Jump to content

[CAR] Dodge Caliber

pro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδειά εντάξει έλεος...Διλαδή επειδή είπε ο Clarkson κάτι πάει να πεί ότι είναι έτσι κιόλας? Άμα δεν οδηγήσεις το έν λόγω αμάξι πως μπορείς να έχεις άποψη γιαυτό? Μην τα ισοπεδόνουμε όλα! Μιλάτε για την Αμερική οι οποία κατασκευάζει αυτοκίνητα από τότε που όλοι οι υπόλοιποι φτιάχναν κάρα και μακαρόνια ε εντάξει έλεος...Οδηγήστε 1α ή κάντε βόλτα με μια corvette άμα βρείτε και Ζ06 ακόμα καλύτερα και μετά μου λέτε για Ferrari...

οταν οι ιταλοι εφτιαχαν μοτερ οι αλλοι ηταν ακομη στα δεντρα αυτο λεω εγω:p

• Απαντήσεις 172
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Oi times twn sthn Amerikanikh agora genikotera diaforon apoi thn Evrwpaikh se oles tis markes...Kata thn gnwmh ta Amerikanika aytokinhta einai makran kallitera apo ola ta Evrwpaika...Opote to gegonos oti h dodge kanei thn kinhsh ths sthn Ellhnikh -Evrwpaikh agora einai para polu kalo....Tha protimousa vevai thn Viper to Ram srt10 me 8300cc kai 500hp....AYta einai aytokinhta....
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg

@popolaros: Μη μου βγαζεις τη Ζ06 κακο αυτοκινητο.... Ημαρτον.. Τωρα οσον αφορα το Caliber δεν φαινεται κακο...
[sIGPIC][/sIGPIC]

νταξει την Ζ06 δε χρειαζεται να την υπερασπιστει ο dbpanos.Τι κανουν οι επιδοσεις της στο Le Man.

Οσο για το Caliber ειπαμε:150 αλογακια,Mcpherson μπρος πολλαπλοι με αντιστρεπτικες πισω,αναμενομενη τιμη γυρω στα 17.500(βασικη) δλδ 2000 περιπου κατω απο το 2κινητο Landwind.

Περιμενουμε

Aν οι τιμές αναφέρονται σε Ελλάδα μετά φόρων κλπ... τότε μιλάμε για σκάνδαλο! lol! Μάλλον είναι τιμές επιπέδου Γερμανίας όμως.

To μόνο που το χαλάει είναι η εξωτρική εμφάνισή του, που είναι επιτηδευμένα "macho".

Πάντως πέρα από την τιμή, σημεία κλειδιά είναι ο κινητήρας, η ιδανική για Ελλάδα απόσταση από το έδαφος, και οι μεγάλοι χώροι (500+L αποσκευές)

Από ότι έχω διαβάσει αυτή θα είναι η τιμή Ελλάδας για τη βασική έκδοση με τον 1800αρη κινητήρα των 150 αλόγων.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Από ότι έχω διαβάσει αυτή θα είναι η τιμή Ελλάδας για τη βασική έκδοση με τον 1800αρη κινητήρα των 150 αλόγων.

... η οποια θα ειναι πληρης (συμφωνα με την αντιπροσωπεια) σε εξοπλισμο ασφαλειας (αεροσακους, abs, κλπ) και ανεσης (κλιμα, ηλεκτρικα, σιντι, κλπ).

• 3 weeks later...
Παιδιά το αμάξι έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα (χώρους, κινητήρας- αν και όχι ροπάτος κάνει 11,9 για τα 100 αλλά 150 άλογα είναι αυτά),εμφάνιση, πολλά gadgets, τιμή σκάνδαλο (αν αγοράσει κανείς το κινέζικο μετά από την είσοδο του caliber εμένα να με χε.....τε)και το μόνο μεμπτό που του βρίσκουν όσοι το έχουν κάνει δοκιμή είναι η ποιότητα κατασκευής του εσωτερικού και η σφιχτή ανάρτηση. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Με 19.000 το αμάξι θα είναι σούπερ εξοπλισμένο, - άντε και άλλα 800 για ζάντες π.χ.- τη στιγμή που τα άλλα ανταγωνιστικά ξεκινάνε από αυτή την τιμή και φτάνουν στα 24φεύγα. Εκτός αυτού το αυτοκίνητο δεν είναι και τόσο ...Αμερικάνικο όσο λέτε, αν το ψάξετε θα δείτε ότι στην κατασκευή του εμπλέκονται από Mercedes, Huyndai, Mitsubishi , και άλλες εταιρίες άρα ποιο πολύ σε οικουμενικό μου κάνει παρά γνήσιο Αμερικανικό, το οποίο και έτσι να ήταν βέβαια δε θα με χάλαγε. Δεν κατάλαβα το jeep cherokee που είναι Αμερικάνικο είναι άσχημο ; Όπως καταλάβατε ανυπομονώ να έρθει ο Ιούλιος και με μετά από τεστ που θα το κάνω κατά 99% το χτυπάω. Αυτά.

Ούτε ζάντες χρειάζεται. Έχει στάνταρ 17αρες.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

νταξει την Ζ06 δε χρειαζεται να την υπερασπιστει ο dbpanos.Τι κανουν οι επιδοσεις της στο Le Man.

Οσο για το Caliber ειπαμε:150 αλογακια,Mcpherson μπρος πολλαπλοι με αντιστρεπτικες πισω,αναμενομενη τιμη γυρω στα 17.500(βασικη) δλδ 2000 περιπου κατω απο το 2κινητο Landwind.

Περιμενουμε

σιγα τις επιδοσεις υπαρχει και η 575gtc εκει περα..

Παιδιά το αμάξι έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα (χώρους, κινητήρας- αν και όχι ροπάτος κάνει 11,9 για τα 100 αλλά 150 άλογα είναι αυτά),εμφάνιση, πολλά gadgets, τιμή σκάνδαλο (αν αγοράσει κανείς το κινέζικο μετά από την είσοδο του caliber εμένα να με χε.....τε)και το μόνο μεμπτό που του βρίσκουν όσοι το έχουν κάνει δοκιμή είναι η ποιότητα κατασκευής του εσωτερικού και η σφιχτή ανάρτηση. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Με 19.000 το αμάξι θα είναι σούπερ εξοπλισμένο, - άντε και άλλα 800 για ζάντες π.χ.- τη στιγμή που τα άλλα ανταγωνιστικά ξεκινάνε από αυτή την τιμή και φτάνουν στα 24φεύγα. Εκτός αυτού το αυτοκίνητο δεν είναι και τόσο ...Αμερικάνικο όσο λέτε, αν το ψάξετε θα δείτε ότι στην κατασκευή του εμπλέκονται από Mercedes, Huyndai, Mitsubishi , και άλλες εταιρίες άρα ποιο πολύ σε οικουμενικό μου κάνει παρά γνήσιο Αμερικανικό, το οποίο και έτσι να ήταν βέβαια δε θα με χάλαγε. Δεν κατάλαβα το jeep cherokee που είναι Αμερικάνικο είναι άσχημο ; Όπως καταλάβατε ανυπομονώ να έρθει ο Ιούλιος και με μετά από τεστ που θα το κάνω κατά 99% το χτυπάω. Αυτά.

ειναι ιερο τερας δεν χρειαζεται να πεισει κανενα οτι ειναι τζιπ και γουσταρει

ειναι ιερο τερας δεν χρειαζεται να πεισει κανενα οτι ειναι τζιπ και γουσταρει[/Quote]

εχεις οδηγησει Jeep Cherokee...? και σου αρεσε..? Το Grand Cherokee μαλιστα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικως το αυτοκινητο αυτο ειναι "δωσε και μενα μπαρμπα"........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με 20500 υπαρχει το full με 18αρες +++.Το εχω ψιλοψαξει το θεμα μιας και ενδιαφερεται ο πατερας μου.Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο σ'αυτη την κατηγορια και σ'αυτα τα λεφτα.Το αμαξι ειναι μοντερνο,συγχρονο και πιστευω πως θα πουλησει καλα.Ευχομαι να παραδειγματιστουν κι αλλοι κατασκευαστες(Hyundai,Kia,Suzuki κτλ)που ζητανε 24-26000 ευρα για τις βασικες εκδοσεις.:)
ΜΑΧ.

Με 20500 υπαρχει το full με 18αρες +++.Το εχω ψιλοψαξει το θεμα μιας και ενδιαφερεται ο πατερας μου.Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο σ'αυτη την κατηγορια και σ'αυτα τα λεφτα.Το αμαξι ειναι μοντερνο,συγχρονο και πιστευω πως θα πουλησει καλα.Ευχομαι να παραδειγματιστουν κι αλλοι κατασκευαστες(Hyundai,Kia,Suzuki κτλ)που ζητανε 24-26000 ευρα για τις βασικες εκδοσεις.:)

Kai vevaia milame gia Amerikaniko Dodge...Oxi gia asteies markes opws Hyundai,KIA,Chevrolet(Daewoo) klp....

Δεν το εθιξα αυτο το θεμα για να μην εχουμε διαξιφισμους!!:lol: :lol: :p Οσοι περισσοτεροι παντως,τοσο το καλυτερο για τον υποψηφιο αγοραστη!:happy:
ΜΑΧ.

Έχω την εντύπωση ότι οι 17άρες ζάντες που αναφέρονται στην βασική έκδοση δεν είναι αλουμινίου, για αυτό είπα βάλτε + 800 ευρώ.

Και στον εξοπλισμο αναφερει οτι οι 18αρες του full(20500 ευρα) ειναι αλουμινιου οποτε μαλλον δε θα ειναι οι 17αρες...;)
ΜΑΧ.

Πολύς κόσμος το περιμένει... Και δικαιολογημένα κατ’ εμέ. Αν δεν παίζει κανα μαρκετίστικο στη μέση και όντως έρχεται full στην τιμή αυτή, τότε βρήκαμε το νέο χιουντάϊ ;)

Βασικα ευχομαι να μην ειναι "huyndai"(no offence) αφου τουλαχιστον(μεχρι σημερα) η Dodge δεν εχει τετοια μοντελα.:)
ΜΑΧ.

To turbo diesel απίστευτο έτσι? Δείτε διαφορά στην ροπή! Είναι και το γρηγορότερο είναι και το πιό οικονομικό!

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Είδα ένα χθες στο αεροδρόμιο της Φλωρεντίας σε ασημί χρώμα. Νομίζω ότι το ερωτεύτηκα (αυτό και το Eos της VW βασικά :p).
:shifty:

Πολύς κόσμος το περιμένει... Και δικαιολογημένα κατ’ εμέ. Αν δεν παίζει κανα μαρκετίστικο στη μέση και όντως έρχεται full στην τιμή αυτή, τότε βρήκαμε το νέο χιουντάϊ ;)

E oxi na sygkrinoume kai ta dodge me ta hyundai...Eleos...