Jump to content

Meeting Κρητικών από myphone.gr

GIL46
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα έρθει μια μέρα που θα καταλαβαίνω όλες τις Κρητικές λέξεις!!! :lol: :p

Κρίνοντας από τις ημερομηνίες που λένε τα παιδιά νομίζω ότι μια καλή μέρα είναι η 30 Αυγούστου (Παρασκευή) ή 1η Σεπτεμβρίου (Σάββατο). Όσοι σπουδάζουν Κρήτη πολύ πιθανό να έχουν γυρίσει, οι εξεταστικές δεν θα έχουν αρχίσει και όσοι φεύγουν για εξωτερικό ή άλλα μέρη της Ελλάδας δεν θα έχουν φύγει.

Μήπως να γίνει το θέμα επισημασμένο όπως κα τα άλλα meeting;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

οι χανιωτες με τσι ηρακλειωτες θα σφαχτουνε...:lol: :lol: :lol: :lol: :p

Γιάντα θα σφαχτούμε?? Έχομε πράμα να μοιράσομε?! Όλοι Κρητίκαροι είμαστε, μόνο μη γροικώ κουζουλάδες!!!

Εγω, μετα τη τεραστια επιτυχια που ειχε το προηγουμενο Ηρακλειωτικο meeting πριν 1,5 χρονο, θα ερθω μονο αν το οργανωσει ξανα ο gkr41 :p

υγ. Εχμ...και εννοειται στο Ηρακλειο. :)

Δέχεστε και μέλη από άλλες πόλεις; :p
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Μετά τις 19 Αυγούστου και μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου όποτε θέλετε. :)

Τι Χανιά , τι Ρέθυμνο μια μικρή βόλτα θα κάνω. (Και Ηράκλειο μέσα είμαι).

Επισης κατι μου θυμιζει αυτο..

Α ναι, προκειται για τον γνωστο smod που αυτα τα λεει τα τελευταια 5 χρονια και ποτε δεν τον εχουμε δει απο κοντα στη Κρητη :p :D

Θα έρθει μια μέρα που θα καταλαβαίνω όλες τις Κρητικές λέξεις!!! :lol: :p

Κρίνοντας από τις ημερομηνίες που λένε τα παιδιά νομίζω ότι μια καλή μέρα είναι η 30 Αυγούστου (Παρασκευή) ή 1η Σεπτεμβρίου (Σάββατο). Όσοι σπουδάζουν Κρήτη πολύ πιθανό να έχουν γυρίσει, οι εξεταστικές δεν θα έχουν αρχίσει και όσοι φεύγουν για εξωτερικό ή άλλα μέρη της Ελλάδας δεν θα έχουν φύγει.

Μήπως να γίνει το θέμα επισημασμένο όπως κα τα άλλα meeting;

Το θεμα ειναι να εχουν γυρισει οι σπουδαστες απο αλλου στο Ηρακλειο η να μην εχουν φυγει οι Ηρακλειωτες σπουδαστες απο το Ηρακλειο; Για πες μου εσυ..

Γιάντα θα σφαχτούμε?? Έχομε πράμα να μοιράσομε?! Όλοι Κρητίκαροι είμαστε, μόνο μη γροικώ κουζουλάδες!!!

Στο περιπου..

Δέχεστε και μέλη από άλλες πόλεις; :p

αυτο εννοειται φιλε μου;)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Επισης κατι μου θυμιζει αυτο..

Α ναι, προκειται για τον γνωστο smod που αυτα τα λεει τα τελευταια 5 χρονια και ποτε δεν τον εχουμε δει απο κοντα στη Κρητη :p :D

Εγώ τον έχω δει και έχουμε πάει και για καφέ πάντως :)

mesa magkes alla an einai na gini as gini stin proteyousa sto iraklio nomizw to protimane k oi perisoteroi egw pali tha protina na ginontan 15 augoustou pou einai k argia :D

k ti dn tha dinan merikoi na pinan kafedia stin korai k meta na pernousan mia volta apo germanou gia kamia contritsa

http://img132.imageshack.us/img132/9049/ofaraa6fv.jpg

varia tou ofi i fanela...

Το θεμα ειναι να εχουν γυρισει οι σπουδαστες απο αλλου στο Ηρακλειο η να μην εχουν φυγει οι Ηρακλειωτες σπουδαστες απο το Ηρακλειο; Για πες μου εσύ..

Το θέμα είναι να έχουν γυρίσει και όσοι σπουδάζουν στο Ηράκλειο και να μην έχουν φύγει όσοι είναι από Ηράκλειο και σπουδάζουν αλλού. ;)

Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά.

• 5 months later...

Παιδιά βλέπω ότι οι Θεσσαλονικοί μας φάγανε

εμείς πότε θα κάνουμε meeting?

:P

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

πρεπει να οργανωθει οντως.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Υπήρχε κι άλλο ένα θέμα αλλά μετά από μερικές μέρες το ξεχνάμε. Ας αποφασίσουμε κάποια στιγμή γιατί έχει καταντήσει το γιοφύρι της Άρτας η ιστορία! :p

Πιστεύω ότι αν δεν οργανωθεί, δεν θα γίνει ποτέ...:)

Σε όλα τα θέματα που έχουν ανοιχτεί, αναφέρουμε ότι είμαστε μέσα, αλλα μετά απο λίγο ξεχνιέται...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

ανάλογα που 8α οργανωθεί..
"..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.."

Το πιο πιθανό να γίνει στο Ηράκλειο. Εκτός του ότι είναι στην μέση, οι περισσότεροι είναι απο εκεί...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

• 3 weeks later...

Μιας και τελευταία είναι της πολύ μόδας τα mini-meetings, να αναφέρω πως χθες ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 7ο mini-meeting στο Ηράκλειο, μεταξύ εμού και του αγαπητού Stephen, το οποίο έλαβε χώρα εν' ώρα διδασκαλίας. Περάσαμε πολύ καλά, οπότε θ' ακολουθήσει κι άλλο την επόμενη εβδομάδα για όποιον ενδιαφέρεται. :alien:

Επίσης πρέπει να αναφερθεί και ένα έκτακτο-εμβόλιμο το ίδιο βράδυ, έξω από γνωστό ATM. :)

Τέλος διοργανώθηκε επιτυχώς και το 58945349723234353ο nano-meeting που είχα με τον εαυτό μου, στην κουζίνα του σπιτιού μου, αλλά δεν ξέρω αν μετράει. :worry:

Νομίζω πλέον είμαστε έτη φωτός μπροστά από τις άλλες πόλεις...

Να συμπληρωσω οτι περασαμε πολυ ωραια, ηταν μοναδικη η εμπειρια του 5698ου mini-meeting με τον gkr41 (δεν ειναι μονο 7, εδω εκανε λαθος).

Μιλησαμε για πολλα θεματα, ιδιως για θεματα κινητων τηλεφωνων και ηπιαμε ξεγνοιαστα τον καφε μας. Υπηρχε ενα προβλημα με το εργαστηριο που διοργανωθηκε το mini-meeting καθως οι υπευθυνοι δεν ειχαν ενημερωθει σχετικα με το meeting και δεν μας εκλεισαν καλο τραπεζακι αλλα λογω του myphone ολα τελικα πηγαν καλα.

Αργοτερα πηγαμε για χταποδακι στα καρβουνα στο διπλανο ουζερι ( ? ) , ενω το πολυ ωραιο μεσημερι εκλεισε με μια αλμυρη κρεπα στο ποδι. Βγαλαμε πολλες φωτογραφιες αλλα λογω του μεγαλου ογκου του meeting θελει πολλη οργανωση για να τις postaαρουμε.

Θα κανονισουμε και αλλο mini-meeting και θα σας ενημερωνουμε καθε Τεταρτη για το πως περασαμε.

Εννοώ το 7ο στο συγκεκριμένο μέρος. Αν τα μετρήσουμε όλα, φτάνουν τα 5700 (ξέχασες εκείνα τα καταπληκτικά, στο μαγαζί του Γιάννη και της Όλγας το Σεπτέμβρη) ;)

Ευτυχώς χθές ο υπεύθυνος ήταν εξυπηρετικότατος και εξαιρετικά ευγενικός. Ευχαριστούμε Costis, θα σε τιμήσουμε σίγουρα την επόμενη εβδομάδα (θέλουμε δε θέλουμε :p).

Εννοώ το 7ο στο συγκεκριμένο μέρος. Αν τα μετρήσουμε όλα, φτάνουν τα 5700 (ξέχασες εκείνα τα καταπληκτικά, στο μαγαζί του Γιάννη και της Όλγας το Σεπτέμβρη) ;)

Ευτυχώς χθές ο υπεύθυνος ήταν εξυπηρετικότατος και εξαιρετικά ευγενικός. Ευχαριστούμε Costis, θα σε τιμήσουμε σίγουρα την επόμενη εβδομάδα (θέλουμε δε θέλουμε :p).

φανταζομαι θα περασατε τελεια ε??

φωτογραφιες θα ανεβασετε?

Never Give Up:!:

Join friend!