Jump to content

Samsung SGH-D900

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως η αλήθεια είναι ότι,όντως δεν κρατάει η μπαταρία πολύ ειδικά άμα το δουλεύεις το κινητό,εκτός απο τηλ δλδ,πάντως εγώ που το έχω σαν εταιρικό και το έχω για να μιλάω μόνο με την γυναίκα μου,και άντε και με κανα δύο συναδέλφους δεν έχω παράπονο και σίγουρα μου κρατάει τουλάχιστον 5 με 6 μέρες.Πάντως και μένα μου έχουν πεί ότι δουλεύοντας οποιδήποτε κινητό με την κάρτα μνήμης,υπάρχει αρκετή κατανάλωση της μπαταρίας,παρεπιμπτόντως και μένα στο Γερμανό μου το είπε ένα φιλαράκι που έχω.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aν το Σαββατοκύριακο κρατά 5 μέρες πιθανόν και η μπαταρία να κρατά μία εβδομάδα...:lol:

Από Παρασκευή μέχρι Τρίτη έλειπα. Απλά για μένα είναι ένα long weekend :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

Παρεπιπτόντως για να μη λέμε ότι όλοι οι πωλητές λένε τα δικά τους (που κατά μεγάλο ποσοστό αληθεύει λόγω άγνοιας ή αδιαφορίας) πήγα σήμερα σε ένα ΓΕΡΜΑΝΟ και ρώτησα έναν τεχνικό που τον ξέρω λίγο καιρό...Ρώτησα για τη σχέση κάρτας μνήμης - μπαταρίας αν ισχύει...Και τι έκπληξη όταν μου είπε πως ναι και όχι μόνο καταναλώνει σε "νεκρή" φάση αλλά όταν χρησιμοποιείται κιόλας (μεταφορές-εγγραφές-αντιγραφές αρχείων) υπερδιπλασιάζει την κατανάλωση ενέργειας... σε σχέση με τη ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ μιας κάρτας μέσα σε οποιοδήποτε τηλέφωνο...τελικά λέτε να είναι αλήθεια?

Αυτό το ξέρω και εγώ χωρίς να είμαι τεχνικός ή πωλητής.:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

gia dokimase na klisis kai na xananixis to kinito off/on to idio mou ihe simvi me to e900 alla molis ekana epanekinisi olla kalla i karta mou einai trancend 1GB

μετα απο χρονια χρησης κινητων Νοκια αποφασισα να παρω μια συσκευη με αποκληστικο κριτηριο την εμφανηση.ετσι πηρα το d900.τελικα δεν ειναι καθολου μα καθολου κακο,ισα-ισα πολυ καλυτερο απ'οτι περιμενα.εχει βεβαια ελλατωματα αλλα αν δεν ειχε με τι θα ασχολουμασταν...το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι σε χωρους οπου ειχα σημα με αλλα κινητα με το d900 δεν εχω.Εχει κανεις παρατηρησει κατι αναλογο;αν ναι υπαρχει λυση;

pedia gia sas xerei kanenas pou tha mporousame na vroume themata gia d900

diladi auto to wallpaper me tin akropoli na mporouse na allaxei kai na valoume mia alli hora i kati allo iparhoun ?

enoo themata pou alazoun analogos to sima kai tin ora ?

pedia gia sas xerei kanenas pou tha mporousame na vroume themata gia d900

diladi auto to wallpaper me tin akropoli na mporouse na allaxei kai na valoume mia alli hora i kati allo iparhoun ?

enoo themata pou alazoun analogos to sima kai tin ora ?

ΞΕΧΝΑ ΤΟ...ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ...ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... :p για να το καταλάβεις...αν και ποιο σημαντικό θέμα είναι η ενέργεια.

Παρατήρηση Νο2...σχετικά με το σήμα που έγραψε πιο πάνω κάποιος...Σήμερα το πρωί ήμουν σε μια έκθεση στο ΕΚΕΠ...εκεί που οι άλλοι μίλαγαν στο κινητό τους εγώ μέσα στο ΕΚΕΠ μόνο που δε χτυπιόμουνα να δεχτώ μια κληση που ήταν από την κοπέλα μου η οποία δεν με άκουγε και νόμιζε ότι της το έκλεινα μέχρι να της εξηγήσω παραλίγο να με χωρίσει...! Εεε είπα και εγώ θα φταει η ΤΙΜ και ρωτάω μια όμορφη κοπελιά που ήταν σε ένα περίπτερο "δε πιάνει η ΤΙΜ εδώ ε?" και μου λέει "μακάρι αλλά με έχει πρήξει από το πρωί το αφεντικό στο τηλέφωνο με οδηγίες και έχω ΤΙΜ..."...:worry:

Πάντως η αλήθεια είναι ότι,όντως δεν κρατάει η μπαταρία πολύ ειδικά άμα το δουλεύεις το κινητό,εκτός απο τηλ δλδ,πάντως εγώ που το έχω σαν εταιρικό και το έχω για να μιλάω μόνο με την γυναίκα μου,και άντε και με κανα δύο συναδέλφους δεν έχω παράπονο και σίγουρα μου κρατάει τουλάχιστον 5 με 6 μέρες.Πάντως και μένα μου έχουν πεί ότι δουλεύοντας οποιδήποτε κινητό με την κάρτα μνήμης,υπάρχει αρκετή κατανάλωση της μπαταρίας,παρεπιμπτόντως και μένα στο Γερμανό μου το είπε ένα φιλαράκι που έχω.

Αγαπητέ φίλε μου...να σε ρωτήσω κάτι γιατί και εγώ μιλάω μόνο με την κοπέλα μου και 1-2 συναδέλφους-συνεργάτες μου κάθε μέρα.... Πόσα δευτερόλεπτα μιλάς δηλαδή και κρατά η μπαταρία 5-6 μέρες??? Εχω σκάσει από ζήλια έχω αρχίσει και διαστρέφομαι να με πάρει...Εμένα σύνολο κλήσεων κάθε μέρα πάνω από 10' δεν έχει κάνει ποτέ...και την 3η μέρα το πρωί (κλειστό 12 το βράδυ με 6 το πρωί πάντα) είναι ξελιγωμένη η μπαταρία σε σημείο ολικού κλεισίματος...

Ανταλλάσσουμε Please μπαταρίες??? να το δω και αν έχεις τέτοια μπαταρία σου δίνω 50 ευρώ επιπλέον? τι:shifty: λες???

πότε θα βγει το επόμενο κινητό σαν το D900 από την σαμσουνγκ?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

Πρός MSP:

Πρέπει να μιλάω περίπου κάνα 5λεπτο ίσως λίγο παραπάνω,πάντως κάπου

εκεί,και κάτι ακόμα εγώ το τηλέφωνο δεν το κλείνω ποτέ,δλδ πάντα ανοιχτό όλο το 24ωρο θα κλείσει μόνο αν δεν έχω το φορτιστή κοντά μου(το φορτίζω μόνο όταν μου κάνει προειδοποιητικό ήχο)!Μάλλον φιλαράκι MSP κάπου έχεις πρόβλημα είτε φταίει η συσκευή είτε η μπαταρία,πήγαινε σε κάποιο σέρβις και κοιταξέ το,φιλικά!

Εμένα με 30-50 λεπτά ομιλία την ημέρα + 2-3 μηνύματα + 2-3 φωτο + αρκετή χρήση αριθμομηχανής...μου κρατάει χωρίς να το κλείνω το βράδυ ποτέ..3 μέρες γεμάτες και το φορτίζω την τέταρτη!

Ρε παιδιά, σαν πολλά δε λέτε??

Δεν το έχω το κινητό, αλλά ξέρω ότι τα samsung πάντα είχαν μικρή αυτονομία.

Με αυτά που περιγράφετε, το d900 πρέπει να είναι πρωταθλητής στην αυτονομία.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

kalhspera se olous.tha ithela na rwtisw kapoion katoxo d900 an thn wra pou milaei mporei na blepei posi wra milaei?

oxi sto telos tis klishs th sunopsi deiarkeias

oute sth diaxeirish,ennow akribws thn wra pou milaei prin to kleisei

Εμένα με 30-50 λεπτά ομιλία την ημέρα + 2-3 μηνύματα + 2-3 φωτο + αρκετή χρήση αριθμομηχανής...μου κρατάει χωρίς να το κλείνω το βράδυ ποτέ..3 μέρες γεμάτες και το φορτίζω την τέταρτη!

e auto einai uperbolh nomizw...

:happy:

Λοιπόν το ξαναλέω με όλη την καλή διάθεση...Και σε σένα και στο φίλο Ninja...το πήγα service και η μπαταρία μου ΚΡΑΤΑ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ βάση των specifications της εταιρείας στο θέμα...ΑΝ ΛΕΤΕ αλήθεια και η δικιά σας κρατά τόσο πολύ (εμένα μου φτάνει) σας δίνω τη δικιά μου μπαταρία + 100 ευρώ μετρητά...Δέχεστε να τελειώνει η συζήτηση αυτή???:mad:

Παλικάρια αυτή η συζήτηση δε βγάζει πουθενά,εγώ ούτε πολλά λέω,ούτε τον έξυπνο παριστάνω ούτε λέω κάτι παραπάνω απο όσα βλέπω,και βλέπω το εξής,ότι το τηλ. μου μου κρατάει όσο ακριβώς έγραψα παραπάνω,με την χρήση που κάνω όπως ακριβώς έγραψα παραπάνω,τώρα απο εκεί και πέρα άν θέλετε με πιστεύετε, όσον αφορά για τον φίλο τον andrebreton,μπορεί να είναι λίγο υπερβολικός στην διάρκεια,σε σχέση με την χρήση,αλλά δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω,εξάλλου εδώ μέσα δεν επιβάλλουμε σόνυ και καλά την γνώμη μας απλά λέμε τις εμπειρίες μας, MSP πολύ κουβαρντάς είσαι μωρέ παιδάκι μου,(πλάκα κάνω έτσι;)),και όσο αφορά το θέμα αλήθεια η ψέματα MSP,τι με περνάς για κανά παιδάκι να προσπαθώ να πείσω με ψέματα κάποιον;έ όχι δά,εγώ αυτό βλέπω αυτό λέω,και το ξαναλέω με την χρήση που το κάνω((Πρέπει να μιλάω περίπου κάνα 5λεπτο ίσως λίγο παραπάνω,πάντως κάπου

εκεί,και κάτι ακόμα εγώ το τηλέφωνο δεν το κλείνω ποτέ,δλδ πάντα ανοιχτό όλο το 24ωρο θα κλείσει μόνο αν δεν έχω το φορτιστή κοντά μου)) μου κρατάει τόσο η μπαταρία άμα το δουλέψω παραπάνω μπορεί να έχω τα ίδια αποτελέσματα με τους υπολοίπους,δεν ξέρω!

Φίλε MSP μην τρελλένεσαι δεν είσαι ο μόνος. Έχω κι εγώ την συσκευή αυτή, για πρώτη φορά είπα να δοκιμάσω κανα samsung και με τράβηξε το γεγονός ότι ειναι λεπτό και για το φανταστικό sliding της samsung. Λοιπόν το κινητό το έχω πάρει από Αγγλία και οι πρώτες φορτίσεις του ήταν πολλές ώρες κλπ για να είμαι καλυμένος κι ας λένε ότι δεν παίρνει ρεύμα από ένα σημείο και μετά.

Για να μην τα πολυλογώ το κινητάκι μ'έχει κρεμάσει 3 φορές όταν είμουν έξω κι ενώ υποτίθεται είχα 2 γραμμούλες μ'ένα 15λεπτο τηλεφωνάκι λίγο αργότερα άρχισε ν'αναβοσβήνει. Το βρίσκω τραγικό...μέχρι και η κοπέλα μου είπε ν'αλλάξω κινητό για τον ίδιο λόγο, ότι είναι αναξιόπιστο. Στην αρχή δεν με πίστευε κιόλας ότι όντως έκλεισε εκεί που δεν το περίμενα...

Λοιπόν ο μόνος τρόπος για να κρατάει η μπαταρία, μετά από πολλές δοκιμές, είναι να μην το χρησιμοποιώ. Άντε κανα τηλεφωνάκι μικρής διάρκειας, άντε κανα sms, alarm ξερω γω - τέτοιου είδους χρήση. Τότε ναι κρατάει για μέρες και σε μένα, αλλά τι να το κάνω; Ποτέ μου δεν φόρτιζα κινητό τόσο συχνά κι έχω αλλάξει πολλά...

Πόσο μάλλον όταν προέρχομαι από sony ericsson k750i. Πραγματικά είναι κρίμα γιατί το κινητάκι μου αρέσει εμφανισιακά, έχω βέβαια διάφορα προβλήματα αλλά δεν μ'απασχολεί και πολύ εξάλλου το πήρα για να μιλάω άρα μ'ένοιαζε η εμφάνιση. Δεν παίρνω κινητό για να παίξω τετρις...Τεσπα μ'εχει απογοητεύσει κι εμένα η μπαταρία του όταν μιλάμε για σοβαρή χρήση και αυτό που με παραξενεύει είναι το πόσο γρήγορα κλείνει όταν αρχίσει και αναβοσβήνει το σηματάκι της μπαταρίας.

Είμαι ήδη προς αναζήτηση καινούριας συσκευής.

Live the moment

......Για να μην τα πολυλογώ το κινητάκι μ'έχει κρεμάσει 3 φορές όταν είμουν έξω κι ενώ υποτίθεται είχα 2 γραμμούλες μ'ένα 15λεπτο τηλεφωνάκι λίγο αργότερα άρχισε ν'αναβοσβήνει. Το βρίσκω τραγικό...μέχρι και η κοπέλα μου είπε ν'αλλάξω κινητό για τον ίδιο λόγο, ότι είναι αναξιόπιστο. Στην αρχή δεν με πίστευε κιόλας ότι όντως έκλεισε εκεί που δεν το περίμενα...

Λοιπόν ο μόνος τρόπος για να κρατάει η μπαταρία, μετά από πολλές δοκιμές, είναι να μην το χρησιμοποιώ. Άντε κανα τηλεφωνάκι μικρής διάρκειας, άντε κανα sms, alarm ξερω γω - τέτοιου είδους χρήση. Τότε ναι κρατάει για μέρες και σε μένα, αλλά τι να το κάνω; Ποτέ μου δεν φόρτιζα κινητό τόσο συχνά κι έχω αλλάξει πολλά....

Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω...μετά απο 2 μηνες χρήση και αναγκαστική φρόρτιση στην καλυτερη περίπτωση κάθε μιάμιση μέρα, το τηλέφωνο είναι μόνο για τα τελείως απαραίτητα. Μέχρις εδώ ολα καλά, και είτε συβιβάζεται κάποιος για χάρη του design έίτε αλλάζει κινητό. Εγώ είχα συμβιβαστεί. Έλα μου όμως που έσκασε πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητο...Χθες, επειδη είχα ξεχάσει να το φορτίσω το βράδυ, έφυγα για τη δουλεια με 3 γραμμες και φυσικα....με άφησε. Το αφησα αφορτιστο ολη μερα και πηγα αργα το βραδυ να το ξαναφορτισω....αλλα ΔΕΝ!!!

Με το που συνδεω το φορτιστη, χωρις να πατησω το κουμπι εκκινησης, παει να ενεργοποιηθει απο μονο του και σβηνει αφου δεν εχει μπαταρια.Δεν φορτιζει ομως!!! Η οθονη μαυρη και αραχνη!!!! Με το που βγαζω το βυσμα μου κανει ξανα το ιδιο...παει να ενεργοποιηθει απο μονο του...εν ολιγοις τα εχει παιξει. Εβαλα - εβγαλα την μπαταρια, το βυσμα του φορτιστη, τα δοκιμασα ολα αλλα τιποτα!!

Αντε τωρα να μεινω χωρις τηλεφωνο μεχρι να το παω για σερβις και να δουμε τι εχει....και φυσικα δεν προκειται να το κρατησω αλλο!!

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ.... και θα τρελαίνομαι και θα κάνω ότι γουστάρω...Ninja και άλλοι που λέτε για τέτοια κρατήματα μπαταρίας Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ και οι μεταπωλητές της ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ τέτοιες διάρκειες...και ξαναλέω...εντάξει σας πιστεύω...και έχω τα φράγκα...ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ που κρατά τόσες μέρες???

Διότι αν το λέω και εγώ αλλά κανείς ΔΕΝ είναι δίπλα μου να το διαπιστώσει μπορεί να λέει ότι τον δουλεύω...εγώ λοιπόν προχωράω παρακάτω και λέω σας πιστεύω αλλά την αγοράζω...Δέχεστε???

απλά πράγματα, καθαρά και ειλικρινά...το καλό πράγμα (;) πρέπει να τιμάται ανάλογα...Αν λοιπόν αποδεδειγμένα κρατά τόσο δίνω την μπαταρία μου (2 μηνών) και 100 ευρώ...Αν δε δέχεστε κάτι συμβαίνει...

Αλλά θα πάω και ακόμα ένα βήμα πιο κάτω...Ας πούμε ότι θέλετε να κρατήσετε αυτή την απίστευτη μπαταρία (σε σχέση με το μέσο όρο χρηστών)...να το δεχτώ και αυτό. Μπορούμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού μέτρησης της μπαταρίας σε κάποιο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας-σέρβις και αν αποδειχθεί αυτό πάλι δίνω 100 ευρώ...με την ίδια ακριβώς χρήση των δύο τηλεφώνων-μπαταριών...λοιπόν?

Το βρίσκω τραγικό...μέχρι και η κοπέλα μου είπε ν'αλλάξω κινητό για τον ίδιο λόγο, ότι είναι αναξιόπιστο. Στην αρχή δεν με πίστευε κιόλας ότι όντως έκλεισε εκεί που δεν το περίμενα...

Είμαι ήδη προς αναζήτηση καινούριας συσκευής.

Αγαπητέ φίλε μου έχουμε το ίδιο πρόβλημα (!) και τις ίδιες αναζητήσεις...(!!)

Ρε σύ MSP δεν χρειάζεται να τα παίρνεις,συζήτηση κάνουμε,το ότι μου κρατάει τόσο η μπαταρία δεν χρειάζεται να το πιστέψεις και μα την αλήθεια δεν το επιδιώκω κάν,εξάλλου και σύ δεν χρειάζεται να προσπαθείς να με πείσεις εμένα και τους άλλους ότι δεν σου κρατάει η μπαταρία ούτε κάν 3 μέρες!και ποιός σου είπε ότι σε πιστεύω;και απλά τα λές γιατί θέλεις να <<ρίξεις>> το κινητό,τεσπα άκρη δεν βγάζουμε λοιπόν που θα βρεθούμε για να δούμε ποιος λέει αλήθεια;εγώ είμαι μέσα.

Και στην τελική δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εγώ πρέπει να δώσω σε κάποιον να καταλάβει ότι λέω αλήθεια,ούτε απολογούμαι σε κανέναν.

Όπως λέει και ο από πάνω φίλος δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να κρίνει κάποιος αν λέω αλήθεια ή ψέματα για την μπαταρία. Έχει τεθεί ένα θέμα και ο καθένας λέει αυτό που έχει μπροστά του. Αλλοίμο αν σε κάθε φόρουμ θα πρέπει να υπάρχει κάποιος που να τσεκάρει αν όσα γράφονται είναι αλήθεια ή ψέματα. Στην τελική κουβέντα κάνουμε..δεν προσπαθούμε να πείσουμε με το ζόρι κάποιον.

Στο θέμα μας:Έχω κρατήσει αναλυτικά τα στοιχεία για την δική μου μπαταρία:

Φόρτιση Δευτέρα όλο το βράδυ.

Τρίτη:26 λεπτά ομιλίας, 5 μηνύματα αποστολή και 12 μηνύματα λήψη, φωτό 3 και 10 αναπάντητες που δέχθηκα. Επιπλέον άνοιγμα του κινητού για αριθμομηχανή πάνω από 10 φορές.

Τετάρτη: 35 λεπτά ομιλίας, 7 μηνύματα αποστολή και 17 μηνύματα λήψη , φωτό 4 και 8 αναπάντητες. + Αριθμομηχανή+ημερολόγιο περίπου 10 φορές.

Πέμπτη:33 λεπτά ομιλίας, 6 μηνύματα αποστολή και 15 μηνύματα λήψη , φωτό 3 και 10 αναπάντητες. + Αριθμομηχανή+ημερολόγιο περίπου 10 φορές.

Όλα αυτά χωρίς να κλείσω το κινητό κανένα βράδυ. Να σημειώσω ότι σήμερα Παρασκευή είμαι με μια γραμμή και δεν το έχω φορτίσει ακόμα. Σήμερα έχω λάβει μέχρι τώρα [10 π.μ] 1 μήνυμα και έχω μιλήσει 3 λεπτά.

Θα ενημερώσω μέχρι επλήρους ξαντλήσεως της μπαταρίας.

Να καταθεσω και εγω τη δικη μου αποψη επι του θεματος.επειδη ασχολουμαι με υπολογιστες γνωριζω οτι για την κατασκευη του πανελ της οθονης η καθε εταιρεια κολοσσος οπως σονυ,τοσιμπα,κλπ αναθετουν σε μικροτερες εταιρειες την κατασκευη ουτως ωστε οποτε η παραγωγη της μιας εταιρειας φουλαρει να βαλουν πανελ και απο την αλλη,για να μην υπαρξει προβλημα στην γραμμη παραγωγης.δεν θα μου φαινοταν περιεργο κατι αντιστοιχο να συμβαινει με τις μπαταριες των κινητων.με τοσα εκατομμυρια κινητων,ειναι πιθανων η προελευση των μπαταριων να ειναι διαφορετικη,με αποτελεσμα αυτην τη διαφορετικη αποδοση που παρατηρειτε στο φορουμ.δηλαδη μπορει ο ενας να ετυχε μια καταπληκτικη μπαταρια απο ενα καλο εργοστασιο,και αλλος μια απλως αποδεκτη απο ενα κατωτερο εργοστασιο.επισης μην ξεχναμε πως οι μπαταριες σχετιζονται και με αλλα θεματα οπως το κλιμα και επισης το πολυ σημαντικο την ποιοτητα του σηματος.οταν το κινητο ψαχνει συνεχεια να βρει σημα "τρωει"την μπαταρια για πλακα.οταν ειναι σε περιοχη με αψογο σημα,η αποδοση της μπαταριας βελτιωνεται θεαματικα.οποτε δεν ειναι θεμα μιας καθολικης αληθειας,αλλα πολλων μικρων...χαλαρα παιδια...:happy:

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

και μια ερωτηση για οποιον μπορει να βοηθησει:εδω και δυο εβδομαδες οταν παω να φωτογραφισω ενα θεμα μου το βγαζει αναποδα,σαν να κοιταω σε καθρεφτη.δοκιμασα με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως κανω κατι αλλο τζιφος.ουτε στις ρυθμισεις της καμερας βλεπω κατι.ξερει κανεις πως το επαναφερω;;;:blink:

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Endiaferon auta pou lete, alla de nomizo oti de tha kataliksete kapou gia tis bataries pera apo to symperasma oti to kinito tou filou andrebreton epidiknyei kalyteri autonomia apo ta ypoloipa. Oxi oti o zerow den exei dikio, aplos oi diafores de mporei na einai aisthites ston katanaloti.

O logos loipon pou symvainei kati tetoio den einai oute epeidi kapoios ypervalei oute epeidi sto ergostasio epesan katalathos perissotera battery cells stin polysyzitimeni mpataria. Oi logoi gia tin akriveia einai polloi kai tha anafertho se merikous apo autous.

Diktyo. Analoga me to diktyo pou xrisimopoiei kaneis, mporei na diaferei poly i katanalosi tis mpatarias. Gia paradeigma, to kinito mou sti Vodafone stin Agglia katanalonei poly perissoteri energeia ap'oti sti Vodafone stin Ellada. Analoga me to pos exei stithei kai rythimstei to kathe diktyo mporei na epireazetai i katanalosi. Oso pio kali poiotita exei o ixos gia paradeigma, toso perissoteri energeia apaiteitai.

• Thesi tou xristi. Oso pio konta vrisketai kapoios se mia keraia/stathmo kinitis tilefonias, toso ligoteri energeia apaiteitai gia na pragmatopoiithei i epikoinonia. Ta kinita, se antithesi me alles syskeves tilepikoinonias opos radifono, asyrmatoi VHF, ktl, de xrisimopoioun statheri isxy, alla tin auksomeionoun analoga me tin entasi tou simatos tis plisiesteris keraias/stathmou. Opote isos o andrebreton na exei mia keraia/anametadoti ekso apo to parathyro tou domatiou tou i tou grafeiou tou kai na min to kserei.

• Epimerous leitourgies tou kinitou. Ean kapoios xrisimopoiei to radiofono i vgazei polles fotografies i xrisimopoiei handsfree bluetooth katanallonei perissoteri bataria. To idio mporei na symvei kai ean kapoios, parolo pou den kanei polles klisis kai de xrisimopoiei kamia apo tis ypoloipes xrisopliromenes leitourgies, ploigeitai sto menu tou kinitou synexos.

• Rythmiseis tou kinitou. Yparxoun para polles mikrorythmiseis pou mporei kapoios asynidita na exei kanei, oi opoies prokaloun simantiki diafora stin autonomia. Gia paradeigma,
    - Kapoios mporei na exei afisei to bluetooth energo parolo pou den to xrisimopoiei.
    - Mporei na exei poly dynata tin entasi tou akoustikou.
    - Mporei na vgazei polles fotografies me flash (to flash sta samsung einai enas kalos tropos gia na ekfortiseis ti mpataria mesa se 5 letpa!)
    - Mporei na exei rythmisei to fotismo ton plikrton na einai monima anoiktos (ta pliktra sto samsung mporoun na rythmistoun na fotizoun mono tis vradines ores kai oxi tis proines pou outos i allos me to fos tis imeras den katalavaineis diafora).
    - Mporei na xrisimopoiei screensavers me animations.
    - Mporei na xrisimopoiei wallpaper apo arxeio megalou megethous.
    - Mporei na einai energo to GPRS.
    - Mporei o fotismos tis othonis na exei rythmistei na diarkei perissotero
    - Merikes fores yparxoun kai kapoies kryfes rythmiseis tis opoies de vlepoume kai tyxainei na diaferoun apo kinito se kinito.
    - Merikes fores episis to software tou kinitou epireazei tin katanalosi opote analoga me tin ekdosi isos na yparxei diafora.

Sigoura pano se ola auta mporoun na ginoun polla debates kai na poikiloun oi apopseis sto kata poso epireazoun aisthita tin autonomia i oxi. To sigouro einai oti ola tin epireazoun apla kapoia apo ta apotelesmata auta metriountai mono sto ergastirio kai kapoia fainontai kai ston pio aprosekto xristi. Episis to kathe ena apo ola auta mporei paizei megalytero i mikrotero rolo analoga me tin marka/typo kinitou. Otan gia paradedeigma eixa to Nokia 6230, eixa valei ena katapliktiko animation gia screensaver kai oraies fotografies gia background. Molis ta apenergopoiisa ola auta eida toso megali diafora pou me ekanan na min ta ksanaxrisimopoiiso pote.

Meta apo ola auta loipon tha proteino mia kali lysi.

H mpataria einai apo ta simantikotera pragmata sto kinito kai kalo tha einai afou ksodepsame oso ena eisitirio gia 2 atoma Athina-Londino me epistrofi gia na agorasoume to agapimeno mas D900, as ksodepsoume kai 2 eisitiria Syntagma-Marousi me epistrofi gia na agorasoume mia extra bataria. Fysika de milao gia tin original bataria tis samsung apo to katastima tou Germanou. Milao gia after market mpataries oi opoies kostizoun poly ligotero kai ean dialeksete ti sosti, isos na diarkei kai ligo parapano. H xoritikotita tis ergostasiakis mpatarias einai peripou 800Ah kai after market mporeite na vreite kai 1000Ah. Rikste loipon mia matia sto eBay i se alla online shops kai dialekste.

Oso gi'autous pou protimane ta sovara katastimata kai ta authentika proionta exo na paratiriso to eksis.: As eimaste toso sxolastikoi me ta frena sto autokinito mas kai me tis mpataries tou vimatodoti stin kardia tou pappou mas. Gia ena kinito pou tha allaksoume pali se 1-2 xronia de xreiazetai na to ntantevoume me oraia autokolita stis mpataries i sta hands free. Alloste mia alli mpataria isos na erxetai kai apo to idio ergostasio opos tha symfonisei kai o zerow.

Ego leo na paro pantos auti:

D900 Extended Battery + Free car charger

i auti:

2 Battery+Desktop+Car+USB Charger for Samsung D900

:lock:

• The title was changed to Samsung SGH-D900