έχει δυνατότητα μάλιστα να κάνεις και capture στην εικόνα...". Δεν είμαστε καλά του λέω να το δω...μου δείχνει λοιπόν μια φώτο και μου λεει να αυτή είναι από το βίντεο αυτό...Ωραία του λέω παίξε το βίντεο να σου να κάνεις capture μια άλλη στιγμή του βίντεο..."αααα μου λέει δε ξέρω πως γίνεται, εγώ μου τα έστειλε ένας φίλος μου με ΒΤ και τα δύο..." Μετά από αυτό σήκωσα τα χέρια ψηλά....πολύ ψηλά...:X

Έλα να στο κάνω εγώ στο w900 που ξέρω και πώς γίνεται:lol: :lol: :p

Γιατί το θεωρείς κουφό?

Γίνεται.

SEDIF, το document viewer σε κινητό με τέτοια οθόνη δεν είναι και ιδιαίτερα σημαντικό..

εντάξει ρε παιδιά και άλλο κινητό είναι μαζί και GPS δηλαδή τώρα τι να κάνουμε? Πάμε σε πολύ εξειδικευμένα πράγματα είπαμε να κρίνουμε τα βασικά: ποιότητα, μενού, αναφορά μηνύματος, ήχος, Mp3, ράδιο και φωτογραφική μηχανή. Τώρα δηλαδή άν αύριο βγει κινητό που απλά βάζει κούπα του καφέ στην οθόνη και τη ζεσταίνει πάει να πει ότι τηλέφωνο αυτό θα πρέπει να κοστίζει 999 ευρώ? Ε....όχι.

Για το φίλο που ρώτησε αν το ψάχνω πολυ....Φϊλε μου....το έψαχνα....Σταμάτησα. Ψάχνω να βρω θύμα να το πουλήσω. ΑΛήθεια όλοι εσείς που το υπερασπίζεστε θα το συστήνατε για νέα αγορά σε άλλον? Αν ναι ρε παιδιά βοηθήστε να το σπρώξω ...:lol: :lol:

Όντως ddr2 έχεις δίκιο για την CPU...αλλά μήπως αυτό σημαίνει (ρωτάω...) πιο φθηνή τιμή σε σχέση με τα νέα άλλα μοντέλα άλλων εταιρειών?....λέω μήπως. Θα έλεγα εδώ για να μην υπάρχει παρεξήγηση ότι το τηλέφωνο δεν είναι κακό....αλλά για μια τιμή γύρω στα 150-200 ευρώ...Εγώ τόσο το εκτιμώ....υποκειμενικά.

εντάξει ρε παιδιά και άλλο κινητό είναι μαζί και GPS δηλαδή τώρα τι να κάνουμε? Πάμε σε πολύ εξειδικευμένα πράγματα είπαμε να κρίνουμε τα βασικά: ποιότητα, μενού, αναφορά μηνύματος, ήχος, Mp3, ράδιο και φωτογραφική μηχανή. Τώρα δηλαδή άν αύριο βγει κινητό που απλά βάζει κούπα του καφέ στην οθόνη και τη ζεσταίνει πάει να πει ότι τηλέφωνο αυτό θα πρέπει να κοστίζει 999 ευρώ? Ε....όχι.

Για το φίλο που ρώτησε αν το ψάχνω πολυ....Φϊλε μου....το έψαχνα....Σταμάτησα. Ψάχνω να βρω θύμα να το πουλήσω. ΑΛήθεια όλοι εσείς που το υπερασπίζεστε θα το συστήνατε για νέα αγορά σε άλλον? Αν ναι ρε παιδιά βοηθήστε να το σπρώξω ...:lol: :lol:

Όντως ddr2 έχεις δίκιο για την CPU...αλλά μήπως αυτό σημαίνει (ρωτάω...) πιο φθηνή τιμή σε σχέση με τα νέα άλλα μοντέλα άλλων εταιρειών?....λέω μήπως. Θα έλεγα εδώ για να μην υπάρχει παρεξήγηση ότι το τηλέφωνο δεν είναι κακό....αλλά για μια τιμή γύρω στα 150-200 ευρώ...Εγώ τόσο το εκτιμώ....υποκειμενικά.

Ναι θα το πρότεινα αλλά όχι μεταχειρισμένο...εκτός κι αν του το δώσεις με 150-200 ευρώ, όσο το κοστολογείς υποκειμενικά δηλαδή.

Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;)

Όντως ddr2 έχεις δίκιο για την CPU...αλλά μήπως αυτό σημαίνει (ρωτάω...) πιο φθηνή τιμή σε σχέση με τα νέα άλλα μοντέλα άλλων εταιρειών?....λέω μήπως.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η samsung είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές cpu για pocket pc τουλάχιστον(και στα 200 και στα 300 και στα 400 mhz κλπ), τότε ναι, η χρήση αυτού του επεξεργαστή έγινε για λόγους οικονομίας, ή καλύτερα μείωση του κόστους παραγωγής και αύξησης του κέρδους(αφού στην τελική τιμή της συσκευής δεν έγινε μεγάλη οικονομία:rolleyes: :rolleyes: )

Εκτός αυτού διαθέτει(όπως και όλα τα samsung) την χειρότερη μηχανή java.

Στο ίδιο review αναφέρεται ότι η μη αναγνώριση των εφαρμογών που περνάει ο χρήστης μέσω bt ή usb ΔΕΝ οφείλεται σε κάποιο περιορισμό που έγινε σκόπιμα, αλλά πρόκειται για αδυναμία του κινητού:shock: :hypno:

Προσεξε και κατι αλλο φιλε μου, μιας κι εσυ δινεις σημασια στα "βασικα και οχι εξειδικευμενα πραγματα" θελεις μηπως να μιλησουμε για το ποσο μεγαλες ειναι οι τσαντες που πρεπει να κουβαλαμε για να εχουμε μεσα τα... "κινητα του ανταγωνισμου":X

ΝΑ ενα τεραστιο πλεονεκτημα του D900 εναντια στους υπολοιπους... "τσιμεντολιθους του ανταγωνισμου" (Κ800, Ν73 κλπ) για ομορφια βεβαια ουτε λογος ετσι... δεν το συζητω!

και αυτα για μενα ειναι λογος για να εχω ενα κινητο... θελω να το γουσταρω οταν το κραταω στα χερια μου η οταν χωραει ΑΝΕΤΑ μεσα στην τσεπη μου

Βοήθεια...για ένα παράξενο λόγο η κάμερα δείχνει και βγάζει καθρέφτη τη φωτογραφία και όχι κανονική...πείραξα καποια ρυθμιση και δεν το κατάλαβα; Πάντως δε μπορώ να βρω τι έκανα...

Τα φώτα σας...παρακαλώ!

Βοήθεια...για ένα παράξενο λόγο η κάμερα δείχνει και βγάζει καθρέφτη τη φωτογραφία και όχι κανονική...πείραξα καποια ρυθμιση και δεν το κατάλαβα; Πάντως δε μπορώ να βρω τι έκανα...

Τα φώτα σας...παρακαλώ!

Τι ακριβώς εννοείς?

Aν είναι όπως στα πιο παλιά samsung τότε έχεις πατήσει το κουμπί που ανεβοκατεβάζει την ένταση. Δοκίμασέ το.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Aν είναι όπως στα πιο παλιά samsung τότε έχεις πατήσει το κουμπί που ανεβοκατεβάζει την ένταση. Δοκίμασέ το.

Σωστός!!! Τι κουφό είναι αυτό; Δεν είχα ποτε άλλο samsung και αιφνιδάστηκα...Αλήθεια ποια μπορεί να είναι η χρήση του;

Όπως και να χει σε ευχαριστώ πολύ!!!

Σωστός!!! Τι κουφό είναι αυτό; Δεν είχα ποτε άλλο samsung και αιφνιδάστηκα...Αλήθεια ποια μπορεί να είναι η χρήση του;

Τι εννοείς? Η χρήση του είναι η ρύθμιση του ήχου των κουμπιών και της έντασης εισερχόμενου ήχου εν’ώρα συνομιλιάς

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

xaxa i xrisi tou einai akrivos auto pou sou ekane!!!!

mporeis va vgaleis foto san na vlepeis kathrefti i san na kratas to kinito anapoda, ta pano kato:D

ΝΑ ενα τεραστιο πλεονεκτημα του D900 εναντια στους υπολοιπους... "τσιμεντολιθους του ανταγωνισμου" (Κ800, Ν73 κλπ) για ομορφια βεβαια ουτε λογος ετσι... δεν το συζητω!

:mad: - ξεχασες και το Κ750i που κανει 3 δευτερολεπτα να βγαλει φωτο και μονο στο πλαι,δεν εχει οπως το Κ700/800 απο το κεντρικο κουμπι - τσαμπα πηγαν τα λεφτα μου γιαυτο το ρημαδι (!)

fighting0060.gif

:mad: - ξεχασες και το Κ750i που κανει 3 δευτερολεπτα να βγαλει φωτο και μονο στο πλαι,δεν εχει οπως το Κ700/800 απο το κεντρικο κουμπι - τσαμπα πηγαν τα λεφτα μου γιαυτο το ρημαδι (!)

ναι το κ750 με το τρελο το joystick:down:

KeepWalking

:ρ - για τα μπαζα,καλυτερα να κραταγα το Κ700 κι ας μην ειχε καρτα εντελως αχρηστο κινητο στο θεμα φωτο/βιντεο ,μακαρι να ειχα δωσει σημασια σε ενα Samsung τοτε !!!!

fighting0060.gif

Το κ750 που λες δεν βγαζει αμεσως φωτο γιατι εχει auto focus.Tωρα θα βγαλουμε και αχρηστο το κ750 ?Να κρατουσες το κ700 γιατι?Επειδη με το κεντρικο κουμπι βγαζεις φωτος?

:mad: - ΝΑΙ γιαυτο ,δεν ειπα οτι εβγαζε κατωτερες αλλα για "ξαφνικες" και η μια καπακι απο την αλλη που ηθελα εγω με απογοητευσε πληρως (!) αν ειναι να θελω 2 χερια να τραβηξω μια φωτο παω χαμενος,με το Κ700 με το ενα χερι εκανα την δουλεια σε 1 sec - μηπως ξεχνας το αβολο ζουμ ? το οτι για να ρυθμισεις τα πιξελ με το ενα χερι δεν μπορεις ? δεν συγκρινω γενικα τα 2 κινητα απλα αναφερω ξεκαθαρα οτι στο θεμα ευκολιας ληψης φωτο/βιντεο/ζουμ ειναι απλα ενα παιδεμα που το ζω καθημερινα και το καταριεμαι ασυστολα (!)

fighting0060.gif

ρε παιδια να το τελειωσουμε εδω το θεμα???

μηπως ειμαστε λιγο off topic? :hypno:

μπαινω να διαβασω νεα για το κινητο μας και νομιζω οτι ειμαι σε post της SE:mad:

ελεος οποιοι δεν το γουσταρουν η θελουν να προβαλλουν αλλα "super τηλεφωνα" ας το κανουν αλλου

sorry αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου...

:O - ΟΚ απο εμενα ,μακαρι να ηξερα τοτε τα Samsung και να ειχα ενα τωρα απο αυτα στην θεση αυτου του μαγκουφιου του τωρινου (!!!)

fighting0060.gif

ρε παιδια να το τελειωσουμε εδω το θεμα???

μηπως ειμαστε λιγο off topic? :hypno:

μπαινω να διαβασω νεα για το κινητο μας και νομιζω οτι ειμαι σε post της SE:mad:

ελεος οποιοι δεν το γουσταρουν η θελουν να προβαλλουν αλλα "super τηλεφωνα" ας το κανουν αλλου

sorry αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου...

SIMFONO APOLITOS...........

tipoi pou den xrisimopoioun to tilefono gia ton enan i ton allon logo kai den prosferoun tipota sto sigekrimeno topic ektos apo tin gnomi tous as tin ekfrasoun (mia fora ftanei) kai as proxorisoun parakato

sas euxaristoume poli

SIMFONO APOLITOS...........

tipoi pou den xrisimopoioun to tilefono gia ton enan i ton allon logo kai den prosferoun tipota sto sigekrimeno topic ektos apo tin gnomi tous as tin ekfrasoun (mia fora ftanei) kai as proxorisoun parakato

sas euxaristoume poli

Όλοι συμφωνούμε σε αυτό, μόνο που δεν κάνουμε εμείς το moderating

8a skasw an den kataferw na toy perasw java meso bluetooth (moy leipei to tabli apo to w800).kaneis gia help.

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό.

Το είχα δώσει και παλιότερα.

http://users.skynet.be/yozy/tutorial....htm#bluetooth

• The title was changed to Samsung SGH-D900