Jump to content

Samsung SGH-D900

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πραγματικά νομίζω ότι είναι παγκόσμιο ρεκόρ....αν επικοινωνήσεις με samsung σίγουρα θα σου δώσουν βραβείο. εμένα 2 μέρες ακριβώς κρατάει. καλά, με ρεύμα το φορτίζεις η με πυρηνική ενέργεια; :lol: ...πέρα απ την πλάκα,τι φόρτιση του έκανες στην αρχή;με το που το πήρες 12ώρες;ή τέλειωσες την μπαταρία που είχε αρχικά και μετα το φόρτισες;

το φορτισα απο 3 φορες 10ωρες..και μετα κανονικα;)

KeepWalking

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδη οταν κραταει 5 μερες..ποια ειναι η χρηση που του εχεις κανει?

περιπου 10μνμ καμια 15 λεπτα ομιλια..καμια φωτο ακουω και κανα mp3 και επειδη εχει και 3 εβδομαδες που το εχω παιρνω αρχεια με bleutooth(mp3,εικονες,βιντεο κ.τ.λ)..αυτα..

KeepWalking

;) - SEDIF δεν θα ηταν κακη ιδεα αυτο που ειπες να βαλεις link με βιντεο και φωτο γιατι ο ADEPER θα ερχει τον λογο του για να μιλα ετσι - βαλε link να δουμε και εμεις να κρινουμε με την σειρα μας ,αυτο το λεω γιατι ειμαι υποψηφιος αγοραστης [οπως πιθανον και αλλοι που διαβαζουν] και οσο ποιο πολλα μαθουμε τοσο το καλυτερο

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Ξαναεπαναλαμβάνω γιατι κανεις δεν με προσεξε :

Geia xara se olous! Mia symantikh aporia gia mena sxetika me to D900 an kserete na me katatopisete! Pws mporw na perasw java arxeia mesw kalwdiou h estw bluetooth. Einai to mono isws kollhma mou pou me kanei na to skeftomai polu gia to an aksizei na to apokthsw.

Kai san deuterh aporia an kserete se sxesh me to K800 an bgazei kaluteres nuxterines foto (xwris xrhsh flash alla me xrhsh nuxterinhs lupshs. Aftos o kokos mou exei spasei ta neura!!! (Den exw vrei akomh kinhto pou na mhn exei koko stis nuxterines foto!!)

Καλησπέρα, δυο ερωτήσεις:

α. Υπαρχει δυνατότητα να ρυθμιστεί το φλάς να παραμένει σε αυτόματη λειτουργία? (όταν ενεργοποιώ την κάμερα η αρχική του λειτουργία είναι off).

β. Έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει σχετικά μεγάλη χρονική καθυστέρηση όταν τραβας φωτογραφίες από την στιγμή που ακινιτοποιείται η εικόνα και ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος μέχρι την πραγματική λήψη της φωτογραφίας με αποτέλεσμα αν δεν προσέχεις να βγαίνει κουνημένη.

@Paoki Euxaristw gia tis polytimotates plhrofories. Pragmati einai ena poly wraio kinito, wraiotero apo to V3x (gi amena) alla oi leitourgies tou 8a me krathsoun makria tou :(

ΣΕ οτι αφορα την μπαταρια να υπολογίσετε και το δύκτιο και την κάλυψη. Εμενα το Τ68 με cosmote κρατούσε 4 μέρες και με vodafone, μετά από 3 1/2 χρόνια κρατάει 7-8 μέρες. Αρα, αν σε άλλον κρατάει 2 μέρες και σε άλλον 5 κάτι διαφέρει. Μήπως το κλείνει το βράδυ αυτός που του κρατάει 5 μέρες; Μεγάλη διαφορά!! Κι εμένα το ν3χ κραταει 3 μέρες αλλα αν είμαι σε μέρος με full σημα κρατάει και 5 (κλειστό το βραδυ)

β. Έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει σχετικά μεγάλη χρονική καθυστέρηση όταν τραβας φωτογραφίες από την στιγμή που ακινιτοποιείται η εικόνα και ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος μέχρι την πραγματική λήψη της φωτογραφίας με αποτέλεσμα αν δεν προσέχεις να βγαίνει κουνημένη.

:worry: - μηπως ειναι το auto focus που σε αργει λιγακι και κατοπιν η διαδικασια αποθηκευσης ? το κανουν και αλλα πχ Κ750i που εχω

fighting0060.gif

paidia geia sas.... exo ena problima me to d900 tis kopelias mou... tis stelno mms kai den ta lambanei... pairnei ena sms xsoris na fainetai pouthena to synnimeno arxeio... exete kamia idea? to kinito exei tim kai ta mms einai idi proepilegmena stis rythmiseis tis tim.... etsi toulaxiston leei... yprxei etoimi epilogi gia tim dld opos kai gia vodafone ktl ktl.... eyxaristooo!!!

paidia geia sas.... exo ena problima me to d900 tis kopelias mou... tis stelno mms kai den ta lambanei... pairnei ena sms xsoris na fainetai pouthena to synnimeno arxeio... exete kamia idea? to kinito exei tim kai ta mms einai idi proepilegmena stis rythmiseis tis tim.... etsi toulaxiston leei... yprxei etoimi epilogi gia tim dld opos kai gia vodafone ktl ktl.... eyxaristooo!!!

Το sms που λαμβάνει έχει κάποια σχέση με το mms??

Περιλαμβάνει μόνο το κείμενο του mms?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

:worry: - παρε τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων να στις στειλουν με μηνυμα και στην αποθηκευση περνιουνται αυτοματα ή μπες στο σαϊτ της ΤΙΜ να στις στειλουν on-line αφου πατησεις τον αριθμο σου στο ειδικο κουτακι

fighting0060.gif

Δεν εχει τις ρυθμισεις του 900 στο σαιτ...

Και εγω εχω προβλημα!

Αν εχει κανεις ΜΜΣ που να δουλευει κανονικα με ΤΙΜ ας το πει:wacko:

fully working iwhore!:drool:

Yeah baby!

Δεν εχει τις ρυθμισεις του 900 στο σαιτ...

Και εγω εχω προβλημα!

Αν εχει κανεις ΜΜΣ που να δουλευει κανονικα με ΤΙΜ ας το πει:wacko:

Οπως λέει πιο πάνω απλά παίρνεις το 1260 και σου τις στέλνουν με μήνυμα.

πηρα χθες.Δεν τις εχουν.Τις περνας χειροκινητα.:wacko:

Δεν ειναι περιεργο που οι προεγκατεστημενες ρυθμισεις δεν δουλευουν?

Yeah baby!

:mad: - εχει ξαναγινει με το k750i μου και τις περασα χειροκινητα μετα απο λιγο παλι δεν δουλευε και ζητησα απο το τεχνικο τμημα να μου κοιταξουν την γραμμη οπου εκι ηταν το προβλημα ,δεν φταιει απαραιτητα το κινητο καμια φορα και η εταιρια κινητης

fighting0060.gif

να ρωτησω κατι?ειναι η τριτη εβδομαδα που το εχω και με νορμαλ χρηση εχει αρχιζει και τριζει οταν ανοιγω την οθονη..Παιζει να το φτιαχνουν στη Samsung?400 Ε κινητο και να τριζει απο τοσο νωρις?

:confused: - τωρα μας εκοψες την φορα,υποτιθεται οτι αλλα τριζουν Πχ 6288 οχι τωρα και αυτο (!)

fighting0060.gif

Εγω το εχω μια εβδομαδα και παιζει πολυ το πορτακι και τριζει...Μπορει να το παει κανεις να του το σφηξουν?:X

Επισης απο μπαταρια πακετο...Μια μερα και κατι χωρις να πολυ μιλαω...

:wacko:

Yeah baby!

Εγω το εχω μια εβδομαδα και παιζει πολυ το πορτακι και τριζει...Μπορει να το παει κανεις να του το σφηξουν?:X

Επισης απο μπαταρια πακετο...Μια μερα και κατι χωρις να πολυ μιλαω...

:wacko:

καλύτερα αφού είναι στην εγγύηση να στο αντικαταστήσουν. εγώ το έχω 2 μήνες και δεν τρίζει καθόλου. δεν είναι νορμάλ να αρχίζει να τρίζει τόσο νωρίς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

καλύτερα αφού είναι στην εγγύηση να στο αντικαταστήσουν. εγώ το έχω 2 μήνες και δεν τρίζει καθόλου. δεν είναι νορμάλ να αρχίζει να τρίζει τόσο νωρίς.

Που πρεπει να απευθυνθω και τι πρεπει να κανω?Το πηρα απο ΤΙΜ

Yeah baby!

Που θα πάει κάποιος θα με προσέξει!!!

Geia xara se olous! Mia symantikh aporia gia mena sxetika me to D900 an kserete na me katatopisete! Pws mporw na perasw java arxeia mesw kalwdiou h estw bluetooth. Einai to mono isws kollhma mou pou me kanei na to skeftomai polu gia to an aksizei na to apokthsw.

Kai san deuterh aporia an kserete se sxesh me to K800 an bgazei kaluteres nuxterines foto (xwris xrhsh flash alla me xrhsh nuxterinhs lupshs. Aftos o kokos mou exei spasei ta neura!!! (Den exw vrei akomh kinhto pou na mhn exei koko stis nuxterines foto!!)

πηρα χθες.Δεν τις εχουν.Τις περνας χειροκινητα.:wacko:

Δεν ειναι περιεργο που οι προεγκατεστημενες ρυθμισεις δεν δουλευουν?

Υπόψην ότι την πρώτη φορά που είχα πάρει στην ΤΙΜ μου είχαν επι ότι θα μου τις στείλουν με φαξ γιατί περνάνε ΜΟΝΟ χειροκίνητα, όταν όμως τους πήρα την επόμενη ημέρα να τους πω γιατί δεν μου τις έστειλαν άλλος υπάλληλος μου είπε ότι μπορεί να τις στείλει με μήνυμα και να περαστούν αυτόματα.Πράγμα το οποίο και έγινε. Προσπάθησε πάλι.

Για τον προηγούμενο που θέλει να περάσει JAVA , έχω να πω ότι πριν δύο ή τρεις σελίδες είχε δοθεί μία διεύθυνση για το πως γίνεται , πήγα , προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα.Ισως κάποιος άλλος τα καταφέρει , πάντως δεν είναι εύκολο.

Φωτο νυκτερινές μάπα το καρπούζι.

Νομίζω ότι το βίντεο είναι πολύ καλύτερο από τις φωτο γενικά.Αν όμως την πετύχεις την φωτο (δηλ. τελείως σταθερό χέρι , φωτισμός κλπ) είναι καλή.

Για την μπαταρία ΣΕ ΜΕΝΑ αντέχει τουλάχιστον 3 ημέρες

• The title was changed to Samsung SGH-D900