Nos 55 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 οκ δουλευει τωρα αλλα μου βγαζει αυτο Error You must fill in all the fields of the form. Press the back button of your browser to fill in the image file, age, race and sex fields. ενω τα βαζω ολα To site δουλευει!! Βαλτε να δειτε πως θα ειστε Κινεζος και λοιπα!! Εχει φαση!!:lol: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 ναι αλλα βγαζει ερρορ!κ απο οτι ειδα κ σε αλλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 prepei na exeis java leei. Emena den me polupetuxe pantos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 vasika oute emena petixe alla entaxei exei xavale...:p Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 οχι δεν λεει τπτ για java λεει οτι δεν συμπληρωσα τα κενα.ενω τα ειχα συμπληρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Πωπω... Απαίσιο με δείχνει!!! Αν είναι να καταντήσω έτσι όταν γεράσω, καλύτερα να πάω νέος!!!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) fantazomai oti meta apo toosa xronia 8a eimai safws wrimoteri se swma kai pneuma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Κάπως έτσι: http://www.microsoft.com/presspass/images/exec/billg_bio.jpg Tι να σου πω....μια ομορφιά ζωγραφιστή θα είσαι!!! :happy: :happy: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Προτιμώ να του μοιάσω σε άλλους τομείς :p Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 κοιλαρας, καραφλας, φαφουτης, βρωμυλος και ζαμπλουτος περιτρυγυρισμενος απο ξανθιες (αντε και καμια καστανη) αιθεριες υπαρξεις που φυσικα θα με θελουν μονο για το κορμι μου :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Θα έχω πεθάνει, θα σαπίζει το σώμα μου στον τάφο και θα με έχουν ξεχάσει όλοι. Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Θα εχω αποκτησει παιδακια , θα εχω χτισει το σπιτι των ονειρων μου, θα ειμαι ευτυχισμενη με τον αντρα μου!!!!!Θα ταξιδευω σε ολο το κοσμο.... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 κοιλαρας, καραφλας, φαφουτης, βρωμυλος και ζαμπλουτος περιτρυγυρισμενος απο ξανθιες (αντε και καμια καστανη) αιθεριες υπαρξεις που φυσικα θα με θελουν μονο για το κορμι μου :lol: :lol: Σωστός!Μια από τα ίδια :p :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polakias Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Κάτσε πρώτα να ζούμε μέχρι τότε και βλέπουμε! (Όχι δεν είμαι απαισιόδοξος)! Παράθεση http://www.vwpoloclub.gr VW Polo 9N 16V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 ti 3 meres kai kolokythakia... :lol: http://www.dcs.st-and.ac.uk/~morph/Transformer/index.html amesa... grhgora... online! oute se ena lepto!ωραίος!:D Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Wirelessly posted (SAGEM-myV-55/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.6.d.3 (GUI) MMP/1.0) Se 20 xronia mporei na exoume psofisei! Katse me to kalo na perasoun kai 8a sou pw tote pws 8a eimai.! E, entaksei dn pisteuw na eimai kai gerakos 34 etwn 8a eimai. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Θα έχω πεθάνει, θα σαπίζει το σώμα μου στον τάφο και θα με έχουν ξεχάσει όλοι. ακόμα ζεις εσύ??? :lol: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Θα έχω πεθάνει, θα σαπίζει το σώμα μου στον τάφο και θα με έχουν ξεχάσει όλοι. giati tosi apaisiodoksia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Μπα κ μένα αυτό το error μου βγάζει: Error You must fill in all the fields of the form. Press the back button of your browser to fill in the image file, age, race and sex fields. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) giati tosi apaisiodoksia?Δεν είναι κι αυτό μια πιθανότητα; Αν τώρα σε 20 χρόνια κάτι δεν πάει όπως τα... περιμένω, κερδισμένος μάλλον θα είμαι! Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 ακόμα ζεις εσύ??? :lol: Τώρα πια κάνω μόνο guest star εμφανίσεις!:ninja: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfanidisd Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 οκ δουλευει τωρα αλλα μου βγαζει αυτο Error You must fill in all the fields of the form. Press the back button of your browser to fill in the image file, age, race and sex fields. ενω τα βαζω ολα Κι εγώ αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα . Αλλα σήμερα βρήκα το κόλπο.Τις φωτογραφίες που κάνετε upload πρέπει να βρίσκονται στο C:\ και οχι στην επιφάνεια εργασίας.Τουλάχιστον εμένα έτσι δούλεψε.Τις αποθήκευα στο C:\ και μετά έκανα upload. Μια χαρά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Κι εγώ αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα . Αλλα σήμερα βρήκα το κόλπο.Τις φωτογραφίες που κάνετε upload πρέπει να βρίσκονται στο C:\ και οχι στην επιφάνεια εργασίας.Τουλάχιστον εμένα έτσι δούλεψε.Τις αποθήκευα στο C:\ και μετά έκανα upload. Μια χαρά !!! Αχμ, δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα αυτό. Προσωπικά στο Desktop τις είχα όλες τις φώτος και ποτέ δεν αντιμετώπισα problem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfanidisd Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 isos na exeis agglika Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 thelw na pistevw oti tha exw ptyxio ews tote!!!:lol: :lol: episis thelw na me fantazomai gemato apo ygeia!:rolleyes: ola ta alla mou einai peritta!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts