Jump to content

[S60 3rd Edition] Θέματα

Panos277
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην σελιδα που σου ειπα νομιζω πος μπορεις να φτιαξεις εκει μεσα δικο σου θεμα

Προγραμμα που να εγκαταστησω στο pc δεν υπαρχει?

s21 ultra 256

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προγραμμα που να εγκαταστησω στο pc δεν υπαρχει?

εχει και tutorial για το προγραμμα της νοκια. γενικα ομως καλο και απλο/ευκολο προγραμμα για οτιδηποτε δε νομιζω οτι υπαρχει :O

εχει και tutorial για το προγραμμα της νοκια. γενικα ομως καλο και απλο/ευκολο προγραμμα για οτιδηποτε δε νομιζω οτι υπαρχει :O

Μια χαρα ειναι τελικα. Ευχαριστω πολυ

s21 ultra 256

EXEI KANEIS NA MOU PROTINEI 2-3 PROGRAMMATAKIA

POU EINAI PRAKTIKA I SIMANTIKO NA TA PERASW STO KINITO?

EUXARISTW GIA TA THEMES PAIDIA !!!!!

υπαρχουνε τα αναλογα θεματα.

για εφαρμογες κοιτα εδω

1. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593

2. xxxxxxxxxxxxx

3. xxxxxxxxxxx

δες τι χρειαζεσαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

kalispera!!mipos kseretai pou mporo na vro efarmogi gia na ftiakso theme gia to N95?exei kai i nokia?kai na pou mporo na to vro...free an iparxei...thnx
Η ζώη χωρίς κινητό είναι ταινία χωρίς ήχο και εικόνα!!!

kalispera!!mipos kseretai pou mporo na vro efarmogi gia na ftiakso theme gia to N95?exei kai i nokia?kai na pou mporo na to vro...free an iparxei...thnx

Oxi efarmogi.. mporeis na ftiakseis sto http://www.ownskin.com kai na to katebaseis ston ipologisti sou.. ;)

AplA^ o OneiroS

η και με αυτο μπορεις

http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/bb173537-4e67-496f-9967-50917d5cfc47/S60_Theme_Studio_for_Symbian_OS.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

kanena aplo thema me to xrwma tou ksilou iparxei?an exte vrei dwste mou link plz.thanks

Ρίξε μια ματιά εδώ:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Έφτιαξα ένα θεματάκι για τους φίλους του ΠΑΟ. Δοκιμάστε το και θέλει κάποια διόρθωση πέστε μου. Δυστυχώς δεν υπάρχει screenshoot.

Κατεβάστε το απο εδώ

Ht**.//www.ownskin.com/theme_detail?t=s81o1fI1

Μια ερώτηση.

Κατέβασα το carbide.ui...το εγκατέστησα και λειτουργεί κανονικά!:)

Ομως...

1) Μπορώ να κάνω edit υφιστάμενο προφίλ με κατάληξη .sis? Αυτά που έχω στον δίσκο μου δεν τα βλέπει! Ψάχνει για .project και .tdf

2) Από που μπορώ να πάρω και άλλα εικονίδια και υλικό για themes?

3) Το μεγεθος οθόνης στο carbide είναι 170Χ240 ενώ στο Ε50 είναι 240Χ320. Δεν εμφανίζει άλλη επιλογή στο carbide για να το αλλάξω. Υπάρχει τρόπος?

http://img221.imageshack.us/img221/2345/kouksig3el.jpg

AΟΠΛΟΣ ΜΑΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΩΝ- ΑΜΑΝ

Να ρωτησω κατι?Βαζω ενα θεμα στο 6290 μου και μου λεει οτι

το πιστοποιητικο εχει ληξει!

Κανω κατι λαθος?

www.geocities.com/pkexagias

Να ρωτησω κατι?Βαζω ενα θεμα στο 6290 μου και μου λεει οτι

το πιστοποιητικο εχει ληξει!

Κανω κατι λαθος?

αλλαξε την ημερομηνια απο 2007 σε 2006

περνα το θεμα και μετα ξαναβαλτην σε 2007.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αλλαξε την ημερομηνια απο 2007 σε 2006

περνα το θεμα και μετα ξαναβαλτην σε 2007.

@aris_21 τo θεμα μπορει να εγεινε μετα το 2006 και να μην μπορει να κανει εγκατασταση, την εχω πατηση ετσι αρκετες φορες με θεματα και με εφαρμογες, καλητερα να γυρναμε την ημερομηνια προς τα πισω ανα 5 μηνες (αν σκευτουμε οτι τα πιστοποιητικα εχουν διαρκεια 6 μηνες) μεχρη να κανει εγκατασταση και μετα παλη κανονικα :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

@aris_21 τo θεμα μπορει να εγεινε μετα το 2006 και να μην μπορει να κανει εγκατασταση, την εχω πατηση ετσι αρκετες φορες με θεματα και με εφαρμογες, καλητερα να γυρναμε την ημερομηνια προς τα πισω ανα 5 μηνες (αν σκευτουμε οτι τα πιστοποιητικα εχουν διαρκεια 6 μηνες) μεχρη να κανει εγκατασταση και μετα παλη κανονικα :)

ok ta katafera!thanks..

www.geocities.com/pkexagias

παιδια καλημερα ειχα ξαναζητησει το waveform ειναι thema για το ν73me to kokkino μου το εδωσε ο nervous αλλα δεν ειναι 240Χ320 ειναι σε ποιο μεγαλη αναλυση και φαινετε καπως θολα.αν το εχει κανενας αλλος η εσυ nervous θα το ηθελα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ προκαταβολικα:) :) :) :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια κατεβασα ενα θεμα και κατα λαθος το εβαλα στο C του τηλεφωνου.

Αν το σβησω και προσπαθησω να το ξαναβαλω στην καρτα θα το παρει η' θα

μου πει σφαλμα ενημερωσης ?

• 2 weeks later...

Εψαχνα για ενα Theme creator και ο aris_21 μου ειχε προτείνει το Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1 for Symbian OS αλλα ειναι λιγο δυσχρηστο.Μηπως υπάρχει κατι πιο απλο;

Για παραδειγμα ειχα ενα τετοιο προγραμμα για να φτιαχνω θεματα για το Nokia 6600 αλλα τοτε βαριομουν να ασχοληθω και το παρατησα και δεν θυμαμαι ουτε πως το ελεγαν.Αυτο που μου αρεσε ηταν πως εσυ απλα εβαζες τις εικονς που σου αρεσαν για φοντο και τα εικονιδια που ηθελες και ειχες ετοιμο το θεμα.Εχει βεβαια και αλλες λειτουργιες αλλα εμενα αυτα κυριως με ενδιαφέρουν.Υπάρχει τιποτα τετοιο;

Ευχαριστω για την βοηθεια.

Edit:Θελω για κινητα s60 3rd edition Feature pack 1.(Nokia n95)

• 1 month later...
μπορει κανεις να βρει για nokia N73 το original luna theme απο το 8600? ειναι απιστευτο και εχω φαει τον κοσμο, δεν το βρισκω πουθενα.Ευχαριστω προκαταβολικα.

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ Ν95 οτι θεμα και να βαλω δεν αλλαζουν οι φακελοι [τα εικονιδια δηλαδη]?
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ Ν95 οτι θεμα και να βαλω δεν αλλαζουν οι φακελοι [τα εικονιδια δηλαδη]?

εχει να κανει με το θεμα,αναλογα πως ειναι φτιαγμενο.στα απλα και μικρου μεγεθους δεν περιεχουν συνηθως αλλαγες στα εικονιδια.