mixtri Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 όσον αφορά το 9,έχω απαντήσει παραπάνω σε όσα με ρωτάτε βρε perdikos2000,δηλαδή τα ίδια και τα ίδια να λέω...Αν θέλετε κάνω παράθεση αλλά έχω και κάποια συνέχεια στο λόγο μου.Δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω σε ότι θέλετε αλλά να μην επαναλαμβανόμαστε.Εφόσον συζητούμε γραπτώς δεν υπάρχει λόγος επανάληψης των λεγόμενών μου... Ο λόγος που έκανα τις ερωτήσεις είναι όχι να μου απαντήσετε αλλά ρητορικά να σκεπτείτε κάποια πράγματα που έλεγα παραπάνω. Η άποψή σου από ότι καταλαβαίνω είναι "άσυλο υπό προϋποθέσεις" που είναι κατάργηση του ασύλου...δε διαφέρει σε κάτι απλά είναι μια πιο ήπια έκφραση που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση:mad: Και εγώ σου φέρνω παραδείγματα της Ευρώπης.Στη Γαλλία ξέρεις ότι η αστυνομία έμπαινε συχνά μέσα στα Πανεπιστήμια και έκανε εκατοντάδες προσαγωγές με την πρόφαση της υλικής φθοράς; Στη Γερμανία ξέρεις ότι μόλις κάναν κατάληψη για την αύξηση των διδάκτρων και πέρασε μια βδομάδα διαλύθηκε με παρέμβαση αστυνομική σε όλες τις πόλεις; Οι Άγγλοι ξέρετε ότι πάθανε το ίδιο; Και που ξέρετε αν οι φοιτητές αυτοί είναι ευχαριστημένοι που δε μπορούν να κουνήσουν κεφάλι σε όσα τους περνάν; Και μη μου πείτε για τους Γάλλους γιατί έχουν άλλη κουλτούρα,άλλη παιδεία και άλλη φιλοσοφία,οι άλλοι τι κάνουν;;; οεο; Καπίνουν τα πάντα...Και κάθε χώρα με την ιστορία της.Κάποιοι λαοί πάντα :X έστηναν...(για να φανεί ήπια,μη μου κάνει κανένας moderator ban:lol: ) Ξέρετε ότι η άρση του ασύλου ουσιαστικά κάνει το πανεπιστήμιο ένα μεγάλο big brother με παρακολούθηση όλων των κινήσεων; Σας πείθει εσάς ότι η κυβέρνηση δε μπορεί να κρατά συζητήσεις και πρόσωπα για τα οποία "φακελώνει"; Για ποια ελεύθερη διακίνηση ιδεών μιλάμε; Κάμερες μέσα στις αίθουσες; Ολυμπιακές εγκαστάσεις είναι; Τι,αλήτες/χούλιγκανς είμαστε εμείς οι φοιτητές; Κακά τα ψέματα,ότι γίνεται μέσα στο Πανεπιστήμιο γίνεται και έξω.Λέτε για πρεζάκια,ρεμάλια...έκανε τίποτα η αστυνομία για τη διακίνηση ναρκωτικών και τα πρεζόνια σε κάποιες περιοχές της Αθήνας; Μήπως πιστεύετε ότι αυτοί δεν είναι μπλεγμένοι σε αυτά τα κόλπα; Αφού βλέπετε το χάλι της ελληνικής αστυνομίας γιατί να μπει μέσα στο Πανεπιστήμιο; για τον αλφα βητα λογω σπαζεις εναν υπολογιστη πρεπει να τον πληρωσεις ή οχι? γραφεις τους τοιχους γιατι? στις φασαριες που γινινται μεσα στις σχολες και μου μη πεις οτι δεν γινονται αν σκωτωθει καποιος τι θα γινει? πρεπει δηλαδη να γινει το κακο και μετα να πουμε ας μπει ασφαλεια πανεπιστημιου? για αυτά που λες μπορείς να κάνεις επώνυμη καταγγελία στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου στο οποίο ανήκεις.όσον αφορά το θάνατο εντός Πανεπιστημίου λόγω δολοφονίας ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΝΤΟΣ.Ουσιαστικά παιδιά μπορεί να μπει αστυνομία μέσα στο Πανεπιστήμιο αλλά μη το κάνουμε "μπατε σκύλοι αλέστε"... Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Ξέρετε ότι η άρση του ασύλου ουσιαστικά κάνει το πανεπιστήμιο ένα μεγάλο big brother με παρακολούθηση όλων των κινήσεων; Σας πείθει εσάς ότι η κυβέρνηση δε μπορεί να κρατά συζητήσεις και πρόσωπα για τα οποία "φακελώνει"; Για ποια ελεύθερη διακίνηση ιδεών μιλάμε; Κάμερες μέσα στις αίθουσες; Ολυμπιακές εγκαστάσεις είναι; Τι,αλήτες/χούλιγκανς είμαστε εμείς οι φοιτητές; Έχεις ξεφύγει εντελώς τι κάμερες και φακελώματα και, και, μα καλά διαβάζεις τι γράφεις? τι σχέση έχει το άσυλο με όλα αυτά? Δεν ξέρω εαν έχει μπερδευτεί αλλά μηλάμε για άρση του ασύλου, όχι για κύριξη στρατιωτικού νόμου... Δεν είστε όλοι αλήτες/χούλιγκανς αλλά θέλωντας και μη τους προστατεύετε και αυτό είναι το πρόβλημα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Έχεις ξεφύγει εντελώς τι κάμερες και φακελώματα και, και, μα καλά διαβάζεις τι γράφεις? τι σχέση έχει το άσυλο με όλα αυτά? Δεν ξέρω εαν έχει μπερδευτεί αλλά μηλάμε για άρση του ασύλου, όχι για κύριξη στρατιωτικού νόμου... Δεν είστε όλοι αλήτες/χούλιγκανς αλλά θέλωντας και μη τους προστατεύετε και αυτό είναι το πρόβλημα. :) στο εξωτερικό έχεις γνώση του τι γίνεται; Κάμερες παντού... Βέβαια μας φαντάζει μακρινό αυτό αλλά είναι η πραγματικότητα... Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει νομίζω ότι το φοιτητικό κίνημα έχει δύναμη και θα αποτελεί φόβο για εκάστοτε κυβέρνηση...άρα η καταστολή με κάθε μέσο είναι πιθανή.Πειράζει που κάθομαι και σκέπτομαι παν ενδεχόμενον; Η υπερβολή είναι η μόνο οδός για την κατανόηση αυτών που πραγματώνονται σήμερα...Ποιος θα σου έλεγε ότι κάποιοι με την Πρώτη Μαϊου έδωσαν το αίμα τους για την καθιέρωση τους 8άρου και σήμερα πέρασε ελαστικό ωράριο χωρίς να αντισταθεί ουσιαστικά κάποιος; Δεν υπερασπιζόμαστε κανέναν ταραχοποιό απλά η αφορμή αυτών επεισοδίων γίνεται αιτία για να κατηγορηθεί όλη η κίνηση για πράγματα πολύ σημαντικά. Νομίζω ότι η αστυνομική δουλειά έχει ξεχαστεί και δε λειτουργεί για την ασφάλειά μας,έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο...ας βάλουμε και εμείς οι φοιτητές κάτω τι λάθη έχουμε κάνει,τι πανεπιστήμιο θέλουμε! όχι πάντως αυτό που είναι τώρα ή την παρακμή που θα ακολουθήσει με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων αλλά με πραγματικά κριτίρια και κίνητρα.Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση,ας μείνουμε στη συζήτηση... Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 mixtri: για την αγγλια αστο διοτι εχω ερθει για μεταπτυχιακο και εχω δει απο πρωτο χερι τι παιζει. πολυ απλα σε οργανωση και τετοια θεματα που αναφερεις οι ανθρωποι ειναι 100 χρονια μπροστα και μακαρι να δω κι εγω πανεπιστημια στην ελλαδα οπως εδω. και μαλιστα οι φοιτητες δεν βλεπω να εχουν προβλημα διοτι ξερουν οτι το πανεπιστημιο ειναι χωρος δουλειας ο δικος τους χωρος που πρεπει να τον διαφυλαξουν οσο καλυτερα γινετε. ασε που αν κανεις τολμισει να σπασει κατι θα το πληρωσει τριπλα και τετραπλα. οσο αναφορα την επωνυμη καταγγελια αν σε δω να σπαζεις και καταθεσω στον πρυτανη και μετα σε αστυνομια και δικαστηρια ξερεις τι εχει να γινει? εγω θα ειμαι ο ρουφ....ος ο καταδωτης και θα κινδυνευω σωματικα. αυτα δεν μπορουν να γινουν στην ελλαδα διοτι πολυ απλα ολοι μας ειμαστε βολεμενοι με την υπαρχουσα κατασταση. και αν τα κομματα δεν ηταν βολεμμενα θα ειχαν λυθει ολα και δε πα να κανατε 100 διαδηλωσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Καταρχήν να πω ότι η αποστροφή "ας μας πει κάποιος από τους συντηρητικούς" είναι γ....τη. Λοιπόν δεν το έχεις σκεφτεί πολύ καλά: οι μπάτσοι (αναφέρεσαι στο κράτος φαντάζομαι) ήδη ξέρουν τη μάνα σου, τον πατέρα σου, τον αδερφό σου και τα ταξίδια σου. Τη γκόμενα τη μαθαίνουν μόνο αφού κάνεις το λάθος να την παντρευτείς. Για το νούμερο των παπουτσιών δεν ξέρω, ας μας πει όποιος γνωρίζει. Τώρα τί σχέση έχουν αυτά με το πανεπιστημιακό άσυλο ελπίζω να μας πεις αργότερα. Δεύτερον, η ερώτηση είναι κακοδιατυπωμένη. Για συναισθηματικούς/συμβολικούς λόγους ούτε εγώ θέλω να καταργηθεί το άσυλο, έχω όμως την απαίτηση να αίρεται όταν άσχετοι ή και σχετικοί με τα ΑΕΙ προβαίνουν σε αξιόποινες πράξεις εντός του πανεπιστημίου. Πόσες φορές πρέπει να πουμε ότι το άσυλο προστατεύει τις ιδέες και οχι τους κοινούς εγκληματίες; Να δώσω ένα παράδειγμα γιατί η καταστροφή δημόσιας περιουσίας και η καταρράκωση του κύρους του πανεπιστημίου δε φαίνεται να συγκινεί: κάποιος βιάζει μια συμφοιτήτριά σου εντός του χώρου του πανεπιστημίου και η αστυνομία δεν μπορεί να επέμβει λόγω του ασύλου. Σου φαίνεται λογικό; -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Κοίτα κάτι πράγματα...Δεκαοχτάχρονα παιδιά που αντί να θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο ζητούν να μην αλλάξει τίποτε. Φοιτητές που ζουν σε ένα εκατό φορές πιο ελεύθερο κράτος και σε χίλιες φορές πιο ελεύθερο πανεπιστήμιο κάνουν κόπι-πέιστ το ιστορικό της εξέγερσης του ΄73 λες και υπάρχει σύγκριση. Λες και οι αγωνιστές του ΄73 είχαν σύνθημα "όχι στην αξιολόγηση". Θαυμάζω τη ζέση και το πάθος των 18ρηδων να υπερασπίζονται την άποψή τους. Αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι (σε κάποιους) λείπει ο κοινός νους και η ευρύτερη αντίληψη. Το κόπι-πέιστ, η παράθεση συνθημάτων και η κινδυνολογία ("ο μπάτσος με την κάμερα στη γκόμενά σου") αυτό δείχνει. Λένε ότι όποιος στα 18 του δεν είναι επαναστάτης δεν έχει καρδιά και όποιος στα 40 του δεν είναι συντηρητικός δεν έχει μυαλό. Ας σκεφτούμε με τι γνώση και εμπειρίες κρίνει κάποιος 18ρης τον κόσμο και το περιβάλλον του και τι αντίστοιχα κάνει ένας στα 30-35 του. Συνεπώς, δεν νομίζω ότι υπάρχει περιθώριο συνεννόησης με άτομα που (ακόμη και σε ένα φόρουμ) φωνάζουν συνθήματα, παραθέτουν ψευδείς αριθμούς, εκφράζουν υπερβολικές απειλές και ζητούν να μην αλλάξει τίποτε. Όπως πάντα η αλήθεια βρίσκεται στη μέση. Μεταξύ επανάστασης και συντήρησης (με την καλή έννοια και τα δύο) πάντα οι κοινωνίες βρίσκουν τη χρυσή τομή και πορεύονται. http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Βρε, βρε !!! Ζητας την παρεμβαση των mods? Να μπουν οι 'τσεοι' και οι 'λιτες' να με κανουν μπαν; Να χαρω εγω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Καταρχήν να πω ότι η αποστροφή "ας μας πει κάποιος από τους συντηρητικούς" είναι γ....τη. Λοιπόν δεν το έχεις σκεφτεί πολύ καλά: οι μπάτσοι (αναφέρεσαι στο κράτος φαντάζομαι) ήδη ξέρουν τη μάνα σου, τον πατέρα σου, τον αδερφό σου και τα ταξίδια σου. Τη γκόμενα τη μαθαίνουν μόνο αφού κάνεις το λάθος να την παντρευτείς. Για το νούμερο των παπουτσιών δεν ξέρω, ας μας πει όποιος γνωρίζει. Τώρα τί σχέση έχουν αυτά με το πανεπιστημιακό άσυλο ελπίζω να μας πεις αργότερα. Δεύτερον, η ερώτηση είναι κακοδιατυπωμένη. Για συναισθηματικούς/συμβολικούς λόγους ούτε εγώ θέλω να καταργηθεί το άσυλο, έχω όμως την απαίτηση να αίρεται όταν άσχετοι ή και σχετικοί με τα ΑΕΙ προβαίνουν σε αξιόποινες πράξεις εντός του πανεπιστημίου. Πόσες φορές πρέπει να πουμε ότι το άσυλο προστατεύει τις ιδέες και οχι τους κοινούς εγκληματίες; Να δώσω ένα παράδειγμα γιατί η καταστροφή δημόσιας περιουσίας και η καταρράκωση του κύρους του πανεπιστημίου δε φαίνεται να συγκινεί: κάποιος βιάζει μια συμφοιτήτριά σου εντός του χώρου του πανεπιστημίου και η αστυνομία δεν μπορεί να επέμβει λόγω του ασύλου. Σου φαίνεται λογικό; Συμφωνώ εν μέρη μαζί σου αλλά εγώ θα προτιμούσα οι φοιτητές ενωμένοι(παραμερίζοντας τα κόμματα) να δράσουν και να αποβάλουν το έγλημα από τους κόλπους του πανεπιστημίου. Να ξέρει ο κάθε εγληματίας οτί δεν είναι πρόσφορο αυτό το έδαφος. Και επιπλέον για την αστυνομία που αναφέρθηκα-συγνώμη για την γενικοποίση των προσώπων πρόκειται για συναισθηματική κορύφωση- παρατηρώ οτί με την τόσο στενή παρακολούθηση που δεχόμαστε, επικαλώντας κάποιοι την τρομοκρατία, νιώθω οτί οδεύουμε σε άλλο πολίτευμα. Το άσυλο είναι πια ο μόνος θεσμός που διασφαλίζει το πολίτευμα ενεργά και όχι μόνο στα χαρτιά/. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Θα ήθελα να γράψω διάφορα, αλλά με κάλυψαν ο Οβελίξ, ο Μάρβιν και ο Προ. Δεν είναι κρίμα δεκαοχτάχρονοι και εικοσάχρονοι φοιτητές να σκέφτονται λές και ζούνε 3 δεκαετίες πίσω και να αδυνατούν να αντιληφθούν ότι όχι μόνο τα πράγματα αλλάζουν αλλά και ότι βοηθάει πού και πού να κατανοούμε τι αλλάζει και τι συμβαίνει γύρω μας? Και επιτέλους, αυτό με τις ταμπέλες και τους χαρακτηρισμούς έχει καταντήσει αστείο. Αδυνατώ να καταλάβω πού είναι το κακό στο να αντιλαμβάνεται και να παραδέχεται κανείς ότι κουβέντες, ιδέες κλπ που είχαν κάποιο νόημα το 1970 μπορεί να το έχουν χάσει πλέον? Γιατί αν κατάλαβα καλά, αυτός ονομάζεται συντηρητικός σ'αυτό το φόρουμ. Ενώ αυτός που μιλάει λες και βγήκε από ντοκυμαντέρ της ΕΡΤ του 1974, είναι προοδευτικός και επαναστάτης. Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Θα ήθελα να γράψω διάφορα, αλλά με κάλυψαν ο Οβελίξ, ο Μάρβιν και ο Προ. Δεν είναι κρίμα δεκαοχτάχρονοι και εικοσάχρονοι φοιτητές να σκέφτονται λές και ζούνε 3 δεκαετίες πίσω και να αδυνατούν να αντιληφθούν ότι όχι μόνο τα πράγματα αλλάζουν αλλά και ότι βοηθάει πού και πού να κατανοούμε τι αλλάζει και τι συμβαίνει γύρω μας? Και επιτέλους, αυτό με τις ταμπέλες και τους χαρακτηρισμούς έχει καταντήσει αστείο. Αδυνατώ να καταλάβω πού είναι το κακό στο να αντιλαμβάνεται και να παραδέχεται κανείς ότι κουβέντες, ιδέες κλπ που είχαν κάποιο νόημα το 1970 μπορεί να το έχουν χάσει πλέον? Γιατί αν κατάλαβα καλά, αυτός ονομάζεται συντηρητικός σ'αυτό το φόρουμ. Ενώ αυτός που μιλάει λες και βγήκε από ντοκυμαντέρ της ΕΡΤ του 1974, είναι προοδευτικός και επαναστάτης. Πειτε τα και εσεις οι μεγαλοι..Γιατι πολλα post μου σβηστηκαν και κατηγορηθηκα για συντηριτικος παρα την ηλικια μου...:( Ειναι δυο νεαρα ατομα που δυστυχως λενε αυτα που τους εμαθαν να λενε...Ιδεολογιες μια περασμενης,ευτυχως ,εποχης. Που ενω οι καιροι εχουν αλλαξει θελουν να μας κρατανε πισω με τις δικιες τους φοβιες για την αστυνομια και τον στρατο. Και ναι. Εγω δεν το χρειαστηκα το ασυλο. Ποτε δεν ενιωσα οτι δεν μπορω να εκφραστω ελευθερα και το ασυλο με προστατευε. Ποτε δεν ενιωσα οτι η αστυνομια ειναι ο εχθρος μου. Ενιωσα τον φοβο ομως οταν περπατουσα μεσα στο ΑΠΘ για να κοψω δρομο να παω σπιτι μου...Ενιωσα αγανακτηση οταν μας εσπασαν το αυτοκινητο οταν πηγαμε σε ορκομωσια και η ασφαλεια δεν αναγνωριζε την κλοπη επειδη εγινε σε πανεπιστημιακο χωρο και η αστυνομια δεν μπορουσε να κανει ελεγχο στον χωρο... [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Paidia dn mporume na milame gia asylo otan pulane cd oi mavroi. otan mpainun stin 8eologiki anarxikoi. K gia na mpei astynomia ginetai panikos stin pritania... K meta vgainun ta media... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Το Thread έχει χάσει πέρα για πέρα το νόημα του. Δεν υπάρχουν προτάσεις παρα μόνο διαμάχες. Θα παρακαλούσα ενα mod να το κλειδώσει. Δεν θα ξαναεπειχηρήσω παρόμοιο θέμα. Ευχαριστώ. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Υπερ της καταργησης ειμαι και εξηγώ Δεν μπορώ σαν φορολογουμενος πολιτης να πληρωνω τα σπασμενα Δεν μπορω σαν εργαζομενος να μην μπορω να κινηθω στην πολη μου οταν κατεβαινουν "φοιτητές" Δεν μπορώ σαν Ελληνας που ειμαι και εχω υπηρετησει την πατριδα να βλεπω να καινε την Ελληνική σημαία Θα επρεπε να υπάρχουν συλληψεις χωρις αναστολη και να πληρώνουν με βαρια προστιμα τις ζημιες που κανουν Μονο τοτε θα ηρεμησουμε ολοι οι υπόλοιποι αυτο που γινεται στις πολεις Αν θελουν οι φοιτητες να πετυχουν κατι θα πρεπει να σεβονται τον απλό κοσμο φιλικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Εσύ mixtri γιατί φοβάσαι να καταργηθεί το άσυλο? Έχει μήπως κάποιο λόγο? Φοβάσαι κάτι? Οποιος ειναι καθαρός δε φοβάται να καταργηθεί το άσυλο. Αντίθετα, νιώθει περισσότερο ασφαλής...;) http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Η κοινωνία μας απόλυτα δημοκρατική; Εδώ παιδιά με συγχωρείτε αλλά θα γελάσω :lol: Οι λόγοι είναι προφανείς...Τώρα βέβαια δε μπορούν να διαλύουν πολιτικές συνεστιάσεις ή να μη κυκλοφορούν οι άνθρωποι πέραν μιας ώρας αλλά διαλύονται πορείς,καταλύονται εργατικά δικαιώματα,φιμώνεται το τύπος,παρακολουθούνται τα πάντα...σε ποιο κόσμο ζεις; Εντάξει,δε μας βάλαν ακόμη φίμωτρο...πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό! αν πραγματικά πιστεύεις ότι οι φοιτητές θέλουν το άσυλο για να αποποιούνται των ευθυνών τους τότε δε χρειάζεται καν να το συζητάμε,έχω καταλάβει την άποψή σου και για τους φοιτητές(ναι,αυτοί βγαίνουν ακόμα στους δρόμους και διεκδικούν πράγματα) και για το άσυλο.Συζήτηση να γίνεται βέβαια αλλά να καταλαβαίνουμε τι λέμε! το '74 που σου μοιάζει τόσο μακρινό υπάρχει αλλά παρουσιάζεται ήπια! ίσως να μην έχουμε χούντα αλλά η λογοκρισία ακμάζει αξιοθαύμαστα! Είσαι απολύτως σίγουρος ότι μπορείς να κάνεις επιτυχή παραλληρισμό της εποχής της χούντας με το σήμερα και μάλιστα να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι το "74 παρουσιάζεται ήπια"? Η λογοκρισία πώς ακριβώς ακμάζει και μάλιστα σε σχέση με τότε? Η ζωή που κάνεις (εσύ, οι υπόλοιποι, ο γείτονας κλπ) τώρα είναι ένα βήμα πριν από το φίμωτρο, όπως λες κι εσύ? ΥΓ: lol για το μέλος που μίλησε (σε προηγούμενη σελίδα) για χάσμα γενεών (αν δεν κάνω λάθος, "γενναιών",) σε απάντηση σε δικό μου ποστ-Έκλεισα τα 30 χθες και έγινα ήδη...γριά!! Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Και μη χειρότερα να λες isolde. Εγώ δεν έχω κλείσει ακόμα τα 19 και πρέπει να "είμαι" 40. Αλήθεια στο φίλο που του έσπασαν το αμάξι και η ασφαλιστική δε του δίνει τίποτα γιατί υπάρχει το άσυλο ποιος θα του δώσει τα λεφτά; Εμένα που μου έκλεψαν το τάσι(10Ε είναι μόνο αλλά παραμένει κλοπή) ποιος θα μου δώσει τα λεφτά; Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 mixtri: Την τρέλα μου μέσα......τι άλλο θα ακούσω!!!! ΡΕ ΦΙΛΕ........σου έχει φιμώσει κανείς τον λόγο;Ο Tύπος γράφει ότι γουστάρει χωρίς να του λέει κανείς τίποτα,σατυρικές εκπομπές γίνοτναι και κράζουν τους πάντες ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ και γενικώς παντού εκφράζονται ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ όσον αφορά τις ιδέες τους!ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ;;;;Δεν έχεις ζήσει σε εποχές δεκαετίας 70 να δεις τι γινόταν!Ούτε εγώ έχω ζήσει αλλά μου έχουν πει ακριβώς,έχω ψάξει το θέμα κ.α. και έρχεσαι ΕΣΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Ενώ εγώ σε άλλο topic σου έχω πει ότι σε κάποιες περιπτώσεις πολλοί καταχράζονται την δημοκρατία σε τρελό βαθμό!Ε ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ! Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Εσύ mixtri γιατί φοβάσαι να καταργηθεί το άσυλο? Έχει μήπως κάποιο λόγο? Φοβάσαι κάτι? Οποιος ειναι καθαρός δε φοβάται να καταργηθεί το άσυλο. Αντίθετα, νιώθει περισσότερο ασφαλής...;) ρε παιδιά,πείτε επιτέλους κάτι σοβαρό να νιώσω ότι έχετε δίκιο.Δε φοβάμαι την κατάργηση του ασύλου απλά θεωρώ σύμφωνα με τις αρχές μου ότι δε πρέπει να καταργηθεί.Έχω δείξει να φοβάμαι; Δηλαδή η υπεράσπιση ενός κεκτημένου δικαιώματος είναι φοβία; Με την ίδια λογική ρε παιδιά να καταργήσουμε το πολιτκό άσυλο...σωστά;:wacko: αγαπητή isolde, δε μπορεί να γίνει ακριβής παραλληλισμός αλλά πετυχημένος μπορεί να γίνει.Δε θα τον κάνω γιατί μπορεί να θεωρηθώ "κομματόσκυλο" η πολιτικοκαθοδηγούμενος αλλά μπορούμε να το συζητήσουμε προσωπικά,είτε τηλεφωνικά είτε μέσω PM.έχω ήδη πει κάποια πράγματα επί του θέματος,αν θέλεις να πιστεύεις ότι ζούμε σε μία δημοκρατική κοινωνία πίστεψέ το! άποψή σου...Αλλά μην αναρωτιέστε γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο πράγματα τα οποία έχουν κατακτηθεί να γκρεμίζονται σε μία νύχτα...Είναι κάτι γενικότερο! όπως το βλέπει κανείς,στο χέρι του είναι να ανοίξει τα μάτια του,μόνο μη τυφλωθεί! runner: η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο τρελοκομείο.η λογική του παραλόγου είναι εμφανής,νομίζω... Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 ρε παιδιά,πείτε επιτέλους κάτι σοβαρό να νιώσω ότι έχετε δίκιο.Δε φοβάμαι την κατάργηση του ασύλου απλά θεωρώ σύμφωνα με τις αρχές μου ότι δε πρέπει να καταργηθεί.Έχω δείξει να φοβάμαι; Δηλαδή η υπεράσπιση ενός κεκτημένου δικαιώματος είναι φοβία; Με την ίδια λογική ρε παιδιά να καταργήσουμε το πολιτκό άσυλο...σωστά;:wacko: αγαπητή isolde, δε μπορεί να γίνει ακριβής παραλληλισμός αλλά πετυχημένος μπορεί να γίνει.Δε θα τον κάνω γιατί μπορεί να θεωρηθώ "κομματόσκυλο" η πολιτικοκαθοδηγούμενος αλλά μπορούμε να το συζητήσουμε προσωπικά,είτε τηλεφωνικά είτε μέσω PM.έχω ήδη πει κάποια πράγματα επί του θέματος,αν θέλεις να πιστεύεις ότι ζούμε σε μία δημοκρατική κοινωνία πίστεψέ το! άποψή σου...Αλλά μην αναρωτιέστε γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο πράγματα τα οποία έχουν κατακτηθεί να γκρεμίζονται σε μία νύχτα...Είναι κάτι γενικότερο! όπως το βλέπει κανείς,στο χέρι του είναι να ανοίξει τα μάτια του,μόνο μη τυφλωθεί! runner: η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο τρελοκομείο.η λογική του παραλόγου είναι εμφανής,νομίζω... Με το να λες ότι η ΕΛΛΑΔΑ είναι ένα απέραντο τρελοκομείο πιστεύεις ότι έχεις απαντήσει σε όλα όσα σου λέμε;Τι να σου πω...... τζάμπα κάθομαι και γράφω μου φαίνεται! Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Πόσο βαθιά σκέψη μπορεί να έχει κανένας ώστε να μη καταλάβει αυτό που προείπα...έλεος,έχω φάει πόση ώρα να γράφω και να γράφω και τελικά καταλαβαίνω ότι κάτι δε πάει καλά με την έκφρασή μου(για να μη πω με το IQ κάποιων και φάω ban...) Απάντησες ο ίδιος.Ακόμα και σε χώρους ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΟ οι εγκληματίες δρουν ανενόχλητοι.Επομένως το άσυλο τους δίνει θάρρος και κάνουν ότι κάνουν; Βάσει αυτού σχεδιάζουν πως θα κινηθούν εγκληματικά; Θα με τρελάνετε εσείς εδώ μέσα...Απλά και στο πανεπιστήμιο γίνονται αυτά. Το γεγονός ότι υπάρχει εγκληματικότητα παντού είναι λόγος μη άρσεως του ασύλου??:wacko: :wacko: Ας το πάρουμε και ανάποδα.Αν δεν υπήρχε εγκληματικότητα , άρα ούτε και εγκληματίες πότε ποιός ο λόγος ύπαρξης ασύλου? Άρα, λόγος ύπαρξης του ασύλου είναι η εγκληματικότητα και οι εγκληματίες τους οποίους άλλωστε προορίζεται (το άσυλο) να τους προστατέψει από την αστυνομία. Δεν νομίζω να διαφωνείς με αυτό.;) Και γιατί υπογραμμίζεις το γεγονός ότι οι εγληματίες δρούν ανενόχλητοι παντού??Μήπως θα ήθελες καλύτερη αστυνόμευση? Ε, αυτό δεν γίνεται αν δεν θέλεις να σε παρακολουθούν, εκτός και αν νομίζεις ότι οι αστυνομικοί είναι κάτι τύποι με τις ικανότητες της Ολυμπίας Καντούνη:p Η κοινωνία μας απόλυτα δημοκρατική; Εδώ παιδιά με συγχωρείτε αλλά θα γελάσω :lol: Οι λόγοι είναι προφανείς...Τώρα βέβαια δε μπορούν να διαλύουν πολιτικές συνεστιάσεις ή να μη κυκλοφορούν οι άνθρωποι πέραν μιας ώρας αλλά διαλύονται πορείς,καταλύονται εργατικά δικαιώματα,φιμώνεται το τύπος,παρακολουθούνται τα πάντα...σε ποιο κόσμο ζεις; Εντάξει,δε μας βάλαν ακόμη φίμωτρο...πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό! Εννοείς μάλλον ότι η κοινωνία μας δεν είναι απόλυτα αναρχική. 1ον Οι διαδηλώσεις μπορούν να γίνονται , εντός κάποιων ορίων και κάποιων πλαισίων , πέραν των οποίων και για λόγους δημοσίας τάξεως πρέπει να διαλύονται , ώστε να προστατεύονται και οι υπόλοιποι πολίτες που δεν φταίνε σε τίποτα. 2ον Τα εργατικά δικαιώματα δεν είναι σύμφυτα με τη δημοκρατία. Να σου θυμίσω ότι τα σύγχρονα δημοκρατικά(κοινοβουλευτικά για την ακρίβεια) πολιτεύματα προήλθαν από την αντίδραση της αστικής(και όχι εργατικής)τάξης στο παλαιό φαιουδαρχικό καθεστώς. Να σου υπενθυμίσω ακόμα ότι τα πλέον φιλεργατικά καθεστώτα, αυτά του υπαρκτού σοσιαλισμού(ΕΣΣΔ κλπ)δεν ήταν καθόλου δημοκρατικά. Αρα οι έννοιες "δημοκρατία" και "εργατικά δικαιώματα" δεν συνδέονται ούτε εννοιολογικά , ούτε ιδεολογικά ούτε καν ιστορικά 3ον Ο τύπος δεν φιμώνεται , ο τύπος απλώς...λαδώνεται:p Πάντως , δεν έχω ακόμα καταλάβει , διαβάζοντας και τα προηγούμενα πόστς σου , ποιός είναι ο λόγος διατήρησης του ασύλου σε μια δημοκρατική κοινωνία?? Ως καταφυγίου διαδηλωτών αδίκως καταδιωκώμενων υπό δημοσίας δυνάμεως?:confused: MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 ρε παιδιά,πείτε επιτέλους κάτι σοβαρό να νιώσω ότι έχετε δίκιο.Δε φοβάμαι την κατάργηση του ασύλου απλά θεωρώ σύμφωνα με τις αρχές μου ότι δε πρέπει να καταργηθεί.Έχω δείξει να φοβάμαι; Δηλαδή η υπεράσπιση ενός κεκτημένου δικαιώματος είναι φοβία; Με την ίδια λογική ρε παιδιά να καταργήσουμε το πολιτκό άσυλο...σωστά;:wacko: αγαπητή isolde, δε μπορεί να γίνει ακριβής παραλληλισμός αλλά πετυχημένος μπορεί να γίνει.Δε θα τον κάνω γιατί μπορεί να θεωρηθώ "κομματόσκυλο" η πολιτικοκαθοδηγούμενος αλλά μπορούμε να το συζητήσουμε προσωπικά,είτε τηλεφωνικά είτε μέσω PM.έχω ήδη πει κάποια πράγματα επί του θέματος,αν θέλεις να πιστεύεις ότι ζούμε σε μία δημοκρατική κοινωνία πίστεψέ το! άποψή σου...Αλλά μην αναρωτιέστε γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο πράγματα τα οποία έχουν κατακτηθεί να γκρεμίζονται σε μία νύχτα...Είναι κάτι γενικότερο! όπως το βλέπει κανείς,στο χέρι του είναι να ανοίξει τα μάτια του,μόνο μη τυφλωθεί! runner: η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο τρελοκομείο.η λογική του παραλόγου είναι εμφανής,νομίζω... Mixtri, το "κάποια πράγματα τα οποία έχουν κατακτηθεί γκρεμίζονται σε μία νύχτα", όπως είναι για σένα φαντάζομαι η κατάργηση του ασύλου, για μένα πολλές φορές σημαίνει απλώς ότι οι καιροί αλλάζουν και τα "κάποια πράγματα" δεν έχουν πια το νόημα που είχαν κάποτε (ή δεν έχουν πια καθόλου νόημα) μέσα στις νέες περιστάσεις. Παραλληρισμούς μπορούμε να κάνουμε με κάθε παρελθούσα εποχή, όχι μόνο με το 1973, αλλά δεν είναι δυνατόν να παίρνονται αποφάσεις και να ψηφίζονται νόμοι βάσει υπεραπλουστεύσεων και γενικευμένων συγκρίσεων. Όσο για τη δημοκρατική κοινωνία, δεν έχει και τόση σημασία τι πιστεύω εγώ, εξάλλου δεν ξέρω καν τι εννοούμε (ούτε εσύ, ούτε εγώ ούτε όλοι) όταν χρησιμοποιούμε τον όρο. Αν είναι απόλυτη ανάγκη να πω αν πιστεύω αν όντως ζούμε σε δημοκρατική κοινωνία, θα πω ότι από τη στιγμή που και εγώ και εσύ γράφουμε εδώ μέσα τόση ώρα σε ένα θέμα όπου οι αστυνομικοί αποκαλούνται "μπάτσοι, τσάτσοι" και άλλα, από τη στιγμή που διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση σατυρίζουν το σύμπαν, που το βράδυ βγαίνω ό,τι ώρα θέλω απ'το σπίτι μου και γυρνάω ό,τι ώρα θέλω, ναι, μάλλον δημοκρατική θεωρώ την κοινωνία. Για να σε προλάβω, ξέρω πως δεν εξαντλείται η έννοια της δημοκρατίας στα παραπάνω, αλλά είναι αρκετά βασικά και στοιχειώδη. Όπως στοιχειώδης είναι κατά τη γνώμη μου και υπεράσπιση του καημένου φοιτητή που θέλει να δώσει τα μαθήματά του αλλά δεν μπορεί γιατί 20,30, 150 συμφοιτητές του κάνουν κατάληψη για ένα νομοσχέδιο το οποίο οι περισσότεροι δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και φοβάμαι ότι είμαι ήδη αρκετά οφφ-τόπικ. Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 εμένα όμως δεν μου απάντησε κανείς.κάθομαι και διαβάζω οτι φοβάστε να περάσετε μέσα απο το πανεπιστήμιο,είναι χώρος για παρανόμους και πρεζόνια,εγκληματίες,κτλ κτλ. και ρωτάω εγώ λοιπόν.είναι τόσο ενοχλητικά και τραγικά τα πράγματα μέσα στο πανεπιστήμιο???εγώ πάντως στο παν.πειραιά που φοιτώ δεν έχω δεί τίποτα τέτοιο. ας πούμε οτι είναι λοιπόν. και σας αναλύω το σκεπτικό μου.ακόμα και στην επίλυση των προβλημάτων υπάρχει κάποια ιεραρχία.η παροιμία οτι το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι δεν είναι τυχαία.όπως είπα και πιο πρίν,όταν υπάρχει διπλωματική και βουλευτική ασυλία και αυτομάτως αυτούς δεν μπορεί να τους πειράξει κανείς (παρα μόνο όταν αποφασιστεί άρση της ασυλίας απο την βουλή,κάτι παρόμοιο με την άδεια της πρυτανείας για επέμβαση της αστυνομίας ας πούμε) και έχουν γίνει ΤΑ εγκλήματα εις βάρος του ελληνικού λαού,(εδώ γιατί δεν διαμαρτύρεται κανείς με τα τόσα οικονομικά σκάνδαλα,που αν δεν το έχετε καταλάβει ο έλληνας φορολογούμενος πολίτης καλείται να πληρώσει τα σπασμένα-όπως αναφέρετε πιο πάνω οτι δεν ανέχεστε τις φθορές)γιατί δεν βγαίνουν οι πολιτικάντηδες να λάβουν μέτρα για αυτό το φαινόμενο??????΄και δεν είδα κιόλας να δικάζεται και να καταδικάζεται κανείς υπεύθυνος (όλοι θυμόμαστε τις δίκες με πολιτικούς και τα αποτελέσματα).τι να πρωτοαναφέρεις κιόλας??χρηματιστήρια,εξοπλιστικά προγράμματα,αμυντικές δαπάνες,υγεία,κτλ κτλ. ποιός ήταν ο ρόλος της αστυνομίας εκεί και τι έκανε στην τελική??αποδώθηκε δικαιοσύνη με κάποιο τρόπο??οι ένοχοι βρέθηκαν??? γιατί δεν μπορεί να καταλάβει κανείς οτι βολεύει τους πολιτικούς η κατάργηση του ασύλου για να μπαίνουν και να αλωνίζουν ελεύθερα τα στρουμφάκια??? με τις ηλίθιες δικαιολογίες περί ναρκομανών,εγκληματιών,κτλ κτλ. το ξαναλέω οτι παρουσιάζετε το πανεπιστήμιο σαν φυλακή και αυτό είναι γελοίο. κοίτα να δείς που καταντήσαμε.οι εκλεγμένοι απο τον λαό αντιπρόσωποι,καταντάνε δικτάτορες και αποφασίζουν και διατάζουν.χωρίς λόγο και αιτία σε κανέναν.η γαλλία πιστεύω οτι μας έδωσε το παράδειγμα. εγώ πάντως δεν μπορώ να διανοηθώ καν οτι το πανεπιστήμιο θα γίνει κάποια στιγμή αστυνομοκρατούμενο.κι αν δεν κάνω λάθος τα στρουμφάκια έχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα να επιλύσουν,όπως και οι πολιτικοί απο το να πιάσουν τους αναρχικούς αντικαθεστωτικούς φοιτητές που προσπαθούν να καταλύσουν το πολίτευμα της δικής τους δημοκρατίας που μας επέβαλαν με το έτσι θέλω. +++++από εμένα.Μπράβο,συμφωνώ 100% μαζί σου,τα είπες τέλεια. runner: προτιμώ να συζητώ και όχι να ανακυκλώνω τη συζήτηση. Δεν είναι η δικαιολογία,είναι η πραγματικότητα.Ρώτα με κάτι καινούργιο από όσα έχω πει και θα είμαι μαζί σου... isolde: ένα forum διέπει τη δημοκρατία; Μόνο το άσυλο καταργείται σε μία νύχτα; Εργατικά δικαιώματα,μισθοί,συντάξεις,ωράριο εργασίας,δωρεάν παιδεία...δε σας λένε τίποτα αυτά; Νομίζω ότι για ακόμη μια φορά πρέπει να πω ότι ό,τι είχα να πω το είπα παραπάνω... και αν το forum αυτό πιστεύεις ότι είναι δημοκρατικό,τότε δες τι γίνεται εδώ μέσα.λέω κάτι και η απάντηση είναι "ΕΛΕΟΣ",επιχειρηματικά δοσμένη.Τέλος πάντων,επειδή μαζί σου θα ήθελα να συζητήσω κάποια πράγματα μιας και δε φαίνεσαι τόσο απόλυτη ας το συνεχίσουμε μέσω PM.αν όχι υποχωρώ... Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Πόσο βαθιά σκέψη μπορεί να έχει κανένας ώστε να μη καταλάβει αυτό που προείπα...έλεος,έχω φάει πόση ώρα να γράφω και να γράφω και τελικά καταλαβαίνω ότι κάτι δε πάει καλά με την έκφρασή μου(για να μη πω με το IQ κάποιων και φάω ban...) Απάντησες ο ίδιος.Ακόμα και σε χώρους ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΟ οι εγκληματίες δρουν ανενόχλητοι.Επομένως το άσυλο τους δίνει θάρρος και κάνουν ότι κάνουν; Βάσει αυτού σχεδιάζουν πως θα κινηθούν εγκληματικά; Θα με τρελάνετε εσείς εδώ μέσα...Απλά και στο πανεπιστήμιο γίνονται αυτά. Το γεγονός ότι υπάρχει εγκληματικότητα παντού είναι λόγος μη άρσεως του ασύλου??:wacko: :wacko: Ας το πάρουμε και ανάποδα.Αν δεν υπήρχε εγκληματικότητα , άρα ούτε και εγκληματίες πότε ποιός ο λόγος ύπαρξης ασύλου? Άρα, λόγος ύπαρξης του ασύλου είναι η εγκληματικότητα και οι εγκληματίες τους οποίους άλλωστε προορίζεται (το άσυλο) να τους προστατέψει από την αστυνομία. Δεν νομίζω να διαφωνείς με αυτό.;) Και γιατί υπογραμμίζεις το γεγονός ότι οι εγληματίες δρούν ανενόχλητοι παντού??Μήπως θα ήθελες καλύτερη αστυνόμευση? Ε, αυτό δεν γίνεται αν δεν θέλεις να σε παρακολουθούν, εκτός και αν νομίζεις ότι οι αστυνομικοί είναι κάτι τύποι με τις ικανότητες της Ολυμπίας Καντούνη:p Η κοινωνία μας απόλυτα δημοκρατική; Εδώ παιδιά με συγχωρείτε αλλά θα γελάσω :lol: Οι λόγοι είναι προφανείς...Τώρα βέβαια δε μπορούν να διαλύουν πολιτικές συνεστιάσεις ή να μη κυκλοφορούν οι άνθρωποι πέραν μιας ώρας αλλά διαλύονται πορείς,καταλύονται εργατικά δικαιώματα,φιμώνεται το τύπος,παρακολουθούνται τα πάντα...σε ποιο κόσμο ζεις; Εντάξει,δε μας βάλαν ακόμη φίμωτρο...πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό! Εννοείς μάλλον ότι η κοινωνία μας δεν είναι απόλυτα αναρχική. 1ον Οι διαδηλώσεις μπορούν να γίνονται , εντός κάποιων ορίων και κάποιων πλαισίων , πέραν των οποίων και για λόγους δημοσίας τάξεως πρέπει να διαλύονται , ώστε να προστατεύονται και οι υπόλοιποι πολίτες που δεν φταίνε σε τίποτα. 2ον Τα εργατικά δικαιώματα δεν είναι σύμφυτα με τη δημοκρατία. Να σου θυμίσω ότι τα σύγχρονα δημοκρατικά(κοινοβουλευτικά για την ακρίβεια) πολιτεύματα προήλθαν από την αντίδραση της αστικής(και όχι εργατικής)τάξης στο παλαιό φαιουδαρχικό καθεστώς. Να σου υπενθυμίσω ακόμα ότι τα πλέον φιλεργατικά καθεστώτα, αυτά του υπαρκτού σοσιαλισμού(ΕΣΣΔ κλπ)δεν ήταν καθόλου δημοκρατικά. Αρα οι έννοιες "δημοκρατία" και "εργατικά δικαιώματα" δεν συνδέονται ούτε εννοιολογικά , ούτε ιδεολογικά ούτε καν ιστορικά 3ον Ο τύπος δεν φιμώνεται , ο τύπος απλώς...λαδώνεται:p Πάντως , δεν έχω ακόμα καταλάβει , διαβάζοντας και τα προηγούμενα πόστς σου , ποιός είναι ο λόγος διατήρησης του ασύλου σε μια δημοκρατική κοινωνία?? Ως καταφυγίου διαδηλωτών αδίκως καταδιωκώμενων υπό δημοσίας δυνάμεως?:confused: εννοείς με την συμπερασματική σου λογική λοιπόν οτι το άσυλο είναι για να προσταεύονται οι παράνομοι απο την αστυνομία??και άρα εφόσον δεν θα υπήρχαν παράνομοι δεν υπάρχει και λόγος ύπαρξης του ασύλου,και ρωτάς αν διαφωνεί με αυτή τη λογική???ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε (αν την έγραψα σωστά την παροιμία). τις επαναστάσεις όλες και τις ανατροπές μοναρχικών ή ολογαρχικών καθεστώτων και αυτές η αστική τάξη τις εκανε??? φαντάζομαι οτι εσύ θα ένιωθες κατα πολύ καλύτερα αν υπήρχε μονίμως κάποιος να σε παρακολουθεί απο τα λεγόμενα σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Τι να σε ρωτήσω άλλο ρε συ;Πλάκα μου κάνεις;Αφού συνεχίζεις να μην απαντάς σε θέματα έχω γράψει σταματάω να ρωτάω!Παντού υπάρχουν όρια! Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 εννοείς με την συμπερασματική σου λογική λοιπόν οτι το άσυλο είναι για να προσταεύονται οι παράνομοι απο την αστυνομία??και άρα εφόσον δεν θα υπήρχαν παράνομοι δεν υπάρχει και λόγος ύπαρξης του ασύλου,και ρωτάς αν διαφωνεί με αυτή τη λογική???ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε (αν την έγραψα σωστά την παροιμία). τις επαναστάσεις όλες και τις ανατροπές μοναρχικών ή ολογαρχικών καθεστώτων και αυτές η αστική τάξη τις εκανε??? φαντάζομαι οτι εσύ θα ένιωθες κατα πολύ καλύτερα αν υπήρχε μονίμως κάποιος να σε παρακολουθεί απο τα λεγόμενα σου. Ναι ,αυτό εννοώ μα την συμπερασματική μου λογική.Αυτό άλλωστε είναι και το νόημα της λέξεως "άσυλο". Η σύγχρονη δημοκρατία θεμελιώθηκε στις αρχές και τις αξίες της γαλλικής επαναστάσεως , η οποία ήταν επανάσταση της αστικής τάξεως κατά της φεουδαρχίας(συγγνώμη , δεν φταίω εγώ) Έκτοτε , ανατροπές ολιγαρχικών καθεστώτων έγιναν και από την εργατική τάξη(λχ. Οκτωβριανή επανάσταση)όμως δεν οδήγησαν σε δημοκρατικά πολιτεύματα , αντιθέτως τα νέα καθεστώτα ήταν επίσης ολιγαρχικά και ανελεύθερα. Η παρακολούθηση είναι μια συνήθισμένη , αν και παράνομη , τακτική όλων των αστυνομιών του κόσμου. Δεν μπορεί κανείς όμως να παραγνωρίσει την αποτελεσματικότητά της. Δεν την επικροτώ , αλλά αν είναι αναγκαία για την δημόσια τάξη και ασφάλεια την ανέχομαι. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts