Nyo_One Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Mono ena request ap'ton santa...Protathlima Formula 1 sti Renault.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Και επειδή ξέρω τι κουμάσι είσαι και είμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή είσαι έτοιμος να δώσεις αυτό το γράμμα να το φάνε οι τάρανδοι σου στέλνω δυο φωτογραφίες στον ίδιο φάκελο, τραβηγμένες η μία την ώρα που παρακολουθούσες "filmnet" τις προάλλες με την τσουτσού στο χέρι και άλλη μία με σένα και έναν από τους ταράνδους σου σε μία έξαλλη, αεροπλανική στάση. Αν δεν δω τα δώρα στο δωμάτιο μου σε δυο μέρες από τώρα, δύο ζευγάρια πανομοιότυπων φωτογραφιών θα πάνε το ένα στη γυναίκα σου και το άλλο στον Τριανταφυλλόπουλο. Αλήτη κτηνοβάτη. Ξεχνάς μου φαίνεται, ότι έστω και στην πλάκα, αναφέρεσαι σε ΑΓΙΟ ή μάλλον σε ΜΕΓΑ για να είμαι πιο ακριβής.. Ολα έχουν τα όρια τους. :( Σεβασμός σε κάποια πράγματα. Μη τα ξεφτυλίσουμε όλα! :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 o ka8enas 8etei ta oria toy..arkei ta oria yata na mhn parabiazoun ton allon... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον papathvas kai kathisterise akomi ena xrono to SX1 :shifty: :music: Αυτό είναι το πιο εφικτό απ'ολα!! :p Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLoud Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 egw agapimene mou agie vasilh den zitw polla...ena b18c1 thelw(min to valeis katw apo to dentro giati meta apokleiete na kataferw na to katevasw apo tis skales...asto stin eisodo) kai tou xronou vlepoume gia ta loipa!!! http://briefcase.pathfinder.gr/download/Mc_Vtec/12660/144459/0/redliners.jpg -Ti kaneis ekei?.........-Ti kanw?prospathw na anoiksw!!! -Ma DEN exoume IBIZA!...........-Pali kala!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Εγω παλι, καλε μου Αγιε δεν ζηταω πολλα οπως τα αλλα παιδακια! Μονο ενα καλο προγραμμα για να κατεβαζω mp3, την Παμελα στα γενεθλια μου να σκαει μεσα απο τουρτα, κανα καλο ζαντολαστιχο για το polo μου και να με εχεις καλα να τα χαιρομαι ολα αυτα! :D :D :D Α!!!! Σε παρακαλω αν μπορεις πες στην κοπελα του exmanos να γυρισει πισω γιατι τωρα που τα εχω εγω με την Aria Giovani εμεινε μπουκαλα το παιδι!!!! :p ;) :D :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον soulmate Ξεχνάς μου φαίνεται, ότι έστω και στην πλάκα, αναφέρεσαι σε ΑΓΙΟ ή μάλλον σε ΜΕΓΑ για να είμαι πιο ακριβής.. Ολα έχουν τα όρια τους. :( Σεβασμός σε κάποια πράγματα. Μη τα ξεφτυλίσουμε όλα! :mad: Aγαπητέ εν χριστώ (ή εν αντίχριστω ότι προτιμάς) αδερφέ! Ουδεμία πρόθεση έχω να κάνω θρησκευτική συζήτηση! Το post μου ήταν καθαρά χιουμοριστικό και νομίζω έγινε αντιληπτό από όλους πλην εσού! Αν εσύ το βλέπεις σαν προσβολή στον Αι Βασίλη λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι, παρα μόνο να σε παραπέμψω στο thread με τα ανέκδοτα όπου έχω παραθέσει μια σείρα ανεκδότων για τον Χριστό!!(ουυυυυυ 666)! Πρωτού απαντήσεις διάβασε την παρακάτω μελέτη που αποδεικνύει περίτρανα ότι ΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ! Λυπάμαι αν σου γκρεμίζω όλοκληρη την κοσμοθεωρία σου, αλλά that's life.. Καταρχήν, κανένα γνωστό είδος τάρανδου δεν πετά. Παρόλο που υπάρχουν 300.000 είδη ζωντανών οργανισμών που ακόμα δεν έχουν καταχωρηθεί (τα περισσότερα έντομα και μικροοργανισμοί), αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι υπάρχει ιπτάμενος τάρανδος, τον οποίο απ' ότι φαίνεται μόνο ο Άγιος Βασίλης έχει δει. Υπάρχουν περίπου 2 δις εκ. παιδιά (κάτω των 18) στον κόσμο. Επειδή ο Aγιος Βασίλης προφανώς δεν επισκέπτεται Μουσουλμάνους, Ινδουιστές, Εβραίους και Βουδιστές, ο φόρτος εργασίας του περιορίζεται στο 15% των συνολικών 378 εκ. σύμφωνα με το διεθνές Γραφείο Καταγραφής Πληθυσμών (Population Reference Bureau). Με μέσο όρο 3,5 παιδιών ανά σπίτι, έχουμε 91,8 εκ. σπιτικά. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα καλό παιδί ανά σπίτι που αξίζει να πάρει δώρο σύμφωνα με την παράδοση.Ο Άγιος Βασίλης έχει μόλις 31 ώρες για να δουλέψει, κι αυτό χάρη στη διαφορά ώρας και την περιστροφή της γης, αν υποθέσουμε ότι ταξιδεύει από ανατολάς προς δυσμάς (που είναι και το πιο λογικό. Τόσα χρόνια κάνει αυτή τη δουλειά). Αυτό μας κάνει 822,6 επισκέψεις το δευτερόλεπτο. Δηλαδή, για κάθε χριστιανικό σπίτι με ένα καλό παιδί, ο Άγιος Βασίλης έχει 1/1000 του δευτερολέπτου να παρκάρει το έλκηθρο, να κατέβει, να πηδήξει από την καμινάδα, να αφήσει τα δώρα στα παπούτσια του καθενός, να βάλει κάποια δώρα κάτω από το δέντρο, να φαει το κομμάτι της πίτας του, να ξανανέβει την καμινάδα, να ξαναμπεί στο έλκηθρο και να φύγει για το επόμενο σπίτι. Αν υποθέσουμε ότι αυτές οι 91,8 εκατομμύρια επισκέψεις ισαπέχουν μεταξύ τους (χάριν υπολογισμών), μιλάμε για απόσταση 0,78 μίλια ανά σπίτι, συνολικό ταξίδι 75,5 εκατομμύρια μίλια, και χωρίς να μετράμε τις στάσεις για να κάνει την "ανάγκη" του ! Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι το έλκηθρο τρέχει με 650 μίλια το ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ, 3.000 φορές την ταχύτητα του ήχου. Συγκριτικά, το πιο γρήγορο μέσο που φτιάχτηκε από τον άνθρωπο (Ulysses space probe) κινείται μόλις με 27,4 μίλια το δευτερόλεπτο - ενώ ένας κανονικός τάρανδος μπορεί να τρέξει το πολύ με 15 μίλια την ΩΡΑ. Ααα και κάτι άλλο: το φορτίο στο έλκηθρο είναι άλλο ένα ενδιαφέρον σημείο. Με την προϋπόθεση ότι κάθε παιδάκι θα πάρει ένα πακέτο που ζυγίζει μόλις ένα κιλό, το έλκηθρο κουβαλάει περίπου 321.300 τόνους, χωρίς να μετράμε τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη ο οποίος λέγεται ότι ναι και χοντρός. Και δεν μετράμε το γεγονός ότι έχει φαει και 91,8 εκ. κομμάτια πίτας. Κανονικά, ένας τάρανδος μπορεί να κουβαλήσει το πολύ 150 κιλά. Ακόμα και αν ο περίφημος ιπτάμενος τάρανδος (βλ. παρ. #1) μπορούσε να κουβαλήσει 10 ΦΟΡΕΣ περισσότερο βάρος, 8 ή και 9 τάρανδοι σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν. Για την ακρίβεια χρειάζονται 214.200 τάρανδοι. Αυτό αυξάνει το συνολικό βάρος (και πάλι χωρίς να μετράμε το βάρος του ελκήθρου) σε 353.430 τόνους (4 φορές περισσότερο από το μεγαλύτερο υπερωκεάνιο στον κόσμο). 353.000 τόνοι που κινούνται με 650 μίλια το ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ έχουν μια απίστευτη αντίσταση στον αέρα - η οποία προκαλεί θερμότητα (όπως στα διαστημόπλοια όταν μπαίνουν στην ατμόσφαιρα της γης). Το μπροστινό ζευγάρι ταράνδων θα αποσβέσει 14,3 ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ joule ενέργειας Ανά δευτερόλεπτο Το καθένα. Με άλλα λόγια, θα εξατμιστούν ακαριαία με εκκωφαντικό θόρυβο, αφήνοντας το ζευγάρι που βρίσκεται από πίσω εκτεθειμένο. Ολόκληρο το κοπάδι, θα εξατμιστεί μέσα σε 4,26 ΧΙΛΙΟΣΤΑ του δευτερολέπτου. Ο Άγιος Βασίλης εν τω μεταξύ, θα πρέπει να αντέχει σε επιτάχυνση 17.500 φορές μεγαλύτερη της βαρύτητας. Αν ζυγίζει γύρω στα 100 κιλά (και λίγα λέμε) θα γίνει χαλκομανία στο πίσω μέρος του καθίσματός του εξαιτίας των 2.107.007 κιλών αδράνειας. Συμπέρασμα - Αν ο Άγιος Βασίλης υπήρξε ποτέ, τώρα ΔΕΝ υπάρχει πια ! :!: :!: :!: websloth owns Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Καλά αυτός ο Bayern7 τι ψεύτης ρε παιδί μου - Ακου εκεί δεν υπάρχει;! Και μένα ποιος θα μου φέρει την καμερούλα που θέλω,τα δωράκια που θέλω να πάρω,τα εισιτήρια για Γαλλία να δω την κολλητούλα μου,άντε βάλε και κάτι παραπάνω για καμία εκδρομή σε καμία γύρω χώρα,άντε γύρω πόλη μωρέ,και για την εκδρομή στην Αράχωβα για τα γενέθλιά μου; Χμ..μήπως τελικά εγώ είμαι ο Αγιος-Βασίλης; :blink: Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 :p αυτό θα πει μιλάω με στοιχεία..:p ειδικά η τελευταία παράγραφος είναι ''όλα τα λεφτά''..:) άνετα θα το ψήφιζα το ποστ του μήνα στο C 'n' F..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον FREAK_OF_NATURE exmanos kata th gnomh moy la8os pragmata zhtas apo ton agio...ante kai sthn kanei thn xarh!!mh se akouso tou xronou ta xristoygenna na parakalas na se afhsei!!! :) Ας γυρισει και μετα απο κει και περα τα πραγματα ειναι στο χερι μου να την κανω να μεινει :) NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nikkosnet Εγω παλι, καλε μου Αγιε δεν ζηταω πολλα οπως τα αλλα παιδακια! Μονο ενα καλο προγραμμα για να κατεβαζω mp3, την Παμελα στα γενεθλια μου να σκαει μεσα απο τουρτα, κανα καλο ζαντολαστιχο για το polo μου και να με εχεις καλα να τα χαιρομαι ολα αυτα! :D :D :D Α!!!! Σε παρακαλω αν μπορεις πες στην κοπελα του exmanos να γυρισει πισω γιατι τωρα που τα εχω εγω με την Aria Giovani εμεινε μπουκαλα το παιδι!!!! :p ;) :D :whistle: Α γι αυτο χαθηκε κι αυτη :o ...ειπα και γω με ξεχασε...αλλα τωρα ησυχασα γιατι ειναι σε καλα χερια :p NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Bayern7 Αρχικό Μήνυμα από τον soulmate Ξεχνάς μου φαίνεται, ότι έστω και στην πλάκα, αναφέρεσαι σε ΑΓΙΟ ή μάλλον σε ΜΕΓΑ για να είμαι πιο ακριβής.. Ολα έχουν τα όρια τους. :( Σεβασμός σε κάποια πράγματα. Μη τα ξεφτυλίσουμε όλα! :mad: Aγαπητέ εν χριστώ (ή εν αντίχριστω ότι προτιμάς) αδερφέ! Ουδεμία πρόθεση έχω να κάνω θρησκευτική συζήτηση! Το post μου ήταν καθαρά χιουμοριστικό και νομίζω έγινε αντιληπτό από όλους πλην εσού! Αν εσύ το βλέπεις σαν προσβολή στον Αι Βασίλη λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι, παρα μόνο να σε παραπέμψω στο thread με τα ανέκδοτα όπου έχω παραθέσει μια σείρα ανεκδότων για τον Χριστό!!(ουυυυυυ 666)! Πρωτού απαντήσεις διάβασε την παρακάτω μελέτη που αποδεικνύει περίτρανα ότι ΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ! Λυπάμαι αν σου γκρεμίζω όλοκληρη την κοσμοθεωρία σου, αλλά that's life.. Καταρχήν, κανένα γνωστό είδος τάρανδου δεν πετά. Παρόλο που υπάρχουν 300.000 είδη ζωντανών οργανισμών που ακόμα δεν έχουν καταχωρηθεί (τα περισσότερα έντομα και μικροοργανισμοί), αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι υπάρχει ιπτάμενος τάρανδος, τον οποίο απ' ότι φαίνεται μόνο ο Άγιος Βασίλης έχει δει. Υπάρχουν περίπου 2 δις εκ. παιδιά (κάτω των 18) στον κόσμο. Επειδή ο Aγιος Βασίλης προφανώς δεν επισκέπτεται Μουσουλμάνους, Ινδουιστές, Εβραίους και Βουδιστές, ο φόρτος εργασίας του περιορίζεται στο 15% των συνολικών 378 εκ. σύμφωνα με το διεθνές Γραφείο Καταγραφής Πληθυσμών (Population Reference Bureau). Με μέσο όρο 3,5 παιδιών ανά σπίτι, έχουμε 91,8 εκ. σπιτικά. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα καλό παιδί ανά σπίτι που αξίζει να πάρει δώρο σύμφωνα με την παράδοση.Ο Άγιος Βασίλης έχει μόλις 31 ώρες για να δουλέψει, κι αυτό χάρη στη διαφορά ώρας και την περιστροφή της γης, αν υποθέσουμε ότι ταξιδεύει από ανατολάς προς δυσμάς (που είναι και το πιο λογικό. Τόσα χρόνια κάνει αυτή τη δουλειά). Αυτό μας κάνει 822,6 επισκέψεις το δευτερόλεπτο. Δηλαδή, για κάθε χριστιανικό σπίτι με ένα καλό παιδί, ο Άγιος Βασίλης έχει 1/1000 του δευτερολέπτου να παρκάρει το έλκηθρο, να κατέβει, να πηδήξει από την καμινάδα, να αφήσει τα δώρα στα παπούτσια του καθενός, να βάλει κάποια δώρα κάτω από το δέντρο, να φαει το κομμάτι της πίτας του, να ξανανέβει την καμινάδα, να ξαναμπεί στο έλκηθρο και να φύγει για το επόμενο σπίτι. Αν υποθέσουμε ότι αυτές οι 91,8 εκατομμύρια επισκέψεις ισαπέχουν μεταξύ τους (χάριν υπολογισμών), μιλάμε για απόσταση 0,78 μίλια ανά σπίτι, συνολικό ταξίδι 75,5 εκατομμύρια μίλια, και χωρίς να μετράμε τις στάσεις για να κάνει την "ανάγκη" του ! Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι το έλκηθρο τρέχει με 650 μίλια το ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ, 3.000 φορές την ταχύτητα του ήχου. Συγκριτικά, το πιο γρήγορο μέσο που φτιάχτηκε από τον άνθρωπο (Ulysses space probe) κινείται μόλις με 27,4 μίλια το δευτερόλεπτο - ενώ ένας κανονικός τάρανδος μπορεί να τρέξει το πολύ με 15 μίλια την ΩΡΑ. Ααα και κάτι άλλο: το φορτίο στο έλκηθρο είναι άλλο ένα ενδιαφέρον σημείο. Με την προϋπόθεση ότι κάθε παιδάκι θα πάρει ένα πακέτο που ζυγίζει μόλις ένα κιλό, το έλκηθρο κουβαλάει περίπου 321.300 τόνους, χωρίς να μετράμε τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη ο οποίος λέγεται ότι ναι και χοντρός. Και δεν μετράμε το γεγονός ότι έχει φαει και 91,8 εκ. κομμάτια πίτας. Κανονικά, ένας τάρανδος μπορεί να κουβαλήσει το πολύ 150 κιλά. Ακόμα και αν ο περίφημος ιπτάμενος τάρανδος (βλ. παρ. #1) μπορούσε να κουβαλήσει 10 ΦΟΡΕΣ περισσότερο βάρος, 8 ή και 9 τάρανδοι σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν. Για την ακρίβεια χρειάζονται 214.200 τάρανδοι. Αυτό αυξάνει το συνολικό βάρος (και πάλι χωρίς να μετράμε το βάρος του ελκήθρου) σε 353.430 τόνους (4 φορές περισσότερο από το μεγαλύτερο υπερωκεάνιο στον κόσμο). 353.000 τόνοι που κινούνται με 650 μίλια το ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ έχουν μια απίστευτη αντίσταση στον αέρα - η οποία προκαλεί θερμότητα (όπως στα διαστημόπλοια όταν μπαίνουν στην ατμόσφαιρα της γης). Το μπροστινό ζευγάρι ταράνδων θα αποσβέσει 14,3 ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ joule ενέργειας Ανά δευτερόλεπτο Το καθένα. Με άλλα λόγια, θα εξατμιστούν ακαριαία με εκκωφαντικό θόρυβο, αφήνοντας το ζευγάρι που βρίσκεται από πίσω εκτεθειμένο. Ολόκληρο το κοπάδι, θα εξατμιστεί μέσα σε 4,26 ΧΙΛΙΟΣΤΑ του δευτερολέπτου. Ο Άγιος Βασίλης εν τω μεταξύ, θα πρέπει να αντέχει σε επιτάχυνση 17.500 φορές μεγαλύτερη της βαρύτητας. Αν ζυγίζει γύρω στα 100 κιλά (και λίγα λέμε) θα γίνει χαλκομανία στο πίσω μέρος του καθίσματός του εξαιτίας των 2.107.007 κιλών αδράνειας. Συμπέρασμα - Αν ο Άγιος Βασίλης υπήρξε ποτέ, τώρα ΔΕΝ υπάρχει πια ! :!: :!: :!: websloth owns @soulmate koryfaia h eksigish sou.. @bayern mhn ksexnas oti o agios basileios einai ksenofertos agios.o antistoixos ellhnas an thymamai kala einai o agios dhmhtrios. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Άντε μια και το πήγαμε εκεί το θέμα να πω και ‘γω τα δικά μου. O Sanτa Claus, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Άγιο Βασίλειο, της Ορθόδοξης παράδοσης. Η παράδοση της ανταλλαγής δώρων την πρωτοχρονιά, όπως και της Βασιλόπιτας την γιορτή δηλαδή του Αγίου Βασιλείου προέρχεται από εξής γεγονός: Κατά τα χρόνια που ζούσε ο Άγιος Βασίλειος (329 μΧ- 378μΧ), στην Καισαρεία της Καππαδοκίας (καμία σχέση με την Λαπωνία του Sanτa Claus), της οποίας ήταν και επίσκοπος, η περιοχή επρόκειτο να δεχτεί επίθεση από εχθρικό στρατό. Ο Άγιος Βασίλειος, προκειμένου να γλιτώσουν τις ζωές αθώων ανθρώπων, πρότεινε όλοι οι κάτοικοι να μαζέψουν τα χρυσαφικά τους, προκειμένου να τα προσφέρουν στον εχθρό για να μην τους επιτεθεί. Τελικά ο εχθρός δεν επιτέθηκε ποτέ και έμεινε όλος ο θησαυρός που είχε μαζευτεί στα χέρια του αγίου, ο οποίος έπρεπε να βρει τρόπο να επιστρέψει τα χρυσαφικά στους ιδιοκτήτες τους. Σύμφωνα με την παράδοση, άγγελος κυρίου επισκέφτηκε τον άγιο στον ύπνο του και του είπε να φτιάξει πίτες , να βάλει μέσα σε αυτές τα χρυσαφικά που είχε στα χέρια του και να τις μοιράσει στον κόσμο. Όταν οι κάτοικοι πήραν στα χέρια τους τις πίτες και βγάλανε τα χρυσαφικά από μέσα, διαπίστωσαν όλοι πως ότι είχαν δώσει στον άγιο, αυτά ακριβώς και τους επιστράφηκαν μέσα από αυτή την διαδικασία. Σίγουρα ο Sanτa Claus με την σημερινή μορφή που του έχει δοθεί από τον δυτικό πολιτισμό δεν υπάρχει, αλλά ο Άγιος Βασίλειος ήταν πέρα και πάνω από κάθε αμφισβήτηση υπαρκτό πρόσωπο με μεγάλη προσφορά στον Χριστιανισμό. Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Συμπέρασμα: Santa Claus go home! :angry: Βέβαια αυτό σημαίνει ότι ακυρώνεται η παραγγελία για εκείνο το bug-free λειτουργικό... :( :( :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Αγιε μου Βασιλη, φετος ημουν καλο παιδακι! :rolleyes: Επινα ολο το ποτο μου για να μην προσβαλλω την barwoman, καθομουν μεχρι να τελειωσει το προγραμμα στα μπουζουκια για να μην προσβαλλω τους καλλιτεχνες, γυρνουσα παντα το πρωι στο σπιτι ακολουθοντας πιστα τις οδηγιες του γιατρου. :wacko: Θα ηθελα λοιπον, να μου στειλεις ενα μελαχρινο μωρακι ;) , γιατι βαρεθηκα να μοιραζομαι με τον κολλητο μου τις ιδιες γκομενες! :blink: Σοβαρα τωρα, θα ηθελα να μου δωσεις αγαπη και υγεια και να πεις σε ολα τα μερη της γης, οτι η ευτυχια που κραταει ειναι αυτη που προερχεται απο ηθικες απολαβες! :confused: Για τους συμforumιτες στο MyPhone θα ηθελα να δωσεις πολλες gadgetιες και free satellite Internet for ever! :happy: p.s. Αν δεν προλαβεις να περασεις απο το σπιτι μου την πρωτη του μηνος, περνα any other time του χρονου. Ανοιξαμε και σε περιμενουμε! http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Αγαπητε Αγιε Βασιλη... Επειδη ξερω ποσα αλλα παιδακια θελουν δωρα και εσυ τρεχεις σαν τρελλος να τους ικανοποιησεις ολους εγω θελω κατι απλο που θα σε γλυτωσει απο πολυ κοπο και κουραση! Δωσε μου πολλα λεφτα (4-5 χιλιαδες πιστευω ειναι λογικο ποσο) και θα παρω ο,τι θελω μονος μου :rolleyes: Αντε γεια...τα λεμε :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hunk @soulmate koryfaia h eksigish sou.. @bayern mhn ksexnas oti o agios basileios einai ksenofertos agios.o antistoixos ellhnas an thymamai kala einai o agios dhmhtrios. Εκτός του ότι έχεις μπερδέψει τα nicks (μικρό το κακό), λες και μια τεράστια ανακρίβεια! Ο Αγιος Βασίλειος, ή ακριβέστερα ο Μέγας Βασίλειος, σαφώς και γιορτάζεται από την Ελληνική Εκκλησία και δεν είναι ξενόφερτος, όπως πχ ο Αγιος Βαλεντίνος. Τώρα, αν τον έχουν πάρει όλοι οι άλλοι, τον έχουν βάλει σε έλκυθρο, με ταράνδους, χοντρό με κόκκινη σκούφια και να ζει στη Λαπωνία, ε..σ'αυτό η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.. Φιλικά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DeathAngel Άντε μια και το πήγαμε εκεί το θέμα να πω και ‘γω τα δικά μου. O Sanτa Claus, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Άγιο Βασίλειο, της Ορθόδοξης παράδοσης. Η παράδοση της ανταλλαγής δώρων την πρωτοχρονιά, όπως και της Βασιλόπιτας την γιορτή δηλαδή του Αγίου Βασιλείου προέρχεται από εξής γεγονός: Κατά τα χρόνια που ζούσε ο Άγιος Βασίλειος (329 μΧ- 378μΧ), στην Καισαρεία της Καππαδοκίας (καμία σχέση με την Λαπωνία του Sanτa Claus), της οποίας ήταν και επίσκοπος, η περιοχή επρόκειτο να δεχτεί επίθεση από εχθρικό στρατό. Ο Άγιος Βασίλειος, προκειμένου να γλιτώσουν τις ζωές αθώων ανθρώπων, πρότεινε όλοι οι κάτοικοι να μαζέψουν τα χρυσαφικά τους, προκειμένου να τα προσφέρουν στον εχθρό για να μην τους επιτεθεί. Τελικά ο εχθρός δεν επιτέθηκε ποτέ και έμεινε όλος ο θησαυρός που είχε μαζευτεί στα χέρια του αγίου, ο οποίος έπρεπε να βρει τρόπο να επιστρέψει τα χρυσαφικά στους ιδιοκτήτες τους. Σύμφωνα με την παράδοση, άγγελος κυρίου επισκέφτηκε τον άγιο στον ύπνο του και του είπε να φτιάξει πίτες , να βάλει μέσα σε αυτές τα χρυσαφικά που είχε στα χέρια του και να τις μοιράσει στον κόσμο. Όταν οι κάτοικοι πήραν στα χέρια τους τις πίτες και βγάλανε τα χρυσαφικά από μέσα, διαπίστωσαν όλοι πως ότι είχαν δώσει στον άγιο, αυτά ακριβώς και τους επιστράφηκαν μέσα από αυτή την διαδικασία. Σίγουρα ο Sanτa Claus με την σημερινή μορφή που του έχει δοθεί από τον δυτικό πολιτισμό δεν υπάρχει, αλλά ο Άγιος Βασίλειος ήταν πέρα και πάνω από κάθε αμφισβήτηση υπαρκτό πρόσωπο με μεγάλη προσφορά στον Χριστιανισμό. Να και ένας που κάτι θυμάται από τα σχολικά του χρόνια :) Εύγε παλλικάρι μου, γιατί σε λίγο θα ακούσουμε πως την επανάσταση του 21, την έκανε το 1940, ο Μέγας Αλέξανδρος, για να διώξει τους Εβραίους... :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την soulmate Αρχικό Μήνυμα από τον hunk @soulmate koryfaia h eksigish sou.. @bayern mhn ksexnas oti o agios basileios einai ksenofertos agios.o antistoixos ellhnas an thymamai kala einai o agios dhmhtrios. Εκτός του ότι έχεις μπερδέψει τα nicks (μικρό το κακό), λες και μια τεράστια ανακρίβεια! Ο Αγιος Βασίλειος, ή ακριβέστερα ο Μέγας Βασίλειος, σαφώς και γιορτάζεται από την Ελληνική Εκκλησία και δεν είναι ξενόφερτος, όπως πχ ο Αγιος Βαλεντίνος. Τώρα, αν τον έχουν πάρει όλοι οι άλλοι, τον έχουν βάλει σε έλκυθρο, με ταράνδους, χοντρό με κόκκινη σκούφια και να ζει στη Λαπωνία, ε..σ'αυτό η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.. Φιλικά.. dikaiologoumai giati postara prwi prwi kai den eixa piei kafe:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την soulmate Αρχικό Μήνυμα από τον hunk @soulmate koryfaia h eksigish sou.. @bayern mhn ksexnas oti o agios basileios einai ksenofertos agios.o antistoixos ellhnas an thymamai kala einai o agios dhmhtrios. Εκτός του ότι έχεις μπερδέψει τα nicks (μικρό το κακό), λες και μια τεράστια ανακρίβεια! Ο Αγιος Βασίλειος, ή ακριβέστερα ο Μέγας Βασίλειος, σαφώς και γιορτάζεται από την Ελληνική Εκκλησία και δεν είναι ξενόφερτος, όπως πχ ο Αγιος Βαλεντίνος. Τώρα, αν τον έχουν πάρει όλοι οι άλλοι, τον έχουν βάλει σε έλκυθρο, με ταράνδους, χοντρό με κόκκινη σκούφια και να ζει στη Λαπωνία, ε..σ'αυτό η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.. Φιλικά.. dikaiologoumai giati postara prwi prwi kai den eixa piei kafe:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Aγαπητέ εν χριστώ (ή εν αντίχριστω ότι προτιμάς) αδερφέ! Ουδεμία πρόθεση έχω να κάνω θρησκευτική συζήτηση! Το post μου ήταν καθαρά χιουμοριστικό και νομίζω έγινε αντιληπτό από όλους πλην εσού! Αν εσύ το βλέπεις σαν προσβολή στον Αι Βασίλη λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι, παρα μόνο να σε παραπέμψω στο thread με τα ανέκδοτα όπου έχω παραθέσει μια σείρα ανεκδότων για τον Χριστό!!(ουυυυυυ 666)! Πρωτού απαντήσεις διάβασε την παρακάτω μελέτη που αποδεικνύει περίτρανα ότι ΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ! Λυπάμαι αν σου γκρεμίζω όλοκληρη την κοσμοθεωρία σου, αλλά that's life.. Καταρχήν, κανένα γνωστό είδος τάρανδου δεν πετά. Παρόλο που υπάρχουν 300.000 είδη ζωντανών οργανισμών που ακόμα δεν έχουν καταχωρηθεί (τα περισσότερα έντομα και μικροοργανισμοί), αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι υπάρχει ιπτάμενος τάρανδος, τον οποίο απ' ότι φαίνεται μόνο ο Άγιος Βασίλης έχει δει. Υπάρχουν περίπου 2 δις εκ. παιδιά (κάτω των 18) στον κόσμο. Επειδή ο Aγιος Βασίλης προφανώς δεν επισκέπτεται Μουσουλμάνους, Ινδουιστές, Εβραίους και Βουδιστές, ο φόρτος εργασίας του περιορίζεται στο 15% των συνολικών 378 εκ. σύμφωνα με το διεθνές Γραφείο Καταγραφής Πληθυσμών (Population Reference Bureau). Με μέσο όρο 3,5 παιδιών ανά σπίτι, έχουμε 91,8 εκ. σπιτικά. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα καλό παιδί ανά σπίτι που αξίζει να πάρει δώρο σύμφωνα με την παράδοση.Ο Άγιος Βασίλης έχει μόλις 31 ώρες για να δουλέψει, κι αυτό χάρη στη διαφορά ώρας και την περιστροφή της γης, αν υποθέσουμε ότι ταξιδεύει από ανατολάς προς δυσμάς (που είναι και το πιο λογικό. Τόσα χρόνια κάνει αυτή τη δουλειά). Αυτό μας κάνει 822,6 επισκέψεις το δευτερόλεπτο. Δηλαδή, για κάθε χριστιανικό σπίτι με ένα καλό παιδί, ο Άγιος Βασίλης έχει 1/1000 του δευτερολέπτου να παρκάρει το έλκηθρο, να κατέβει, να πηδήξει από την καμινάδα, να αφήσει τα δώρα στα παπούτσια του καθενός, να βάλει κάποια δώρα κάτω από το δέντρο, να φαει το κομμάτι της πίτας του, να ξανανέβει την καμινάδα, να ξαναμπεί στο έλκηθρο και να φύγει για το επόμενο σπίτι. Αν υποθέσουμε ότι αυτές οι 91,8 εκατομμύρια επισκέψεις ισαπέχουν μεταξύ τους (χάριν υπολογισμών), μιλάμε για απόσταση 0,78 μίλια ανά σπίτι, συνολικό ταξίδι 75,5 εκατομμύρια μίλια, και χωρίς να μετράμε τις στάσεις για να κάνει την "ανάγκη" του ! Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι το έλκηθρο τρέχει με 650 μίλια το ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ, 3.000 φορές την ταχύτητα του ήχου. Συγκριτικά, το πιο γρήγορο μέσο που φτιάχτηκε από τον άνθρωπο (Ulysses space probe) κινείται μόλις με 27,4 μίλια το δευτερόλεπτο - ενώ ένας κανονικός τάρανδος μπορεί να τρέξει το πολύ με 15 μίλια την ΩΡΑ. Ααα και κάτι άλλο: το φορτίο στο έλκηθρο είναι άλλο ένα ενδιαφέρον σημείο. Με την προϋπόθεση ότι κάθε παιδάκι θα πάρει ένα πακέτο που ζυγίζει μόλις ένα κιλό, το έλκηθρο κουβαλάει περίπου 321.300 τόνους, χωρίς να μετράμε τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη ο οποίος λέγεται ότι ναι και χοντρός. Και δεν μετράμε το γεγονός ότι έχει φαει και 91,8 εκ. κομμάτια πίτας. Κανονικά, ένας τάρανδος μπορεί να κουβαλήσει το πολύ 150 κιλά. Ακόμα και αν ο περίφημος ιπτάμενος τάρανδος (βλ. παρ. #1) μπορούσε να κουβαλήσει 10 ΦΟΡΕΣ περισσότερο βάρος, 8 ή και 9 τάρανδοι σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν. Για την ακρίβεια χρειάζονται 214.200 τάρανδοι. Αυτό αυξάνει το συνολικό βάρος (και πάλι χωρίς να μετράμε το βάρος του ελκήθρου) σε 353.430 τόνους (4 φορές περισσότερο από το μεγαλύτερο υπερωκεάνιο στον κόσμο). 353.000 τόνοι που κινούνται με 650 μίλια το ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ έχουν μια απίστευτη αντίσταση στον αέρα - η οποία προκαλεί θερμότητα (όπως στα διαστημόπλοια όταν μπαίνουν στην ατμόσφαιρα της γης). Το μπροστινό ζευγάρι ταράνδων θα αποσβέσει 14,3 ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ joule ενέργειας Ανά δευτερόλεπτο Το καθένα. Με άλλα λόγια, θα εξατμιστούν ακαριαία με εκκωφαντικό θόρυβο, αφήνοντας το ζευγάρι που βρίσκεται από πίσω εκτεθειμένο. Ολόκληρο το κοπάδι, θα εξατμιστεί μέσα σε 4,26 ΧΙΛΙΟΣΤΑ του δευτερολέπτου. Ο Άγιος Βασίλης εν τω μεταξύ, θα πρέπει να αντέχει σε επιτάχυνση 17.500 φορές μεγαλύτερη της βαρύτητας. Αν ζυγίζει γύρω στα 100 κιλά (και λίγα λέμε) θα γίνει χαλκομανία στο πίσω μέρος του καθίσματός του εξαιτίας των 2.107.007 κιλών αδράνειας. Συμπέρασμα - Αν ο Άγιος Βασίλης υπήρξε ποτέ, τώρα ΔΕΝ υπάρχει πια ! :!: :!: :!: websloth owns Φίλε μου, Απολαυστική η ανάλυση, παλιότερα είχα διαβάσει κάτι ανάλογο. Μη νομίζεις ότι είμαι του κατηχητικού ή ότι δεν έχω χιούμορ, κατάλαβα σαφώς τη χιουμοριστική διάθεση του post σου, απλά ενοχλήθηκα στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο κατά τη γνώμη μου, υπερέβαινε τα εσκαμμένα. Όσο για το Μέγα Βασίλειο..σαφώς και ήταν υπαρκτό και ιστορικό πρόσωπο, μόνο που δεν είχε καμμία σχέση με τις ιδιότητες που του έχουν προσδώσει σήμερα οι λαοί... Πήραν έναν Αγιο και τον κατάντησαν παλιάτσο.. Φιλικά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, κρατάω τη μάνα σου. Αν θές να την ξαναδείς, φέρε μου τον Bush και τον Blair σε ένα σακί μαζί με έναν κόπανο (οι δύο στο σακί δεν πιάνονται). Αυτά. Thnx :p I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soulmate Ξεχνάς μου φαίνεται, ότι έστω και στην πλάκα, αναφέρεσαι σε ΑΓΙΟ ή μάλλον σε ΜΕΓΑ για να είμαι πιο ακριβής.. Kαμμία σχέση ο SANTA CLAUS με τον Αγιο Βασίλειο, ο οποίοs πέθανε νέοs και ήτο αδύνατοs. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 agapine agie vasili ego thelo na mou fereis: 1. mia maserati quattroporte :eek: 2.ena pc sta 3 kai kati gigahertz etsi gia na trexoume 3. kai kanena p900 etsi gia na ananeothoume ligaki . Tora an den mou fereis kai tipota den tha skaso kiolas giati to idio ekanes kai tis alles xronies kai xero tora .sou exomai kala xristougena se sena kai se olous tous xristes tou my phone . http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 agie vasili,kserw pws den yparxeis kai den pisteuw se sena alla epidi olh mou thn zwh pote den doulepsa gia na apokthsw kati sou stelnw auto to gramma gia min allaksei auto kai na mou dwseis ena 307 cabrio coupe xwris na xriastei na kanw otidipote!!! Yparxei kana eggegrameno melos me nick Agios Vasilis h ta grafoume kai den ta diavazei kanenas? :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts