slide13 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Καλα, οι ιστοριες του Ντον Ροσα τελειες..Δηλαδη πρεπει να κατσεις κανα λεπτακι σε καθε καρε για να το "ξεζουμισεις" εντελως..Αφηστε που "τρεχουν" κ παραλληλες ιστοριουλες σε δευτερο πλανο που εχουν πολυ πλακα.. Τεσπα, θα ηθελα να κανω μια εκκληση.. Ενδιαφερομαι για αναγνωση (πολυ) παλιων τευχων ΚΟΜΙΞ απο καποιον που τα εχει..Επειδη καταλαβαινω οτι υπαρχει κ το θεμα της εμπιστοσυνης για να τα δανειζομουν στο σπιτι μου, μπορω να βολευτω σε μια καρεκλιτσα, στη σοφιτα, στο υπογειο, στο παταρι βρε αδερφε στην τελικη, η οπου αλλου βρισκονται στο σπιτι σας, αρκει να διαβασω αυτα τα αριστουργηματα.. Τα εχει κανεις;; Εννοω απο το 1, η εστω απο την πρωτη δεκαδα.. Πλερωνννωωωω αμα λαχει κιολας! :):) Α, κατι που ξεχασα να αναφερω.. Ειχα διαβασει σε καποιο ΚΟΜΙΞ οτι ο Ροσα στο πρωτο καρε της καθε ιστοριας του, χωνει καπου με πολυ περιτεχνο τροπο τα αρχικα D.U.C.K., που εκτος του προφανους, σημαινουν Dedicated to Uncle Carl by Keno (λεγεται Ντον Κενο Ροσα)! Αλλα σε μερικες περιπτωσεις ειναι πολυ δυσκολο να ανακαλυψεις σε ποιο σημειο το εχει προσαρμοσει.. Ειναι φοβερος ο τυπος! :respect: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Αυτό που κάνει ο Ντον Ρόσα καλύτερα από κάθε άλλο σχεδιαστή κόμικ αυτή τη στιγμή είναι η ικανότητα του να γεμίζει το κάθε καρέ των ιστοριών του με πάρα πολλές λεπτομέρειες. Αυτό είναι που λατρεύω στις ιστορίες του, ακριβώς για τους λόγους που αναφέρεις κι εσύ... Όσο για το υπόλοιπο μήνυμα σου, και η δική μου συλλογή δυστυχώς δεν πάει πολύ πίσω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Εδώ και χρόνια έχω σταματήσει να διαβάζω κόμιξ. Θυμάμαι πως όταν ήμουν στο δημοτικό,διάβαζα φανατικά τη Μάσκα.Με είχαν επηρεάσει οι διαφημίσεις που προβάλλονταν τότε στο STAR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Εδώ και χρόνια έχω σταματήσει να διαβάζω κόμιξ. Θυμάμαι πως όταν ήμουν στο δημοτικό,διάβαζα φανατικά τη Μάσκα.Με είχαν επηρεάσει οι διαφημίσεις που προβάλλονταν τότε στο STAR. Διόρθωσες το «μικρός»... Παρ' όλα αυτά, δεν νομίζω πως τα κόμικς είναι για παιδιά ή γενικά άτομα μικρής ηλικίας. Αντίθετα, τα καλύτερα κόμικς είναι αυτά που είναι για ενήλικες... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Εγω ακομη και τορα που και που διαβαζω η Αστεριχ και Οβελιχ αυτο με τους Γαλατες η Λουκη Λουκ τα καλητερα απο ολα τα κομιξ... :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 κλαψ... καμια εκπτωση... κλαψ... Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Κι εγώ διάβαζα πολύ μικρός κόμιξ, ακόμα θυμάμαι το Μικυ Μάους, Περιπέτεια, το Μπλεκ, το Αγόρι, τη Βαβούρα (με εκέινον τον καταπληκτικό επιστάτη το ζοχάδα), αλλά το καλύτερό μου ήταν οι Αντιρίξ και Συμφωνίξ Ποοοοοο που την θυμηθηκες την "Βαβουρα" ποιο χαζο και παρακμιακο κομικς δεν εχω ξαναδιαβασει....:lol: :lol: :lol: παρολα αυτα ημουν φανατικος της γιατι την διαβαζαν και καπως μεγαλυτερα παιδια και ετσι "μετρουσα":O :p Ειχε ενα ιδιαιτερο χιουμορ που επρεπε να εξοικιωθεις καπως με αυτο για να γελασεις!!;) ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. December 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Α, κατι που ξεχασα να αναφερω.. Ειχα διαβασει σε καποιο ΚΟΜΙΞ οτι ο Ροσα στο πρωτο καρε της καθε ιστοριας του, χωνει καπου με πολυ περιτεχνο τροπο τα αρχικα D.U.C.K., που εκτος του προφανους, σημαινουν Dedicated to Uncle Carl by Keno (λεγεται Ντον Κενο Ροσα)! Αλλα σε μερικες περιπτωσεις ειναι πολυ δυσκολο να ανακαλυψεις σε ποιο σημειο το εχει προσαρμοσει.. Ειναι φοβερος ο τυπος! :respect: Εκτός από το D. U. C. K., πού και πού βρίσκει κανείς και κρυμμένους... Μίκυ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Παιδιά παλιότερα διάβαζα τεντεν,αλλά δυστυχώς δεν ξέρω που μπορώ να τα βρώ πια!:(Μήπως ξέρετε κάπου στη Θεσσαλονίκη κατά προτίμηση που θα μπορούσα να βρώ!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Wirelessly posted (NokiaN73-1/3.0638.0.0.30 Series60/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Καλα, οι ιστοριες του Ντον Ροσα τελειες..Δηλαδη πρεπει να κατσεις κανα λεπτακι σε καθε καρε για να το "ξεζουμισεις" εντελως..Αφηστε που "τρεχουν" κ παραλληλες ιστοριουλες σε δευτερο πλανο που εχουν πολυ πλακα.. Τεσπα, θα ηθελα να κανω μια εκκληση.. Ενδιαφερομαι για αναγνωση (πολυ) παλιων τευχων ΚΟΜΙΞ απο καποιον που τα εχει..Επειδη καταλαβαινω οτι υπαρχει κ το θεμα της εμπιστοσυνης για να τα δανειζομουν στο σπιτι μου, μπορω να βολευτω σε μια καρεκλιτσα, στη σοφιτα, στο υπογειο, στο παταρι βρε αδερφε στην τελικη, η οπου αλλου βρισκονται στο σπιτι σας, αρκει να διαβασω αυτα τα αριστουργηματα.. Τα εχει κανεις;; Εννοω απο το 1, η εστω απο την πρωτη δεκαδα.. Πλερωνννωωωω αμα λαχει κιολας! :):) Α, κατι που ξεχασα να αναφερω.. Ειχα διαβασει σε καποιο ΚΟΜΙΞ οτι ο Ροσα στο πρωτο καρε της καθε ιστοριας του, χωνει καπου με πολυ περιτεχνο τροπο τα αρχικα D.U.C.K., που εκτος του προφανους, σημαινουν Dedicated to Uncle Carl by Keno (λεγεται Ντον Κενο Ροσα)! Αλλα σε μερικες περιπτωσεις ειναι πολυ δυσκολο να ανακαλυψεις σε ποιο σημειο το εχει προσαρμοσει.. Ειναι φοβερος ο τυπος! :respect: se kapoio site eixa vrei ebooks twn comix apo to #1-#56 greekwarez, kapws etsi dustixws eixa katevasei mono ta pente prwta. opoios vrei to forum as valei ti dieuthinsi, einai stin katigoria e-books. ;) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 παιδια οποιος ξερει που μπορω να βρω κομιξ απο το 140 και πριν στη Θεσσαλονικη ας μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 παιδια οποιος ξερει που μπορω να βρω κομιξ απο το 140 και πριν στη Θεσσαλονικη ας μου πει. Φαντάζομαι ότι για τόσο πρόσφατα τεύχη μπορείς να επικοινωνήσεις κατευθείαν με το περιοδικό. Δεν νομίζω να μην τα έχουνε... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 καταλαβα αν ομως θελω το βιο και τη πολιτεια ιπαρχει καποιο βιβλιοπωλειο στην ελλαδα που να τα εχει? οσο και να κανουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 καταλαβα αν ομως θελω το βιο και τη πολιτεια ιπαρχει καποιο βιβλιοπωλειο στην ελλαδα που να τα εχει? οσο και να κανουν! Σου απάντησα ακριβώς από πάνω. Πάρε τηλέφωνο στα γραφεία του περιοδικού, πες τους τις θες και θα σου πουν πόσο θα κοστίσει να τα αγοράσεις και να σου τα στείλουν. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 τελικα βρηκα βιβλιοπωλειο που να εχει και τον βιο αλλα και τα χαμενα επεισοδια θα παω να τα παρω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Διόρθωσες το «μικρός»... Παρ' όλα αυτά, δεν νομίζω πως τα κόμικς είναι για παιδιά ή γενικά άτομα μικρής ηλικίας. Αντίθετα, τα καλύτερα κόμικς είναι αυτά που είναι για ενήλικες... Γνωρίζω πως τα κόμικς έχουν αναγνώστες σε όλες τις ηλικίες. Ωστόσο,έχω χάσει προ πολλού το ενδιαφέρον μου για αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. December 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Προς όσους αγόρασαν τον τόμο των "Χαμένων Επεισοδίων": Σας άρεσε η καινούργια ιστορία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Το Περιοδικό ΚΟΜΙΞ παρουσιάζει "ΜΥΘΟΣ: Η οργή των Θεών" 132 Σελίδες > Μεγάλο μέγεθος > Πολυτελής Έκδοση > Τιμή: 7.50 ευρώ. Κυκλοφορεί... Αθήνα: 28 Ιουνίου, Υπόλοιπη Ελλάδα: 26 Ιουλίου. http://www.imageshack.gr/images/c1tyyyqtz1zzzddgmeqy.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Ωπ, αναστήθηκε το θέμα! Άψογα! :up: akis_k, ξέρουμε ποιός είναι ο σχεδιαστής της ιστορίας; Απ' ότι βλέπω έχει μέσα Σκρουτζ, άρα θα το πάρω. Trifilli, αν και έχουν περάσει 5 μήνες από το ερώτημα σου, να αναφέρω πως η νέα ιστορία που υπάρχει στο «Χαμένα Επεισόδια», είναι εξαιρετική - όπως συμβαίνει δηλαδή με όλες τις ιστορίες του Ντον Ρόσα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 akis_k, ξέρουμε ποιός είναι ο σχεδιαστής της ιστορίας; Δύστυχος όχι veco :(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Για Ιταλού μου κάνει το σχέδιο πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Για Ιταλού μου κάνει το σχέδιο πάντως... Χμ, πρέπει να έχεις δίκαιο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Διαβάζω Ντόναλντ και κλασσικά,το ξέρει κανείς? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Διαβάζω Ντόναλντ και κλασσικά,το ξέρει κανείς? Φυσικά. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. June 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Χθες ξαναδιάβαζα κάτι παλιά τεύχη του Μίκυ Μυστήριο ("Πολιτισμικό Σοκ", "Διαπλεκόμενα συμφέροντα", "Το δαχτυλίδι"). Από περιέργεια, προτιμάτε τον πρώτο, το δεύτερο ή τον τρίτο κύκλο της σειρά του "Μίκυ Μυστήριο"; Γιατί, όταν κυκλοφόρησε ο δεύτερος κύκλος, μου φάνηκε κουραστικό το σχέδιο και δε διάβασα ούτε το πρώτο τεύχος ("Σκοτεινή πόλη"). Τι λέτε; Αξίζει; Να ακούσω την προτροπή του αδερφού μου, που επιμένει ότι πρόκειται για τον μακράν καλύτερο κύκλο ιστοριών; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts