ddr2 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 kai den einai wraio na eirwneuesai kapoion pou den ton ksereis...na ste kala Με συγχωρείς φίλε μου, αλλά δεν σε ειρωνεύτηκα καθόλου. Όλοι οι χρήστες του κινητού συμφωνούν σε αυτά που λέω και απλά σε προειδοποίησα. :!: Δεν είχα καμία πρόθεση ειρωνίας.:!: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 ok.kai gw apla hthela na pw kai mia allh apopsh. Fainetai kai stis foto pisteuw. Pantws den perimena oti kai sto K800 tha evlepa koko ksana stis nuxterines foto (vlepe epishs K750, K700,..k.t.l.). Pisteuw oti einai ofthalmofanes apo tis fotografies autes. Ta sumperasmata dika sas. Thanks pantws. An exete newtera apo to thema "java" peite mou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 ok.kai gw apla hthela na pw kai mia allh apopsh. Fainetai kai stis foto pisteuw. Pantws den perimena oti kai sto K800 tha evlepa koko ksana stis nuxterines foto (vlepe epishs K750, K700,..k.t.l.). Pisteuw oti einai ofthalmofanes apo tis fotografies autes. Ta sumperasmata dika sas. Thanks pantws. An exete newtera apo to thema "java" peite mou. φιλε gthebest δεν διαφωνω σε αυτα που παραθετεις, απλα μου φαινεται λιγο αδικη η συγκριση που κανεις... τι εννοω με αυτο? στις συγκρισεις που παραθετεις, το d900 βγαζει τις φωτογραφιες οσο καλυτερα μπορει... αυτο δεν ισχυει ομως και για το κ800, γιατι εκει αν χρησιμοποιησουμε το φλας τοτε... :rolleyes: συμφωνω οτι το κ800 εχει περισσοτερο κοκκο αλλα γιατι να μην αναψεις το φλας να φυγει και ο κοκκος και νυχτα μαζι ;) οσο αφορα στις εφαρμογες εγω προσωπικα εχω σταματησει να ελπιζω και αυτο οφειλεται (οπως ειπε και ο φιλος ddr2) στον αδυναμο επεξεργαστη του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 ok.kai gw apla hthela na pw kai mia allh apopsh. Fainetai kai stis foto pisteuw. Pantws den perimena oti kai sto K800 tha evlepa koko ksana stis nuxterines foto (vlepe epishs K750, K700,..k.t.l.). Pisteuw oti einai ofthalmofanes apo tis fotografies autes. Ta sumperasmata dika sas. Thanks pantws. An exete newtera apo to thema "java" peite mou. Εγω που ειχα και τα 2,στο συνολο στο 8εμα της καμερας υπερεχει το κ800.Το κακο με το 900 ειναι οτι πρεπει να εχεις αρκετα σταθερο χερι για να βγαλεις μια καλη φωτογραφια..αλλα αν καταφερεις να βγαλεις δεν βγαινει ασχημη!!,, οπως και οταν νυχτωνει δυσκολευουν τα ραγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 re paidia, ta minimata giati mou ta swzei stin SIM kai otan gemizei stin mnimi tou kinitou!??! giati den ksekinaei na swzei apo tin mnimi!? episeis pws ginete na swzei aytomata ta ekserxomena minimata? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 re paidia, ta minimata giati mou ta swzei stin SIM kai otan gemizei stin mnimi tou kinitou!??! giati den ksekinaei na swzei apo tin mnimi!? episeis pws ginete na swzei aytomata ta ekserxomena minimata? το έκαναν για να μην επιβαρύνεται απ τα sms η μνήμη του κινητού :p αστειεύομαι φυσικά. δεν ξέρω γιατι γίνεται αλλά με παραξένεψε στην αρχή. όσο για το 2ο ερώτημά σου, η απάντηση είναι ότι δε γίνεται.πρέπει να διαλέγεις κάθα φορά αποθήκευση και αποστολή Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 ok mikro to kako! eyxaristw gia tin amesi apantisi sou episeis mia alli erwtisi! giati otan ekei pou pataw apantisi se ena minima, kai meta paw ston til. katalogo , den mporw na dialeksw alla tilefona , para mono ayta pou einai xaraktirizmena ws kinita!!!! episeis ligo prin mpw ston til. katalaogo , exei polles 8eseis gia noumera, ayta den mporoun na fygoun , spania stelnw se panw apo 1 ari8mou SMS Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jara Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Re paidia afto to hands free pou dinoun exei provlima i ego den katalavaino? Oten me pernoun tilefono kai patao to koubi pou einai pano sto handsfree den apadaei!prepei na patiso to prasino sti siskevi i na anixo to portaki... Exei vrei kaneis lisi? Efxaristo! Παράθεση fully working iwhore!:drool: Yeah baby! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Τελικά έχουμε νέα για το αν η κατάρηση του gprs εξοικονομεί μπαταρία και αν ναι πόσο επηρεάζει wap,mms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Τελικά έχουμε νέα για το αν η κατάρηση του gprs εξοικονομεί μπαταρία και αν ναι πόσο επηρεάζει wap,mms? για την μπαταρια δεν μπορω να πω ακομα γιατι χτες που εκανα την καταργηση του gprs εκανα και φορτιση θα δουμε αν παει παραπανω σ εμενα τουλαχιστο. οσο για το αν επηρεαζει wap,mms το δοκιμασα καθολου δεν τα επηρεαζει δουλευουν και τα 2 κανονικα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Στο μενου Μουσική,το υπομενού Ηχητική κατάσταση τί ρόλο βαράει? (Ανοιξη,Βροχή,Ωκεανός,Δάσος) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jara Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Στο μενου Μουσική,το υπομενού Ηχητική κατάσταση τί ρόλο βαράει? (Ανοιξη,Βροχή,Ωκεανός,Δάσος) ΟΧ!:wacko: Εgo pados vrisko diafores xriseis: Xalarosi Yoga Xrisi narkotikon tipou lsd Tropos gia na adiasei kaneis tin bataria tou Logos gia na kafxietai gia poso "brosta" kinoto exei? :lol: :lol: :lol: Παράθεση fully working iwhore!:drool: Yeah baby! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 ti na kafiete me ta 3frames/sec. ! :p Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 ρε παιδια,το εχω τοσο καιρο το κιν και δεν εχω βρει πως κανει ζουμ στις αποθηκευμενες μου εικονες..ή μηπως δεν κανει; Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 ρε παιδια,το εχω τοσο καιρο το κιν και δεν εχω βρει πως κανει ζουμ στις αποθηκευμενες μου εικονες..ή μηπως δεν κανει; ζουμ στις αποθηκευμένες εικόνες κάνει αλλά σε αυτές που έχει βγάλει το ίδιο το κινητό όχι σε αυτές που έλαβες από άλλους. και το ζουμ γίνεται με το πλαϊνό πλήκτρο του ήχου. :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capten Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Παιδιά υπάρχει καμία άποψη σχετικά με σύγκριση του d900 με το κ1 της motorola που είναι περίπου στην ίδια τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jara Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Πηγα σημερα το d900 μου στην omnitech(service) γιατι ετριζε πολυ και δεν ανοιγε ευκολα το πορτακι,επισης ειχα προβλημα με την μπαταρια. Το κινητο το εχω απο τις 23/11/06. Το κοιταει η γραμματεας και μου λεει πως θελουν 2 εργασιμες για να το κοιταξουν.Της λεω κανενας τεχνικος δεν υπαρχει να το δει επι τοπου? Μου απανταει οπως και να εχει πρεπει να το αφησω. Την ρωταω αν υπαρχει συσκευη αντικαταστασης και μου απανταει αρνητικα. Της λεω μιας και ειναι τοσο καινουργιο αν γινεται να μου δωσουν νεο. Μου απαντησε πως η ΤΙΜ το δινει εντος 7 ημερων απο την αγορα. Ξενερωσα! Πρεπει να το παω την δευτερα, να μεινω χωρις κινητο και να περιμενω και απαντηση του τυπου "τριζει.Δεν μπορουμε να κανουμε κατι..." :angry: :angry: :angry: Παράθεση fully working iwhore!:drool: Yeah baby! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Παιδιά υπάρχει καμία άποψη σχετικά με σύγκριση του d900 με το κ1 της motorola που είναι περίπου στην ίδια τιμή? τα εχω και τα 2 (αντικειμενα ποθου!!!;) ) αν ειχε φλας, autofocus, και λιγο ποιο ευελικτο μενου (πχ να φτιαχνεις φακελους κλπ) θα ηταν ολα τα λεφτα... απο ποιοτητα κατασκευης δεν το συζηταω... οθονη καλη, και φωτος αρκετα καλες αν εχεις καποιες ποιο συγκεκριμενες ερωτησεις περιεμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 ;) Re paidia afto to hands free pou dinoun exei provlima i ego den katalavaino? Oten me pernoun tilefono kai patao to koubi pou einai pano sto handsfree den apadaei!prepei na patiso to prasino sti siskevi i na anixo to portaki... Exei vrei kaneis lisi? Efxaristo! μια χαρα ειναι το hands free του... απλα για να απαντησεις πρεπει να πιεσεις παρατεταμενα το κουμπακι του;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Πηγα σημερα το d900 μου στην omnitech(service) γιατι ετριζε πολυ και δεν ανοιγε ευκολα το πορτακι,επισης ειχα προβλημα με την μπαταρια. Το κινητο το εχω απο τις 23/11/06. Το κοιταει η γραμματεας και μου λεει πως θελουν 2 εργασιμες για να το κοιταξουν.Της λεω κανενας τεχνικος δεν υπαρχει να το δει επι τοπου? Μου απανταει οπως και να εχει πρεπει να το αφησω. Την ρωταω αν υπαρχει συσκευη αντικαταστασης και μου απανταει αρνητικα. Της λεω μιας και ειναι τοσο καινουργιο αν γινεται να μου δωσουν νεο. Μου απαντησε πως η ΤΙΜ το δινει εντος 7 ημερων απο την αγορα. Ξενερωσα! Πρεπει να το παω την δευτερα, να μεινω χωρις κινητο και να περιμενω και απαντηση του τυπου "τριζει.Δεν μπορουμε να κανουμε κατι..." :angry: :angry: :angry: sou zitisan apodeiksi agoras?? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jara Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 oxi:worry: Παράθεση fully working iwhore!:drool: Yeah baby! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Πηγα σημερα το d900 μου στην omnitech(service) γιατι ετριζε πολυ και δεν ανοιγε ευκολα το πορτακι,επισης ειχα προβλημα με την μπαταρια. Το κινητο το εχω απο τις 23/11/06. Το κοιταει η γραμματεας και μου λεει πως θελουν 2 εργασιμες για να το κοιταξουν.Της λεω κανενας τεχνικος δεν υπαρχει να το δει επι τοπου? Μου απανταει οπως και να εχει πρεπει να το αφησω. Την ρωταω αν υπαρχει συσκευη αντικαταστασης και μου απανταει αρνητικα. Της λεω μιας και ειναι τοσο καινουργιο αν γινεται να μου δωσουν νεο. Μου απαντησε πως η ΤΙΜ το δινει εντος 7 ημερων απο την αγορα. Ξενερωσα! Πρεπει να το παω την δευτερα, να μεινω χωρις κινητο και να περιμενω και απαντηση του τυπου "τριζει.Δεν μπορουμε να κανουμε κατι..." :angry: :angry: :angry: φίλε πριν 1 μηνά που έσπασα την οθόνη και το πήγα στην omnitech , από τα κεντρικά στο Μαρούσι που τους κάλεσα μου λένε σε 2-3 μέρες θα γίνει έχουμε επάρκεια ανταλλακτικών κύριε , λέω δεν μπορώ να το φέρω στο Μαρούσι έχετε κάπου ποιο κεντρικά ? μου λέει στην Κάνιγγος οκ λέω το πάω εκεί τέταρτη πρωί τα ίδια μου έπιανε κι εμένα 2 μέρες εργάσιμες μετά θα σας καλέσουμε να σας πούμε την βλάβη και να μας δώσετε το οκ από για να φτιάξουμε , λέω στην κοπέλα στο γκισέ δεν θέλω να με καλέσετε έχετε από τώρα το οκ φτιάξτε το όσο γίνεται ποιο σύντομα , όχι μου λέει είναι πολιτική μας αυτή. φυσικά κι εγώ ζήτησα για αντικατάσταση μιας και θα έφτανε τόσες μέρες η επισκευή αλλά ούτε σ εμένα έδωσαν. πράγματι μετά από 3 μέρες στειλανε μήνυμα.... για να μην στα πολυλογώ σύνολο μου έφαγε 14 μέρες εργάσιμες να το πάρω έτοιμο και αφού πήγα άλλες 2 φόρες εκεί και μάλωσα σχεδόν. :) Το άλλο θέμα τώρα σχετικά με την απενεργοποίηση του gprs και την μπαταρία . Μετά την τετάρτη το βράδυ που έκανα φόρτιση είδα τα παρακάτω : Καταρχάς το έχω ανοιχτό μέρα νύχτα με Bluetooth ακουστικό μόνιμα συνδεδεμένο μουσική δεν ακούω από το κινητό αλλά μιλώ 1 ώρα την ημέρα με 1:30 .έστειλα αρκετά μηνύματα πάνω από 10 έβγαλε μερικές Φώτος και έπαιξα κάπου 10 λεπτά με τα java. Λοιπόν από την τέταρτη το βραδύ έφτασε μέχρι τώρα 2 μέρες πριν κάνω αυτήν την αλλαγή πάνω από 1,5 μάξιμουμ δεν έφτανα οπότε σίγουρα κάτι κερδίζει η μπαταρία από την απενεργοποίηση του gprs. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 ρε το παλικαρι...:p παντως ναι, πρεπει να το παραδεχτουμε!!! ζουμε στον "παραδεισο" μας :X αααχ... αυτο που κολλαει με εμενα ? τι παραδεισοι και αχ και βαχ Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Φυσικά και η απενεργοποίηση του gprs θα έχει θετική επίδραση στην μπαταρία. Άλλες μάρκες έχουν την επιλογή αυτή από το μενού κανονικά. Αν προσπαθήσεις τώρα να στείλεις mms θα μπορέσεις? Θα ενεργοποιηθεί αυτόματα το gprs? Και αν ναι μετά θα ξαναπενεργοποιηθεί αυτόματα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 αυτο που κολλαει με εμενα ? τι παραδεισοι και αχ και βαχ οχι ρε συ ξεκολα!!! ο adeper ηταν το παλικαρι:p :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts