Jump to content

[S60 3rd Edition] Θέματα

Panos277
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πραγματι πολυ καλο! μπορω ομως να βαλω μονο το μαυρο φοντο που εχει και να μην αλλαξουν καθολου τα εικονιδια?

Υπαρχουν 2 επιλογες θεματων:

Ενα με default εικονιδια και ενα με αλλαγμενα .

edit: Με προλαβε ο φιλος dmarccos :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εκτος απο οτι ειναι μαυρο δεν εχει καποιο αλλο ξεχοριστο απο αλλα θεματα ετσι??

Τι εννοείς; Έχει πολύ όμορφο αναλογικό ρολόι πάντως:rolleyes:

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Ορίστε το θέμα που θες :D:

xxxxxxxxxxx

Ο theme editor λέγεται Anton

πολύ καλό κ πρωτότυπο το θεματάκι! Το έβαλα σε ένα Ε65

Μέσα στο zip που θα κατεβάσεις υπάρχει και έκδοση με default εικονίδια

Υπαρχουν 2 επιλογες θεματων:

Ενα με default εικονιδια και ενα με αλλαγμενα .

edit: Με προλαβε ο φιλος dmarccos :)

Σας ευχαριστω! δ το ειχα κατεβασει:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Πολύ ωραίο θέμα, το δοκίμασα και δείχνει πολύ όμορφο στην οθόνη του τηλεφώνου. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Οντως παιδια πολυ ωραιο θεμα.

Καποια εικονιδια στο ν82 μου αν και περασα το θεμα που εχει τα δικα του εικονιδια δεν αλαξαν οπως παρουσιαζονται στην φοτω, ενω σε ενως φιλου μου το ν81 απο το ιδιο αρχειο εγκαταστασησ που του το περασα εχουν αλλαξει.

Παιζει κατι απο κινητο σε κινητο και δεν φενονται ιδια και να αλλαξουν ολα τα εικονιδια ? Γιατι πχ ο Φακελο Εφαρμογες και καποια αλλα δεν εχουν αλαξει οπως ειναι στην εικονα...

Καποια εικονιδια στο ν82 μου αν και περασα το θεμα που εχει τα δικα του εικονιδια δεν αλαξαν οπως παρουσιαζονται στην φοτω, ενω σε ενως φιλου μου το ν81 απο το ιδιο αρχειο εγκαταστασησ που του το περασα εχουν αλλαξει.

Παιζει κατι απο κινητο σε κινητο και δεν φενονται ιδια και να αλλαξουν ολα τα εικονιδια ? Γιατι πχ ο Φακελο Εφαρμογες και καποια αλλα δεν εχουν αλαξει οπως ειναι στην εικονα...

Σε μένα ο φάκελος εφαρμογές άλλαξε κανονικά, δεν άλλαξε ο φάκελος μουσική και ο φάκελος βοηθήματα μόνο

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Όσοι φτιάχνουν θέματα χρησιμοποιούν έτοιμα εικονίδια. Ο συγκεκριμένος theme editor προσπαθεί να βρει free εικονίδια και γι'αυτο τον λόγο δεν αλλάζουν όλα τα εικονίδια, όπως π.χ. το εικονίδιο του wlan. Το εικονίδιο του φακέλου της μουσικής και βοηθήματα δεν αλλάζει γιατί δεν ύπαρχει μεσα στις επιλογές του προγράμματος Carbide.ui, οπότε μένει έτσι. Κανονικά πρέπει να σου άλλαζε το εικονίδιο του φακέλου εφαρμογές (ο default φάκελος "Εφαρμογές" στο κινιτό σου είναι κίτρινος με ένα κόκκινο κουτί?). Και εμένα που άλλαξε το εικονίδιο του φακέλου εφαργογές οταν το έκανα εγκατάσταση στο δικό μου κινητό.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Όσοι φτιάχνουν θέματα χρησιμοποιούν έτοιμα εικονίδια. Ο συγκεκριμένος theme editor προσπαθεί να βρει free εικονίδια και γι'αυτο τον λόγο δεν αλλάζουν όλα τα εικονίδια, όπως π.χ. το εικονίδιο του wlan. Το εικονίδιο του φακέλου της μουσικής και βοηθήματα δεν αλλάζει γιατί δεν ύπαρχει μεσα στις επιλογές του προγράμματος Carbide.ui, οπότε μένει έτσι. Κανονικά πρέπει να σου άλλαζε το εικονίδιο του φακέλου εφαρμογές (ο default φάκελος "Εφαρμογές" στο κινιτό σου είναι κίτρινος με ένα κόκκινο κουτί?). Και εμένα που άλλαξε το εικονίδιο του φακέλου εφαργογές οταν το έκανα εγκατάσταση στο δικό μου κινητό.

Οχι δεν λεω να μου τα αλλαξει ολα, απλα στο ν81 του φιλου μου εχουν αλλαξει πολα περισσοτερα απο οτι στο ν82 το δικο μου, παρεμιναν τα ιδια η Αναζητυση, Εργαλεια, Εφαρμογες και αλλα που στου φιλου μου αλλαξαν κανονικα.

Εκανα απεγκατασταση το θεμα και ξανα εγκατασταση αλλα παλι δεν μου τα αλλαξε.

Ελπιζω να καταλαβες το εννοω. Οποτε το ερωτημα ειναι μηπως παιζει ρολο σε τι συσκευη το βαζεις ? Γιατι δεν γινεται αλλιως και στου φιλου μου απο το ιδιο αρχειο sis του το περασα και αλλαξαν περισσοτερα απο οτι στο δικο μου

Καποιος που το περασε στο δικο του ν82 να μας πει ?

Σου απάντησα λίγο πιο πάνω;)

Σε μένα ο φάκελος εφαρμογές άλλαξε κανονικά, δεν άλλαξε ο φάκελος μουσική και ο φάκελος βοηθήματα μόνο

Οχι δεν λεω να μου τα αλλαξει ολα, απλα στο ν81 του φιλου μου εχουν αλλαξει πολα περισσοτερα απο οτι στο ν82 το δικο μου, παρεμιναν τα ιδια η Αναζητυση, Εργαλεια, Εφαρμογες και αλλα που στου φιλου μου αλλαξαν κανονικα.

Εκανα απεγκατασταση το θεμα και ξανα εγκατασταση αλλα παλι δεν μου τα αλλαξε.

Ελπιζω να καταλαβες το εννοω. Οποτε το ερωτημα ειναι μηπως παιζει ρολο σε τι συσκευη το βαζεις ? Γιατι δεν γινεται αλλιως και στου φιλου μου απο το ιδιο αρχειο sis του το περασα και αλλαξαν περισσοτερα απο οτι στο δικο μου

Παίζει και αυτό ρόλο αλλά από ό,τι έχω δει τα Ν82 και Ν81 στο μενού έχουν ίδια δομή και εικονίδια μεταξύ τους (αν κάνω λάθος διορθώστε με) οπότε θα έπρεπε οτι αλλάζει στο ένα να αλλάζει και στο αλλό. Έχω περάσει πολλά θέματα αλλά αυτό πρώτη φορά το ακούω να συμβαίνει.

Κι εμένα στο Ν82 δεν έχουν αλλάξει πολλά εικονίδια. Λίγα και επιλεγμένα.

Από φακέλους, κανένας. :confused:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι το κάνει αυτό σε 2 ίδια κινητά. Εγώ το έκανα εγκατάσταση στο Ν95 μου και άλλαξαν όλα όπως τα δείχνει στην εικόνα.

Σε πολλα θεματα αν επιλεξετε κινουμενα εικονιδια δεν αλλαζουν φακελους κλπ ...αν βαλετε κιν εικονιδια απενεργοποιημενα τοτε θα δειτε τις αλλαγες
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Σε πολλα θεματα αν επιλεξετε κινουμενα εικονιδια δεν αλλαζουν φακελους κλπ ...αν βαλετε κιν εικονιδια απενεργοποιημενα τοτε θα δειτε τις αλλαγες

Σωστός ο παίχτης, έχεις δίκιο. :respect:

Πριν 2-3 μερες εβαλα το Silver by PiZero.Χθες το πρωι το ενεργοποιησα.Κατα τις 2 το πρωι εκανα μια πληρη φορτιση.Κατα τις 15:30 στο σχολασμα βγαζω το κινητο και εκτος του οτι ητανε ζεστο ειχανε μεινει δυο γραμμες.Αργοτερα το φορτιζω και το πρωι ξυπνησα κατα λαθος ισα ισα για να προλαβω να παω για δουλεια.Μπαταρια μηδεν.Μιας και δεν ειχα βαλει τιποτα αλλο τις τελευταιες μερες το μυαλο μου πηγε εκει.Εβαλα αλλο θεμα και τωρα ολα ενταξει.Τυχαιο;Μπορει.Κανενας αλλος ειχε προβλημα με αυτο το θεμα:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Πριν 2-3 μερες εβαλα το Silver by PiZero.Χθες το πρωι το ενεργοποιησα.Κατα τις 2 το πρωι εκανα μια πληρη φορτιση.Κατα τις 15:30 στο σχολασμα βγαζω το κινητο και εκτος του οτι ητανε ζεστο ειχανε μεινει δυο γραμμες.Αργοτερα το φορτιζω και το πρωι ξυπνησα κατα λαθος ισα ισα για να προλαβω να παω για δουλεια.Μπαταρια μηδεν.Μιας και δεν ειχα βαλει τιποτα αλλο τις τελευταιες μερες το μυαλο μου πηγε εκει.Εβαλα αλλο θεμα και τωρα ολα ενταξει.Τυχαιο;Μπορει.Κανενας αλλος ειχε προβλημα με αυτο το θεμα:

Ήξερα πως υπάρχουν περιπτώσεις όπου θέματα καταπονούν τη μπαταρία, αλλά όχι και έτσι, περίεργο...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ήξερα πως υπάρχουν περιπτώσεις όπου θέματα καταπονούν τη μπαταρία, αλλά όχι και έτσι, περίεργο...

Ελα μου ντε.Απλα επειδη δεν ειχα βαλει τιποτα αλλο οταν το παρουσιασε για αυτο υπεθεσα οτι εφταιγε το θεμα.Να πω επισης οτι το πρωι ισα ισα προλαβα να το φορτισω 20 λεπτα και μεχρι τωρα ειναι στις 5 γραμμες και με μιση ωρα μουσικη οποτε.........

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Θα το δοκιμάσω και θα σου πω φίλε impreza_sti.

Το έχω εγκατεστημένο το συγκεκριμένο θέμα, αλλά έχω επιλεγμένο κάποιο άλλο για ενεργό. :)

Γιατί στο Ε51 δεν μπορώ να εγκαταστήσω θέματα? :O

Μου βγάζει μήνυμα ¨Σφάλμα πιστοποιητικού!¨ :confused:

Γυρνα την ημερομηνια του κινητου σου προς τα πισω ανα 5 μηνες μεχρι να κανει εγκατασταση το θεμα και μετα παλη κανονικα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Γιατί στο Ε51 δεν μπορώ να εγκαταστήσω θέματα? :O

Μου βγάζει μήνυμα ¨Σφάλμα πιστοποιητικού!¨ :confused:

#3 από Διαβάστε Πριν ρωτήσετε : S60 Platform FAQ

:rolleyes:

Edit: Με πρόλαβες Γιάννη. :)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Και εγώ το έχω επιλέξει στο κινητό μου (Ν95-1, οπότε καταλαβαίνεις τι μπαταρία έχω), αλλά δεν είχα παρατηρήσει κάτι τετοίο, η απόδοση της μπαταρίας παρέμεινε ίδια. Γενικά αλλάζω πολλά θέματα στο τηλέφωνο μου και δεν το έχω πάθει ποτέ αυτό. Μήπως είχε μείνει κανένα πρόγραμμα ανοιχτό?