BestMan Δημ. August 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Mario Bros rules. :) και ο θερινός κινηματογράφος το κάτι άλλο. κάτι καταφέραμε να δούμε απο 80s ;) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Street figther,pacman,buble και Mario Bros είχα κι εγώ και το ξαδερφάκι μου που γεννήθηκε το 95. Όσο για τον 80s κινηματογράφο που ήταν σε έξαρση οι βιντεοταινίες, ακόμη και σήμερα προβάλλονται αυτές οι ταινίες. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Αχ, αυτό το pack man! Για να μην πω πόσα λεφτά είχα "φάει" σε εκείνο το καταραμένο το arkanoid, με την ρακέτα και τα τουβλάκια. Ποτέ δεν κατάφερα να το μάθω. Ελληνικό κινηματογράφο; Μπα, όχι. Δεν ήμουν και δεν είμαι fun. Μου αρέσουν οι πολύ παλιές ελληνικές κωμωδίες (Κωνσταντάρας, Παπαγιαννόπουλος) κι ας τις έχω δει 200 φορές την κάθε μια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Καλημέρα παιδιά και από μένα.Να είστε όλοι καλά που ου θυμήσατε πως πέρναγα σαν παιδί.Εγώ είμαι γεννημένος το 1980 και τα περισσότερα από αυτά που αναφέρεται τα έχω περάσει. Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι οι κοπάνες από το σχολείο με τους κολλητούς για να πάμε για μπιλιάρδο, ηλεκτρονικά ή για το καθιερωμένο τουρνουά τάβλι.:lol: Αλλά και στις διακοπές σαν παιδί να πέρνεις το ποδήλατο σου και να γυρνάς όλη μέρα και να σου φωνάξει η μάνα σου μην γυρνάς μες στον ήλιο όλη μέρα και έλα σπίτι να φας τίποτα.Αλλά που εσύ μυαλό για τέτοια.Να κάτσεις σπίτι καλοκαιριάτικα, ποτέ.:) Αλλά και στην Αθήνα ποτέ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να κάθομαι σπίτι και να βλέπω τηλεόραση ή να παίζω τίποτα ηλεκτρονικά παιχνίδια.Όχι ότι είχα και ποτέ μου αλλά λέμε τώρα. Κέτι ακόμα που μου έχει μείνει είναι τα παίδικά που περίμενα με ανυπομονησία κάθε κυριακή να δω.Και τότε πιστεύω ότι άξιζε να τα βλέπεις. Αυτά είχα να πω.Ευχαριστώ όλους για τις αναμνήσεις. Να είστε καλά.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Όταν πήγαινα στο Λύκειο, είμασταν μια παρέα από 4 κορίτσια. Κάναμε κοπάνα και πηγαίναμε στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι για καφέ, ούζο, τάβλι ή και τίποτα αν τα οικονομικά μας δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Μιλάγαμε, παίζαμε μέχρι και χαλασμένο τηλέφωνο. :lol: Τώρα αν πω στο γιό μου γι' αυτό το παιχνίδι, θα με κοιτάξει σα να του μιλάω Κινέζικα.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epilas Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Xalasmeno tilefono?Pou to thimithikes ayto.Wraies epoxes re gmt. Παράθεση Under a pale grey sky we shall arise!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Πού τέτοια σήμερα... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Σημερα τα πιτσιρικια ασχολουνται πιο πολυ με κανα χαλασμενο (κινητο) τηλεφωνο....:p Αμα χαλασει και δεν εχουν, αντε ακου τη γκρινια τους μετα!... :lol: Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Αχ, μεγάλη πίκρα.Ο γιός μου το έριξε σε ένα ποτήρι με νερό,:shock: το βάφτισε με την ευκαιρία "Σούλα" και τώρα του κάνει κόλπα. Δεν μπορεί να στείλει μήνυμα, να λάβει και η κατάσταση είναι δράμα............. Βεβαίως δεν έφταιγε ο ίδιος, :innocent: απλώς το τηλέφωνο έπεσε!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Xalasmeno tilefono?Pou to thimithikes ayto.Wraies epoxes re gmt. Να συμπληρώσω και τη μακριά γαϊδούρα???:D Το θέμα είναι ότι παλιά είμασταν όλοι μια παρέα και παίζαμε ομαδικά παιχνίδια. Εμείς πάντως τα καλοκαίρια κάναμε εξερευνήσεις. Παίρναμε τα ποδήλατα και παίρναμε τα βουνά και ψάχναμε τις σπηλιές (μεγάλωσα στην επαρχία) και μάλλον είμασταν επηρρεασμένοι από "Τα 5 Λαγωνικά":) :p Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Να συμπληρώσω και τη μακριά γαϊδούρα???:D Το θέμα είναι ότι παλιά είμασταν όλοι μια παρέα και παίζαμε ομαδικά παιχνίδια. Εμείς πάντως τα καλοκαίρια κάναμε εξερευνήσεις. Παίρναμε τα ποδήλατα και παίρναμε τα βουνά και ψάχναμε τις σπηλιές (μεγάλωσα στην επαρχία) και μάλλον είμασταν επηρρεασμένοι από "Τα 5 Λαγωνικά":) :p Μακρυά γαϊδούρα.Απίστευτο παιχνίδι.Και ειδικά όταν το παίζαμε στο σχολείο και μας έπαιρνας είδηση οι καθηγητές και θέλανε να φύγουμε.... αλλά που να παε όταν έχεις 1-2 μανράχαλους στην πλάτη σου.Και το θέαμα ήταν απίστευτο.Πολύ γέλιο.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 και εγω θυμαμαι τα ηλεκτρονικα!!αλλα μονο στο χωριο επαιζα γιατι στην Αθηνα δεν με αφηνε η μανα μου,θυμαμαι επερναν 20αρικο και εμεις βαζαμε στις γραμμες του τρενου ταλιρα,περνουσε το τρενο τα πατουσε,μετα τα περναμε και τα δεχοταν το ηλεκτρονικο.!! το τι γινοταν οταν ανοιγε ο καφετζης να παρει τα λεφτα:lol: :lol: ακομη παλι στο χωριο κοροιδευαμε μια γιαγιουλα η οποια μας ελεγε οτι την πονουσαν τα ποδια της και αν μπορουμε να παμε να της ψωνισουμε,μια δυο την λυση την βρηκε ο ξαδερφος μου,της ειπε οτι και την δικη μας γιαγια την πονουσαν και τις ειπε ο γιατρος να κατουρησουμε εμεις τα παιδια και να πασαλειφτει με τα ουρα και της περασε.πηραμε λοιπον ενα μπολ κατουρησαμε και το πηγαμε στη γιαγια,πασαλειφτηκε και το ελεγε και στο χωριο οτι εγιινε καλα με τα κατουρα μας:lol: η κορη της πολυ μεγαλη πλεον οταν μας βλεπει στο χωριο ακομα και τωρα μας το λεει. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 πηραμε λοιπον ενα μπολ κατουρησαμε και το πηγαμε στη γιαγια,πασαλειφτηκε και το ελεγε και στο χωριο οτι εγιινε καλα με τα κατουρα μας:lol: . Κλασικη περιπτωση placebo effect. Δουλεψε για τη γιαγια.... ;) Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 και εγω θυμαμαι τα ηλεκτρονικα!!αλλα μονο στο χωριο επαιζα γιατι στην Αθηνα δεν με αφηνε η μανα μου,θυμαμαι επερναν 20αρικο και εμεις βαζαμε στις γραμμες του τρενου ταλιρα,περνουσε το τρενο τα πατουσε,μετα τα περναμε και τα δεχοταν το ηλεκτρονικο.!! το τι γινοταν οταν ανοιγε ο καφετζης να παρει τα λεφτα:lol: :lol: υπηρχε τετοια πατεντα???? πω ρε γμτ.............τζαμπα τα λεφτα που διναμε.... και ειχαμε κοντα μας τον ΟΣΕ.:p οτι και να λεμε παιδια...σαν εκεινα τα χρονια δεν εχει... μονο να σκεφτητε οτι καθομασταν χριστουγεννα-πασχα και 3 μηνες το καλοκαιρι.... φτανει... εγω παντα εφευγα απο το χωριο μου οσο πιο αργα γινοταν...το τι καναμε δεν λεγεται... δεν ειχαμε εννοια για τιποτα... το κακο απο εδω και περα ξεκιναει... που τα παιδια παιζουνε κρυφτο και περνουν τηλεφωνο στο κινητο τους, για να ακουστει ο ηχος και να δουνε που κρυφτηκαν...:ninja: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Μακρυά γαϊδούρα.Απίστευτο παιχνίδι.Και ειδικά όταν το παίζαμε στο σχολείο και μας έπαιρνας είδηση οι καθηγητές και θέλανε να φύγουμε.... αλλά που να παε όταν έχεις 1-2 μανράχαλους στην πλάτη σου.Και το θέαμα ήταν απίστευτο.Πολύ γέλιο.:lol: Πως δε σπασαμε καμια μεση. Ημασταν και καλοαναθρεμενοι ολοι μας:lol: . Κρυφτο ολη τη νυχτα. Παντως εδω που τα λεμε,δε μπορουμε να κατηγοραμε τα νεα παιδια. Δεν γινεται να βγουν και να παιζουν τοσο ανετα οσο πριν 10-15 χρονια. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Xalasmeno tilefono?Pou to thimithikes ayto.Wraies epoxes re gmt. Έλα ντε. Κι εμείς, ειδικά στο δημοτικό, παίζαμε πάρα πολύ το χαλασμένο τηλέφωνο. Πως δε σπασαμε καμια μεση. Ημασταν και καλοαναθρεμενοι ολοι μας:lol: . Κρυφτο ολη τη νυχτα. Παντως εδω που τα λεμε,δε μπορουμε να κατηγοραμε τα νεα παιδια. Δεν γινεται να βγουν και να παιζουν τοσο ανετα οσο πριν 10-15 χρονια. Ειδικά κρυφτό. Όταν είμασταν απογευματινή βάρδια το χειμώνα, πρότελευταίο και τελευταίο διάλειμμα παίζαμε κρυφτό. Ήταν και σκοτάδι. Σε τι δέντρα σκαρφαλώναμε. Πάντως μη νομίζεις. Είμαι 16 και τα έχω ζήσει. Μέχρι πρίν από 6 χρόνια βγαίναμε στο δρόμο. Παίζαμε από ποδόσφαιρο στη μέση του δρόμου (δεν κάνω καθόλου πλάκα) μέχρι και μπίλιες. Είχαμε κατασκάψει την πλατεία. Αλλά από κει και πέρα τελείωσα το δημοτικό, μεγάλωσαν και τα παιδιά και πλέον τα μικρά της γειτονιάς δε βγαίνουν. Σκοτεινό δωμάτιο έπαιζε κανείς; Στην αρχή το δωμάτιο ήταν τακτοποιημένο, στο τέλος αχούρι. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartan_X Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Το '75 γεννηθείς είμαι εγώ και απο δεκαετία 80 έχω αρκετές αναμνήσεις μπορώ να πώ... Φυσικά ηταν τα παιδικά ( και ανέμελα ) μου χρόνια και οι αναμνήσεις γενικά απο εκείνη τη περίοδο είναι ευχαρίστες. Θυμάμαι που κατεβέναμε κάθε καλοκαίρι με τους δικούς μου για 1 ολόκληρο μήνα ( τώρα ποίος μπορεί και πόσοι κάνουν τόσο μεγαλές διακοπές... ; :( ) στο χωρίο μου κάτω στη Μάνη. Ενα χαρακτηριστικό είναι πως ολόκληρο το χωρίο είχε ενα μονο τηλέφωνο, και αυτό ηταν σε ολοδικό του τηλεφωνικό θάλαμο έξω απο το μαγαζί του κύρ-Ηλία :D Αλλή μια ανάμνηση πού εχώ είναι οι συγκεντρώσεις στο παλίο μας σπίτι στη Καλλιθέα. Να μαζευόμαστε εμείς με μια άλλη φιλική οικογένεια μας να δούμε ταινία στο ... το θαύμα της τεχνολογίας ... το Βίντεο. Θυμάμαι επίσης στο σχολείο να παίζουμε κάτι παιχνίδια όπως "μήλα" "μακρία γαιδούρα" κλπ :rolleyes: Μάλλον πέρασα αρκετά ... στάνταρ παιδίκα χρόνια :lol: Και οι αναμνήσεις που έχω είναι κυρίως απο τυχαία γεγονότα ... οπώς π.χ ο μεγάλος σεισμός του 81 ο οποίος έχει καρφωθεί στη μνήμη μου ( και είναι και απο τις πρώτες αναμνήσεις που έχω γενικότερα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 τριμηνες διακοπες εγω κι η μαμα... (ο μπαμπας δουλευε για να πληρωνει)... οι πρωτες διακοπες μονη μου το 87 στην αντιπαρο, με τον ΟΤΕ να τα εχει φτυσει και τη μαμα μου να εχει να με ακουσει μια βδομαδα (το τι ακουσα οταν αποκατασταθηκε η επικοινωνια δε λεγεται!!!). Τα ουφαδικα τα προλαβα με ταληρο (το μικρο μολις ειχε βγει!), και κεινο το ρημαδιασμενο αυτοκινητακι πουπηγαινε σε μια πιστα -μια φορα εβγαλα την πιστα κι ητανε που ειχαμε κανει αποχη λογω των σεισμων του 81, ημουν δεκαπενταμελες στο σχολειο και διαλεξαν την ωρα οι εφημεριδες να κουβαληθουν στο σχολειο -οχι τωρα παιδια εβγαλα πιστα και ο θεος να κατεβει δε σταματαω!! η 17η νοεμβρη ηταν αποχη και μαλιστα πεφτανε κι αποβολες αν δε μπαιναμε για μαθημα... πωπω ειμαι πολυ γρια τελικα ε; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 39 χρονων γρια? :lol: Για το βιντεο που ειπε ο Σπαρταν_Χ, εμεις ειχαμε στησει ολοκληρη υποδοχη στο σπιτι, 1988 ηταν, οταν θα μας το εφερνε ο πατερας σπιτι. Και θυμαμαι το ιδιο απογευμα, ειχα παει στο βιντεο-κλαμπ και ειχα νοικιασει την πρωτη βιντεο-κασετα (ενα 50ρικο για μια η δυο μερες δε θυμαμαι), για να την εχω ετοιμη μολις ερθει το βιντεο. Εψαχνα εψαχνα και επειδη δεν εβρισκα θυμαμαι ειχα παρει μια με το Βουτσα, "Γλυκια μου Κουτση, απ'το Χαλκουτσι"....:lol: Ελεεινη ταινια, αλλα πρεπει να την ειχα δει 2-3 φορες σε μια μερα.... :lol: Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 τριμηνες διακοπες εγω κι η μαμα... (ο μπαμπας δουλευε για να πληρωνει)... οι πρωτες διακοπες μονη μου το 87 στην αντιπαρο, με τον ΟΤΕ να τα εχει φτυσει και τη μαμα μου να εχει να με ακουσει μια βδομαδα (το τι ακουσα οταν αποκατασταθηκε η επικοινωνια δε λεγεται!!!). Τα ουφαδικα τα προλαβα με ταληρο (το μικρο μολις ειχε βγει!), και κεινο το ρημαδιασμενο αυτοκινητακι πουπηγαινε σε μια πιστα -μια φορα εβγαλα την πιστα κι ητανε που ειχαμε κανει αποχη λογω των σεισμων του 81, ημουν δεκαπενταμελες στο σχολειο και διαλεξαν την ωρα οι εφημεριδες να κουβαληθουν στο σχολειο -οχι τωρα παιδια εβγαλα πιστα και ο θεος να κατεβει δε σταματαω!! η 17η νοεμβρη ηταν αποχη και μαλιστα πεφτανε κι αποβολες αν δε μπαιναμε για μαθημα... πωπω ειμαι πολυ γρια τελικα ε; Όχι και γριά καλή μου! Τώρα αρχίζουν τα ωραία για εμάς (40 κλεισμένα). Τώρα που ξέρουμε τι θέλουμε, γιατί και πως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Πεντόβολα έπαιζε κανείς? Τα παιδικά μου καλοκαίρια τα πέρασα σε κατασκήνωση στον Άγιο Ανδρέα στο Ζούμπερι. Όλο το καλοκαίρι!!!!!!!!!!!:D Τη μητέρα την έβλεπα μια φορά την εβδομάδα στο επισκεπτήριο:lol: Μέχρι και τα 16 μου περίπου, πέρασα ζάχαρη. Εκεί να δεις τί κάναμε!!!!!!!!!!!!!!!! Κιθαρούλα το απόγευμα στη λίμνη, ξεκούραση, παιχνίδια............ Τώρα? Έχω τον πιτσιρικά και όλο βαριέται!:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Βίντεο όντως το θάυμα της τεχνολογίας. Στο σπίτι μου πήραμε επειδη είχε.. απεργία το ΡΙΚ και δεν είχαμε τίποτα να δούμε! :lol: Το άλλο θαύμα της τεχνολογίας ήταν το Gameboy, πίσω στα 1990. Και μακριά γαιδούρα, ξανάπαιξα, μετά από πολλά χρόνια, το Πάσχα. Απίστευτο συναίσθημα. Επίσης, μέχρι το 1992, διακοπές στο χωριό από τέλος Ιούνη μέχρι αρχές Σεπτέμβρη (15 ανοίγανε στην Κύπρο τα σχολεία τότε). Ηλεκτρονικά το πρωί, 1-4 ξεκούραση (φυσικά), το απόγευμα ποδόσφαιρο ή βουτιές στο ποτάμι (και να φωνάζουν οι γονείς μας ότι θα πάθουμε τίποτα γιατι ήταν -δήθεν- μολυσμένο), και το βράδυ βόλτα στο διπλανό χωριό (κεφαλοχώρι με εσωτερικό τουρισμό) για να ρίξουμε και κανένα κοριτσάκι... Κατασκηνώσεις προσκοπικές και άλλες (όπου είχε κατασκήνωση, ακόμα και στην Ελλάδα είμαστε μέσα)... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Εψαχνα εψαχνα και επειδη δεν εβρισκα θυμαμαι ειχα παρει μια με το Βουτσα, "Γλυκια μου Κουτση, απ'το Χαλκουτσι"....:lol: Ελεεινη ταινια, αλλα πρεπει να την ειχα δει 2-3 φορες σε μια μερα.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πρέπει να ήταν φοβερη εμπειρία!!:p :lol: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartan_X Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Εψαχνα εψαχνα και επειδη δεν εβρισκα θυμαμαι ειχα παρει μια με το Βουτσα, "Γλυκια μου Κουτση, απ'το Χαλκουτσι"....:lol: Ελεεινη ταινια, αλλα πρεπει να την ειχα δει 2-3 φορες σε μια μερα.... :lol: Η πρώτη ταινία που νοίκιασα και εγώ ηταν ανάλογης ποιότητας. Είχαμε πάει μαζι με τον αδερφό μου σε ενα βίντεοκλαμπ ( θα θυμάστε ίσως οτι τοτε κάθε γειτονία είχε πάρα πολλά βιντεοκλάμπ. Κάθε 2 τετράγωνα σχεδων είχε και ενα :happy: ) Να νοικίασουμε τις πρώτες 2 μας κασσέτες για το βίντεο. Εγώ θυμάμαι πήρα κάποια ταινία με τον Τσάκωνα που έκανε τον ντέντεκτιβ ( δε θυμάμαι τίτλο :p ) και ο αδερφός μου μια ταινία θρίλλερ που απο το τίτλο της και μόνο καταλαβένει κάποιος τι πάτος είναι ... "Στα πλοκάμια του καρχαρία"! :lol: :lol: Αργότερα το βίντεο το χρησιμοποιούσα για να γράφω ... παιδικές σειρές απο τη τηλεόραση :) Transformers, Thundercats, Robotech... όλα αυτα μπένανε σε κασσέτες. Λιγο καιρό αργότερα πάντως τη θέση του ποίο ... "high-tech" μηχανήματος στο σπίτι τη κατέλαβε ο υπολογιστής ο οποίος ήρθε εν έτη 1985 και ήταν ενας Amstrad 6128 ( με ένχρωμη μαλιστα οθόνη παρακαλώ :lol: )... Οσο το σκεύτομαι τώρα ... τα σημερινά κινητα είναι ποιό 100 φορές ποίο ισχυρα μηχανήματα απο τους υπολογιστές που είχαμε τότε ... πώς περνάνε τα χρόνια :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Το Degrassi High School το θυμάται κανείς?? Δεν έχανα επεισόδιο πάντως:) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts