SKAZI89HIT Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Το RGV 250 του αδελφου μου 210 στο κοντερ τωρα κατα ποσο κλεβει δεν μπορω να πω!Παντως τα αντιστοιχα τετραχρονα 400 τα επερνε! GSXR-400, ZXR-400 με αυτα καθομουν πισω οταν τα ετρεχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Το RGV 250 του αδελφου μου 210 στο κοντερ τωρα κατα ποσο κλεβει δεν μπορω να πω!Παντως τα αντιστοιχα τετραχρονα 400 τα επερνε! GSXR-400, ZXR-400 με αυτα καθομουν πισω οταν τα ετρεχε. sigrineis tora tous 2xronous diaolous me 4xrona aggeloudia......::happy: Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Το RGV 250 του αδελφου μου 210 στο κοντερ τωρα κατα ποσο κλεβει δεν μπορω να πω!Παντως τα αντιστοιχα τετραχρονα 400 τα επερνε! GSXR-400, ZXR-400 με αυτα καθομουν πισω οταν τα ετρεχε. 250 2stroke με αντίστοιχο 400 4stroke :blink: Τι άλλο θα ακούσουμε... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Sorryyyy?Αλλα που ειναι το παραξενο?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Πως μπορεί ένα δίχρονο να είναι ίσο με ένα τετράχρονο? Απλά δεν συγκρίνονται, είναι διαφορέτικό το ένα με το άλλο. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Πως μπορεί ένα δίχρονο να είναι ίσο με ένα τετράχρονο? Απλά δεν συγκρίνονται, είναι διαφορέτικό το ένα με το άλλο. milame gia 2 entelos diaforetika moter...apo pou na arxiseis kai pou na teleioseis....alla 4t rulezzzZzZ!!!!:D Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Θελω αμεσα να αγορασω ενα scooter και ειμαι πολυ κοντα στο Nexus. Το μονο που με κολλαει ειναι η αναξιοπιστια που ακουγεται αλλα και οτι δεν προστατευει και πολυ απο τον αερα! Κανεις με αναλογη εμπειρια?:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Θελω αμεσα να αγορασω ενα scooter και ειμαι πολυ κοντα στο Nexus. Το μονο που με κολλαει ειναι η αναξιοπιστια που ακουγεται αλλα και οτι δεν προστατευει και πολυ απο τον αερα! Κανεις με αναλογη εμπειρια?:( Μια χαρα scooter ειναι το nexus.τωρα η προστασια απο τον αερα ειναι υποκειμενικο. και απο αξιοπιστια επισης ειναι πολυ καλο.πριν 3 χρονια ειχα το νεξους το 500αρι και κανενα προβλημα δεν μου εβγαλε.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Για μην πω κατι αλλο, για την πορωση σου! Τεσπα ξερεις οτι εγω τρελενομαι για τα 2-stroke και γι'αυτο σου χαριζω τρια βιντεακια! http://www.youtube.com/watch?v=ww8mslwWuXk επισης μην ξεχναμε και τα RD 125,250,350,400 ολα 2t.απιστευτες μηχανες.:).Αλλα ειχε σκοτωθει πολυ κοσμος.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltonakias Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Πως μπορεί ένα δίχρονο να είναι ίσο με ένα τετράχρονο? Απλά δεν συγκρίνονται, είναι διαφορέτικό το ένα με το άλλο. Τα διχρονα 250 αρια της εποχης συγκρινονταν με τα 400αρια 4Τ... Η συγκριση ηταν ισοδυναμη...150cc παραπανω τα τετραχρονα.. Σε τελικη ηταν πιο γρηγορα αλλα στα μπαμ μιλαγε η διχρονη ροπη!!! Βεβαια υπηρχε τοτε ενα καλο 400αρι που εκανε λιγο δυσκολη την ζωη των 2T 250κυβικων... Honda VFR 400R http://souzmoto-ural.ru/glr/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3%20%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%B2/Honda/VFR_400R-2_1991.jpg Και εδω ενα κουκλι VFR400 σε RC211V Replica http://www.asiatradingonline.com/Repsolracer1a.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis23ath Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Καλησπερα σε ολους!Πραγματικα θα εκτιμουσα τη βοηθεια σας σε ενα θεμα που με καιει...Ξεκιναω μαθηματα οδηγησης για διπλωμα μηχανης ανεξαρτητου κυβισμου.Ειμαι 23 οδηγω αυτοκινητο 5-6 χρονια(και μαλιστα 170 ιππων) αλλα θελω κατι διαφορετικο πλεον που παραλληλα δε θα κολλαει σε κινηση...Θελω μοτοσυκλετα και οχι πχ παπι γιατι θελω να μαθω και γρηγορα(1 χρονο?) για να παω σε κατι μεγαλυτερο.Τι θα μου προτεινατε στα 250cc ελαφρως μτχ(1-2 ετων) με τιμη μεχρι τα 2500 ευρω?Μη ξεχνιομαστε οτι αυτη η μηχανη θα αποτελεσει σχολειο για μενα...Παρακαλω εκφραστειτε ελευθερα(πειτε πχ αν ειναι καλυτερο κατι μικροτερο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 εγώ σαν πρώτο σου μηχανάκι θα σου πρότινα αυτό... :happy: http://i230.photobucket.com/albums/ee101/gigolo16/2008_03_05_bikepics-1206186-800.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis23ath Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Για να συναντησω γρηγοροτερα το Χαρο?:lol: Εχω κοιταξει τις YBR k CBF στα 250...Καμια αλλη προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 δυσκολα βαζεις,εχω ψαξει κι εγω και μιλαμε για μια "νεκρη" κατηγορια. οι 2 μοτο που ανεφερες ειναι μεν καλα σχολεια αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να θελει να εχει στη κατοχη του κατι τοσο ασχημο. το μονο φως στον οριζοντα αυτη τη στιγμη ειναι το kawasaki ninja 250 το οποιο ομως δεν βρισκεις μεταχερισμενο με τιποτα. Θα μπορουσες να κοιταξεις καποιο πιο παλιο 400αρι σουπερσπορτ ισως αν και δεν ξερω τι παιζει με τα ανταλλακτικα αν χρειαστει. Α,υπαρχει και το gts (αν δεν κανω λαθος) της hyosang το οποιο τρωγεται αλλα και παλι δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να το βρεις μεταχειρισμενο. Απο κει και περα υπαρχουν αρκετα on-off στα 250 κυβικα και σιγουρα θα βρεις καποιο αν θελεις. Αν πραγματικα ψαξεις και αν εισαι τυχερος θα βρεις honda hornet 250 το οποιο ειναι πραγματικα πανεμορφο και με καλες επιδοσεις αν και ηταν παραεισαγωγης αρα και μ'αυτο δεν ξερω τι παιζει με τα ανταλλακτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis23ath Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Ευχαρηστω φιλε για τα σχολια σου.Να επισημανω πως τα κυβικα ειναι αυστηρα μεχρι 250 γιατι θα μου τα πριξουν οι γονεις μου...Τωρα σχετικα με την εμφανιση δεν εχω ιδιαιτερα κοληματα...Οπως κ με τις κατηγοριες(street,on-off,supermotard,enduro...).Αρκει για μενα να ειναι κατι στη τιμη που ανεφερα(κ στις χρονολογιες) με ''ευκολο'' χαρακτηρα για να μαθω με ασφαλεια κ ανεση.Για Ninja γνωριζω οτι δεν υπαρχει περιπτωση για μτχ(ακομα δε βγηκε καινουριο!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Ευχαρηστω φιλε για τα σχολια σου.Να επισημανω πως τα κυβικα ειναι αυστηρα μεχρι 250 γιατι θα μου τα πριξουν οι γονεις μου...Τωρα σχετικα με την εμφανιση δεν εχω ιδιαιτερα κοληματα...Οπως κ με τις κατηγοριες(street,on-off,supermotard,enduro...).Αρκει για μενα να ειναι κατι στη τιμη που ανεφερα(κ στις χρονολογιες) με ''ευκολο'' χαρακτηρα για να μαθω με ασφαλεια κ ανεση.Για Ninja γνωριζω οτι δεν υπαρχει περιπτωση για μτχ(ακομα δε βγηκε καινουριο!). Gt dn pairneis kamia husqvarna h ktm?? authn 8elw egw http://www.husqvarnausa.com/2008/images/bikes/EN_TE250_02.jpg :D :D :D Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis23ath Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 για KTM κ Husqvarna νομιζω δε με παιρνουν τα λεφτα...Σιγουρα ομως θα υπαρχει κατι στο ιδιο στυλ...Postαρω επιμονα(σορρυ για το πριξημο) επειδη πολυ απλα δε ξερω ποια κατηγορια θα ηταν καταλληλοτερη για μενα...Οπως ειπα θελω μια μηχανη-δασκαλα που θα μου επιτρεψει σε συντομο χρονικο διαστημα να παω σε κατι μεγαλυτερο με ασφαλεια.Απο τις συμβατικες επιλογες ανεφερα τα CBF k YBR με προτιμηση στο δευτερο λογω καλυτερου συμπλεκτη καθως και καλυτερης αντιπροσωπειας.Ενα ζητημα ειναι κατα ποσο θα μπορεσω να το βρω στα 2500 χιλιαρικα καθως ειναι νεο σχετικα μοντελο.Απο αλλες κατηγοριες κ με βαση τα οικονομικα κ χρονολογικα δεδομενα τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonebug Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Φίλε μου, μου θυμίζεις πολύ τον εαυτό μου, και εγώ στα 24 έβγαλα δίπλωμα για μηχανή, πρίν δεν οδηγούσα ούτε παπάκι.Και εγώ 250 ήθελα να πάρω αλλά ευτυχώς με έπεισαν να πάρω πραγματική μηχανή. Το 250 θα το βαρεθείς και θα σε ταλαιπωρήσει, άσε που μόλις μάθεις λίγο μετά δε θα σου κάνει. Γνώμη μου είναι να πάρεις ένα ΧΤ600 έστω το παλιό. (motard). Απροβλημάτιστο μηχανάκι, απίστευτα ευκολοδήγητο και βολικό όσο τίποτα άλλο.Στην κίνηση το τιμόνι είναι ψηλότερα απο τους καθρέφτες των αυτοκινήτων και περνάει απο όπου περνάει και ένα παπάκι (σχεδόν πάντα). Χώρια ότι έχει 120-130 χλμ τελική οπότε μην ανησυχείς που είναι 600 κυβικά, αλλά έχει δύναμη να ανέβει ανηφόρα με 2 άτομα. Γνώμη μου μην ασχοληθείς με street μηχανές και σίγουρα όχι με 250 κυβικά. Παράθεση stonebug... :!: https://www.stonebug.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis23ath Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Πραγματικα αυτα που λες ειναι ευχαρηστη εκπληξη για μενα(σχετικα με τα κυβικα) αλλα παρολο που εγω θα βαλω τα λεφτα πρεπει να κρατησω κ καποιες ισορροπιες...Καλως η κακως οι δικοι μου θα βαρεσουν εγκεφαλικα ετσι και παω για κατι μεγαλυτερο των 250...Οποτε αναγκαστικα αυτο ειναι το οριο για μενα.Απο εκει κ περα πιστευω πως υπαρχουν αξιολογες μηχανες σ'αυτα τα κυβικα(super motard,enduro) εκτος απο street που αποκλειεις.Το θεμα ειναι αν θα μου προσφερει κατι περισσοτερο μια supermotard απο μια street...Καθως κ ποια μοντελα ειναι σχετικα νεα(μεχρι 2-3 ετων) και σε τιμη μεχρι 2500 ευρω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Πραγματικα αυτα που λες ειναι ευχαρηστη εκπληξη για μενα(σχετικα με τα κυβικα) αλλα παρολο που εγω θα βαλω τα λεφτα πρεπει να κρατησω κ καποιες ισορροπιες...Καλως η κακως οι δικοι μου θα βαρεσουν εγκεφαλικα ετσι και παω για κατι μεγαλυτερο των 250...Οποτε αναγκαστικα αυτο ειναι το οριο για μενα.Απο εκει κ περα πιστευω πως υπαρχουν αξιολογες μηχανες σ'αυτα τα κυβικα(super motard,enduro) εκτος απο street που αποκλειεις.Το θεμα ειναι αν θα μου προσφερει κατι περισσοτερο μια supermotard απο μια street...Καθως κ ποια μοντελα ειναι σχετικα νεα(μεχρι 2-3 ετων) και σε τιμη μεχρι 2500 ευρω ... Ψαξε στην αγορα να βρεις μεταχειρησμενο kawasaki d-tracker 250.ειναι super motard και οτι πρεπει για αρχαριο..και με αρκετα αλογα για την κατηγορια του. σε αυτα τα χρηματα που διαθετεις θα το βρεις..και το μηχανακι πραγματικα ειναι σκυλι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis23ath Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Ψαξε στην αγορα να βρεις μεταχειρησμενο kawasaki d-tracker 250.ειναι super motard και οτι πρεπει για αρχαριο..και με αρκετα αλογα για την κατηγορια του. σε αυτα τα χρηματα που διαθετεις θα το βρεις..και το μηχανακι πραγματικα ειναι σκυλι.:) Καλη περιπτωση ακουγεται...Εψαξα λιγο σχετικα με αυτο αλλα θα ηθελα να μαθω λιγες παραπανω λεπτομεριες(χρονολογιες που εβγαινε κ τιμες).Αν παντως δε βρω κατι αξιολογο σε μτχ με βλεπω να παιρνω κανενα κινεζικο στυλ Qingqi,zongshen(QM200GY,ZS200GY-2) πραγμα που θα σημαινει οτι θα με γελαν και οι κοτες:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Καλη περιπτωση ακουγεται...Εψαξα λιγο σχετικα με αυτο αλλα θα ηθελα να μαθω λιγες παραπανω λεπτομεριες(χρονολογιες που εβγαινε κ τιμες).Αν παντως δε βρω κατι αξιολογο σε μτχ με βλεπω να παιρνω κανενα κινεζικο στυλ Qingqi,zongshen(QM200GY,ZS200GY-2) πραγμα που θα σημαινει οτι θα με γελαν και οι κοτες:lol: Νομιζω οτι απο το 2000 και μετα βγηκε στην παραγωγη.παντως το βρισκεις στα 2500 ευρο και ειναι 4χρονο υδροψυκτο και με 30 αλογα.πολυ καλο για να μαθεις.τωρα αν δεν σου "κατσει" αυτο..παρε παπακι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis23ath Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Ωραια τωρα μου μενει το διπλωμα:D Ευχαρηστω για τις βοηθειες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonebug Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 ...Το θεμα ειναι αν θα μου προσφερει κατι περισσοτερο μια supermotard απο μια street... ... Θα σου προσφέρει: -καβάλημα πεζοδρόμιου - ελιγμοί -έυκολους ελιγμούς σε δρόμους με πολύ κίνηση (το τιμόνι σου δε θα βρίσκει στους καθρέφτες των αυτοκινήτων και θα περνάς άνετα) -Καλοκαίρι θα οργώνεις τα νησιά και τους χωματόδρομους άνεταααααα Πιο μαλακή συμπεριφορά ειδικά για τους ελληνικούς δρόμους (λακούβες - χαντάκια) -(γνώμη μου) Ασφαλέστερα - γιατι οι street έχουν πολύ γκάζι....και είναι γλυκό το άτιμο που άσχετος ή έμπειρος θα το ανοίξεις .... (τα 300χλμ/ωρα δεν είναι για μένα) ... ;) -Την δουλειά τους την κάνουν....:D -Το πλεονέκτημα των street θα το απολαμβάνεις έτσι και αλλιώς (string γκόμενας συνοδηγού ;) ) Παράθεση stonebug... :!: https://www.stonebug.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliosdt50 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Θα σου προσφέρει: -καβάλημα πεζοδρόμιου - ελιγμοί -έυκολους ελιγμούς σε δρόμους με πολύ κίνηση (το τιμόνι σου δε θα βρίσκει στους καθρέφτες των αυτοκινήτων και θα περνάς άνετα) -Καλοκαίρι θα οργώνεις τα νησιά και τους χωματόδρομους άνεταααααα Πιο μαλακή συμπεριφορά ειδικά για τους ελληνικούς δρόμους (λακούβες - χαντάκια) -(γνώμη μου) Ασφαλέστερα - γιατι οι street έχουν πολύ γκάζι....και είναι γλυκό το άτιμο που άσχετος ή έμπειρος θα το ανοίξεις .... (τα 300χλμ/ωρα δεν είναι για μένα) ... ;) -Την δουλειά τους την κάνουν....:D -Το πλεονέκτημα των street θα το απολαμβάνεις έτσι και αλλιώς (string γκόμενας συνοδηγού ;) ) makria apo street...opoioC trakarei diskola swnetai O pateraC mou trakare me 140 km/h me gsxr 1000cc k efige mazi me to ntepozito ston aera me apotelesma na mpei to ntepozito thC benzinhC mesa sth lekanh tou kai na einai 6 mhneC sto nosokomeio me kati sidera pou tou balane gia na isiwsei h lekanh toy... Makria apo street:this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts